kaynanaaaa

Senin durumunda benim gibi ben yurtdisindayim üstelik senede bi kere gidebiliyorum onAda karisiyolar kaynanam saolsun kocami doldurmus dayak yedim onun yüzünden ama 2 cocugum var kücükmer onlar yüzünden sabrediyorum

Yurtdisina götürünce insanlari ellerinde oyuncak edeceklerini düsünüyorlar yaa..

Is kocada bittiyor tartismamiz dogru.Ama bazi kaynanalarda öyle oyunlarla,timsah gözyaslariyla ogullarini öyle güzel kandiriyorlarki bazen gercekten isin kimde bittigi belli olmuyor...

Kocam zaten ezdiriyo onlar ne derse o ben de kızıyorum ister istemez benim de kendi doğrular im var ama onlar ne isterlerse o u yapmak zorunda kalıyorum kocam yüzünden

Hepsi küstah bu kaynanaların ama gücü eşimden alıyor eşin annesini bir azarlasa ,haddini bildirse hizaye gelir ama ne zaman ?sen önce eşini yola getireceksin ,

boşanmak ...çok kolaymı sanıyorsun...

otur ve ciddi bi şekilde konuş evladımız var de

ve sabrının tükenmekte olduğunu

benim kocada imam bu arada bunlar evde otura otura kafayı takacak başka bişey bulamıyolar

köydemi yaşıyosunuz

Evet köyde oturuyoruz. Benim 2 yılda yasamadigim kalmadı çok konuştum git diyor bu sefer gidecem

Git kız burnu sürtülsün donlarını kendi yıkasın gidersende kendi ayağınla geri dönme ama şartlarını sırala ve kendisi seni alıp gelmeli en az 3 ay evden uzak kal baksen koçişsin nasıl yalvarıyor , biter onda aslanlık kuyruğu eğilir çok yüz vermişsin burnunu sürt
Evet köyde oturuyoruz. Benim 2 yılda yasamadigim kalmadı çok konuştum git diyor bu sefer gidecem

belliki bunalmışsın bende yaşadım köyde 5 sene ,peki nerde doğdun büyüdün oda etkiliyor insanı -gerçi gidince aklı başına gelir ama -biraz ağırlığını koy madem ailesine hiç bi şekilde konuşma gelince muhabbetini az tut -gitme onlara
ailen şehirdemi

pişman olabilirsin kararından bide çocuğun var,

Bilete gerek yok sadece yarım saatlik mes a fe[/QUOTE]

E o zaman neden gitmiyorsun?
Otobüse binemeyecek kadar cahil olduğunu düşünmüyorum

Artık sende kavga çıkar annene yollaması gerek hakkını ara ,seni sindirmeye çalışıyor haberin olsun

Yok pişman olmam bu kadar çektikten sonra ayni şehirde yaşıyoruz ailemle

Adam göndermiyo. Dünyanın öbür ucuna giderim bıraksa yakami

Bence babana anlat , kaynananın kolunu çeksin yada yüzüne laf yapıştırsın yada annen her gün sana gelsin damat istediği gibi evinde osuramasın

Kusura bakmayin net iyi çekmiyo tek tek cevaplayami yorum

Kusura bakmayin net iyi çekmiyo tek tek cevaplayami yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…