- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48
aynen. insallah.Her yer farkli tabi Ama insanlar Standart kaliyo tatlim oyuzdende bu zamanda beklenti fazla olursa husran oluyo herkesin gorusuru farkli cnm yapicak bisey yok insallah arkadasin isleride yoluna girer biran once...
ay benimki bohça bile yapmadı bohçaya karşıyım ama bayramda hediye bile getirmedilerAy o kadar iyi anlıyorum ki seni inan bi tane de bende var Allaha havale ettim ben onu ama .. pintilikten ölücek inan ilk evime geldi uzakta yaşıyor normalde, tam 3 hafta kaldı bana bu 3 hafta içinde ne aldı biliyormusun 10 kuruşluk tokalar varya pazardan onu almış, eve de bi tuz bi biber aldı, şaka gibi.. Ev hediyesi zaten yapmadı bohça dandik dundik.. Allaha havale ediyorum da ben bu derece pintileri çok merak ediyorum Allahın onlara verdiklerini kimden saklıyorlar, Veren Allah , alan Allah emin ol..
Ay gine sinir geldi..
Yorumları okuyunca çok şaşırdım. Çoğu konu sahibinin anlatmak istediğini anlamamış.
Kayınvalide hiç mi geline bir bayram seyranda bir hediye alıp sevindirmez. ?
Hiç bir şey yapamıyorsa kışın bir patik örüp ayağına koymaz ?
Konu sahibi paradan yanmamış ki. Kv nin ilgisizliğinden bahsetmiş. Anlattığı gibiyse ben hak veriyorum. Bu yaşıma geldim gelinine bir patik dahi vermeyen bir kv görmedim. [/QU
ay sinirlendim bu yapılanlara ya... ben eşimin ailesindeki tek okuyan gelinim mühendisim ama bana hiç öyle davranmadılar çalışıyorum diye herşeyi bana yıktılar bir iğne almadılar durumları iyi değil diye bende birşey beklemedim doğrusu düğündeki tüm altın ve parayı alıp iki kaynıma verdiler bize vermediler tabi benim kv oğulları arasında ayrım yapıyor o ayrı bi konu benden sonraki geline ki kaçarak geldi şehirde bulamadıkları eşyaları intenetten alacak kadar abartılar hani paranız yoktu benim kınamda elime konulan altını teyzem kv verdi rezil olmasınlar diye yeni gelen geline kalın yüzük taktı gelde kıskanma kv kızma seni çok iyi anlıyorum ama sana olan tavırları değişmez bana halen öyle davranıyorlar offffbeni sanırım herkes yanlış anladı yada ben yanlış anlatım yaptım para degıl sorun allaha sukur durumlarıda cok ıyı mesela kaynımın eşi mühendis bende biryerde sekreterlık yapıyorum ona yaptıklarını görüp duydukca cıldırıyorum sureklı laf sokmalar o okumuş kafası calısıyor cebınde parası var en guzel seyleri hak edıyor bana bişeyi laık görmuyo anlatmak ıstedıgım buydu... mesela bana dıyokı ewlwnmeden gıt ehlıyetını al baba ewınde kocana masraf olma zaten aldıgın para bellı 2gun sonra işten cıkarsalar zaten yuk olucaksın gbı laf sokmaları var
Bence onlarınki değer vermemek değil de cimrilik hastalığı.. Yoksa 6 tane ev nasıl yapılır?
nişanlımın hatırı diye diye diye bi bakıcaksın nişanlın o hatırı sana göstermicek annesiyle birlik oucakkızlar selam aranıza yenı katıldım içim okadar doldu ki anlatamam 1yıllık nişanlıyım ve kayınvalıdemden 1 ıgne dahı gormedım bayramlar geldı gectı ozel gunler geldı geçtı hıc bırseyı bana laık gormedı dugunumuz olucak bana 4 tane bılezık almıs okadar ıncekı takarken kırılcak dıye korktum ve herseye karısıp benı sınır edıyo ben nısanlım hatırına ona ıyı davranıyorum ama hıc içim almıyo onu neyapmalıyım
seni anlıyorum değer versinler eski bir çul bile yapmasınlar ama inan bana değişmiyorlar bu şans işi bence ben kp cenazesinde daha evleneli 2 hafta olmuştu varya köle gibi çalıştırdılar beni (özellikle eşim) kv nin ayağını yıkayıp kremlemeden tut onun vücudunu temizlemeye kadar hiç durmadım hastalandım yine kalk iş yap denildi ben yaparken ky hep nişanlı geline ay çok yoruldu çok çalıştı deyip durdu ki yeni gelin adayı bir bardak bile yıkamadı eve dönerken kanama geçiriyodum vücudum dayanmadı artık eşim dk bile götürmeyip otobüse bindirip eve gönderdi gelde sev bu insanları şans şans şansne bohça yaptı ne ev hediyesi yaptı(evdeki eski tenceresini getirdi),ne de evime bir toplu iğne aldılar.Ve eşimin ailesinin tam 6 tane evi var,emekli maaşları vs..yani durumları çok çok iyi.
Nişanlıyken bir çorap bile almadı ,kimse bana alsa nolucak demesin insan böyle şeylere çok kırılıyor. Sadece maddiyat değil bu işler, sizi çok iyi anlıyorum ben.
Ama inanın değişmiyorlar heleki zaman geçtikçe daha beter oldu benim kv ve kp.
Eşimi çok seviyorum ama bir tarafım hep kırık böyle insanlar oldukları için, bana değer vermedikleri için..
Benimde ilk aklima gelen cumle buydu``Hayyy agzini opeyim`` diyesim geldi
Erkek adanasi seniSiz kayınvalidenize ne yaptınız ? Ulen belki durumu müsait değil , hayır müsait olsa da almak zorunda değil yani. Ben ileride erkek adanası olursam da böyle bilezik aldığımda inceymişş diye bir yüz ifadesi takınan bi gelinim olursa daha da bir şey almam iyi yapıyor bence kaynanan.
ay sinirlendim bu yapılanlara ya... ben eşimin ailesindeki tek okuyan gelinim mühendisim ama bana hiç öyle davranmadılar çalışıyorum diye herşeyi bana yıktılar bir iğne almadılar durumları iyi değil diye bende birşey beklemedim doğrusu düğündeki tüm altın ve parayı alıp iki kaynıma verdiler bize vermediler tabi benim kv oğulları arasında ayrım yapıyor o ayrı bi konu benden sonraki geline ki kaçarak geldi şehirde bulamadıkları eşyaları intenetten alacak kadar abartılar hani paranız yoktu benim kınamda elime konulan altını teyzem kv verdi rezil olmasınlar diye yeni gelen geline kalın yüzük taktı gelde kıskanma kv kızma seni çok iyi anlıyorum ama sana olan tavırları değişmez bana halen öyle davranıyorlar offff
aynen üç maymunu oynuyor sana ne anamın parası istediği oğluna verir sen mi kazandın sanki anasını parasını istiyom çok şükür param var ama ailesi işte düğünde söyledim zaten bak ailene dedim biz ne zorlukla yaptık nişanı kınayı düğünü ama yok anlamıyor anam kardeşim diyor başka bir şey demiyor ailemi bilmeyeni bende istemem demeye başladı son dönemler ya zaten Rabbime havale ettim hepsiniEşiniz ne diyor bu duruma ? Sonuçta size para yok deyip de kınada altın bile vermemiş ailesi , bu geline ypılanlara bir şey demiyor mu ? 3 maymunu mu oynuyor
aynen üç maymunu oynuyor sana ne anamın parası istediği oğluna verir sen mi kazandın sanki anasını parasını istiyom çok şükür param var ama ailesi işte düğünde söyledim zaten bak ailene dedim biz ne zorlukla yaptık nişanı kınayı düğünü ama yok anlamıyor anam kardeşim diyor başka bir şey demiyor ailemi bilmeyeni bende istemem demeye başladı son dönemler ya zaten Rabbime havale ettim hepsini
çocuk yok yapayım da değişir biraz dedim stresten olacak herhalde dış gebelik yaşadım iç kanamam oldu yaklaşık 3 aydır birde bu sıkıntıyla geçiyorZormuş kuzum ya .. Çocuk var mı sizde ?Yoksa biraz dikkat et hareketlerine eşinin bence.. Karışmak gibi olmasın ama biraz limoni buldum ben ilişkinizi , hayır annesi kötü olur anlarım , ailesi kötü olur anlarım ama bir de onların tarafını tuttuğu vakit sevdiğin adam insanın kafası atıyor
sana para harcayınca seveceksin yaniii.
kaynanaya güvenip evlenme,kımse sana para harcamak zorunda değil..
ay benimki bohça bile yapmadı bohçaya karşıyım ama bayramda hediye bile getirmediler
pintilikten değil canım eşim kv nin değerli oğlu olmadığı için değerli oğlunun karısına neler yaptı neler 2 ayda aldığı dul maaşı var onuda geline yüzük almış ne diyeyim rabbim elbet bu adaletsizliğe dur der bir gün ya bana bişey almasın istemem zaten ama bizden de isteyip değerli oğluna göndermesi beni üzenne alakası var merak ettim açıkçası para harcayınca sevmekle, bende de aynı durum pinti insa
Pintilikten mi seninkiler de?, benimkiler pintilikten evden iğne zor verir, ama bende bundan sonra aynı böyle rahat relax o çekinmiyorsa vermemekten bende çekinmicem vermemekten
çocuk yok yapayım da değişir biraz dedim stresten olacak herhalde dış gebelik yaşadım iç kanamam oldu yaklaşık 3 aydır birde bu sıkıntıyla geçiyor
çocuk yok yapayım da değişir biraz dedim stresten olacak herhalde dış gebelik yaşadım iç kanamam oldu yaklaşık 3 aydır birde bu sıkıntıyla geçiyor
yolluyo birşey yapamıyorum söylediğimde kavga çıkıyor bende susuyorum artık aileyi tanımadan evlenmemek gerekiyor yoksa sonu hüsranla bitiyor...yollamasana ? Eşin de yollamasın abi ne saçma olay ya , bizim ailede de var bi yiyici.. Annemden para alıp da teyzeme veriyor anneannem.. gönderme diyorum ona da defalarca ama nafile , anneannem istediğinde yolluyor annem de.. Sinir oluyorum gerçekten anlayabiliyorum durumunu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?