- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Vala şu ocak ayı falan gelsin o zaman günde 8 saat falan calısacagım. O zaman 2haftada bir giderimHafta bir gidin ne olacak ki sonradan yavaşça 2 haftada bire düşürürsün. Oğlu ıstediği zaman gider eşinde zorlamıyor ders çalışan insana bir şey demez bence
Canım nasil severse sevsin oğlunu orda sıkıntı yok tabiki, ama şimdi daha yeni evliler belki ilerde annesi konu sahibinin kayinvalideye gitmemesini sorun edip oğlunu dolduracak. Sonrası evde tartışma, kayinvalideden nefret etme. Yani bunlar yaşanan seyler, imkan elverdiğince araya kayinvalideyle mesafe koymak en guzeli. Benim kayinvalidem 6 yıl sonra belli etti kendini.Canım bak annem beni 2 kere arasa eşim buna laf etse ağzına o lafı tıkarım. Yalan mı kim eşine bu konuda tavız verir veren var mı ? Ki çoğu kadın gün içinde konuşuyor adam işte yani ne bilecek. Ayrı bır nokta oğlunu paşam dıye sevebilir bu anne oğul ilişkisi ben varım diye kadın oğluna istediği gibi hitap edemiyecek mi? Saçmalık yani. Eşi de zorlamıyor gel diye kocası gıdıp görür kendısı ders çalışıyorum şu bu bahane eder yani yorumlarda konu sahıbı kadının ıyı olduğunu söylüyor ve eşinin zorla götürmediğinide
Mesafe koyacak zaten bende çok mıç mıç sevmem ama burda zaten kendisine git demiyoruz oğlu giderse gitsin. Eşi öyle tutturmuyor beraber gidelim diye. Yenı evlililer gezıp tozcaklar ki çocuk yokken daha rahat şehir şehir gezebilirler. Tabı ki çocuklu gezilir ama başbaşa gezmenin rahatlığıyla gezmek ayrı olucak. Ben aramaya hitabe falan takılmam isterse kucağına oturtsunCanım nasil severse sevsin oğlunu orda sıkıntı yok tabiki, ama şimdi daha yeni evliler belki ilerde annesi konu sahibinin kayinvalideye gitmemesini sorun edip oğlunu dolduracak. Sonrası evde tartışma, kayinvalideden nefret etme. Yani bunlar yaşanan seyler, imkan elverdiğince araya kayinvalideyle mesafe koymak en guzeli. Benim kayinvalidem 6 yıl sonra belli etti kendini.
Hergün defalarca konuşmak bence biraz fazla. Ben annemden uzaktayım bazen 4 gün konuşmadığımız oluyor. Erkeklerin annelerine bu denli düşkün olmaları pek iyi olmuyor malesef. Herkesin fikrine saygım var ama burda herkes kayinvalerden uzak durun deyip şimdide tam tersi yorumlar gorunce şaşırdım
Çok mıç mıç olmak zorunda değilsin. 2 haftada bir git sonra ayda bir gidersin. Ama anladığım seni düşünen bir kv var. O yuzden kalp kırma saygı duy yeter yani zira sevmek zorunda değilsin. Oğlu gitsin konuşsun takılma ılerde çocuğun olunca büyüsede o senin için hep çocuk kalıcakVala şu ocak ayı falan gelsin o zaman günde 8 saat falan calısacagım. O zaman 2haftada bir giderim
Yok kalp kırmıyorum.gene 2haftada bır mutlaka gıderımÇok mıç mıç olmak zorunda değilsin. 2 haftada bir git sonra ayda bir gidersin. Ama anladığım seni düşünen bir kv var. O yuzden kalp kırma saygı duy yeter yani zira sevmek zorunda değilsin. Oğlu gitsin konuşsun takılma ılerde çocuğun olunca büyüsede o senin için hep çocuk kalıcak
Evet bende böyle beklemiyordum. Ben gene haftada bır 2 haftada bır gıderım. Banada sürekli mesaj atıp araması tuhaf geldı. Gercı kadın telefonu çok aktif kullanıyorCanım nasil severse sevsin oğlunu orda sıkıntı yok tabiki, ama şimdi daha yeni evliler belki ilerde annesi konu sahibinin kayinvalideye gitmemesini sorun edip oğlunu dolduracak. Sonrası evde tartışma, kayinvalideden nefret etme. Yani bunlar yaşanan seyler, imkan elverdiğince araya kayinvalideyle mesafe koymak en guzeli. Benim kayinvalidem 6 yıl sonra belli etti kendini.
Hergün defalarca konuşmak bence biraz fazla. Ben annemden uzaktayım bazen 4 gün konuşmadığımız oluyor. Erkeklerin annelerine bu denli düşkün olmaları pek iyi olmuyor malesef. Herkesin fikrine saygım var ama burda herkes kayinvalerden uzak durun deyip şimdide tam tersi yorumlar gorunce şaşırdım
Evet yani bır gun ızın gunu var onu da hep orda gecırmek ıstemıyorum. Hadı Arada gıdelım onlara kahvaltıya falan.sonra kadın hep bekliyor cunkuMesafe koyacak zaten bende çok mıç mıç sevmem ama burda zaten kendisine git demiyoruz oğlu giderse gitsin. Eşi öyle tutturmuyor beraber gidelim diye. Yenı evlililer gezıp tozcaklar ki çocuk yokken daha rahat şehir şehir gezebilirler. Tabı ki çocuklu gezilir ama başbaşa gezmenin rahatlığıyla gezmek ayrı olucak. Ben aramaya hitabe falan takılmam isterse kucağına oturtsunburda kv değil eş kişisi sorunlu anne bu arar sorar ne var ne yok diye ama eş gezmek yerıne gezme dıye durmadan aıleye götürmeyecek bunda hem fikiriz yani.
Aynen ya oda çocuğu 30 yaşında da olsa 50 yaşında da olsa evlat evlattırMesafe koyacak zaten bende çok mıç mıç sevmem ama burda zaten kendisine git demiyoruz oğlu giderse gitsin. Eşi öyle tutturmuyor beraber gidelim diye. Yenı evlililer gezıp tozcaklar ki çocuk yokken daha rahat şehir şehir gezebilirler. Tabı ki çocuklu gezilir ama başbaşa gezmenin rahatlığıyla gezmek ayrı olucak. Ben aramaya hitabe falan takılmam isterse kucağına oturtsunburda kv değil eş kişisi sorunlu anne bu arar sorar ne var ne yok diye ama eş gezmek yerıne gezme dıye durmadan aıleye götürmeyecek bunda hem fikiriz yani.
Üff eve yeni yeni alısıyor. O evi özlüyor. O erkek ben kızım. Tam tersi olması gerekmez mi?Aynen ya oda çocuğu 30 yaşında da olsa 50 yaşında da olsa evlat evlattırnasil hitap edecegine ne kadar sarıldığına karışmak doğru değil.
Ama eşi gerçekten sıkıntılı, daha yeni evliler ya, gezip tozacaklari yere anneme oturmaya gidelim ozledim ne demekbencede aynı şeyi söylüyoruz sadece cümlelerimiz farklı
Kac yaşında bu kadin yahu benimki cevapsız çağrılara bile dönüş yapamıyor maşallahı var kayınvalideninEvet bende böyle beklemiyordum. Ben gene haftada bır 2 haftada bır gıderım. Banada sürekli mesaj atıp araması tuhaf geldı. Gercı kadın telefonu çok aktif kullanıyor
Insallah eşin tipik ana kuzusu değildirÜff eve yeni yeni alısıyor. O evi özlüyor. O erkek ben kızım. Tam tersi olması gerekmez mi?
Ben cumartesi pazar calısıyorum. Cuma eşim izinli. Ben cuma ya ikimizin evde vakıt gecırmesını ıstıyorum ya da gezmeyi. 5gun evde kalıyorum rahatca. 2gun ıs var cunku. Evet bende böyle plan yapacagım. Zaten aksamları da calısıyorum zırt pırt goturmek herhalde benı. 55 yasında falan kaynanamKac yaşında bu kadin yahu benimki cevapsız çağrılara bile dönüş yapamıyor maşallahı var kayınvalidenin
Sana bir tavsiye, eşin plan yapmadan sen bütün haftanın planını yapıp eşine söyle. Mesela 2 gün full ders çalışıp ertesi aksam bir yerde çay kahve içelim, tekrar 2 gün full ders çalışacağım ama haftasonu şuraya gidelim sonraki haftasonunu ailene ayıralım dersen bence eşin her aklına estiğinde annemlere gidelim diyemez
O kadar cok ana kuzusu. Tüm malını verır onlar ıcın. Kardesıne de duskun. Aşırı derecede anlatamam. Dıyorum ya yukarda yazdım. Ben atanınca hayalım araba almak.Bizdeki araba sıfır ve büyük. Bana vermıyor kullanmam ıcın. Aılesine temelli verecegim sen araba alınca dıyor. Arabayı satıp ev alalım diyorum yanasmıyorInsallah eşin tipik ana kuzusu değildir
Ama iste bu cok büyük bir problem. Eviniz yokken ailesine sıfır arabayı vermesi ne kadar doğruO kadar cok ana kuzusu. Tüm malını verır onlar ıcın. Kardesıne de duskun. Aşırı derecede anlatamam. Dıyorum ya yukarda yazdım. Ben atanınca hayalım araba almak.Bizdeki araba sıfır ve büyük. Bana vermıyor kullanmam ıcın. Aılesine temelli verecegim sen araba alınca dıyor. Arabayı satıp ev alalım diyorum yanasmıyor
Dimi ama. Hayır bana kullanmam için vermıyor. Onlara temelli verecegim dıyor. Kabul ederler kı bılmıyorum ama ederler benceAma iste bu cok büyük bir problem. Eviniz yokken ailesine sıfır arabayı vermesi ne kadar doğru
Burda gerçekten sorun kayinvalide değil, eşin
Durumları nasil bilmiyorum ama normal bir anne baba kabul etmemeli. Kendine bir araba aldiginda kesinlikle eşinin kullanmasına izin verme. Çok sinir bozucu bir durum yaDimi ama. Hayır bana kullanmam için vermıyor. Onlara temelli verecegim dıyor. Kabul ederler kı bılmıyorum ama ederler bence
Benim kaynanam demez gelin diye. Çünkü her akşam çıkarız . Bı çay içelim kafamız dağılsın derizKaynanam genel olarak iyi. Sadece sürekli görüşmek istiyor.Eşimi günde en az 1 2 kez mutlaka arar. Haftasonu işe gitmedim. Her şeyden haberi var.Beni gene 2 güne bir arar ama eşime aşı düşkün. Ogullarına paşam diye ölür resmen.Her hafta gideriz oturmaya.Bugün eşim izinli.İş görüşmesine gidecek. Kaynanam beni de onlara götürmemi ve birlikte oturmamızı söyledi. Ben kpss çalışıyorum. Eşimde ders çalışıyor dedi.Evde sıkıldım oturmaktan. Görüşme sonrası az dolaşalım dedim eşime. O da o zaman hazırlan alayım seni bize geçelim otururuz diyor. Ben evde oturmaktan sıkıldım, ordada oturcaz dedim. O gitti gitmedim ben.Eşimde aşırı düşkün. Burda ki konuları okuyorum ve etkileniyorum. Ve kaynanam sürekli şunu yaptım gelin bunu yaptım gelin deyince daralıyorum. 2haftada bir gitmek istiyorum ama eşim ailesini özlüyor.Eşimi hergün araması fazla mı bana mı öyle geliyor. Sürekli iç içe olalım, hep gidelim istiyor. Ama kendi aileme bile o kadar sıklıkta gitmiyorum.
Yine aleyhlerine tahminde bulunuyorsunuz.Dimi ama. Hayır bana kullanmam için vermıyor. Onlara temelli verecegim dıyor. Kabul ederler kı bılmıyorum ama ederler bence
Öyle ama gıdınce kalamıyoruz bırakmıyorlar ondan sık gıtmek ıstemıyorumBenim kaynanam demez gelin diye. Çünkü her akşam çıkarız . Bı çay içelim kafamız dağılsın derizhatta giderken daginikliginizi toplayın da gidin der. Yani kaynanam şunu yaptım gelin diyince koşa koşa gideriz biz hazır yemek gibisi varmı bacım. İki çocuktan sonra hele hazır yemek bu devirde yolda çeyrek altın bulmaya benzer paşam paşam diye sevmsine takılmayın ben de ogullarimi paşam diye severim hep. Kızım olsa prensesim diye severim . Eşin seni ihmal etmiyorsa takilma bunlara. Ders çalışma konusu ayrı . Yalniz ve sessiz ortam lazım. Onu sağlamaya çalışin. Gerisinde önemli bişey görmedim ben
Ama ben haklıyım dımı. Bana vermıyor. Hadı otobanda falan verıyoda. E ılerde cocuk olcak calıscam. Bana da gerekecek. Babası da kendıne özel araba alma dedı. Ama mecburum ılerde. Insallah da atanırım ve alırım. Vermıycem ki. Ben verirsem kesın verır annegıleDurumları nasil bilmiyorum ama normal bir anne baba kabul etmemeli. Kendine bir araba aldiginda kesinlikle eşinin kullanmasına izin verme. Çok sinir bozucu bir durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?