Kaynana

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Merhaba kızlar kaynanamla eskisi gibi görüşmüyoruz kurban bayramından sonra bi defa tek gittim gittiğimde dedi ki birgun gel mutfağı temizleyelim birşey demedim yani hayır diyemedim şimdi kaynanam beni aradığında ne demeliyim öyle birşey soyleyemeliyim ki bir daha cagirmasin cvp veremeyen biri değilim ama bazen nedense susuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum canlar

küs müsünüz?
küs oldugunuzdan kaynananın haberi var mı?
yok galiba çünkü temizlik için yardıma çağırmış

Ballandıra ballandıra temizlik için gelen kadını anlatıp .. geçen gün mutfak diyordun ya numarasını vereyim ara çağır mutlaka diyebilirsin

Kadını çağırmasa da bir daha size teklif edeceğini sanmam bu şekilde .

aranız nasıl ki ? yani hatrı varsa iyi anlaşıyorsanız kırmayın 2-3 saat yardım etmeniz iyi olur aslında sonuçta söylediği an cevapta vermemişsiniz şimdi caymayın.
ben anneme nasıl yardım ediyorsam kv de yardım ediyorum seviyorum kendisini oda çalışıyor istediğinde kırmıyorum ama bu isteğe bağlı gönülsüz yapılcaksa bi anlamıda yok
en iyisi ararsa rahatsızım gelemicem anne de

rahatsız olduğumu söylesem bi kaç gün geçip tekrar arar zamanında çok yaptı bana o yüzden gitmek istemiyorum affedersiniz ama o... bile dedi

Kendimi iyi hissetmiyorum

Kendi isimi zor yapiyorum

Sag elimin orta parmaginin bitis yerinin bogumunda bi agrimsi bisey var

Benım esımde cok yapar aynı esprıyı, Yapana hıc rastlamadım.. Kardesını buldugumu dusundum yani o derece

Konu sahibi size o kadar soyledıgını dert edın, Mutfak ısını degıl.. Bahsettıgınız kadar cırkın kelimeyi söylediyse eğer

ah daha neler neler ilk yil da burnumdan getirdi bende araya mesafe koydum gitmiyorum ama kendi yüzsüz olduğu için hiç bişey olmamış gibi davranmaya calisiyor

Küfür bile edip hala temizliğe çağırabilmesi ciddi yüzsüzlük hiç bahane bulmazdım sanırım bu durumda, söylediği anda vurgulu bir pardon derdim 3 5 sn sessizlik akabinde ben gündelikçi miyim diye eklerdim

Benimki de bana söyler dururdu.. ama ben zamanında çok yaptım işini.. eziyetleri devam edince elimi çekmeye başladım.. hele bigün gittiimde eşimin eski fanfinisinin resmini koltuğun üstüne koymuş ordan bi tartışma çıktı kavgaya döndü ( çok uzun kısa geçiyorum ).. en son kv bana kimse benim camımı da a.ımı da silmesin dedi
Ben de terbiyesiz bundan sonra bulursun zaten dedim..

Hiç utanmadan o yapılcak bu yapılcak diye çağırmaya devam etti hiçbirinde gitmedim.. kızı çağırdı ben gelemem sen hallet dedim.. hala ısrarları devam ediyo en son dedim ki.. ay ben de işlerimi yetiştiremiyorum babamın tanıdığı gündelikçi bi abla vardı ya onu çağırırsanız bana da bigün ayarlayıp gelsin dedim.. eşim de çocukla zorlandığımı bildiği için temizlikçi ayarlayın dedi bikaç defa konu kapandı böylece çok şükür :))

rahatsız olduğumu söylesem bi kaç gün geçip tekrar arar zamanında çok yaptı bana o yüzden gitmek istemiyorum affedersiniz ama o... bile dedi
Ohoo sizin kv haddini aşmış madem o kadar yüzsüz o zaman evirip cevirmeye ne gerek var ki çekinme gelmiyorum de gitsin iş filan yapamam de heres kendi eviyle ilgilensin de ben sahsen daan dan sölüyorum ters bişe varsa

Ne münasebet canım herkes kendi temizliğini kendisi yapsın. Hiç bi şey söyleme ama yapma da bence ki yapmak zorunda değilsin.

Zamanında yaptı diyorsunuz herşeyi şimdi siz küstünüz onda bişey yok sanırım yaşlıysa yardıma gderdim 2 saat benden pek bişey almaz gitmedğim zaman eşimle tatsızlık yaşyacaksm eğer...kesin bişey diyemem benm kv ölüyor olsun beni çağırmaz gerekirse sürüne sürüne temizler

Hah en güzel cevap bu olurdu hakikaten.
Gelinlerini temizlikçi, yemekçi, garson gibi gören kayınvalidelerden nefret ediyorum!
Kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil.
bu güne kadar nasıl yaptıysa temizliğini kendisi yapıversin bi zahmet.

Hele ki bu kadar aranızda ciddi durumlar yaşanmışken...
arasa bile açmazdım telefonu...

Evlenirken şartnamede öyle birşey yazmıyordu derdim ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…