sen kuruntu yapıyosun diyoeeee guzelce anlatsana bacim direk bilezige girmissin sen.. simdi oldu.ee nisanlina soylediginde ne diyo bu duruma?
sonunda benı anlayan bırı cıktı :)Ne kadar iğrenç yorumlar yapanlar var.
Şu bdv ye konu açanları topa tutma görevlilerini yetkim olsa banlardım.
Sonsuza dek..
Sizi mükemmel insanlar sizi(!)
Türkiyede yaşıyoruz, biliyoruz ki nişanlılık döneminde kızlar erkek tarafından ilgi görmek ister, hediyelerle değer verildiğini görmek ister. Bu işin rajonu böyledir. Sanki avrupada yaşıyomuşuz da kızın yaptığı garipmiş gibi davranmaları yok mu.
Neymiş beklemedikçe daha fazla yaparmış kv ler.
Hey Allahım heyy.. Burda havadan atanlar var ya belki bi çiçek çikolata için bile ne cıngarlar çıkarmış olabilirler. Ya da tam tersi hakkaten iyi birine çatmış burada empati yapmadan sallıyor da olabilirler.
Bir kv nin hiç bişey yapmamasının ardında cimriliği, geçimsizliği, oğlunu kıskanması da olabilir. Tam tersi gelin için de olabilir. Doyumsuz bi insan olan kişi gelin de olabilir.
Ama kız üzülmüş derdini anlatmış ayrıntıları öğrenip haklının kim olduğunu bulmak ve ona göre tavsiyede bulunmak yerine hemen bi saldırma..
Yaptığınız bu işten nefret ediyorum vasfiye teyze çeteleri.
valla bak sunu soyliyim benim esim insaat muhendisi e tabi geliride cok iyi babasina yuk olmadan herseyi kendi aldi..bilezigide cok aldi gramida agir ama bize sordular annem biz karismayiz dedi o alabildigi icin hepsini aldi.. mobilyalari herseyi en iyisini aldi.. kayinvalidemden oyle hediye beklemedm.. he el emegi oruyordu veriyordu.. ama su var esim bilezik alamasa al diye kizmazdim babasina muhtac etmezdim.. mobilyalari iyisini alamiolarsa ucuzada var her butceye uygun seyler varr birbirini uzmeye degmez.. birak oteki eltine cok deger versinler takmaa sen saygini, mesafeni hep koru nisanlini doldurma cunku hakliyken haksiz olursun.. Burdakileride yanlis anlama bilezigi one surmussun oyuzdn kizdilar bende kizmistim ama sonradan yazdigini okudum anlamaya calistim seni.sen kuruntu yapıyosun diyo
esyaylamı sevılır tarzı yorumlara gelın gelmıssın o eve yenısın ılla kı ılgı ıstıyosun herkese yapılandan cok afedersınız kımseyı kınamak degıl bugun ıkıncı ucuncu evlılıgını yapanlar bıle herseyı ısterken tabıkı ısteyecek yenı gelının ozentısı halıyle olur ıcınde bıseylerın ukte kalması canını sıkıyordur haklısın ama degısmıyolar canım ya ılk bastan neyse okızlar selam aranıza yenı katıldım içim okadar doldu ki anlatamam 1yıllık nişanlıyım ve kayınvalıdemden 1 ıgne dahı gormedım bayramlar geldı gectı ozel gunler geldı geçtı hıc bırseyı bana laık gormedı dugunumuz olucak bana 4 tane bılezık almıs okadar ıncekı takarken kırılcak dıye korktum ve herseye karısıp benı sınır edıyo ben nısanlım hatırına ona ıyı davranıyorum ama hıc içim almıyo onu neyapmalıyım
ılk gelınmısın ?kızlar selam aranıza yenı katıldım içim okadar doldu ki anlatamam 1yıllık nişanlıyım ve kayınvalıdemden 1 ıgne dahı gormedım bayramlar geldı gectı ozel gunler geldı geçtı hıc bırseyı bana laık gormedı dugunumuz olucak bana 4 tane bılezık almıs okadar ıncekı takarken kırılcak dıye korktum ve herseye karısıp benı sınır edıyo ben nısanlım hatırına ona ıyı davranıyorum ama hıc içim almıyo onu neyapmalıyım
ordaki söylediğiniz bir takım şeyler benim mesajlarımda yoktu.bakın ben bu siteye 1,5 ay önce üye oldum.çok konuya yorum yazdım bazen hem fikir oldugum arkadaşlarla bazen fikir ayrılıgına düştüm.evet bazen yorumlar amacı aşabiliyor fakat buraya konu açılıyorsa olumlu olumsuz yorumlarada açık olmak gerekir ki herşeyden önce saygılı olmak gerek bazen konu açan arkadaşlar dalga geçer gibi konuları oluyor bazen etten puften dertler oluyor bazen gerçekten üzen dertler oluyor.herkes yaşantısına tecrübesine göre yorum yapıyor.bir digeri de bunu begenip ona göre yorum yapıyor.
olumlu yorumlar gibi olumsuz yorumlarda mutlaka olucak sonuçta kaç bin üye var.
ama olumsuz yorum yapılıyor diye orgazm olunuyor yok ukalalık yok burda böbürleniliyor denmesi ayıp.sana uymayan yorumu begenmezsin kendine göre yorum yaparsın eger eleştiri olucaksa de saygıyla eleştiri olmalı ki bir işe yarasın tartışma oratamı yaratacak şekilde eleştiri yapılırsa yada hakarete varan eleştiri olursa buda hoş olmaz...
kızdıgınız o yorumları eleştirirken aynısını da siz yapıyor oluyorsunuz...
karanfilce .!.:ordaki söylediğiniz bir takım şeyler benim mesajlarımda yoktu.
sizin yazdıklarınız da et yhkili oldu mu bilmem ama banlandım bir gün süreyle..
herkesin ne yazdığını, kimden alıntı yaptığınızı ve alıntı yaptığınız üyenin özellikle neler yazdığını dikkatli okusanız daha güzel olurdu.
hiç cevap dahi veremiyorum. ben ne demişim siz ne demişsiniz.Öncelikle tartışmak ve uzatmak istemiyorum...
Siz benim yorumuma alıntı yaptığınız için bende size ve arkadasa cevap verdim.ban konusuna gelince demek yazdığınız ceza gerektirmiş.mune hanim öyle karar vermiş benle ne ilgisi var.hoş yazdıklarınız hiçte hoş değildi.
hiç cevap dahi veremiyorum. ben ne demişim siz ne demişsiniz.
ben sizin yaptığınız etkili oldu demedim, etkili oldu mu bilmem dedim.
anladım ki insanlar birbirini üzmenin yolunu banlanmadan da bulabilmiş.
çok ağır dediğiniz sözleri ben söylemedim, bi kişiyi hedef belirlemedim..Valla canim bu sitemi bu lafı bana değil siteye ve kurallarına yapicaksin o zaman...siz ve arkadaş yorumları duruyor ne kadar agir sözler olduğunu anlamisinizdir.diğer arkadaşlarin yorumlarını eleştirirken kullanilan kelimeler çok daha ağırdı. Eleştirinin bile tozu olmalı bence biz ikimiz bu konuda fikir ayrılığı yasiyorsak başka bi konuda hem fikir olup beğeni yapabiliriz.bilmem anlaşılıyor muyum.neyse tatlım bu bu konuda son yazım sevgiler saygılar...
Sen kimsinizMerhaba kızlar,
Her zamanki gibi kayınvalide sendromu yaşıyorum.
Bu hafta bendeydi kayınvalidem (haftasonu) benimde kendime ait misafirim vardı neyse geldi hoşgeldi.
Eve geldi yarım saat geçti baktım kendince misafir çağırmış madem çağırdın müslüman bana haber versene deliye döndüm neyse onun misafiri benim evime benden habersiz geldi kahve yaptım içtiler falan ama ben hiç yanlarında bile durmadım.O misafiri yarım saat durdu gitti.Ardından telefonu çaldı kardeşinin oğlu aramış benim hala haberim yok onlarada akşam gelin demiş yemeğe ya insafsız benim zaten öğlenden sonra yemeğe misafirim var bende insan evladıyım nasıl yetişeyim ya..
Ya hangi birini anlatayım arkadaş anlattıkça çıldırasım geliyo.
Son günde kardeşi güya bana çaktırmadan hande nasıl diye soruyor. O da yok bişey olmaz falan dedi yeminle pıçaklıcaktım..
ewet ilkılk gelınmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?