- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
inana bu durumu tek yaşayan sen değilsin arkadaşım.çogu evlilkte olur böyle şeyler kiii bendede oldu.farklı insanlarsınız farklı damak zevkleriniz olur.aileleriniz yemek tarzı farklı olabılıyo.ama zamanla sen ona o sana alışıyo.kesinlikle yemek yapma şevkin kırılmasın arkadaşım.herşeyin ilacı zaman olduğu için bu durumunda zamanla ordatan kalkacak.:)kızlar daha 3.5 aylık evliyim ve evlenmeden öncede öyle evde oturup iş yapıyım yemek yapıyım gibi hayatım yoktu okuldu dershaneydi derken o tür şeylere vakit ayıramadım. Şimdi de ne yapsam bi türlü eşime beğendiremiyorum yemekleri filan beğenmiyo halbuki nişanlılık dönemimde evde artık ben yapmaya başlamıştım yemekleri ve annem abimler filan hepsi beğenirdi yemeklerimi ama şimdi eşim yok yağı fazla olmuş salçası az olmuş şöyle olmuş böyle olmuş herşeye bi bahane buluyo e tabi öyle yapınca bende artık sıkıldım hiç içimden yemek yapmak gelmiyo ne yapsam bi türlü beğendiremiyorum çünkü açıkcası bu durum artık birazda zoruma gitmeye başladı sizde de böyle bi sorun varmı yoksa tek yaşayan benmiyim :44:
inana bu durumu tek yaşayan sen değilsin arkadaşım.çogu evlilkte olur böyle şeyler kiii bendede oldu.farklı insanlarsınız farklı damak zevkleriniz olur.aileleriniz yemek tarzı farklı olabılıyo.ama zamanla sen ona o sana alışıyo.kesinlikle yemek yapma şevkin kırılmasın arkadaşım.herşeyin ilacı zaman olduğu için bu durumunda zamanla ordatan kalkacak.:)
anasının kötü yemeklerine alışmış ya, ondan iyi yemekler kötü gelıyordur
valla tebrik ederim çok doğru bi tesbitkayınvalidemgile her gittiğimde sürekli aynı yemek olur ve yaptığı çoğu yemeğin tadı tuzu olmaz salçası olmaz ya et pişmez ama ordayken ayıla bayıla yer yemekleri çok güzel olmuş diye diye ama o yemekleri ben yapsam ağzına bile sürmez direk çöpe döker
kızlar daha 3.5 aylık evliyim ve evlenmeden öncede öyle evde oturup iş yapıyım yemek yapıyım gibi hayatım yoktu okuldu dershaneydi derken o tür şeylere vakit ayıramadım. Şimdi de ne yapsam bi türlü eşime beğendiremiyorum yemekleri filan beğenmiyo halbuki nişanlılık dönemimde evde artık ben yapmaya başlamıştım yemekleri ve annem abimler filan hepsi beğenirdi yemeklerimi ama şimdi eşim yok yağı fazla olmuş salçası az olmuş şöyle olmuş böyle olmuş herşeye bi bahane buluyo e tabi öyle yapınca bende artık sıkıldım hiç içimden yemek yapmak gelmiyo ne yapsam bi türlü beğendiremiyorum çünkü açıkcası bu durum artık birazda zoruma gitmeye başladı sizde de böyle bi sorun varmı yoksa tek yaşayan benmiyim :44:
Eşim birşey demiyordu ama ben yemeklerimi beğenmediğini anlıyordum, benimde tuhafıma gidiyordu çünkü. 3,5 ay kısa bir süre canım bu işlere alışmak için. Eşinde anlayışlı olsun azcık .
Ben ünv. son sınıfta evde kalmıştım Allah'tan, en azından soğan kavrulduktan sonra salça eklenmesi gerektiğini öğrendim. Yoksa eşimin hali nice olur du.
Sıkma canını, zamanla düzelir herşey canım. Dert dediğin bu olsun...
canım işte benim eşimde de azıcık anlayış olsa ortada hiç bi sorun kalmayacak yaptığım yemekler gerçekten kötü değil tadı tuzu yerinde bazen ufak tefek aksaklıklar oluyo ama abartılacak kadar bişey yok ortada en azından emek vermiş deyip biraz daha dikkatli davransa hiç zoruma gitmeyecekevlilikten soğuttu beni 3.5 ayda
Aman boşver canım ya. "Ben beceremiyorum canım, dışarıda yiyelim o zaman." de yada rica et kendisi yapıversin...
arkadaşların dediği doğru gerçekten annelerinin pişmemiş yemeklerine alışmıştır seninki fazla geliyordur. benim eşimde hayatta yemek ayırmaz ve ne pişirirsem yer lafta etmez birgün şaka yapacağı tuttu bana dediki bu ne biçim yemek bende dedimki kusura bakma ben annen gibi hepsini karıştırıp yapmadım herşeyi sırası ile pişirdiğim için kötü olmuştur. (annesini yemek yaparken gördümde fasülye yemeği yapıyordu. soğanı, eti, yağı, salçayı, fasülyeyi aynı anda tencereye koyup sıcak suyu koyup ocağın altını öyle yakmıştı:) ilk ve son şakası oldu...
İnsan beğenmese bile nezaketen eşini kırmamak adına beğendim çok güzel olmuş derde bari şevkini kırmaz.. Sonuçta 3,5 aylık evlilik.. Ama adam kendini gurme sanıyor galiba.. Bir gün yapmada hayatım salçasını yağını tutturup sana bir türlü beğendiremiyorum hadi sen yapta yiyelim de
valla öyle ya hiç anlamış değilim :) kaynanam bi gün fırında et yapmış. Et yapmış dediğim yemek değil koca budu tepsiye koyup fırına atmış parçalamamış bile eti ağzıma bi attım çiğniyorum çiğniyorum bi türlü yutamıyorum et ağzımda büyüdükçe büyüyo eşime baktım çok güzel olmuş anne mükemmel olmuş anne diye diye yedi kaynanam bi yandan ye kızım ye diyo et bi yandan kokuyo resmen etten nefret ettim o gün ama gel gör ki ne kadar uğraşsam da yok arkadaş bişey beğendiremiyorum kocama
Ben bu konuda şanslıyım :) Bazı yemekleri beceremem mesela pirinç pilavı ama eşim her defasında yer dalga geçer benle beraber güleriz snrada eline sağlık der :) Hergün yemekte yapmam tost yaparım alıştı tostumaHiç şikayet etmez ömrüm yemek konusunda. Bazen değişik bi yemek yaparım güzelde olur hemen eşime hava atarım buldun bnm gibi kadını ne şanslısın derim Bu tarz konuları okudukça eşimi daha bi seviyorum çünkü tam tersi olsa ben napardım bilmiyorum büyük ihtimal kapıya koyardı beni çünkü hiç sevmem yemek yapmayı en azından hergün yapmayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?