- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanı sende bir insansın. Aynı evdemı yaşıyorsunuz?
bi kere o yüzünüz gülmesin, eğer huzurunuz yoksa elaleme iyiyim mesajı vermeyin kesin ve net...Diken üstünde durmaktan bıktım. herkese gülümsemek ten iyiyim demekten artık bu oyuna son verme zamanı geldi
Bende senın gibiydim ilk başta beraber yaşadık sonra benım zorumla evlerı ayrıdık ama baktım hep iç içeyiz.Kv birlikte yasamiyoruz ana hep iç iceyiz
İnsallah esin bosanacam deyince sana zarar vermez.bu hayat böyle çekilmez dua edicem senin icin
Ne kadar fedakâr
olursanız olun, gün gelir adı
"yapmasaydın!" olur..
Bende senın gibiydim ilk başta beraber yaşadık sonra benım zorumla evlerı ayrıdık ama baktım hep iç içeyiz.
Daha sonra gidip gelmeyı bıraktım tabı bırakınca kıyametler koptu şuan küsüs ama ben yuvamda huzurluyum şükür...
bi kere o yüzünüz gülmesin, eğer huzurunuz yoksa elaleme iyiyim mesajı vermeyin kesin ve net...
asın yüzünüzü,domuşturun bir tersters bakın bakalım , ayrıca şu dilinizi de kullanın konuşun ya YÜCE RABBİM konuşsun derdini anlatsın diye vermiş bu dili...
ha herşey söylendiği ve düzelmediği zaman da siz üzerinize düşeni yapmış olarak rahat bir vicdanla baba evine dönerdiniz...
ey iyi gelin bile olsa kaynanaya yaranılmıyor, bu süregelen bir durum. ama erkekte bitiyor.Benim içim rahat eşime söylüyorum kaynana gelin tartışması yapmak istemiyor dum ama gitmeden bi saç baş girerim herhalde
ey iyi gelin bile olsa kaynanaya yaranılmıyor, bu süregelen bir durum. ama erkekte bitiyor.
ama o erkeği de o kadın yetiştirip yoğuruyor bunu da unutmamak gerekir , eğri bacadan doğru duman çıkmaz. hakkınızda hayırlısı...
vicdanın rahatsa bırak onlar düşünsün
güzelim bunlar arsız ve yaşlandıkça da patavatsızlaşıyor, benim kv oğlundan çocuk doğurduğunu iddia ediyor, benim kızıma "bunu ben doğurdum o benim torunum değil kızım"derEvet vicdanim rahat arkami dönüp te yapmasaydim dediğim tek şey evlilik yanlış evlilik. Kv bana " oğlumu bekar kalacak sandk seni aldık avanaliktan " diyor
Evet vicdanim rahat arkami dönüp te yapmasaydim dediğim tek şey evlilik yanlış evlilik. Kv bana " oğlumu bekar kalacak sandk seni aldık avanaliktan " diyor
Bu adam ancak kur'an dahi surelerden yola gelir onlardan söz et , yine yola gelmezse oğlu büyüyecek ve babasını dövecek o yediğin dayakların 2 katına o yiyecek bir ergen olsun görür horozlanan kim , artık sende ona göre karar ver çekecekmisin ana evine mi gideceksin