Kaynana

Yok sen anlamadın ben yenı amelıyat oldugum için yerımden kalkamıyordum dikişliydım canım acıyordu diye. Bebegim agladı kv yatıyordu bana dıyot kalk al. O sinirle nasıl allah güç verdıyse kalktım aldım bebegımı. Refakatçi ne için var hastaya yardım etsin diye degılmi. Ee ben o halımle kendı işimi yapacaksam sen kimim bkuna geldın dıye sorarlar adama
Size bebeği getirip, siz emzirdikten sonra bebeği geri besigine yatirsa olurmuş. Böylece bebekte karnını doyurup uyurdu. Siz de kalkmamış olurdunuz dinlenirdiniz

Size bebeği getirip, siz emzirdikten sonra bebeği geri besigine yatirsa olurmuş. Böylece bebekte karnını doyurup uyurdu. Siz de kalkmamış olurdunuz dinlenirdiniz
Ana gündüz gözu ile etrafta çene çaldıktan sonra elbette uyuyacak..

Hiç bir doğumda kaynanam kalmadı eşim istemedi.. Sana bakmaz biliyorum dedi

Keşke koni sahibi bir arkadaş dahi 9lsa başkasını goturseydi 🙄

Ana gündüz gözu ile etrafta çene çaldıktan sonra elbette uyuyacak..

Hiç bir doğumda kaynanam kalmadı eşim istemedi.. Sana bakmaz biliyorum dedi

Keşke koni sahibi bir arkadaş dahi 9lsa başkasını goturseydi 🙄
Ben acıkcası istemıyordum bellıydı böyle olacagı bır gece annem kaldı bırgece kv. Sonra benı evlerine götürdü kv. Lohusalıgım herseyım burnumdan geldı dikişli halimle evden kaçtim resmen annemlere geldım

Sadce bunu yapsa yine ıyıydı laf sokmalar falan. Hamıle kaldıgımdan berı tutturdı ismi x olsun diye en son tamam dedım ıkı isim verdim hem onun istedıgı hem kendı ıstedıgım ismi koydum ogluma. Dogumdan cıktım. Bak dedım busefer senı kırmıcam bu ismi koyucam ama birdaha cocugum olurda isim veya baska konuda karısma dedım. Sırıtıp karısıcam dedı nalet olasıca

Mesafe candir.
Ben olsam gitmem.
Zaten 2,5 yildir gorusmuyorum, niyetim de yok.
Bence dogru yoldasiniz.

Onemli olan bizim piskolojimiz.

Gee
Sadce bunu yapsa yine ıyıydı laf sokmalar falan. Hamıle kaldıgımdan berı tutturdı ismi x olsun diye en son tamam dedım ıkı isim verdim hem onun istedıgı hem kendı ıstedıgım ismi koydum ogluma. Dogumdan cıktım. Bak dedım busefer senı kırmıcam bu ismi koyucam ama birdaha cocugum olurda isim veya baska konuda karısma dedım. Sırıtıp karısıcam dedı nalet olasıca
Gerçekten bunu dedi mi pes utanmaz

Eşiniz sizi zorlamıyor mu hiç niye beraber gitmiyoz diye yada bayramlarda falan. Keşke bende ömürboyu gitmesem
Yooo, annesinin bana yaptiklarini biliyor. Sadece 1 kere bayramda gideriz dedi, hayr dedim, diretti yine hayr dedim, küstü galiba bir kac saatlik o kadar. O da ilk zamanlar. Hatta kendisine de soyluyorum, annen hasta olsa yataga duşse yine bakmam annene. Ne kadar nefret ettiyimi biliyor.

Back
X