- 25 Haziran 2016
- 7.654
- 13.720
- 248
- Konu Sahibi minikamONUR
-
bir kadin olarak hic yakistiramadim size.ne olursa olsun birine bu cumleyi kurmak cok cirkin.evet sevmeyebilir hatta nefrette edebilirsiniz yada bu kufuru icinizden gecirebilirsiniz ama disariya vurmayin lutfenAnlıyor bende bı haller olduğunu anlasın kaltak.
Teşekkür ederim ama kararım kesin bir ay sonra bu eve bidaha girmemek üzere cikiyorumAllah yardimcin olsun bitanem
Burda oturmayı kabul ettim çünkü bize ev alınacağını eşimin parasına dokunulmayacak ini söylediler 5 sene oturacakmisiz sadece 5 sene oldu hala tık yok olmayacakta. Kaynanamın borcu var kayinbabamin haberi yok eşimin maaşını yiyor bitiriyor birikim bisiy yok. Altinlarimda yok sattı kaynana.Ne desem bilemedim.
Neden ilk etapta beraber oturmaya karar verdiniz ki?
Neden ev üstüne ev yaptınız? Ne gerek var böyle şeylere.
Eğer maddi anlamda eşiniz size yetemeyecekti, neden onunla evlendiniz?
Hadi oldu bitti, bu kaosun içinde neden çocuk sahibi oldunuz...
daha ne desem bilemedim.
Darısı başıma inşallah. Allah gönlünüze göre versinAskm bnde senin durumuna benzer bi durumdaydim ayni evde 9 kisiydik eltim kaynim kaynanam kaynatam niisanli kaynim esim ben fln en son esim dayanamadi ve kendisi ailesinin karsisina cikip bn evden ayriliyorum dedi suan kiradayiz ve esim asgari ucret aliyo vizede hayli yetiyo birikim bile ypiyoruz ki bz evden ayrilinca ailesi bize yardim bile etmedi biz kendimiz yaptik herseyi
Amin teşekkür ederim. Cesaret lazım ve o bana geldiAmin cnm insallah seninde kisa surede huzurlu bi yuvan olur
Oturma odam var yatak odam var ıvır zivirimda var. Biraz paramda var ilk etapta çıkmak için. Ne tutsun beni degilmi
Süpersin. Yaşın kaç seninCesaretli ol bn ilk bsta ne deselerdi aglrdm esimde bna kzdi nie agliyp kndini harap ediyosn cesaret verdi bna suan da esim arkmda ve bnde cesaretlendm
Anammmmişte sonradan kötü olmaktansa bastan bi kere hayır diyebilmek en mantıklısı..
bnm kv kp de beraber oturmayı teklif etti para briktirip ev alcakmışız
kendileri senelerce alamamış evi bnm maasımla alıncak sankı. kabul etmedim hiç bieşye yardım etmediler evimizi kurduk düğnümüzü yaptık borc içindeyiz ama en azından huzurumuz var(ki ayrı evden bile yetiyolar arada huzuru bozuyolar)
Süpersin. Yaşın kaç senin
Süpermiş. Darısı en yakın zamanda bana insalh22 yas cnm vlh oyle esmde ailemin yandaki binada ev tuttu beni evdede tek koymuyo skliyorum die sabah evimi temizliyp annemlere geliyorum bide aksam evime gdp ymk yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?