kaynanadan evlat ayrımı

ailesini suçlamayın eşinize siz daha kötü olursunuz, kendisini eleştir.
senin rızan olmadan senin hiçbir altınına takınıza dokunamaz, dinen de sana borcudur senden aldığı ziynetin. eltiniz için, o takıp gezecek benim neden boynum boş kalsın, (eşinizin adı X olsun) "aaa X in karısının hiçbir şeyi yok" mu desin millet. onlar takıp takıştırırken neden benim olandan ben mahrum olayım, diyebilirsiniz. ayrıca; sen kardeşinin eşi mutlu olsun diye nasıl kendi eşini üzebiliyorsun o daha mı önemli benden, diyebilirsiniz.

Annenlere ver zincirini onlarda kalsin, ihtiyaclari vardi verdim de gec hep seninkilere mi verecegiz dersin bir sey diyemez madem sana kardeslerinistese vermeyecek misin diyor

baştan ipleri sıkı tutacaktın.bu saatten sonra bağlaman biraz zaman alır ve o senin marifetine kalmış biraz.tek yapacağın şey bir müddet sus.ailesini hiç kötüleme.hatta sana tavsiyem yeri geldi mi öv.bu para pul muhabbetlerine bir müddet karışma.aranızın iyice iyi olduğu bir zaman tatlı tatlı konuş.annene para verme falan deme ama.tatlı bir şekilde canım biraz tutumlu olalım.bak ben para biriktirmeye çalışıyorum şu borçlarımızı bitirelim biraz daha biriktirelim sana araba alalım.ya da arabası varsa daha yeni model araba alalım.birikim yapalım falan gibisine onu parasını tutmaya heveslendirici şekilde konuşmalar yap.ama bu süreçte sakın annene verme car car falan yapma öyle

Valla yapıolar cnm annem onlar erkek sus derdi eskiden kardeslerime..
Evlendim..kv onlar kız aman el ustünde tutalım o erkek ztn yakın olcak deyip kızlarını ayrı tuttu... herseyin kıytırığını layık gördu...

ilk başlarda sürekli kavga ediyordum ailesinin yaptıklarını söylüyordum 1 haftalık evliyken ayrı odalarda uyuduk kavgalardan dolayı düğünden 2 hafta sonra kayınbabam ölünce iyi davanmaya başladım ona iyilikle söylemeye başladım yok etki etmiyo adam yine onlar ne dese onu yapıyor iyide kötüde davransam aynı artık susuyorum ama bazende dayanamıyorum yeeetteeer diye bağırasım geliyo bana aşık seviyo farkındayım ama olmuyo yani

Benimki..

10 çocuğu var eşimi ayrı tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…