- 5 Nisan 2017
- 147
- 130
- 18
- Konu Sahibi brunettella
-
HahahaDogru diyorsun, evet bende tutuyorum
Kendimi saygisizlik yapmamak icin. Icimdeki sesler neler neler diyor kaynanam hakinda, tutuyorum kendimi. Aha biraz evvel aradi saat 10 olmus gelin pogca yiyin pogca yaptim.? Saat gece olmus esim isten geldi. Yarin geliriz dedim
Gelin olmak ne zor birsey walaha allah sabir versin bizlere
benim kv emi zebani görse kaçar. daha da birşey yazmayayım.Mrb kizlar,
2 senedir evliyim. bir kaynanam var kendisi bana karsi kotu degil iyidir, sadece ikide bir onlara ziyaret etmemizi ister. Baslarda esimin aklina girmeye calisti, her gun gelin burda yemek yiyin falan. Bende esime karsi dedim ki iyi sekilde ben yaparim yemegi, onlara yuk olmayalim diye. Ve her gun yemek yaptim ki gitmiyelim her gun onlara diye. Baya oturuyoruz cunku skiliyorum oyle oturup, sohbetleri de yok tv bakiyoruz oyle cnm skiliyor.
Mutlaka bir haftada bir arar ki gelin yemege, saka gibi. Kendi annem cekiniyor esimi rahatsiz etmeye. Okadar uzakta annem. Istiyorum ki kendi isteyimizle gidelim onlara, onun ikide bir cagirmasinda degil. Ailenin Tek gelini de degilim.
Biliyorum buyuk bir dert degil taktim sadece walaha slilmaya basliyorum. Sizin kaynananiz nasil acaba?
Keyfime biraz duskunum sanki bilmiyorum
Hahahaevet zor,ya biz onlar hakinda sitem edioruz onlarda bizim hakimizda sitem edior herkes herkesde bir kusur buluyor hayat bole ama gercekten.kaynanalarin gercekten az sakinlesip kenara cekilmeleri gerekio.ben bunu yaparm ben bunu bilirim ben boleyim benm bilmedgm yok kendilerini ovuyorlar hep ilgi alaka bekliorlar .ulan kendi annemize okdr ilgi alaka veremioruz yeri gelior ya kendi annemizde bizden bole beklentileri olmuyor niye araya El girince bir ego tatmin etme moduna giriliyor anlamiorm ya
benim kv emi zebani görse kaçar. daha da birşey yazmayayım.
senin dert dedigi buysa- bu dert degil :) kesinlikle iyi kadınmış. az zararlılardan.
bunu da halledersin akıllı kadınsın... ( yemek yaptım ki gitmeyelim yazdıgın için bunu dedim ) çözümünü cok begendim.
Allahim sagliklamkucagina almayi nasip etsin insallah,augustosun ortasi gbi insallah benim dogum 18hafta 5gunlugum suan yariliyorm neredeyseBence kisaniyorlar oglularini bizden. Gercekten kendi anneme 2 ayda bir giderim.
Kaynana gercekten basa bela. Dedigin gibi hep ilgi ariyor kadin. Seviyor bizi biliyorum. Ama anlayisli olsun demi yasli basli kadin agirlas otur evinde esinle basbasa kafa dinleyin napacan bizi.
Sanada kolay gelsin, sabirli birine benziyorsun. Dogumun nezaman bu arada? Ben pazar gunu dogurcam
Allahim sagliklamkucagina almayi nasip etsin insallah,augustosun ortasi gbi insallah benim dogum 18hafta 5gunlugum suan yariliyorm neredeyseaslinda hic sabirli degilim biliyormusun,bir kocami seviyorum ve o benim aileme asiri saygili asiri sevgi gosterior ve cok sahipleniyor buyusden mecbur hisediyorum kendmi bir nevi sabirli olmaya esim normalde cok agresive cok sinirli olmasina ragmen aileme cok iyi oldugu icin birde ne ekrsem onu bicerim
Kafasi var hem yaslaninca kendimi dusunuyorm hem yaslaninca kendi ailemi ,bizimde gelinimiz var sonucta,aileme kotu davranmasn yaslaninca diye tutuyorm kendmi,ama hamilelik surecimde cok stress atlndayim
Keskeee keskeee,is beklenior hep benden bir skntim olunca ben ole pek danisan insan dglm,ama sirf hani kale almiormus gbi olmasn diye hamilegm hakinda merak ettiklerimi sordum kaynanama hep ayni cvb bilmiormki bilmiormki ben bilmem oldu,sagolsun ulan iki cocuk dogurdun nasl bilmessin sakamisn sen! Snra agir bsy oluyor kaldirmiorm hani hamileyim die ben neler neler yaptm hamileyken pamuk ipliginime bagli bsy olmaz dior ama diinlemiorm ve yapmiorm cocuk benm cocugm duserse en cok benm canim yanar.ve dinlenme payim pek olmuyor ama yurtdisina gidince bol bol dinlenicem ailemin yaninda prensesim resmen.Aynen, sen onun ailesine nasil davranirsan nekadar saygili olursan. Esinde senin ailene karsi aynisini davranir. Bu yuzden bende tutuyorum kendimi. Saygiyi bir yerden bozarsam, butun dengeler bozulur diye dusunuyorum.
Daha zamanin varmis, sag salim gelir kucagina insallah. Tadini cikartmaya calis fazla takma birseyi bence. Takma bence fazla otur dinlen odanda hamilesin sonucta, dinlenmeye daha cok ihtiyacin olucak hic alistirma yuz verme onlara kendi keyfine bak. Anlayisli olsunlar bence
Keskeee keskeee,is beklenior hep benden bir skntim olunca ben ole pek danisan insan dglm,ama sirf hani kale almiormus gbi olmasn diye hamilegm hakinda merak ettiklerimi sordum kaynanama hep ayni cvb bilmiormki bilmiormki ben bilmem oldu,sagolsun ulan iki cocuk dogurdun nasl bilmessin sakamisn sen! Snra agir bsy oluyor kaldirmiorm hani hamileyim die ben neler neler yaptm hamileyken pamuk ipliginime bagli bsy olmaz dior ama diinlemiorm ve yapmiorm cocuk benm cocugm duserse en cok benm canim yanar.ve dinlenme payim pek olmuyor ama yurtdisina gidince bol bol dinlenicem ailemin yaninda prensesim resmen.
Evet suan turkiyedeyim,esim olmazsa dakka cekemem saten dakaaaa,komik olan ne biliormsn yardm istedigm veya akil istedigim konularda fikir sahibi olmayan insan, hamilelik konularinda yani,elime hint kinasiyla kina yaptm diye yorum yapiyor sacimi boyadim diye arkamdan hamile hamile sacina boyamis dedikodusu yapiyor buna benzer seyler ihtiyacm olan seylerde hic faydssi olmayan kadn laf tokusturmak olunca dedikodumu yapmak olunca hamilelikte zararlari bilir oluyor.cok doluyum asiri.sende ne yap biliyormusun esine guzel bir dille soyle,ben cocugumla seninle biraz ozel hayat istiyorum de,basimda sunu yap bunu yap denmesi beni huzursuz edior de,ihtiyacm olursa anneni cagiririm saten de,olmadi kaynanada sole bunu amaaaann hep bizmmi kalbimiz kirilcak ya az kaldi brnde zivamadan cikicam,ben hicbsyn altinda kalabilen insan degilim bole durumlara allah sabir verior yemin ediormEski kafalardan demeki, herkesin bunyesi farkli bilmiyorlar bunu. Yuz verme fazla, bende vermiyorum. Bende oyle cok danismaya kalkardim, pek bi sohbeten anlamiyor kadin. Basta bir kac yardim etmistim bende mutfak dolablarini tamamen temizlemistim bayram
Yakasiyor diye. Bu sene yine benden bekledi ama Yapmadim kusuruma bakmasin. Keskede hic yapmasaydim, dinimizde oyle kaynanaya hizmet mecbureti yok mecbur degiliz onlara bakmaya. Turkiyedesin anladigim kadariylan suan, biraz naz yap esine kendini halsiz hisediyorum de otur odandan cikma bence migdem bulaniyor de. Anlayisli olmalari mecbur bence.
O kız annelerinin erkek evlatları varsa o gelinlere de sormak lazım.
Birazda kaynananın geline her türlü batmasından.
Rahmetli babam ''kaynana duvarda resim olsa geline batar '' derdi.
Ilk seneler devamlı çagırirdi hatta kalın derdi çoğu zaman kalırdık ki evlerimiz çok yakındı
Ayy nasıl sıkilırdım patlardımaynen sizin dediginiz ortam vardı
Yıllar geçtikce bişekilde gitme gelme azaldı şimdi üç cocuk var ayda bir gidersek gideriz onlar gelirler sorun yok
Biran mesaji bn yazdim sandim eskilerden donup baktim bile isme benm konummu diye okdr yani. Malesef boyleler bnmkide ayni ama degismiyorlar emin ol cozumu bbde bulamadim:/
2 senedir degismedi bunlarda bencede degismezler uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?