- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.586
- 83
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Yani eşin ben öderim diyor.Evde yaşına bile girmemiş bir bebek..iyi hastaneye topluca bayiliriz o parayı deseydiniz..ama denmiyorKizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm
Ben ikinci cocugu yapicak kadar salak degilim bu durumda ikinci cocukmu dusunucem.
Aferin sana. Ne kadar tatlis bi hayat. Mutluluklar. Bence arayi acmadan 2.yide yap.Hayir disardan hersy guzel duruyodu insan,icine girdginde anliyo herseyi hemde bizim bi anda oldu hersey kactk biz 2 ay ananesinde yasadk sonra dugun oldu buraya geldik
Şartlar düzelmediği halde paşa paşa kocanızla dönerseniz yaptığınızın bir anlamı yok ki. Sizi bebeğini düşünen adam sizi iyi yaşatma fırsatını tepmez.Ben herseyi esime soyluyorum yeri geluyo kavga ediyoruz hep durumlar yuzundeb ama o beni kale almiyo birkp gtmemden korkuyo bi kac kere annemin yanina dondum geldi aldi gidicem dedgim zaman tutuyo kapilari kilitliyo
Kizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm
Iste iyi laf etse bak bakalim bidaha elini degebiliyomu kombiye.onun dusunce yerde bunu bide kapatiyomu.kucucuk cocuk ya nasil babaanneyse artik.nasil vicdan var.Acti esim kac kere isten gelip acti o gidince annesi yine kapatyo sinirden agladgm gunleri bliyorum
Nerde yaşıyorsunuz ki ?Su an ben elektrikli soba Buharlı ısıtıcı hepsini son had açtım.
Demek beni görse camdan aşağı atar
Suan bile yorganla ortuluyo karsimda ayri eve cikmaya durumumuz olsa 1 dk durmam esim babasnin yaninda calisiyo 200 tl haftalik aliyo bazen 100 tl yetmiyo bu durumda nasil cikabilirizki
Kaynanan inşaAllah bu kış çok çok grip olsun üşütsün inşaAllahhhh.Kizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?