- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Hayir disardan hersy guzel duruyodu insan,icine girdginde anliyo herseyi hemde bizim bi anda oldu hersey kactk biz 2 ay ananesinde yasadk sonra dugun oldu buraya geldikbu durumları evlenmeden once bılmıyormuydunuz?
Amin hepimizinkini haklisin ne diyimki olan olmus artik zamani geri alamam keske alabilsemIste evlenmeden evvel bunlari dusunmek gerekiyor..babasinin 200 lira verdigi ,ailesine bir ev acamayan adamla ben naparim,dahasi mihnet etmemek adina calismak varken ne diye sartlarim olgunlasmadan cocuk yaparim diye ..evladini allah bagislasin ,kem gozlerden korusun ama bir an evvel ona iyi bir gelecek vaadetmek icin sadece esin ve sen bir aile olmayi ogrenmelisiniz
Bu daha hicbisey degil ne annelik yapmislar ne babalik diyorum baska ise gir ama istemiyo bayram harcligi verdi bayramda onu gecen haftaki haftalgndan kesti fazla vermis diye 100 tl aldi gecen hafta bende 50 tl kenara koydum 50 tlyle idare ettik
Gecen sene annemde kaldik anneme yakiniz asla bikere lafini yapmadi esimede bakti banada cocugumu gece o yanina aliyodu bakiyodu emzirmem gerktiginde telefonum yastgin altindydi ariyodu emziryodum tekrar yatmaya gidiyodum hamileyken sabah erkenden kalkip kahvalto hazirlardm evi temizlerdm yemek yapardim cocuk oldugundan yapamiyorum hele simdi hic durmuyo bi is yapamiyorum ugrasmaktan neymis,cok pusurmusum ogluna baska kadin alicakmis yaptiklrimi hic gormedniz yapamadiklarmi goruyosunuz dedim gulmeye basladi
Haftalık 600 çok iyi para ya ikna et kocanı kız altından gir üstünden çıkSoyledim hatta bi adam yanina cagirmis calismak icin esimide seviyo gel haftalik 600 tl vericem demis ama esim istemiyo anlatmaya calisyorum durumu soyluyorumda olmuyo diye ama dinlemiyo
Daha hicbiseyin farkinda degil cok soyledm konustum ama fayda etmiyoNeden ıstemıyor sebebı ne!!! Sana bunu yaşatmaya ne hakkı var ya el kadar cocuga bunu yasatmaya nehakkı var ! ıstemıyormuşmuş ısyeyecek ıstemek zrunda bır cocuk meydana getrdıyse bakmak zrunda
Bugun yine konusucam bende kokulutas yapmaya basladim biyerlerden para kazanmk icin kenarda birktiriyorum tek kisi calsnca olmuyo aldigi para zaten hicbiseye yetmiyoHaftalık 600 çok iyi para ya ikna et kocanı kız altından gir üstünden çık
Acti esim kac kere isten gelip acti o gidince annesi yine kapatyo sinirden agladgm gunleri bliyorumYuh yani daha kaloriferi actirmiyor.bi de oglunu yeniden mi evlendirecekmis.
Esin acsin annesine de bi guzel laf soylesin kaparsa bidaha kapatabiliyor mu.
Usumuyosa hanimefendi onu da bi odanin petegini kapatin otursun.
Asgari ucretle baska bir ise girse bile daha rahat ederler. Bu ulkede asgari ucretle cocuk buyuten aileler çok.Kocan babasının yanından çıksın başka işe girsin belki daha fazla para alır
Haftalik konusunda yalan soyleniyc3gibi biliyorum neye harcarsa hepsini tek tek soyluyokusura bakmayın eşinizin bu kadar masum olduğunu düşünmüyorum.suçun büyüğü onun.düğün takılarının nereye gittiğini bal gibi de biliyordur.daha fazla haftalık alıp,size eksik söylüyor olabilir mi?
Gelsin konsuucam biidaha a yine beni dikkate almazsa cekip gidicem annemin yanina ben katlanmak zorunda degilim boyle knusulmadi en basindaFilmlerdeki kötü kaynanalara benziyor. Ne bu böyle neden bu kadını çekiyorsunuz.
Eşiniz bir an önce aklını başına toplasın Allah korusun çocuk hasta olur soğukta oturulur mu yazık
günah ya.. Eşiniz şunu anlasın önce annesi ne onu ne de torununu sevmiyor sevse böyle yapmazdı.
Eşinizi o işe çağıran diğer adamın yanına gitmesi için ikna etmeye çalışın iyi bir para veriyor.
O zaman ayrı ev'e de çıkabilirsiniz hem.. Kendini düşünmüyorsan çocuğu düşün filan deyin.
Soyledim hatta bi adam yanina cagirmis calismak icin esimide seviyo gel haftalik 600 tl vericem demis ama esim istemiyo anlatmaya calisyorum durumu soyluyorumda olmuyo diye ama dinlemiyo
Haftalik konusunda yalan soyleniyc3gibi biliyorum neye harcarsa hepsini tek tek soyluyo
Haftalik konusunda yalan soyleniyc3gibi biliyorum neye harcarsa hepsini tek tek soyluyo
Yok kuzum ne yanlis anlamasi ne desenoz haklisiniz ama esimin evlenmeden once baya bi geliri cardi evlenmeden once taki paralaryla ev alicaklar diye lonusuldu takilar takildi paralaar toplandi esimin paralari nereye gitti,hic,gormedik bile benim altonlarim dugunde calindi 1 milyar paramiz vardi oda oyle boyle bitti
Ya bilmiyorum belkide ama inanmak istemiyorume ben de söylerim.200 tl yi şuraya şuraya harcadım derim.geri kalanını kendi zevkime göre harcar, ya da biriktiririm.
bu zor birşey değil ki.
zira hiç bir erkek,babasının işi bile olsa,600 tl haftalığı elinin tersiyle itip,200 tl ye tamam demez.tamam belki 600 tl haftalık almıyordur ama daha fazla ,en az söylediğinin iki katı aldığını düşünüyorum.sizi doldurmak istemem am benim düşüncelerim bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?