- 3 Kasım 2017
- 45
- 27
- 8
- 31
- Konu Sahibi papatyaa51
-
kaynanam eşime bı gun gelde beraber uyuyalım özledım senı dedı. kucuk cocuk sankı. 30 yasında adam ayıp degılmı yasız olsanız bısey dermıydınız buna kızlar ben mı yanlıs dusunuyorum
kaynanam eşime bı gun gelde beraber uyuyalım özledım senı dedı. kucuk cocuk sankı. 30 yasında adam ayıp degılmı yasız olsanız bısey dermıydınız buna kızlar ben mı yanlıs dusunuyorum
karısmıyorum zaten de netten baktım caız degıl yazıyoSenin için koca adam onun yavrusu.
Kocanla annesinin ilişkilerine karışma bence.Sen zarar görürsün
Beraber uyumak mıkaynanam eşime bı gun gelde beraber uyuyalım özledım senı dedı. kucuk cocuk sankı. 30 yasında adam ayıp degılmı yasız olsanız bısey dermıydınız buna kızlar ben mı yanlıs dusunuyorum
Şaka yapmış olamaz mı ciddi bir istek olamaz gibi, evlenmeden önce beraber mi uyuyorlarmış. Bir yaşıma daha girdim ve kayınvalidenizden korktum :)kaynanam eşime bı gun gelde beraber uyuyalım özledım senı dedı. kucuk cocuk sankı. 30 yasında adam ayıp degılmı yasız olsanız bısey dermıydınız buna kızlar ben mı yanlıs dusunuyorum
kıskanclıgından yapıyo bırazdaNe saçma bir talep hay allahım
işin zor canımkıskanclıgından yapıyo bırazda
Beraber uyumak mı
Rabbime tekrar tekrar şükrediyorum bunları okudukça,
Dert olur çözersin de , arkadaş bu ne yaaa,
Dert desen değil, çözülecek bir mevzu değil, neresinden tutsan elinde kalıyor,
Eşiniz ne diyor bu duruma.
Ben bir şey diyemezdim ama yüzümdeki ifadeden anlardı eşim.
Allah'tan öyle bir durumda hiç olmadım.[/QUOTE
hiç işim gücüm yoktu dıyıp geciştirdi (benım kızıcagımı bıldıgı için) benı evde bırakıp annesyle yatıcak hıc tahammul edemem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?