Kaynana..

Eşimle konuştum. Neymiş kodrolu oldu maaşı yukselecekmis bir sabretmoyorummus lafa bak. Sanki parasını annesi almiyormus gibi konuşuyor. Benim kocam nekadar saf ya

Ne desem bilemedim.
Neden ilk etapta beraber oturmaya karar verdiniz ki?
Neden ev üstüne ev yaptınız? Ne gerek var böyle şeylere.
Eğer maddi anlamda eşiniz size yetemeyecekti, neden onunla evlendiniz?
Hadi oldu bitti, bu kaosun içinde neden çocuk sahibi oldunuz...

daha ne desem bilemedim.

Askm bnde senin durumuna benzer bi durumdaydim ayni evde 9 kisiydik eltim kaynim kaynanam kaynatam niisanli kaynim esim ben fln en son esim dayanamadi ve kendisi ailesinin karsisina cikip bn evden ayriliyorum dedi suan kiradayiz ve esim asgari ucret aliyo vizede hayli yetiyo birikim bile ypiyoruz ki bz evden ayrilinca ailesi bize yardim bile etmedi biz kendimiz yaptik herseyi

Burda oturmayı kabul ettim çünkü bize ev alınacağını eşimin parasına dokunulmayacak ini söylediler 5 sene oturacakmisiz sadece 5 sene oldu hala tık yok olmayacakta. Kaynanamın borcu var kayinbabamin haberi yok eşimin maaşını yiyor bitiriyor birikim bisiy yok. Altinlarimda yok sattı kaynana.

Darısı başıma inşallah. Allah gönlünüze göre versin

Oturma odam var yatak odam var ıvır zivirimda var. Biraz paramda var ilk etapta çıkmak için. Ne tutsun beni degilmi

Cesaretli ol bn ilk bsta ne deselerdi aglrdm esimde bna kzdi nie agliyp kndini harap ediyosn cesaret verdi bna suan da esim arkmda ve bnde cesaretlendm

işte sonradan kötü olmaktansa bastan bi kere hayır diyebilmek en mantıklısı..
bnm kv kp de beraber oturmayı teklif etti para briktirip ev alcakmışız
kendileri senelerce alamamış evi bnm maasımla alıncak sankı. kabul etmedim hiç bieşye yardım etmediler evimizi kurduk düğnümüzü yaptık borc içindeyiz ama en azından huzurumuz var(ki ayrı evden bile yetiyolar arada huzuru bozuyolar)

Eşim arkamda hem. Ama umarım annesi dolduruşa getirip bosamaz bizi. Ama sanmak ya. Benim kuruntum bu heralde

Anammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…