Kaynana.!!

Eşin kpin yanından çıksa kp haftalık 200e çalışıcak başka birini bulabilicek mi ?

Çıksın başka işe girsin alıcağı enkötü asgari ücret 1300 lira

Yok diyosa çek git ailenin yanına bu ne böyle eziyet çekmek için mi evlendin

Bugun konusucam evet cekmek zorunda degilim 1 bucuk senedir katlanmaya calisiyorum ama artk gerckten sabrim,kalmadi

Haftalik 200 tl ile gecinen biri evlenmeye nasil cesaret edebilir?

Kim bu insanla evlenmeyi kabul eder?

Oldu bitti, kim bu eve cocuk yapar?

Yani kayinvalideye kiziyorsunuz ama, siz neye guvenip kactiniz?
Evlenmeden once boyle degildi. Ev alinicak diye konusuldu taki paralariyla dugun geldi gecti 1 bucuk sene hala ev yok boyle olucagini bilsem ben zaten yapmazdim olan,olmus geri donusum yok duzeltmeye calisiyorum akil istyorum yargilanmak degil

Kocana söyle biraz sorumluluk alıp başka bir işe girsin ve ayrı eve çıkın. Bu yaşta resmen babasından aldığı harçlıkla geçindirmeye çalışıyor ailesini. Haftada 200 lira harçlıktan başka bir şey değil kusura bakma. Sizi geçindiremeyecekse hiç evlenmeseydi. Sen de biraz bebeğin büyüyünce bir işe gir.

Evlenmeden once boyle degildi. Ev alinicak diye konusuldu taki paralariyla dugun geldi gecti 1 bucuk sene hala ev yok boyle olucagini bilsem ben zaten yapmazdim olan,olmus geri donusum yok duzeltmeye calisiyorum akil istyorum yargilanmak degil

Peki hataniz soylenmeyince ikinci cocugunuzu yapmayacaginizi nereden biliyorsunuz?

Evlenince de anlamadiniz mi durumu? Esiniz basiretsiz, hakettigi parayi alamayacak ve hesabini soramayacak kadar.

Nasil bir akil 2.cocugu yapmaniza engel olacaksa soyleyin, onu yazayim.

Haftalık 600 lira maaşla iş olduğu halde eşin gitmiyorsa bebeğin babası yüzünden üşüyordur. Belli ki o durumdan şikayetçi değil. Hem de düğün takılarına sahip olsaymış. Kendi anne babasına nasıl sesini çıkarmaz.

Eşinize çıksın sesiniz. Ne yapın ne edin diğer işi kabul etsin. Siz de ayrı bir eve çıkın.

Sorun kvnizde vs degil ki. Siz bu adamla nasil evlendiniz? Nasil cocuk yaptiniz ( yazik gunah o yavrucaga. Kac yasindasiniz ki haftalik babasina 200 tl icin talim ediyor. Kendine guveni yok belliki babasinin yanında calisiyor dusuk maasa. Nerede yasiyorsunuz? 1500 tlye cok rahat is bulur. Cok üzüldüm o sabiye. Allah yardımcısı olsun.

Ben ikinci cocugu yapicak kadar salak degilim bu durumda ikinci cocukmu dusunucem.

Sende yemek yapma,miciyorsun boşa gidiyor de..
Tövbe yarabbim en uyuz oldugum şey ama kocan tepkisini koyacak açın ben öderim demekle olmaz..bebek var evde ya minnacik nasil kıyılir ki üsumesine

Ben herseyi esime soyluyorum yeri geluyo kavga ediyoruz hep durumlar yuzundeb ama o beni kale almiyo birkp gtmemden korkuyo bi kac kere annemin yanina dondum geldi aldi gidicem dedgim zaman tutuyo kapilari kilitliyo

Sizi hic elestirmicem keske yapabilecek biseyiniz olsaydi kayinpederinize soyleyin baba oglanin elleri buz oluyor giydiriyorum ama usuyor emekliyor yerlerde diye Allah vicdan versin sanayide oglunu calistirip haftalik 200 veren babaya da sana burda konu acmaktan baska care birakmayan kayinvalidenede ah hayat ah acimiyorsun hic acimiyorsun

Suan bile yorganla ortuluyo karsimda ayri eve cikmaya durumumuz olsa 1 dk durmam esim babasnin yaninda calisiyo 200 tl haftalik aliyo bazen 100 tl yetmiyo bu durumda nasil cikabilirizki
200 lira haftalik nedir ya. Esin ordan ciksin herhangi bi fabrikada vasifsuz eleman olarak bile 1300 tl asgari ucretle baslar

Yalnız konu başlığı yanlış olmuş. Kaynana değil Eşim olmalıydı. Çünkü sorun kaynana değil eşiniz. Böyle adamlar neden evlenir hiç anlamıyorum. Evlenip çocuk yapmayı bilirler ama sığıntı gibi analarının evinde yaşarlar. Babalarından aldıkları üç kuruşa talim ederler. Ana babanın eteğinden çıkamıyorsun madem niye elin kızının günahına girersin. Sizde çok büyük bir hata yapmışsınız. Kaçmakla evliliğe 1-0 yenik başlamışsınız. Böyle kızlarımıza çok üzülüyorum. Hayatlarını mahvediyorlar. Tahminimce yaşınız küçük. Hem sizin hemde eşinizin. Kaç yaşındasınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…