- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
Hiç unutmam yeni evliyiz..Eşim yaptığım bir yemek için beni eleştirmeye yeltendi...
Ne mi yaptım ?
Bütün masayı topladım...Zıkkımın kökünü ye ! dedim.
valla bana gerek kalmadı kendi dedi bundan sonra hazır alırım ben evde boşuna elektrik parası gidiyo zaten güzel olmuyo dedi iyi dedim kapattım bende telefonu
valla bana gerek kalmadı kendi dedi bundan sonra hazır alırım ben evde boşuna elektrik parası gidiyo zaten güzel olmuyo dedi iyi dedim kapattım bende telefonu
Hiç unutmam yeni evliyiz..Eşim yaptığım bir yemek için beni eleştirmeye yeltendi...
Ne mi yaptım ?
Bütün masayı topladım...Zıkkımın kökünü ye ! dedim.
benimki de en başından söylese bende öyle yapacamda yiyo yiyo yemeği bitiriyo ondan sonra söylüyo.. Bugün sabahta koca koca iki poğçayı yedi gitti şimdi işten arayıp söylüyo yağlı olmuş diye
bu yemek beğenmeme karekterle alakalı eşin mükelliyetçi,anlattığına göre ev işlerinede karışıyor beğenmiyormuş he he deyip bildini yap ,yoksa sürekli mutsuz olursun böyle adamı asla memnun edemezsin nepcan ,kaderim deyip .çekeceksin
Niye ağlıyorsun ki ? Ağlanacak ne var...
Beğenmiyorsan sen yap desene !
Bez tutuştur eline sil de..
Ocak başına geç yemek yap de..
kadınlığını da beğenmiyorsa kendi kendini ....... de !
erkekler böyle güzelim takma kafana herkeste olmuştur ilk zamanlar bu sıkıntılar ama şöyle söyleyim hala bizim evde biber dolması pişmez :)bir gün benim yaptığımı yiyene kadar yok biraz daha aperatif şeyler denesen yemek için belki çözüm olur annelerimizin yaptığı klasik şeyler değil de bunu internette gördüm nasıl diye söyleyip denesen belki çözüm olur
tabı bunu sana bu sekıl soylemesı hos olmamış..
ama bı uyum surecınde eşin..
sonuçta bugüne kadar hep annesının yemeklerını yedı..
her kadının yemek yapma seklı farklı sonuçta..
zamanla senınkıne alışır,baskasının yemekleri tuhaf gelır..
benım kocamda benımkılerı begenmezdı..
ya sımdı ben güzel yapmaya başladım yada onun damak tadı benım yemeklere alıştı..
belkıde ben onun zevkine uygun sekle getırdım yemeklerıımı..
sımdı annesının yemeklerı hoşuna gıtmıyor hemde hıc..
cunku ben bılıyorum esım neyı nasıl yer,ona gore dıkkat edıyorum..
mısal esım yemek suyunu sevmez..buyuzden katı veya az sulu pısırırım,ona süzüp verırım..
ıcınde 3 den fazla malzeme olan seylerı yemez..
kaşarı yumurtayla yemez,sut hıcbıseye katılmıcak..
yoğurt yemegın yanına konmıcak,ayrı olcak,bıseye değerse yada ıcınde bıse varsa yemez..
çorbası bebek maması kıvamında olcak gıbı gıbı..
bunları yaparsam benden ıyı aşçı yok..
yanı zamanla onu zevkını ögrenıp,ona gore pısır yemeklerını sende..
daha cok yenısınız..
yine beğenmez aklıma geldi internetten bakıyım değişik değişik yemekler yapıyım diye yok birazdan arar akşama ne yapacan diye sorar şu yemeği yap yanına şunu yap der kapatır öyle kafama göre de yapamıyorum yani yemeğikendisi bişey yaptığı zaman on numara olmuş mükemmel olmuş bütün gün över durur ama iş bana gelince bişey beğenmez anasımı öğretiyo bunları napıyo anlamadım ki
yine beğenmez aklıma geldi internetten bakıyım değişik değişik yemekler yapıyım diye yok birazdan arar akşama ne yapacan diye sorar şu yemeği yap yanına şunu yap der kapatır öyle kafama göre de yapamıyorum yani yemeğikendisi bişey yaptığı zaman on numara olmuş mükemmel olmuş bütün gün över durur ama iş bana gelince bişey beğenmez anasımı öğretiyo bunları napıyo anlamadım ki
ne kadar takıntılı eşin var aynı benim ki gibivalla kendi eşimi gördüm şuan oda böyle. Açıkcası anneside bilmez eşimin huyunu zevklerini çünkü ne zaman konuşsak o şunu sevmez bunu sevmez yemez derdi ama tam tersi eşim hiç alakası yok. En basitinden taze bamya yapardım annesi aradı sevmez ki ben hiç yediğini görmedim dedi ama eşim her hafta taze bamya alıyodu pazardan kayınvalidemle alışverişe çıkardık getirip kıyafet gösterirdi eşimin asla giydirmeyeceği kıyafetlerdi hepsi de hatta eşime gösterdim bunu giydirirmisin alıyım mı diye ters ters baktı götür bırak şunu dedi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?