• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaaaa

Diken üstünde durmaktan bıktım. herkese gülümsemek ten iyiyim demekten artık bu oyuna son verme zamanı geldi
bi kere o yüzünüz gülmesin, eğer huzurunuz yoksa elaleme iyiyim mesajı vermeyin kesin ve net...
asın yüzünüzü,domuşturun bir tersters bakın bakalım , ayrıca şu dilinizi de kullanın konuşun ya YÜCE RABBİM konuşsun derdini anlatsın diye vermiş bu dili...
ha herşey söylendiği ve düzelmediği zaman da siz üzerinize düşeni yapmış olarak rahat bir vicdanla baba evine dönerdiniz...

Kv birlikte yasamiyoruz ana hep iç iceyiz
Bende senın gibiydim ilk başta beraber yaşadık sonra benım zorumla evlerı ayrıdık ama baktım hep iç içeyiz.
Daha sonra gidip gelmeyı bıraktım tabı bırakınca kıyametler koptu şuan küsüs ama ben yuvamda huzurluyum şükür...

Bu tip sorunlarda sorun kv de değil, eşlerde.. :KK43: Kendilerinin ayrı bir aile olduğunu (karısı çocuğu ve kendi) kabul etmiyorlar işte.. Aynı evdede yaşansa ayrı evdede yaşansa aslında eşi ve anneyi ayrı tutmayı başarmak mesele.. Aslında senin ailen benim ailem meselesine eşler kendileri annelerine yada ailelerine hizmetli gibi görmeleri eşlerini..
Kayın valideler aynımı diye sormuşsunuz.. Hemen hemen aynı.. Bazıları aşırı bazıları orantılıya yakın.. Bendeki mesela onun evine gittiğimde hizmetçi muamelesi çekmeye kalkar.. ki ben birgün karşısındakinin 18-20 yaşında neyaptığını bilmeyen çocuk yaşta gelin olmadığını hatırlattım.. Durdu bir süre.. Kızı da sürekli beni yapsın etsin gitsin haftalık hizmetini diye bakar dı.. Bana bir gün sen gelinsin o kızım gibi bir laf etti.. Bende doğru söylediğini, hatta dinen bile mecburiyetim olmadığını hatırlattım kendisine (kendileri çok dindardır) kızlarıda dul ve kendi çocuklarıyla aynı şehirde ayrı evde yaşar.. Çocuklar büyük..
Ama kv benim evime gelince süt dökmüş kedi.. Çünkü oğlu uyarısını aldı.. Evimde kimsenin sözünü dinlemem.. Kendim bilir ve yaparım. Oğluda bu dengeyi kurdu..
Neyseki başka şehire taşındık, kafam rahatladı.. Benimkiler sinir bozar başka bişey yapamaz :KK48:

Ne kadar fedakâr
olursanız olun, gün gelir adı
"yapmasaydın!" olur..

Ya da " ne yaptın ki "

Bu kayınvalide yüzünden yada eşimin ailesi yüzünden diyelim ayrılırım bende herhalde çekilmez insanlar ya bi tuhaflar yüzsüzler bi kere insan az biraz suçunu bilir oma göre davranır bunlar hep haklı anasını satıyım.. Kaç kurtar kendini konu sahibiii hazır cesaretini toplayıp karar vermişken yap... Karşına geç ve Yoruldum ben ilgim sevgim kalmadı bitsin de..

Bende senın gibiydim ilk başta beraber yaşadık sonra benım zorumla evlerı ayrıdık ama baktım hep iç içeyiz.
Daha sonra gidip gelmeyı bıraktım tabı bırakınca kıyametler koptu şuan küsüs ama ben yuvamda huzurluyum şükür...

Sıkı fıkı olmaya gerek yok mesafeye de gerek yok tamamen kopsun bizim bağlar bu saatte n sonra. En iyisi sizinki bosverin gelmedin gitmedin yapmadın etmedin hazır kahvaltıya kalkiyon diyen yok

bi kere o yüzünüz gülmesin, eğer huzurunuz yoksa elaleme iyiyim mesajı vermeyin kesin ve net...
asın yüzünüzü,domuşturun bir tersters bakın bakalım , ayrıca şu dilinizi de kullanın konuşun ya YÜCE RABBİM konuşsun derdini anlatsın diye vermiş bu dili...
ha herşey söylendiği ve düzelmediği zaman da siz üzerinize düşeni yapmış olarak rahat bir vicdanla baba evine dönerdiniz...

Benim içim rahat eşime söylüyorum kaynana gelin tartışması yapmak istemiyor dum ama gitmeden bi saç baş girerim herhalde

Benim içim rahat eşime söylüyorum kaynana gelin tartışması yapmak istemiyor dum ama gitmeden bi saç baş girerim herhalde
ey iyi gelin bile olsa kaynanaya yaranılmıyor, bu süregelen bir durum. ama erkekte bitiyor.
ama o erkeği de o kadın yetiştirip yoğuruyor bunu da unutmamak gerekir , eğri bacadan doğru duman çıkmaz. hakkınızda hayırlısı...
vicdanın rahatsa bırak onlar düşünsün

ey iyi gelin bile olsa kaynanaya yaranılmıyor, bu süregelen bir durum. ama erkekte bitiyor.
ama o erkeği de o kadın yetiştirip yoğuruyor bunu da unutmamak gerekir , eğri bacadan doğru duman çıkmaz. hakkınızda hayırlısı...
vicdanın rahatsa bırak onlar düşünsün

Evet vicdanim rahat arkami dönüp te yapmasaydim dediğim tek şey evlilik yanlış evlilik. Kv bana " oğlumu bekar kalacak sandk seni aldık avanaliktan " diyor

Evet vicdanim rahat arkami dönüp te yapmasaydim dediğim tek şey evlilik yanlış evlilik. Kv bana " oğlumu bekar kalacak sandk seni aldık avanaliktan " diyor
güzelim bunlar arsız ve yaşlandıkça da patavatsızlaşıyor, benim kv oğlundan çocuk doğurduğunu iddia ediyor, benim kızıma "bunu ben doğurdum o benim torunum değil kızım"der:KK70::KK70:
şimdi bu böyle dedi diye tutup ağlamıyorum (hamileliğim ağlamakla geçti erken doğum yaptım)
bu bunu ne için yapıyor huzur kaçırmak mı evet, çünkü boşasam oğlunu kendi koynuna alıp avutamayacak , ona çocuk veremeyecek , ayrıca oğlunu tekrar evlendirecek masrafı yeni gelin kv yüzünden boşanmış diye daha bi kötü davranacak e ortada çocuk var aile kopup dağılacak ....
o bunu istemiyor kendi mutlu olsun oğlu mutlu olsun gelin kahrından ölsün nedeni de ama oğlunu aldı götürdü ...
Eee o zaman neden o istiyor diye kendi huzurumu kaçırayım :KK66:
Not: herkesin imtihanı farklıdır. ama kaynanalar aynı

Şimdi eline ne geçecek bakalım kv 'nin yazık !!!
Oğluyla ömrü billah yaşasın madem
Arkadaş allah hayırlı insan ve aile ile karşılaştırsın
Evliliğe mudahil olan 2 grup insandan haz etmem
Sonuç görünen oluyor işte

[QUOTE="zeytinse, post: 44, member: 5 33 kafasınıyaşıyolar kaynanamlar olarndıkça da patavatsızlaşıyor, benim kv oğlundan çocuk doğurduğunu iddia ediyor, benim kızıma "bunu ben doğurdum o benim torunum değil kızım"der:KK70::KK70:
şimdi bu böyle dedi diye tutup ağlamıyorum (hamileliğim ağlamakla geçti erken doğum yaptım)
bu bunu ne için yapıyor huzur kaçırmak mı evet, çünkü boşasam oğlunu kendi koynuna alıp avutamayacak , ona çocuk veremeyecek , ayrıca oğlunu tekrar evlendirecek masrafı yeni gelin kv yüzünden boşanmış diye daha bi kötü davranacak e ortada çocuk var aile kopup dağılacak ....
o bunu istemiyor kendi mutlu olsun oğlu mutlu olsun gelin kahrından ölsün nedeni de ama oğlunu aldı götürdü ...
Eee o zaman neden o istiyor diye kendi huzurumu kaçırayım :KK66:
Not: herkesin imtihanı farklıdır. ama kaynanalar aynı[/QUOTE]

o ne oyle ya seeninki de ayri manyak ne yin kafasini yasiyo bu kaynanalar

bence tek başınızayken söylemeyin böyle ailenizin olduğu halka açık bir yerde söyleyin ne olur ne olmaz temkinliolmak da fayda var mbdsggy mbdsggy

Bu adam ancak kur'an dahi surelerden yola gelir onlardan söz et , yine yola gelmezse oğlu büyüyecek ve babasını dövecek o yediğin dayakların 2 katına o yiyecek bir ergen olsun görür horozlanan kim , artık sende ona göre karar ver çekecekmisin ana evine mi gideceksin

o ne oyle ya seeninki de ayri manyak ne yin kafasini yasiyo bu kaynanalar[/QUOTE]

gelinle s**k yarıştırıyorlar ....

Bu adam ancak kur'an dahi surelerden yola gelir onlardan söz et , yine yola gelmezse oğlu büyüyecek ve babasını dövecek o yediğin dayakların 2 katına o yiyecek bir ergen olsun görür horozlanan kim , artık sende ona göre karar ver çekecekmisin ana evine mi gideceksin

Bana da öyle geliyor

Back
X