kaynanaaaa

mbdsggy

Bi tanecik oğlum ve ben:-)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
294
185
103
Merhaba hanımlar daha önce ''Thé imam" adlı konu acmistim hatirlayanlar mutlaka olacak. hafta sonu kv deydik gorumce kayinlar geldi temizlik yemek pasta börek..
her şeyi yaptım her zaman da yaparım onların bana yaptıkları terbiyesizliklere rağmen. Pazartesi günü oğlumun aşısı vardı kahvaltı yaparken kaynim bana " yenge ne zaman geleceksiniz " diye sordu ben de haftaya dedm o ara eşim "ne haftası" diye sordu ben de "annemlere gidecem abim geldi biliyorsun" dedim. Kv atladı bizim lafimiza " kar yağar " dedi. yağsin dedim eşim de annesi öyle deyince bana bağırdı çağırdı . Kv istemez benim a ileme gitmemizi kiskancliktan catlarlar. Hem Babamlar dağ başında oturmuyolar kar yağsa ne olcak yollar kapansa orda kalsam ne olacak babamın evi sonuçta.
Bayramdan beri gitmedim ve cok özledim. Ben onlara hizmet etmek zorunda değilim ama yapıyorum saat 6da kakahvaltı hazırlamaya kalkiyorum. Bunun karşılığı bu mu olmalı. Masadan kalktım hazırlanma ya gittim kv "hadi cik" diye bağırıyo salonda niye bağırıyo ki bu ne edepsizlik tir anlamadım merak ettiğim tüm kv böyle mi??? Evden çıkarken de dalga geçer gibi gidersen slm söyle dedi ya sabır dedim bişey demek istemiyorum seviyesine düşmek istemedim. Sonuç gitmedik goturmedi yol boyunca ağladım tartıştık bi daha o eve adım atmayacam yüzlerini görmek istemiyorum dedim ve şu karara vardım bosanacam artık dayanamıyorum.
2 gündür düşünüyorum bunu ona nasıl söylemeliyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Evlilik süresince çektiğim hamallığın sonuna geldik. Bittiii. The end. Finito.
Tüm dillerde söyleyebilirsin tatlım.
Fon müzik de ayarla. Baaaay baaay hepinıs, hellooooo lonlinısssss.
bunu derken de inşallah şöyle bir replikle karşılaşmaz
Dayak nedir,nedir atılır

O degil de kimse benim aileme gitmemi engelleyemez. Net! Onume dag koysalar, aşar giderim. Kayinvalide de kim oluyormus. Illa esinin mi goturmesi lazim? Ben canim istedi mi kalkip gidiyorum 1200 km. Sende git. Bunlarin agzina bakarsan, daha cok ezilirsin.

Hiç uzatma kesin ve net bir şekilde ben boşanmak istiyorum de. şiddet uygulama potansiyeli varsa aileni veya bir yakını çağır o yanındayken söyle. Ondan sonra da kocan düşünsün.

Sözde cok eskidendi ama simdi üstü kspali aynen devam..sanki esiniz kendine es degil ailesine hammal olarak almis sizi..Anlamadim gitti bu kizlar evlenince neden kendisine yillarca bakan ailesini silip bazi durumlarda kontagini tamamen kesip esinin ailesini, ailesi bilmesi gerek.Bu ne sacma bune aptalca bi düsünce tarzi anlamadim gittiii.

[QUOTEöyle ="Lucy Lou, post: 44131547, member: 721939"]Kaynanada tam kazana atmalik...[/QUOTE]
Aynen

Istemezler tabi gitmeni. Sen gidince kim yapacak o isleri? Sen de neden bakiyosun ki kendi ailesine hizmet ettirip oz aileni gormeni istemeyen adamin fikrini? Al biletini git kendi aileni gormek icin izin mi alacakmissin?

Senin durumunda benim gibi ben yurtdisindayim üstelik senede bi kere gidebiliyorum onAda karisiyolar kaynanam saolsun kocami doldurmus dayak yedim onun yüzünden ama 2 cocugum var kücükmer onlar yüzünden sabrediyorum

Valla eşin madem annesinin sözünü o kadar dinliyor sütünü iç annenin dizinde uyu diyeceksin ben kendi yoluma sen kendi yokuna diye de restini çekeceksin ama Cidde'n boşanacaksan ayrılmak istediğini söyle

TE="tingirmingir, post: 44131803, member: 609232"]Istemezler tabi gitmeni. Sen gidince kim yapacak o isleri? Sen de neden bakiyosun ki kendi ailesine hizmet ettirip oz aileni gormeni istemeyen adamin fikrini? Al biletini git kendi aileni gormek icin izin mi alacakmissin?[/QUOTE]
Bilete gerek yok sadece yarım saatlik mes a fe

TE="tingirmingir, post: 44131803, member: 609232"]Istemezler tabi gitmeni. Sen gidince kim yapacak o isleri? Sen de neden bakiyosun ki kendi ailesine hizmet ettirip oz aileni gormeni istemeyen adamin fikrini? Al biletini git kendi aileni gormek icin izin mi alacakmissin?[/QUOTE]
Bilete gerek yok sadece yarım saatlik mes a fe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…