- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Evet eminimCanım haftalık konusu değil ama ben de düğünde takıların çalındığına pek inanmadım.İç etmişlerdir gibi geldi.
Bide dalga gecti babasi cok toplanirmis ya dedi bak ne kadar para toplanmismisEvet eminim
Bugun konusucam evet cekmek zorunda degilim 1 bucuk senedir katlanmaya calisiyorum ama artk gerckten sabrim,kalmadiEşin kpin yanından çıksa kp haftalık 200e çalışıcak başka birini bulabilicek mi ?
Çıksın başka işe girsin alıcağı enkötü asgari ücret 1300 lira
Yok diyosa çek git ailenin yanına bu ne böyle eziyet çekmek için mi evlendin
Evlenmeden once boyle degildi. Ev alinicak diye konusuldu taki paralariyla dugun geldi gecti 1 bucuk sene hala ev yok boyle olucagini bilsem ben zaten yapmazdim olan,olmus geri donusum yok duzeltmeye calisiyorum akil istyorum yargilanmak degilHaftalik 200 tl ile gecinen biri evlenmeye nasil cesaret edebilir?
Kim bu insanla evlenmeyi kabul eder?
Oldu bitti, kim bu eve cocuk yapar?
Yani kayinvalideye kiziyorsunuz ama, siz neye guvenip kactiniz?
Kocana söyle biraz sorumluluk alıp başka bir işe girsin ve ayrı eve çıkın. Bu yaşta resmen babasından aldığı harçlıkla geçindirmeye çalışıyor ailesini. Haftada 200 lira harçlıktan başka bir şey değil kusura bakma. Sizi geçindiremeyecekse hiç evlenmeseydi. Sen de biraz bebeğin büyüyünce bir işe gir.Kizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm
Evlenmeden once boyle degildi. Ev alinicak diye konusuldu taki paralariyla dugun geldi gecti 1 bucuk sene hala ev yok boyle olucagini bilsem ben zaten yapmazdim olan,olmus geri donusum yok duzeltmeye calisiyorum akil istyorum yargilanmak degil
Ben ikinci cocugu yapicak kadar salak degilim bu durumda ikinci cocukmu dusunucem.Peki hataniz soylenmeyince ikinci cocugunuzu yapmayacaginizi nereden biliyorsunuz?
Evlenince de anlamadiniz mi durumu? Esiniz basiretsiz, hakettigi parayi alamayacak ve hesabini soramayacak kadar.
Nasil bir akil 2.cocugu yapmaniza engel olacaksa soyleyin, onu yazayim.
Ben herseyi esime soyluyorum yeri geluyo kavga ediyoruz hep durumlar yuzundeb ama o beni kale almiyo birkp gtmemden korkuyo bi kac kere annemin yanina dondum geldi aldi gidicem dedgim zaman tutuyo kapilari kilitliyoHaftalık 600 lira maaşla iş olduğu halde eşin gitmiyorsa bebeğin babası yüzünden üşüyordur. Belli ki o durumdan şikayetçi değil. Hem de düğün takılarına sahip olsaymış. Kendi anne babasına nasıl sesini çıkarmaz.
Eşinize çıksın sesiniz. Ne yapın ne edin diğer işi kabul etsin. Siz de ayrı bir eve çıkın.
200 lira haftalik nedir ya. Esin ordan ciksin herhangi bi fabrikada vasifsuz eleman olarak bile 1300 tl asgari ucretle baslarSuan bile yorganla ortuluyo karsimda ayri eve cikmaya durumumuz olsa 1 dk durmam esim babasnin yaninda calisiyo 200 tl haftalik aliyo bazen 100 tl yetmiyo bu durumda nasil cikabilirizki
Ben ikinci cocugu yapicak kadar salak degilim bu durumda ikinci cocukmu dusunucem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?