- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
Aha da bugün yemek yapmıyorum işte ben oturur poğçalarımı yerim kendi de ne yiyosa yesin
Valla sizinki yine iyiymiş,benim x eşim ağzına tavuğun minik bir kabuğu geldi diye "ş.refsiz olmasaydın,sevmediğimi bildiğin halde,bunu böyle yapmazdın." demişti.
Ahlaktan yoksun zavallı mahluk işte..
Tek kız olduğum için annem sürekli öğretirdi bişeyler ben daha okula başlamamışken hamur açıyodum gözleme yapıyoduk annem bana açtırırdı her yemek yaptığında yanına beni de oturturdu sarma sarmaya filan 1. sınıfta başladım ben öyle yemek yapmaktan bi haber biri değilim yani ama işte benim eşim biraz takıntılı ille bi eksik bulacak bi yorum yapacak :) valla elimden gelen budur yapacak bişey yok mecbur oturup yiyecek yemiyosa da kendi bilir yapacak bişey yok malesef
benimki de en başından söylese bende öyle yapacamda yiyo yiyo yemeği bitiriyo ondan sonra söylüyo.. Bugün sabahta koca koca iki poğçayı yedi gitti şimdi işten arayıp söylüyo yağlı olmuş diye
bugün ki telefon konuşması aynen şöyle:
-Akşama ne yapacan yemekte ?
-Yemek yapmayacam.
-Hımm...Hiç mi bişey yapmayacan ?
-Hiç bişey yapmayacam.
-Valla mı ?
-Gerçekten...
-İyi.. En güzeli...
kızlar daha 3.5 aylık evliyim ve evlenmeden öncede öyle evde oturup iş yapıyım yemek yapıyım gibi hayatım yoktu okuldu dershaneydi derken o tür şeylere vakit ayıramadım. Şimdi de ne yapsam bi türlü eşime beğendiremiyorum yemekleri filan beğenmiyo halbuki nişanlılık dönemimde evde artık ben yapmaya başlamıştım yemekleri ve annem abimler filan hepsi beğenirdi yemeklerimi ama şimdi eşim yok yağı fazla olmuş salçası az olmuş şöyle olmuş böyle olmuş herşeye bi bahane buluyo e tabi öyle yapınca bende artık sıkıldım hiç içimden yemek yapmak gelmiyo ne yapsam bi türlü beğendiremiyorum çünkü açıkcası bu durum artık birazda zoruma gitmeye başladı sizde de böyle bi sorun varmı yoksa tek yaşayan benmiyim :44:
kızlar daha 3.5 aylık evliyim ve evlenmeden öncede öyle evde oturup iş yapıyım yemek yapıyım gibi hayatım yoktu okuldu dershaneydi derken o tür şeylere vakit ayıramadım. Şimdi de ne yapsam bi türlü eşime beğendiremiyorum yemekleri filan beğenmiyo halbuki nişanlılık dönemimde evde artık ben yapmaya başlamıştım yemekleri ve annem abimler filan hepsi beğenirdi yemeklerimi ama şimdi eşim yok yağı fazla olmuş salçası az olmuş şöyle olmuş böyle olmuş herşeye bi bahane buluyo e tabi öyle yapınca bende artık sıkıldım hiç içimden yemek yapmak gelmiyo ne yapsam bi türlü beğendiremiyorum çünkü açıkcası bu durum artık birazda zoruma gitmeye başladı sizde de böyle bi sorun varmı yoksa tek yaşayan benmiyim :44:
sen böyle deyince bir hikaye vardı o aklıma geldi.. ben o zaman bekardım evli bir arkadaş anlatmıştı...
evli bir bayan varmış kocasına özene bezene yemekler yaparmış ve adma her seferinde kusur bulurmuş, yok yağı çok, tuzu az, salçası çok vs. gibi kadın çok üzülürmüş.. birgün kadın yemeği ocakta unutuyor dibi tutuyor üstü az pişiyor o saatten sonrada yapacak birşeyi olmadığından mecburen o yemeği koyuyor kocasının önüne, kocası yerken diyorki "ah hayatım çok güzel olmuş, aynı annemin yemeklerine benzemiş"...
bundan çıkarılacak ders canım ben bana o şakayı yapınca eşime bu hikayeyi anlattım dedim yemeklerimi beğenmiyorsun git ananı al gel o yapsın ya da sen gir mutfağa yapta marifetlerini görelim...
bugün ki telefon konuşması aynen şöyle:
-Akşama ne yapacan yemekte ?
-Yemek yapmayacam.
-Hımm...Hiç mi bişey yapmayacan ?
-Hiç bişey yapmayacam.
-Valla mı ?
-Gerçekten...
-İyi.. En güzeli...
ay kusura bakmayın ama çok güldüm ya şaka gibi
cansu_d ne yaptınız akşam :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?