kaynana..

papatyaa51

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
45
27
8
31
kaynanam eşime bı gun gelde beraber uyuyalım özledım senı dedı. kucuk cocuk sankı. 30 yasında adam ayıp degılmı ya sız olsanız bısey dermıydınız buna kızlar ben mı yanlıs dusunuyorum

Yooo demem annesi özlemiş olabilir eşim isterse gidip uyusun annesiyle ki gitmez benimki o ayrı

Annesi için her zaman küçük çocuktur o
“Gel bizde kal” anlamında söylemiştir
Özlemiş, gitsin kalsın annesinin yanında. Sürekli istemiyorsa size zararı ne?
Sırf “kaynana” diye normal hareketlerin altında da bir şey aramayın Allah aşkına

Son düzenleme:
kaynanam eşime bı gun gelde beraber uyuyalım özledım senı dedı. kucuk cocuk sankı. 30 yasında adam ayıp degılmı ya sız olsanız bısey dermıydınız buna kızlar ben mı yanlıs dusunuyorum

bir akşam anne oğul birlikte kalalım özlem giderelim manasında söylemiştir. anne olunca anlarsınız. genel olarak sana ve evliliğine saygılı ve iyi bir insansa bence bu istekler anormal değil. insan evladı kaç yaşında olursa olsun arada başbaşa kalmak ister.
benim anneannem de bu taleplerde bulunuyor bazen sizi çok özledim diye. şimdi annem gittiğinde normal olur da dayım gittiğinde mi anormal olacak erkek diye..
insani düşünmeye çalışın.

Vallaha annelerimizin gözünde hep cocuk kaliyoruz sanirim. Bende bazen (mesela esim gece nöbetinde olsa) gidip onun yaninda yatardim. Annemin elini tutup uyudugum var yani. ben yadirgamadim acikcasi. Erkek cocukta/erkekte toafimiza gidebilir belki. Ama ben birsey demem sahsen

Daha neler duyacağız
Bizde ilk evlendigimizde benim annem hiç ağlamadı
Onun annesi habire ağlıyordu özlüyorum diye
Zaten Onlar aile boyu ağlardılar,neyse

Son düzenleme:
Beraber uyumak mı
Rabbime tekrar tekrar şükrediyorum bunları okudukça,
Dert olur çözersin de , arkadaş bu ne yaaa,
Dert desen değil, çözülecek bir mevzu değil, neresinden tutsan elinde kalıyor,
Eşiniz ne diyor bu duruma.
Ben bir şey diyemezdim ama yüzümdeki ifadeden anlardı eşim.
Allah'tan öyle bir durumda hiç olmadım.

Şaka yapmış olamaz mı ciddi bir istek olamaz gibi, evlenmeden önce beraber mi uyuyorlarmış. Bir yaşıma daha girdim ve kayınvalidenizden korktum :)

Benım kv ben lohusayken gecenin bir yarısı yatak odasına girip Oglum kalk diğer yatakta yat(kendi yattığı yatak) demişliği var. Yadırgamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…