Kaynana

Iyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için
bence hiç bulaşma.aramışsın yeter..eşin baskı yapmıyorsa umrunda olmasın. eşin gitmek istiyorsa kendı gitsin

Iyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için

Gitme asla
Benimkilerden şikayetçiydim haksızlık etmişim

dostlar alisveriste gorsun muhabbetine gerek yok,

aileniz neden gidin diyor tahmin ediyorum, aman millet bisey demesin.

Bence gorusmedigin insanin hasta ziyaretine gidilmese de olur.
He sen barismak istiyorsundur, bu da vesile olsun dersin o sekilde guzel olur da,
sizin iciniz kaynarken bosuna kendinizi zorlamayin bence,
ailenize soyleyin cok gidilmesi gerektigini dusunuyorlarsa buyursunlar onlar gitsinler.

Yok canım asla bükülmem. Benı yıpratan insanları niye hayatımda tutayımkı kım oluyor onlar
Gitme. Kurtulmuşsun zaten başına niye bela edeceksin ki kp de aramissin zaten gerek yok. Ben de kv den cok çektim yeri geldi beni yalancılıkla suçlamaya kalktı oğlun da vardi sen bunları deyince ağlamaya basladi. Cok tehlikeli bu kaynana milleti yuvanı yıkar yeri gelir. Ben seninkinden de korktum valla insallah eşin hep sana inanır senin yaninda olur. yarin obur gün senin hakkında kandırmaya çalışırsa Allah korusun ya Allah tan bulsunlar yaa cok sinirliyim.

Konu sahibi dediniz ki, lohusayken dikisliyken bebeğim gece aglayinca, kaynanam kalk bebeği emzir dedi dediniz. Bence doğru olan bu zaten. Bebeği emzircek olan sizsiniz. Çocuğunuz ac mi kalsın. Kaynana emzircek değil ya. Kaynana senin yemeğini çorbanı yapar. Bebegin annesi sensin senin kokuna sütüne sevgine muhtaç

valla sac bas kavga edicegi kaynanaya içim asla sogumaz ben o derece kavga etmedim ama biizmkide ayrı bi deli valla baya agır bi ameliyat oldu o kadar sogutmuski kendinden icin 1 damla üzülmedi yalan söyleyeme kimseye o yuzden aileni bosver aileler böyle yaptıkca kızların gardı düsüyor valla benimkilerede bakarsan gidicem kaynanama hizmet edicem kafaya bak su bile vermem valla bana annelik yapmamıs daha yeni gördügünde benim zaten kızlarım var gelim kimmmis diye bagıran bi kadını ne ameliyatta nede mezarda üzülmem kimse kusura bakmasın herseyde karsılıklı mevlana degilim ben haaa bu arada cok keyif aldıgım biseyide yazıyım bu kaynanam 8 sene kendini gere gere bagardı ne hastalık var ne bisey hersey normalden benim kızımlarım var kızlarım söyle kızlarım böyle gelin kimmi diye eee bende ne yaptım 1 ay hastanede yattı ilk ameliyet gunu ordaydım 1 daha hic ugramadım evime geldi kaynatama dedim ben sorumluluk alamam kimseyede bakamam baksın gerindigi kızları sonra bende durdu 1 hafta defolup gitti kızların a eee insan iyiyken bögürürse kızlarımda kızlarım diye böyle defolur gider

Yerinizde olsam kesinlikle gitmem.
Yapı olarak hiç kindar değilim ancak böyle insanları ne evime alırım ne de ben giderim.
Evlerden ırak olsunlar.
Kv bu edepsizlikleri yaparken kp ne yapıyordu?
Elleri armut mu topladı?
Dilini mi yuttu?
Hepsi insanlıktan nasipsiz.

Madem bu kadar kötü araniz en iyisi uzak durmak birbirinizden..
Tekrar biraraya gelince illa sinirler bir sekilde gerilir yine eski konular acilip, yine tadiniz kacar en güzeli mesafeyi daima korumaktir..
Zaten gecmis olsun demissin..
Sen insanligini yapmissin..
Oglu gitsin gelsin karisma sakin hatta yorum bile yapma..sen hayatina kaldigin yerden devam et..
Ne kadar uzak o kadar iyi..
Aynen öyle zaten ben hiç karısmadım ogluyla annesı arasına gırmedım torunuda götürüyor babası. . Ben biliyorım bıkere gıtsem yuz kapıp ısrarla cagırıcak. Sonra baslasın yıne kavgalar

Yerinizde olsam kesinlikle gitmem.
Yapı olarak hiç kindar değilim ancak böyle insanları ne evime alırım ne de ben giderim.
Evlerden ırak olsunlar.
Kv bu edepsizlikleri yaparken kp ne yapıyordu?
Elleri armut mu topladı?
Dilini mi yuttu?
Hepsi insanlıktan nasipsiz.
Kp sehır dısındaydı burda degıldı. Ama zannetmem karısını atıp benı tutacagını. Sadece kızlarını ve karısını anlattıgımda. İnsallah hepsı sana muhtaç olsun dedı Kayinpeder

dostlar alisveriste gorsun muhabbetine gerek yok,

aileniz neden gidin diyor tahmin ediyorum, aman millet bisey demesin.

Bence gorusmedigin insanin hasta ziyaretine gidilmese de olur.
He sen barismak istiyorsundur, bu da vesile olsun dersin o sekilde guzel olur da,
sizin iciniz kaynarken bosuna kendinizi zorlamayin bence,
ailenize soyleyin cok gidilmesi gerektigini dusunuyorlarsa buyursunlar onlar gitsinler.
Asla aılemde gıdemez geçmiş olsunda demıcekler yemin olsun onlarıda silerım. Ben kendımden cok aıleme deger vermedıklerı için kin tuttum. Ben onlar için bıkadar uzak dururken onlar benı cigneyemezler

Back
X