- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yaa gitmek zorunda hıssedıyorum kendımı. Gitmezsem ihanet eıdyo gıbıBence fazla takılmayın onların her gün görüştüğüne, sizin için daha iyi. Yoksa size sarıp sizi arayabilir hergünher hafta gitmek sıkıcıdır tabii ama yakın oturanlara ne demeli? Gitmek istemiyorsanız bahaneler uydurun, zaten eşinizde zorlamıyormuş sizi. Eşinize herşeyide anlatmayın madem bilgiler sızdırıyor. Zamanla oturacaktır evliliğiniz. Bende annemle hergün konuşurum, eşinizde annesiyle görüsebilir. Hem ne güzel gidince öyle fazla hizmette beklemiyor, ben kötülük görmedim bunda
Anlıyorum sizi, inanın. Ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. Kayınbabamı bir kaç ay önce kaybettik. Birkaç aylığına memlekete gitti (Yaa gitmek zorunda hıssedıyorum kendımı. Gitmezsem ihanet eıdyo gıbı
Haklısınız ama mesela bugün 6bucıkta uyandım, namaz falan kıldım. Eşim annesıyle konusmus bunu anlatmış. Yanı herseyı anlatıyor. Normal mı bu durum. Bundan rahatsızımAnlıyorum sizi, inanın. Ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum. Kayınbabamı bir kaç ay önce kaybettik. Birkaç aylığına memlekete gitti (), şimdi döndü. Önceden haftada 2 giderdik, bazen haftada bir, covid bahanesiyle 3-4 hafta gitmediğimiz bile olmustu... şimdi bir hafta içinde 5 kere gördüm tam gitmeyim bugün evimde oturayım yatayım diyorum, arayıp yemek yaptım isterseniz gelin diyor nasıl hayır denilir? Bende sevmem öyle çok sıkı fıkı olmayı. Bence haftada bir yine iyi. Belli ki başkalarının gazına gelmişsiniz. Inanin bazen o sohbet Iyi bile geliyor insana. Yine mesafenizi koruyun Ama gözünüzde büyütmeyin. Siz ne kadar olumsuz düsünürseniz okadar kafanizda büyütürsünüz, bu sefer tüm hareketleri gözünüze batar...
Bence annesi gelinim napıyor iyimi diye sormuştur, o sorunca anlatmıştır..Haklısınız ama mesela bugün 6bucıkta uyandım, namaz falan kıldım. Eşim annesıyle konusmus bunu anlatmış. Yanı herseyı anlatıyor. Normal mı bu durum. Bundan rahatsızım
Mesela cuma gittik. Annesi eşime yumusatıcı al sizin ordan dedi. Persembe götürelim dıyor eşim. Bende Persembe ıs cıkarcam kendime. Tek götürsün versın ıste. Yanı her hafta benle gitmesin. Anlamıyor kadın. Dun gezelim dıyorum esıme. Annesi gezdıklerıne say otur dıyo. Onla oturmamış ıstıyor sürekliKayinvalidem oğlunu gecenin bir yarısi bile arar eskiden bana karsi da oyleydi sonra araya mesafe koydum. Esim bazen isten sonra ugrar orda yemek yer ve eve gelir bende ayda 1 falan giderim o da vakit bulabilirsem. Eşim hakkimdaki yorumlara aldirmaz. Esinizi ne zaman aradigini cokta umursamayin. Annemle arama kimse giremez ayni sekilde esiminde böyle bir hakki var 25 26 sene annesi bakmış siz sık gitmeyin ders calisiyorsunuz kayinvalidenize bunu söyleyin. Ayrica pandemi doneminde de bu kadar misafircilik oynanmamali. Gitmemek icin nedenleriniz cok fazla.
Persembe gene gıdelım dıyor eşim. Ne dıycem peki. Kadın hep bekliyor. Hep hazırlıkta hep beklıyorGelmiyorum.
Demek bu kadar zor değil.
Dün gittik işte.Annesının yumusatıcısı kalmamıs.onu götürmeye gıdelım dıyoEn son ne zaman gitmistiniz
Hep böyle hep. Yanı telefonda eve kım geldı, napıyorum galan bunları konusuyolarBence annesi gelinim napıyor iyimi diye sormuştur, o sorunca anlatmıştır..
Kreşe vermektense kaynanalar bırakırım kreslerden haberiniz yok sanırım ilgi sıfır gözümle gördüm çalıştığım için sakın güvenmeyin heryerde en kötü kaynana bile kreş ten iyidir canı gb bakar hemde torun severYa mesela sey dusunuyorum. İlerde ınsallah cocugum olunca atanmıs olacagım. Ben cocugumu krese vermek ıstıyorum. Kaynanaya falan bırakmak istemiyorum. Sımdı ben bakayım dıycek bundada kavga cıkacak
Evette evler uzak olcak. Artık istesem de bırakamamKreşe vermektense kaynanalar bırakırım kreslerden haberiniz yok sanırım ilgi sıfır gözümle gördüm çalıştığım için sakın güvenmeyin heryerde en kötü kaynana bile kreş ten iyidir canı gb bakar hemde torun sever
Canim dogmamis cocuk icin endise etmene zaman var bence. Bir evliligin otursun duzenin kurulsun alisin birbirinize cocuk istediginizde ilerisini dusunursun. Simdi önceligin bu degil.Evette evler uzak olcak. Artık istesem de bırakamam
Öyle kesinlikle canım. Dün kv diyorki rüyamda seni hamıle gördüm. Bende Allah korusun dedim. Sen torun istiyorsan dıger oglunu evlendır dedimCanim dogmamis cocuk icin endise etmene zaman var bence. Bir evliligin otursun duzenin kurulsun alisin birbirinize cocuk istediginizde ilerisini dusunursun. Simdi önceligin bu degil.
Hemen atandınız cocugunuz oldu. Kv deye baktırmam derdine düştünüz yani. Gercekten pes. Olmamış şeylerin stresine girmişsinizEvette evler uzak olcak. Artık istesem de bırakamam
Orası öyle de böyle şeylerden gercekten ıstemıyorum.Ki dün gittik. Rüyasında beni hamıle görmus falanda.Hemen atandınız cocugunuz oldu. Kv deye baktırmam derdine düştünüz yani. Gercekten pes. Olmamış şeylerin stresine girmişsiniz
tamam görmüştür hayrolsun de geç ama allah korusun denir mi ya güzel bişey görmüş sonuçta , valla hiç öyle büyük konuşma şimdi allah korusun dediğine yarın öbür gün istediğin zaman eğer olmazsa yalvarırsın olsun diye daha çok üzülürsün ve hiç bir zaman büyük konuşma kv ye çocuğunu baktırmayı düşünmüyosun istemiyosun ya allah eline düşürür hayatta ne olcağımız belli değilOrası öyle de böyle şeylerden gercekten ıstemıyorum.Ki dün gittik. Rüyasında beni hamıle görmus falanda.
Görsün ne olmuş?Orası öyle de böyle şeylerden gercekten ıstemıyorum.Ki dün gittik. Rüyasında beni hamıle görmus falanda.
Burayı günlük gibi kullandığı yetmiyor diğer her konuda da kaynanasını anlatıyorGörsün ne olmuş?
Siz şimdi bununla ilgili de kaynanam bana bebek baskısı yapıyor diye kafanızda kurup konu açarsınız birkaç güne.
Bekliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?