Kaynana

Iyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için
Ben olsam Allah rızası için yarım saat gider fazla yüz göz olmadan oturur kalkar gelirim. Eşimin hatırına yaparım.

Aramışsınız gecmiş olsun demişsiniz, o ise annenuz anjiyo olunca bile aramamış.
Gitmeyin daha iyi.

valla tatlım bu konuyu ilerde söyleyip başınıza dert olacaksa gidin derim , ha bana bir şey olmaz diyorsanız ,gitmeyin. Şimdi siz gittikten sonra yüz göz olabilme ihtimali de var. Ben kinciyim o yüzden sizi iyi anlayabiliyorum.

Gitmeyin zaten istemiyorsunuz da. Ayrıca evliliğinizde ne normal ki kaynanayla görüşüp görüşmemek bir şeyi değiştirsin. Eşinize pozitif görünseniz ne yani.

Sadece 10 dakkalığına geçmiş olsuna giderdim eşim için sonra muhattap dahi olmazdım ki aynen de olmuyorum

Eski ben olsam giderdim.Herkese değer verip yine en çok kırılan olmaya alışmıştım bir zamanlar..Şimdi o devir geçti umrum değil kimse değer verene veriyorum değeri herkes ederi kadar.

Bu konularda azıcık gaddarım. Düşmüş, doktora gitmiş, sizlik bir durum var mı? Yok. Düşmesi, acı çekmesi, karakterinde bir düzelme yaratacak mı? Kafasına darbe aldıysa belki, onun dışında o da imkansız. Başına gelen bu kazadan önce, zamanında size yaptığı ayıbı fark edip, sonrada özür diledi mi? Dilediyse, evet gidin, eşinizin hatırı burada devreye girebilir. Dilemediyse, karşınızdaki insan aynı kötü insan, geçmiş olsun demeniz yeter de atar bile.

Içinizden gitmek gelmiyorsa gitmeyin. Eşiniz alinmayacaksa bu duruma. Mesela böyle bir durumda eşim aramızı sürekli yapmaya çalışırdı sizin eşinizin öyle bir çabası yok mu?

Kocamın hatırına bir 10 dakika uğrar geçmiş olsun der. Yine görüşmemeye devam ederdim.

İnsanlar kötü diye bende mi kötü olayım. O annenize geçmiş olsun demeye gelmedi kötü bir insan. Siz gitmezseniz sizde kötü bir insan olursunuz. Ama o gelmedi derseniz oda bahaneniz olur.

Akrep fıtratı sonuçta 😉

Iyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için
Siz geçmiş olsun diyerek üzerinize düşeni yapmışsınız. Bence gitmek zorunda değilsiniz.

Ancak eşiniz gitmeli, o konuda ona baskı yapmadığınızı düşünmek istiyorum.

Çok şey kaybederım uzun zaman oldu takmamaya basladım onları görmüyorum diye. Bu kadın bu gıdisimden yüz kapıp yıne ısrarla cagırıcak laf sokacak yıne benı cildirtıcak.bende sezeryan amelıyatlıydım. Kadın durduk yere geldı bana dedı. Ben bu cocugun yüzü suyu hürmetine ayagına hemsıre getırdım(torun)... Bigun ogluyla kavga ettik agzımdn ser. Fsiz cıktı oglunu fistekledı ustume saldı halada kocam bana dıyor sen bana s. Rfsz dedın. Doguk yaptım sözde bana bakmaua geldı cocuk aglıyor gece bana o dikişli halımle kalk cocugu emzır dıyor. Yanı ben alacaksam cocugu sen neden refakatcısın degılmı. Yaa daha anlatmadıgm okadar şey varki. Hele gözümün içine baka baka bana iftira atıcagını söyledıgi gün. Ve ben ona oglunuda al defol git burdan dedıgım zaman 'ben oglumı alırsam torunumuda alır giderim' dedıgı günü unutmam. Hakkımda helal degıl bak bak ben bunları yazdım yıne aklıma geldı ya. Gebersın umrumda degıl
Hmmm. Valla kayınvalide gene de sabırlıymış.ben kendi anneme "defol git" desem, kendi annemin yanında kendi kardeşime "şerefsiz" desem annem beni siler herhalde.

Bu durumda ilk mesajımı yineliyorum. Gitmeyin, oğlunun konuşmasına gitmesi gelmesine de karışmayın.

Madem bu kadar kötü araniz en iyisi uzak durmak birbirinizden..
Tekrar biraraya gelince illa sinirler bir sekilde gerilir yine eski konular acilip, yine tadiniz kacar en güzeli mesafeyi daima korumaktir..
Zaten gecmis olsun demissin..
Sen insanligini yapmissin..
Oglu gitsin gelsin karisma sakin hatta yorum bile yapma..sen hayatina kaldigin yerden devam et..
Ne kadar uzak o kadar iyi..

Back
X