- 3 Kasım 2017
- 45
- 27
- 8
- 31
- Konu Sahibi papatyaa51
-
malesefişin zor canım
daha öncede bana demıstı uyumayı özledım dıye saka yapıyo sanmıstım.Şaka yapmış olamaz mı ciddi bir istek olamaz gibi, evlenmeden önce beraber mi uyuyorlarmış. Bir yaşıma daha girdim ve kayınvalidenizden korktum :)
karısmıyorum zaten de netten baktım caız degıl yazıyo
herseye karısmasalar olmaz zatenBenım kv ben lohusayken gecenin bir yarısı yatak odasına girip Oglum kalk diğer yatakta yat(kendi yattığı yatak) demişliği var. Yadırgamadım
5 yasındakı cocuk degılkı koynunana alıp uyucakYa şaka mı yapıyorsun ne caizi ne değili??
Anne ve evlattan bahsediyoruz.Senin aklın vicdanın yok mu netten caiz mi değil mi diye araştırıyorsun
Oğlunu sevmek böyle bişi değil ya!
Resmen kocamış kadın şımarıklığı.
Boş insan istekleri, acilen uğraş bulmalı...
beraber vakıt gecırmek degıl canım aynı yatakta uyumaktan bahsedıyobir akşam anne oğul birlikte kalalım özlem giderelim manasında söylemiştir. anne olunca anlarsınız. genel olarak sana ve evliliğine saygılı ve iyi bir insansa bence bu istekler anormal değil. insan evladı kaç yaşında olursa olsun arada başbaşa kalmak ister.
benim anneannem de bu taleplerde bulunuyor bazen sizi çok özledim diye. şimdi annem gittiğinde normal olur da dayım gittiğinde mi anormal olacak erkek diye..
insani düşünmeye çalışın.
bıde son zamanlarda soguk davranmaya ve laf sokmaya baslamıstıbir akşam anne oğul birlikte kalalım özlem giderelim manasında söylemiştir. anne olunca anlarsınız. genel olarak sana ve evliliğine saygılı ve iyi bir insansa bence bu istekler anormal değil. insan evladı kaç yaşında olursa olsun arada başbaşa kalmak ister.
benim anneannem de bu taleplerde bulunuyor bazen sizi çok özledim diye. şimdi annem gittiğinde normal olur da dayım gittiğinde mi anormal olacak erkek diye..
insani düşünmeye çalışın.
pardon unuttum bı an yasak oldugunu bana inat yapıyo sankıLütfen dini içerikli yorum yapmayın bu forumda yasak.
Beraber yatıp uymaksa maksat bana da abes geldi.
Ama sizin öyle anlamadığınız ne malum ?
aynı sokakta oturuyoruz k.v ile haftada 2 3 gun göruyo zatenBenim için "Aaa naalaka"ya yakın bir "Ama"lı konu bu.
Şimdi ben annemle öyle oldum olası koyun koyuna uyumuş insan değilim, hazzetmem de zaten o kadar sevgi pıtırcıklığını(!). Abartı sevgi gösterilerinden hoşlanmıyorum.
Ha oğlum var, belki bi 30 sene sonrasının kvsi olacağım; düşünüyorum, çok özledim burnumda tüttü misal bu şekilde takılabilirim belki ama şaka mahiyetinde kalır. Ne gerek var 30 yaşında çocuğunu tekrar koynuna katmaya, yeterince uyumadın mı vakinde, koynunda gezdirmedin mi doyamadın mı doy be azcık derler insana. Öyle "Anayım ben ana, her yaşta uyurum onla" filan normal değil bence kusura bakmayın.
pardon unuttum bı an yasak oldugunu bana inat yapıyo sankı
aynı sokakta oturuyoruz k.v ile haftada 2 3 gun göruyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?