Kaynana..

Eşimi boşalmayı düşünmüyorum. Zaten maaşını annesi alıyor birikim die bişey yok
Birikim yapmadan da çıkamazsın ki 500 lira kira olsa en düşük öyleymiş ilk girişte 2 depozito ve ilk ay kirası olsa eder 1500 bazıları 3 depozito bile ister,taşınma masrafı var hadi nakliye değilde kamyon tarzı tuttun en düşük de ona 200-300 gitse,taşındığın eve ilk girişte elektrik- su faturası aboneliğini alacaksın hadi onada 200-300 arası gitse,diğer evi emlakçıdan tutarsan onada komisyon hadi sahibinden tuttun diyelim yukarıda yazdığım depozito vs elinde en azından 3000 civarı olmalı hatta 5 bin çünkü birçok ıvır zıvır parası çıkıyor. ki ev tutasın ki kiranı 500 den saydım.

Biraz birikim şart o yüzden.Yoksa Hatay çok pahalı bir şehir değil öyle biliyorum.

4 tane bileziğin var birazda param var 2 bin TL kadar. Bu bize şimdilik yeter

4 tane bileziğin var birazda param var 2 bin TL kadar. Bu bize şimdilik yeter
Madem birikim var çıkın eşiniz ile gidin ev tutun istediği kadar yok desin kayınvalide eşin ben ayrı eve çıkıyorum dedi mi biter.

Ayy içimşişti ağzınız yokmu sizin allah aşkına yaşınızda küçük değilmiş kaynınızın bile size söz söyleme hakkı var size kızarke o çorapları ağzına tıkayamadınızmı
Millete hizmetçilik yapacağına git anana babana hizmet et en azından kıymetin bilinir

Sen nasıl dayanıyorsun ya

Kızlar kaynanayı sevmedıgın halde nasıl yüzüne gulebılırsım bırısı çare bulsun hem laf sokuyor gülümsüyor bız nasıl yapıcaz

Ben hem sevmiyor hem gecinemiyorm tatlım. Bu yüzden ayrılacağım bu evden lanet olsun bu eve gelin geldiğim güne

2 senelık evlıyım bır yaşamadım hıc ama benı hıc sevmedıgını bılıyorum kadının hem yüzüme gülüp hem laf sokuyor bende gülüyorum ama sınır oluyorum

Anlayamadim ki kac yasinda koca insan maasini annesine niye verir esi cocugu varken? Annesi isteyince benim de cocugum var esim var diyememek cok ilginc. Hakkini helal etmiyor nasil bir aciklama yani, etmiyorsa etmesin. Koca koca insanlarin "Annem izin vermiyor" diyip aglamasi inaniaz. Siz su durumdayken esinizin motor almasi inanilmaz. Sizin 30 yasinda asla mecbur olmadiginiz halde bir evin ucretsiz hizmetcisi olmayi kabul edisiniz inanilmaz. Ne desem bilemedim. Kaynana pisligi temizlerken harcadiginiz mesaiyi calisarak harcayip, "bu benim kazancim, kimseye vermiyorum" diyebilecek olsaydiniz simdi coktan kendi evinizdeydiniz zaten. Bir kadin olarak cok uzuluyorum kadinlarimizin bu durumuna gercekten.

Evet haklısınız. Ama çalışıp paramı saklayamazdim bu evde. Tek yol kaçmak

iş bul ayrı eve çık ne diye engel oluyor geçinemez misiniz diyor? madem geçinemezmişsiniz oğlunu niye evlendirmiş derler adama? bağımlı kaldıkça çok baskı kurar sen sakin ol işini bul sonra düzeninizi kurun. ev, ev üstüne olmaz.

Evet haklısınız. Ama çalışıp paramı saklayamazdim bu evde. Tek yol kaçmak
neden saklamaniz gereksin anlamiyorum ki. Zorla elinizden almaya calisirlarsa ceker giderdiniz. Sizi o eve baglayan sey esi ve cocuguyla bir hayat kurmayi dahi beceremeyen esiniz mi?

Kızlar kaynanayı sevmedıgın halde nasıl yüzüne gulebılırsım bırısı çare bulsun hem laf sokuyor gülümsüyor bız nasıl yapıcaz
sende laf sokup gülümseyeceksin... benim taktiğim eşim yokken laf sokmak hem gülümsemek zorunda da kalmıyorum... laf soktuğunda özellikle eşiniz yanınızdayken annen az önce bana bunu söyledi ne demek istedin hoşuma gitmedi bu diyerek ciddi bir şekilde de sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…