küs müsünüz?Merhaba kızlar kaynanamla eskisi gibi görüşmüyoruz kurban bayramından sonra bi defa tek gittim gittiğimde dedi ki birgun gel mutfağı temizleyelim birşey demedim yani hayır diyemedim şimdi kaynanam beni aradığında ne demeliyim öyle birşey soyleyemeliyim ki bir daha cagirmasin cvp veremeyen biri değilim ama bazen nedense susuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum canlar
ben küssem de o kusmuyor bana bana çok çektirdi zamanında o yüzden istemiyorumküs müsünüz?
küs oldugunuzdan kaynananın haberi var mı?
yok galiba çünkü temizlik için yardıma çağırmış
rahatsız olduğumu söylesem bi kaç gün geçip tekrar arar zamanında çok yaptı bana o yüzden gitmek istemiyorum affedersiniz ama o... bile dediaranız nasıl ki ? yani hatrı varsa iyi anlaşıyorsanız kırmayın 2-3 saat yardım etmeniz iyi olur aslında sonuçta söylediği an cevapta vermemişsiniz şimdi caymayın.
ben anneme nasıl yardım ediyorsam kv de yardım ediyorum seviyorum kendisini oda çalışıyor istediğinde kırmıyorum ama bu isteğe bağlı gönülsüz yapılcaksa bi anlamıda yok
en iyisi ararsa rahatsızım gelemicem anne de
Kendimi iyi hissetmiyorum
Kendi isimi zor yapiyorum
Sag elimin orta parmaginin bitis yerinin bogumunda bi agrimsi bisey var
ah daha neler neler ilk yil da burnumdan getirdi bende araya mesafe koydum gitmiyorum ama kendi yüzsüz olduğu için hiç bişey olmamış gibi davranmaya calisiyorBenım esımde cok yapar aynı esprıyı, Yapana hıc rastlamadım.. Kardesını buldugumu dusundum yani o derece
Konu sahibi size o kadar soyledıgını dert edın, Mutfak ısını degıl.. Bahsettıgınız kadar cırkın kelimeyi söylediyse eğer
Ohoo sizin kv haddini aşmış madem o kadar yüzsüz o zaman evirip cevirmeye ne gerek var ki çekinme gelmiyorum de gitsin iş filan yapamam de heres kendi eviyle ilgilensin de ben sahsen daan dan sölüyorum ters bişe varsarahatsız olduğumu söylesem bi kaç gün geçip tekrar arar zamanında çok yaptı bana o yüzden gitmek istemiyorum affedersiniz ama o... bile dedi
Küfür bile edip hala temizliğe çağırabilmesi ciddi yüzsüzlük hiç bahane bulmazdım sanırım bu durumda, söylediği anda vurgulu bir pardon derdim 3 5 sn sessizlik akabinde ben gündelikçi miyim diye eklerdim
Gelirim ama 150 kagidini alirim de o zaman.ben küssem de o kusmuyor bana bana çok çektirdi zamanında o yüzden istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?