• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana :))

Evimiz kalabalik kaynimda vardi allahtan daha bikac hafta once calismaya gitti baskabiryere esimin ananesini surekli dayilari bizde birakiyo babanneside arada geliyo ameliyat olup duruyo heryerinden

ne güzel kayınpederiniz var evden ayrılabilirsiniz daha kolay olur istedikleri zaman gelip görebilirler bunu onlara söyleyin ayrılmak istediğinizi de her fırsatta söyleyin

Ayrı eve çıkicaktik kayinpederim kizdi o zaman bundan sonra spora giderken cocugu onlara birakmcakmisik bakmiycaklarmis beni koye goturmyceklermis bitek cenaze olursa götürcdklermiş maddi yardım etmeyceklermiş falan yani bizi kalmak mecburiyetinde birktilar esimde mecbue kaldi ona diyorum cikalim gidelim kendileri bilirler isterseler gelmesinler yarin öbürgün torunu özleyip mecbur gelcekler

sizi caydırmaya çalışmışlar gözünüzü korkutmuşlar başta öyle yapabilirler sonra zamanla sizi anlayacaklar sonuçta yanlış birşey yapmıyorsunuz

Yok anlamiyo para yok diyo nasil cikicaz ama kaynim kiz arkadasi vardi kayinpederim kacir kizi evi döşeyim kiralik ev bulayim ne isterseniz alayim demesini biliyodu sanki benim esim uvey evlat kaynim kizi kacirdi geri aldilar sonra nisan yaptilar ama ben 4 seneden beri burdayim beni ayirmiycaklardu onu ayri eve cikarcaklardi bende kendi kendime diyorum onlar gelsin buraya biz gidelim azcikta onlar ceksin kahırlarıni ama tabi bunu onlara soyleyemiyosun soylesen seni hic umursamiyolar hakkimi savununca hepsi bana düşman oluyo

Kaynanam carsiya gittimi gelmek bilmiyo oraya buraya gezmekten baen bitek haftada 3 gun spora gidiyom diger gunler yuruyus yapiyoru zatiflamaya calisiyorum bi yuruyuse gitcem deyince bile surati degisiyo anliyorum yani ben his biryere gitmycem hep götünün dibinde oturcam

bu zamanın büykleri böyle kendilerini keyiflerinin tek düşünürler onlara kaldıysak yandık zaten yanıyoruz

Surekli beraberiz yeter artik nefes almaya ihtiyacim var esim hicbiryere yalniz yollamiyo carsiya gidiyim diyorum tişört almaya annemle gidin diyo e cocugu kime birakicam rüzgar var diyorum onuda alin diyo yani cok anlayişsız kocam sağolsum üst komşuya kahve icmeye gidiyorum arayim duruyo esim beni eve ne zanan gitcen eve ne zaman gitcen diye neden diyorum annem bakiyo bisey demiyo diyorum demekki kaynanam esimi arayip soyluyo daha gelmedi diye fitliyo olabilir şüpheleniyorum

yani eşiniz ailesinin sözüyle hareket ediyor etkisi altında sizin durumunuzda daha kötü bu kadarda sık boğaz edilmez ki sizde insansınız

Çok eski kafalilar ya cocuga hazir meyve suyu icirceklerdi kendi cocuklarina onceden veriyomuslar ya hazir meyve sularinin icinde ne kadar cok katki maddesi var iyilik yaptiklarini saniyolar ama kötülük ediyolar bebeğime cips cikolara kek veriyolar daha beş aylikken beslettiler bide cok cok yaptirdilar muhallebiyi az verince kizip surat yapiyolardi onlarin yuzunden bebegim emmeyi birakti

beraberken bunları yaşamak kaçınılmaz kendi bildiklerinin yaparlar Allah akıl fikir versin ev üstüne ev olmaz hala eski usül yaşıyorlar

Yinede gunahini almak istemem Allah'tan korkarim gunaha girmek istemedidigim zaten hickimseye anlatmiyom ama beni bisey oldugu zaman karsi komsumuza anlatiyo kayinpederime direk gidiyo heseyi yetistiriyo kotuluyo beni ne yapicam ya

işte yanlış burdan başlıyor elbette hatalarınız olacak bunu kapatmak ona düşüyor aynı evde yaşıyorsanız iki tarafında fedakarlık yapması lazım anne gibi davranırsa sizde bu kadar zorlanmazdınız

Baskalarinin yaninda melek gibi davraniyo oynuyo yani biraz kapi komsumuzun yaninda bile bi görsen kahve yapayim sana falan diyo biz ictik diyo bilmemne sanki ben hakliyim anlattiklarimda der gibi komsuya anltiyoya beni artik nasil anlatiyosa kendi isine geldigi gibi

Ben 16 yaşımda evlendim eşim beni zorla kacirdi ama kendi aileme kendim kactim dedim esimi hapise atmasinlar diye cok kucuk geldim yani yanlarina bide benim annemle bab ayri annesiz buyudum yani kendi annemle gorusmuyorum aile hayati gormedim yani buraya gelince sahiplendim hepsini annem babam yerine koydum ta ki Arkamdan konuştuğunu kendi kulaklarimla duyana kadae yuzume guluyo arkamdan kaynatama fitliyo kotuluyo beni belki adam daha cok sevicek beni ama kotu gosteriyo beni butun gun diken ustunde duruyom bisey yaparken 2 kere duşünüyorum anlatıcağıni biliyorum cunku

yani eşiniz ailesinin sözüyle hareket ediyor etkisi altında sizin durumunuzda daha kötü bu kadarda sık boğaz edilmez ki sizde insansınız
Hic biyere gidemiyorum kendime ait zamanim yok spor ve yuruyus disinda onlarda olmasa dayanamam siz olsaniz ne yapardiniz yada sizce ben ne yapayim nasil dayanicam nasil sabradicem ne yapsam dogru olur huzurumuz kacmasin kimseyle kotu olmayim bide ben tövbe ettim bisey deyip laf sokmycagima allah korkarim kendimi savunamiyorum cogu zmn eziyolar hakkimi savunamiyorum pasifim yani namaz kilmaya basladigimdan beri agzimi acipta bisey demiyorum

anlıyorum böyle bu durumda nasıl birlik beraberlik şefkat merhamet olsun ki siz yine sabredin Allaha yalvarın Allah kurtarsın sizi

Back
X