kaynana

Her yer farkli tabi Ama insanlar Standart kaliyo tatlim oyuzdende bu zamanda beklenti fazla olursa husran oluyo herkesin gorusuru farkli cnm yapicak bisey yok insallah arkadasin isleride yoluna girer biran once...
aynen. insallah.

canım benim kaynanamda hiç birşey yapmadı bir toplu iğnesi yok evimde her şeyi eşimle kendimiz çalışıp aldık ve ödüyoruz hala ama ben ses çıkarmadım yeterki huzurum bozulmasın diye ama benimki farklı kaynanam evlat ayrımı yapıyo neyi var neyi yok iki oğluna benim eşimde sadece banka gönderiyo çocukları arasında ayrım yapıyor senin kv ayrım yapmıyosa ve sizden birşeyler istemiyorsa boş ver yapmasında istemesinde mutluluk yaptığı kalın bilezik yada eşyayla olmuyor eşin yanında olsun seni mutlu etsin hiç eşyan olmasın önemli olan huzur canım huzurun yerinde olsun

ay benimki bohça bile yapmadı bohçaya karşıyım ama bayramda hediye bile getirmediler

Siz kayınvalidenize ne yaptınız ? Ulen belki durumu müsait değil , hayır müsait olsa da almak zorunda değil yani. Ben ileride erkek adanası olursam da böyle bilezik aldığımda inceymişş diye bir yüz ifadesi takınan bi gelinim olursa daha da bir şey almam iyi yapıyor bence kaynanan.

ay sinirlendim bu yapılanlara ya... ben eşimin ailesindeki tek okuyan gelinim mühendisim ama bana hiç öyle davranmadılar çalışıyorum diye herşeyi bana yıktılar bir iğne almadılar durumları iyi değil diye bende birşey beklemedim doğrusu düğündeki tüm altın ve parayı alıp iki kaynıma verdiler bize vermediler tabi benim kv oğulları arasında ayrım yapıyor o ayrı bi konu benden sonraki geline ki kaçarak geldi şehirde bulamadıkları eşyaları intenetten alacak kadar abartılar hani paranız yoktu benim kınamda elime konulan altını teyzem kv verdi rezil olmasınlar diye yeni gelen geline kalın yüzük taktı gelde kıskanma kv kızma seni çok iyi anlıyorum ama sana olan tavırları değişmez bana halen öyle davranıyorlar offff

Bence onlarınki değer vermemek değil de cimrilik hastalığı.. Yoksa 6 tane ev nasıl yapılır?

Bana değer vermemek gibi geliyor çünkü kendine harcıyor. Neler konuştum yinede değişmedi en son artık oğluda kopardı ipleri.
Sofrada yediğim lokmanın hesabını yapıp çok yedin diyen insan evini baştan aşağı Kelebek mobilyadan yeniliyorsa eh artık benle bir zoru var bu kadının dedim.
Bana el kızı gözüyle baktılar çünkü, toplu iğne kadar yardım etmediler ki çok zorluk çektik herşeyi borçla krediyle yaptık. Ben fazla birşey istemedim gelinlikle bindallımı alsınlar bide nişan bohçası çok heves ediyorum dedim. Hiçbirini almadılar , üstüne birde düğünde ne kadar para varsa topladılar.

Kocamla mutlumuyum , mutluyum ama hep bir tarafım eksik. Anne baba olsalardı bize ne güzel olurdu hep onu düşünüyorum.
Şimdiki aklım olsa inanın evlenmezdim çünkü eşinizin ailesini atamıyorsunuz .Biz aylardır görüşmüyoruz ama illaki görüşecek; düğün olacak gidecek, hastalık olacak gidecek vs..İllaki yine bizim hayatımıza girecekler ve mutsuz etmeye devam edecekler. Birşey ummak değil ,6 tane evleride kendilerinin olsun ben parada alınan malda değilim.Gittiğimde bile 1 bardak çayın hesabı yapılıp,aileme saygı göstermeyince kendimi üzüyorum.
Ve ne yazıkki insan yapısını değiştirip olanları umursamamazlık yapamıyor.

nişanlımın hatırı diye diye diye bi bakıcaksın nişanlın o hatırı sana göstermicek annesiyle birlik oucak

seni anlıyorum değer versinler eski bir çul bile yapmasınlar ama inan bana değişmiyorlar bu şans işi bence ben kp cenazesinde daha evleneli 2 hafta olmuştu varya köle gibi çalıştırdılar beni (özellikle eşim) kv nin ayağını yıkayıp kremlemeden tut onun vücudunu temizlemeye kadar hiç durmadım hastalandım yine kalk iş yap denildi ben yaparken ky hep nişanlı geline ay çok yoruldu çok çalıştı deyip durdu ki yeni gelin adayı bir bardak bile yıkamadı eve dönerken kanama geçiriyodum vücudum dayanmadı artık eşim dk bile götürmeyip otobüse bindirip eve gönderdi gelde sev bu insanları şans şans şans

Erkek adanasi seni
Bende 2 erkek adanasiyim

Eşiniz ne diyor bu duruma ? Sonuçta size para yok deyip de kınada altın bile vermemiş ailesi , bu geline ypılanlara bir şey demiyor mu ? 3 maymunu mu oynuyor

Eşiniz ne diyor bu duruma ? Sonuçta size para yok deyip de kınada altın bile vermemiş ailesi , bu geline ypılanlara bir şey demiyor mu ? 3 maymunu mu oynuyor
aynen üç maymunu oynuyor sana ne anamın parası istediği oğluna verir sen mi kazandın sanki anasını parasını istiyom çok şükür param var ama ailesi işte düğünde söyledim zaten bak ailene dedim biz ne zorlukla yaptık nişanı kınayı düğünü ama yok anlamıyor anam kardeşim diyor başka bir şey demiyor ailemi bilmeyeni bende istemem demeye başladı son dönemler ya zaten Rabbime havale ettim hepsini

Zormuş kuzum ya .. Çocuk var mı sizde ? Yoksa biraz dikkat et hareketlerine eşinin bence.. Karışmak gibi olmasın ama biraz limoni buldum ben ilişkinizi , hayır annesi kötü olur anlarım , ailesi kötü olur anlarım ama bir de onların tarafını tuttuğu vakit sevdiğin adam insanın kafası atıyor

çocuk yok yapayım da değişir biraz dedim stresten olacak herhalde dış gebelik yaşadım iç kanamam oldu yaklaşık 3 aydır birde bu sıkıntıyla geçiyor

sana para harcayınca seveceksin yaniii.

kaynanaya güvenip evlenme,kımse sana para harcamak zorunda değil..

ne alakası var merak ettim açıkçası para harcayınca sevmekle, bende de aynı durum pinti insa
ay benimki bohça bile yapmadı bohçaya karşıyım ama bayramda hediye bile getirmediler

Pintilikten mi seninkiler de?, benimkiler pintilikten evden iğne zor verir, ama bende bundan sonra aynı böyle rahat relax o çekinmiyorsa vermemekten bende çekinmicem vermemekten

pintilikten değil canım eşim kv nin değerli oğlu olmadığı için değerli oğlunun karısına neler yaptı neler 2 ayda aldığı dul maaşı var onuda geline yüzük almış ne diyeyim rabbim elbet bu adaletsizliğe dur der bir gün ya bana bişey almasın istemem zaten ama bizden de isteyip değerli oğluna göndermesi beni üzen

çocuk yok yapayım da değişir biraz dedim stresten olacak herhalde dış gebelik yaşadım iç kanamam oldu yaklaşık 3 aydır birde bu sıkıntıyla geçiyor

...yollamasana ? Eşin de yollamasın abi ne saçma olay ya , bizim ailede de var bi yiyici.. Annemden para alıp da teyzeme veriyor anneannem.. gönderme diyorum ona da defalarca ama nafile , anneannem istediğinde yolluyor annem de.. Sinir oluyorum gerçekten anlayabiliyorum durumunu :S

yolluyo birşey yapamıyorum söylediğimde kavga çıkıyor bende susuyorum artık aileyi tanımadan evlenmemek gerekiyor yoksa sonu hüsranla bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…