Kaynanadan beter !!!

ne güzel işte daha ne istiyosun keşke benimki de öyle olsa :) dün yapmayım dedim ama kıyamadım dayanamayıp yaptım yine

Bence eşininki genel bir huysuzluk. Bu kadar da olmaz. Kahvaltı için de böyle cins davranışlar sergiliyor mu?

evet bazen kahvaltıda da yapıyo tost yaptım yani altı üstü bi tost ne kadar kötü olabilir ki bu nası tost böyle dedi çatalı filan bıraktı al şunu ya dedi aldım bende oturdum afiyetle kendim yedim gayette güzel olmuştu

bende hergün kahvaltıda beyaz peynir çıkarırdım baktım eşim yemiyo bi gün çıkartmadım tabi başka 2 çeşit peynir daha var masa da tek beyaz peynir çıkarmadım yenmiyo diye baktı baktı beyaz peynir yokmu niye çıkarmıyosun dedi yemiyosun dedim yok çıkart dedi yani masaya bakar ne eksikse bulur onu söyler mutlaka :)

yapma o zaman
eline sağlık demek yerine her şeye kulp takan birine hizmet etmek zorunda mısın
kendine yap ye o da ne yerse yesin

hayret birşey ya çok sinirlendim kocana

canim sen cok sabirlisin sanirim. Esin de cocuksu. Sinir bozucu ama okurken guldum elimde olmadan. Sanki komedi dizisi izliyorum sandim. A. yardimcin olsun. Takma kafana bosver. Ne derse desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…