- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
acıkcası elbette hıc hos degılde
o tokatı atarken ne soyledı nasıl basktı nasıl yanına kadar geldı bunalrda onemlı
bır anda agladıgını aglamıs olabılecegını dusundum balkondayken neyse
madem kayınvalıdenız boyle bır kadın sakalar yapmayın ona yaptıgınız saka ne komık ne sınır bozucu gereksız bısey olmus
bundan sonra saka fılan yapmayın
...
şakada hiç hoş olmamış....
"amin" deyip geçseydiniz....
şakada hiç hoş olmamış....
"amin" deyip geçseydiniz....
canım kayınvaliden çok ayıp etmiş insanların hataları olduğında hemen tokatmı atılırmış büyük olarak bunu sana izah etmeliydi böyle şeyler ayıpdır kızım diyebilirdi tokatda ne oluyormuş bence biraz tavrını koymalısın
Böyle bir şaka yapmışsınız kv istemdışı bir harekette bulunmuş düşünme fırsatı olmadan insan bazen olur ya sus be diye yanındakine bir anda vurur amaç belli işin içinde sinsilik yok bence bende nişanlıyken alakası yok belki ama kvlerin yazlığa gittik annemlerle denizde güneşlenirken ay dur bir laf vardı güneş girmeyen yere doktor girer diye kv şok ama güldübende dedim ayy nasıl böyle salak birlaf çıktı ağzımdan insan bazen patavatsızlık yapabiliyor.
Böyle bir şaka yapmışsınız kv istemdışı bir harekette bulunmuş düşünme fırsatı olmadan insan bazen olur ya sus be diye yanındakine bir anda vurur amaç belli işin içinde sinsilik yok bence bende nişanlıyken alakası yok belki ama kvlerin yazlığa gittik annemlerle denizde güneşlenirken ay dur bir laf vardı güneş girmeyen yere doktor girer diye kv şok ama güldübende dedim ayy nasıl böyle salak birlaf çıktı ağzımdan insan bazen patavatsızlık yapabiliyor.
ewet canım benımkıde patavatsızlık oldu bıraz ama kendımı rencide edilmiş gıbı hısseetım bır an sankı davranıslarımı kısıtlamazsam devamı gelırmıs gıbı geldı o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?