Kaynanadan beter !!!

Aha da bugün yemek yapmıyorum işte ben oturur poğçalarımı yerim kendi de ne yiyosa yesin

Yemek yemiyosa zıkkımın kökünü yesin.Üzme tatlı canını..İnsanın yemekten hoşlanmadığı bazı tatlar olabilir elbette,bu çok normal,ama bu kadarı da nimete saygısızlık kusura bakmayın.

canım sen yapamıyorsun diye demedim.. bizim şehirler aynı, o yüzden damak tadımız da aynı ben onu demeye çalıştım.. bir kere eşinin daha cicim aylarında kusura bakma ama böyle bir odunluk yapması zaten ayrı mevzu... o biraz ailede sofra adabı falan görmemiş, biraz da insan hem nimete, hem de eşe saygı duyar ondan utanır böyle şeyler demez..
dediğin gibi sen yap, hevesini kırma.. yerse yer yemezse de ne yaparsa yapsın.. üç beş dışardan söyler.. baktı öyle ne bütçe yetişir ne de mide dayanır ondan sonra tıpış tıpış döner senin mis yemeklerine elimden gelen bu kadar, beceremyorum de kafaya takma gitsin

benimki de en başından söylese bende öyle yapacamda yiyo yiyo yemeği bitiriyo ondan sonra söylüyo.. Bugün sabahta koca koca iki poğçayı yedi gitti şimdi işten arayıp söylüyo yağlı olmuş diye

o zaman bu yaptığı şımarıkllıktan başka bişey değil doyana kadar yiyo ondan sonrA kusur buluyo beğenmeyen insan hiç yemez

doyduktan sonra söylenir mi yaa.. bu adam senle niye uğraşıyor canım yaa kusura bakma ama sana nereden kusur bulacağını şaşırmış.. hadi yese yese zorla insan bi tane yer, ikinciyi ye, sonra da vay efendim yağlı olmuş de.. ayy valla benim bile hevesimi kırdı.. :2:

Yemek Pişirmek, evi temizlemek , çocuk bakmak kadının görevi değil size ikramıdır.
Hz. Muhammed

Bunu da eşinize söylersiniz sizi neden aldığını size sorduğunda

bugün ki telefon konuşması aynen şöyle:

-Akşama ne yapacan yemekte ?
-Yemek yapmayacam.
-Hımm...Hiç mi bişey yapmayacan ?
-Hiç bişey yapmayacam.
-Valla mı ?
-Gerçekten...
-İyi.. En güzeli...

Son düzenleme:
yaa benimde en nefretettiğim ne yapayım sorusuna senbilirsin cevabı ama okudukça eşime şükrettim wallaa... bi gün bi çorba yapmıştım yeni evliyken bildiğin bulaşık suyu garibim sesetmedi yedi ben bile içememştim midem bulanmıştı şimdi sarmalar dolmalar yapıorum ben sulu yemek seviorum diyor ama önüne ne yemek koysaam ben bunu yemem demez yeni evliyken annemin yemeklerine lafederdi ben bigün sen ye gel istersen dedm bi daha gık diyemedi accık sesini çıkar ama yavaş yavaş ögrenirim vs de bence

-Yemek yapmayacam.
-Hiç bişey yapmayacam.
-Valla mı ?
-Gerçekten...
-İyi.. En güzeli...

Bence eşininki genel bir huysuzluk. Bu kadar da olmaz. Kahvaltı için de böyle cins davranışlar sergiliyor mu?

bende geçen gün sofrayı kurdum eşim tuz yokmu dedi. unutmuşum dur getireym dedim. hiç bişey yok zaten sofrada hiçç hiç diyo. bende dedim şimdi sofrada tuz olmayınca hiçbişeymi olmamış oluyo. evet dedi. tamam ozaman ben sofrayı toplayıp sana tuzluğu getireyim dedim. kapadı çenesini :))

Son düzenleme:

Birebir aynı durumu bende yaşıyorum. Sabretmeye çalışıyorum. Bende 1,5 yıllık evliyim.

anaaaaaaaa bende benim kocise kizyom yaaa ben nereye gidersek gidelim ac geri gelir daha birkac gun once anasina ugramis is cikisi anasida doyurmus kuzucugunu benimki daha yolda telefon ediyor askos evde yemek varmi niye acmi birakdi anan dedim heeee bi pilav yapmis kasikdan zor cikip tabaga koydu dedi hele o yaptigi civik civik yagli yemekler neydi sirfff kalbi kirilmasin 1 kasik falan attim agzima zor yuttum anama terbiyesizlik olmasin diye dedibende cilgina dondum sen anaciginda yedin diye ben yemek yapmadim kalan yemekleride biz yedik cocuklarla diyeyavrum kalk tane tane pilavindan yap yaninada birseyler hazirla uyuyamam ben bu gece dedi benim yemekler haric herkesin yemegini begenmiyor yada elestiriyor bende en cok buna kil oluyorum surekli ona yemek yapmakdan bikdim diye isin enterasan yani kendi yaptigini begenmiyor bu ne yaaaa saman gibi deyip elestiriyor yeme yavrum zehirlenirsin diyor demekki benim adam baska turlu birsey:26:yapma kizzzz neden yapmadin deyince bosa israf para gidiyor deee en fazla disardan yemege 1 ay dayanir yapmada gorsun anyayi konyayi

canım hiç kafayı takma erkeklerin geneli hep böyle emin ol seneye yaptığın yemekleri sen bile beğenmicem ve daha çok ustalaşacan önemli olan sizin huzurnuzun yemek sonraki şey.... bende öyleydim defteri kalemi bırakmadan kocamın evine geldim ünvi kocamın evinde bitirdim yemek konusunda sıfırdım şimdi 5 senelik evliyim emin ol şimdi o hallerime çok gülüyorum

süpermiş bende eşime beğenmiyorsan aha mutfak ahada sen diyorum yapta yiyelim deyince susuyor garibim

bu yemek konusundada bana çektiren kızım ne pişirsem yemez mana bulur ,yedikleri kısıtlı
.çocukken böyle değildi eregnlikten sonra değişti bende ona dedim sen şimdi bana çektiriyorsun el oğlu yarın sana çektirir ona göre fazlada sabrımı zorlama dedim , zor nimeti beğenmemek

off ben olsam alırım o yemeği döküveririm çöpe, daha iyisini sen yap hayatım derim.
ama tabiki bu yöntemi tavsiye etmiyim ben ters de tepebilir.

yemek yapmayabilirsin bi süre. :44:

-Yemek yapmayacam.
-Hiç bişey yapmayacam.
-Valla mı ?
-Gerçekten...
-İyi.. En güzeli...

ay kusura bakmayın ama çok güldüm ya şaka gibi

cansu_d ne yaptınız akşam :44:

valla canım 2 3 kere aradı ne yaptın yemekte diye bende yapmıyorum nası olsa hiç bişey beğenmiyosun dedim oda çorba yap bari o güzel oluyodu dedi onuda yapmıyorum geldiğinde kendin yap dedim neyse akşam eve geldi girdi mutfakta çorba yemek filan arıyo yaptım da sakladım mı diye baktı baktı bişey bulamadı

geldi içeri işte sitem ediyo ben karda soğukta akşama kadar çalışıyorum sen bi yemek yapmayı çorba yapmayı çok görüyosun ne kadar vicdansızsın fln bende dedim napim bişey beğendiremiyorum sana.

Sonra yüzü asıldı baktım kanepeye uzanmış mahsun mahsun tv izliyo ne kadar direnmeye çalışsamda olmadı kıyamadım dayanamayıp gittim çorba yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…