Kaynanaaaa

Hahaha evet zor,ya biz onlar hakinda sitem edioruz onlarda bizim hakimizda sitem edior herkes herkesde bir kusur buluyor hayat bole ama gercekten.kaynanalarin gercekten az sakinlesip kenara cekilmeleri gerekio.ben bunu yaparm ben bunu bilirim ben boleyim benm bilmedgm yok kendilerini ovuyorlar hep ilgi alaka bekliorlar .ulan kendi annemize okdr ilgi alaka veremioruz yeri gelior ya kendi annemizde bizden bole beklentileri olmuyor niye araya El girince bir ego tatmin etme moduna giriliyor anlamiorm ya

benim kv emi zebani görse kaçar. daha da birşey yazmayayım.
senin dert dedigi buysa- bu dert degil :) kesinlikle iyi kadınmış. az zararlılardan.
bunu da halledersin akıllı kadınsın... ( yemek yaptım ki gitmeyelim yazdıgın için bunu dedim ) çözümünü cok begendim.

Bence kisaniyorlar oglularini bizden. Gercekten kendi anneme 2 ayda bir giderim.
Kaynana gercekten basa bela. Dedigin gibi hep ilgi ariyor kadin. Seviyor bizi biliyorum. Ama anlayisli olsun demi yasli basli kadin agirlas otur evinde esinle basbasa kafa dinleyin napacan bizi.
Sanada kolay gelsin, sabirli birine benziyorsun. Dogumun nezaman bu arada? Ben pazar gunu dogurcam

Insallah hallederim

Allahim sagliklamkucagina almayi nasip etsin insallah,augustosun ortasi gbi insallah benim dogum 18hafta 5gunlugum suan yariliyorm neredeyse aslinda hic sabirli degilim biliyormusun,bir kocami seviyorum ve o benim aileme asiri saygili asiri sevgi gosterior ve cok sahipleniyor buyusden mecbur hisediyorum kendmi bir nevi sabirli olmaya esim normalde cok agresive cok sinirli olmasina ragmen aileme cok iyi oldugu icin birde ne ekrsem onu bicerim
Kafasi var hem yaslaninca kendimi dusunuyorm hem yaslaninca kendi ailemi ,bizimde gelinimiz var sonucta,aileme kotu davranmasn yaslaninca diye tutuyorm kendmi,ama hamilelik surecimde cok stress atlndayim

Aynen, sen onun ailesine nasil davranirsan nekadar saygili olursan. Esinde senin ailene karsi aynisini davranir. Bu yuzden bende tutuyorum kendimi. Saygiyi bir yerden bozarsam, butun dengeler bozulur diye dusunuyorum.
Daha zamanin varmis, sag salim gelir kucagina insallah. Tadini cikartmaya calis fazla takma birseyi bence. Takma bence fazla otur dinlen odanda hamilesin sonucta, dinlenmeye daha cok ihtiyacin olucak hic alistirma yuz verme onlara kendi keyfine bak. Anlayisli olsunlar bence

Keskeee keskeee,is beklenior hep benden bir skntim olunca ben ole pek danisan insan dglm,ama sirf hani kale almiormus gbi olmasn diye hamilegm hakinda merak ettiklerimi sordum kaynanama hep ayni cvb bilmiormki bilmiormki ben bilmem oldu,sagolsun ulan iki cocuk dogurdun nasl bilmessin sakamisn sen! Snra agir bsy oluyor kaldirmiorm hani hamileyim die ben neler neler yaptm hamileyken pamuk ipliginime bagli bsy olmaz dior ama diinlemiorm ve yapmiorm cocuk benm cocugm duserse en cok benm canim yanar.ve dinlenme payim pek olmuyor ama yurtdisina gidince bol bol dinlenicem ailemin yaninda prensesim resmen.

Kizlar bu arada bu durumdan cikamiyorum iste,
Kaynanam ozel benim icin geri donmus izinden, dogum yapacam ya, bana yardim etmek icin guya kendi kendine dert ediyor halbuki hic ihtiyacim yok ona. Kendi annem uzaktaymista kimsem yokmus. Sagolsun dusunuyor beni. Ama istemiyorum walahi yardimina. Kendim hallederim cocugumada bakarim kendimede esimede.
Dogumumda simdi yanimdan ayrilmicak kadin, skilirim oyle ben. Onu Uzaklastirmam icin ve uzmeden nasil davranabilirim?

Eski kafalardan demeki, herkesin bunyesi farkli bilmiyorlar bunu. Yuz verme fazla, bende vermiyorum. Bende oyle cok danismaya kalkardim, pek bi sohbeten anlamiyor kadin. Basta bir kac yardim etmistim bende mutfak dolablarini tamamen temizlemistim bayram
Yakasiyor diye. Bu sene yine benden bekledi ama Yapmadim kusuruma bakmasin. Keskede hic yapmasaydim, dinimizde oyle kaynanaya hizmet mecbureti yok mecbur degiliz onlara bakmaya. Turkiyedesin anladigim kadariylan suan, biraz naz yap esine kendini halsiz hisediyorum de otur odandan cikma bence migdem bulaniyor de. Anlayisli olmalari mecbur bence.

Evet suan turkiyedeyim,esim olmazsa dakka cekemem saten dakaaaa,komik olan ne biliormsn yardm istedigm veya akil istedigim konularda fikir sahibi olmayan insan, hamilelik konularinda yani,elime hint kinasiyla kina yaptm diye yorum yapiyor sacimi boyadim diye arkamdan hamile hamile sacina boyamis dedikodusu yapiyor buna benzer seyler ihtiyacm olan seylerde hic faydssi olmayan kadn laf tokusturmak olunca dedikodumu yapmak olunca hamilelikte zararlari bilir oluyor.cok doluyum asiri.sende ne yap biliyormusun esine guzel bir dille soyle,ben cocugumla seninle biraz ozel hayat istiyorum de,basimda sunu yap bunu yap denmesi beni huzursuz edior de,ihtiyacm olursa anneni cagiririm saten de,olmadi kaynanada sole bunu amaaaann hep bizmmi kalbimiz kirilcak ya az kaldi brnde zivamadan cikicam,ben hicbsyn altinda kalabilen insan degilim bole durumlara allah sabir verior yemin ediorm

Bence evlenirken kimin ailesine haftada kacgun gidilecek, nekadar kalinacak gibi sözleşme yapılmalı....
Kotu kaynana dert değil sadece iyi kaynana da dert.
Agac kovugundan cikmiyoki bu koca denen adamlar.

O kız annelerinin erkek evlatları varsa o gelinlere de sormak lazım.

Birazda kaynananın geline her türlü batmasından.

Rahmetli babam ''kaynana duvarda resim olsa geline batar '' derdi.

Ben erkekler icin diyorum. Mesela benim esim annemle arkadas abla-kardes gibiler. Bu kisinin yaklasimindan kaynaklanir. O yuzden diyorum evlilikte genelde hem kendi annemden hemde cevremden bildigim.kadariyla kiz anneleri daha anlayisli oluyor illaki istisna vardir.

Bence kaynanan kötü niyetli değil ki oğlunu gelinini görmek beraber vakit geçirmek istiyor olabilir evet her gün çok fazla abartı olur sıkılırsın hak veriyorum gayet güzel şekilde çözümü bulmuşsun ama haftada bir gün de çok görme bence yani bendeki kaynanayı anlatsam sana gider kaynananın boynuna sarılırsın eminim

kaynanam iyi bir kadın olsa arada bir yemeğe gitmeyi dert etmezdim. Bence eşinin hatırına biraz canın sıkılıyorsada idare edebilirsin. kaynanayla derdin bundan fazlası olmaz inşallah:)

Benim eski kayınvalidem de her hafta bizi ne kadar özlediğini, ne zaman geleceğimizi vs sorar, ısrar üzerine ısrar eder dururdu. Bana olan acaip "özlemi" oğluyla kavga ettiğimiz gün bitti, kendisi ne yaptınız, nasılsın vs bile demedi. Fazla emek vermeyin derim ben ellere, bazıları öyle "el olarak" görüyor çünkü gelinlerini.

Ilk seneler devamlı çagırirdi hatta kalın derdi çoğu zaman kalırdık ki evlerimiz çok yakındı

Ayy nasıl sıkilırdım patlardım aynen sizin dediginiz ortam vardı

Yıllar geçtikce bişekilde gitme gelme azaldı şimdi üç cocuk var ayda bir gidersek gideriz onlar gelirler sorun yok

Biran mesaji bn yazdim sandim eskilerden donup baktim bile isme benm konummu diye okdr yani. Malesef boyleler bnmkide ayni ama degismiyorlar emin ol cozumu bbde bulamadim:/

Aynen bizede kalin dio falan acayip sinirleniyorum ya kadina! Evimiz yokmus gibi, yapiskan gibi yapisiyor bazen. Ben kabul etmedim tabiki! Esime dedim ki kendi annemgilde bile rahatim gelmio senin annenlerdede gelmez. Iyiki esim anlayisli biraz yoksa su kaynanadan baya cekerdim. Napicaksa bizi hala anlamis degilim. Sinir oluyorum ya ama kadin iyi davraniyor bana ama napim yapismasin. Esimle evlendim onunla degil girmesin aramiza uff skildim walaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…