Kaynanadan şakayla gelen tokat !!!

yazdıgım o kadar seyde ben haklıyım dıye bır cumle gecmıs mı acaba

peki tatlım kendımı haklı falan gordugum yok malesef bende en az onun kadar haksız durumdayım suan kendı gozumde
onunda yaptıgı hos degıl tabıkı keske o ortamda olmasaymıs bunlar, cunku ınsanın yaptıgı guzelliklerden çok negatif yönlerıyle daha çok anılırlar ama olanla olenede care yok

ben anladım senin yapmak istediğin şakayı.darısı başıma gel beni bi daha iste türünden bişiler demek istemişsin. tabi kv de bunu anlayamamış.kendince tepki göstermiş. göstermiş de bunu nasıl yaptığı önemli yani kalkıp gelip şaak diye bi tokat mı aşketti, yoksa annelerimizin genelde yaptığı duymayım bidaha türünden birşey miydi? sanki karşılıklı yanlış anlaşılmalar olmuş diye düşündüm.

Hiç komik bi şaka değil, hatta tuhaf
Kayınvalidenizin yaptığı da doğru değil

Darısı başıma yerine , amin denilir bizde..
Fazla uzatmamanız lazım bu meseleyi, çünkü iki tarafta hatalı..

insanların birbirlerini kabulleniş şekline göre değişir durum bence, kimisi bu tarz muzurluklar yapar insanlar öyle kabul eder,o lafı şaka olarak söylediğin çok açık kv de şaka yollu bişey diyebilirdi hatta laf sokabilirdi onuda anlarımda işi tokada getirmesi hoş değil bence

Sizin şakanız da kayınvalidenizin tavrı da olmamış...
Gelin kayınvalide ilişkisinin en hayırlısı resmi olanıdır, gelin kayınpeder ilişkisinin en hayırlısıysa yok denecek kadar az olanıdır...
Neden bilmiyorum ama taraflar birbirini yanlış anlamaya ve anlamamaya meyilli.. Kimsenin kalbi kırılmasın, tadı kaçmasın istiyorsak böyle olmak gerekiyormuş. Bekarken bana derlerdi de inanmazdım, doğruymuş...!

Gereksiz, boş bir şaka üzerine bedeli bir tokat olmamalıydı. Sonucda çocuksu ama bir gelin için tehlikeli bir saka.
Eşin ne dedi bu duruma? ne olursa olsun karşı tarafa bu kadar rahat davranmayın hanımlar, sizler sonucda el kizlarisiniz, hareketlerinize,, laflarınıza dikat etmelisiniz. Herzaman Olgun ve sessiz davranın. Bu arada merak ettim, başka bir şaka yapsaydin ozaman hangi tekniği kulanacakdi? Ben bu kv cok korkuyorum ya

sen kendi ailen gibi gibi görüp şakanı yapmısssın ama nekadar yakın olursak olalım kv çok baska kendi aneniz çOk baska işte.. yaptğın şaka tabiki ynlş bunu sende demişssin zaten olabilir bi anda çıkmış ağsından ama kv haddini gerçekten aşmıŞ. kimsenin kmseye o şklde davranmaya hakkı yOk . k v nasl davranmam lazm demişssin mesafeli davrancksn tabiki. özürünü dlicek senden. ve sen değil eşin de tepki koymalı bence

Acikcasi konu sahibinin tokat diyerek abarttigini dusundum .

Muhtemelen sakavari bir sekilde eliyle dokunmustur ,
tutup da milletin icinde sak diye indirmemistir :)

Birbirlerine boyle sakalar yapabildiklerine gore samimiler demek ki...

Acaba ayni sakayi annesi yapsa yine bunu tokat olarak algilar miydi?
Hic sanmiyorum guler gecerdi :)

Olan olmuş üstünde durmayın bence.
Karşılıklı kastı aşan şaka durumu olmuş anladığım kadarıyla.
Şiddetle atılan bir tokat olsaydı sizde tepinizi farklı verirdiniz zaten .
Gelin - kayınvalide şakalarınızın dozunu ayarlayamamışsınız.

hem gelin hem k.valide olarak şakaların dozu ayarlanamamış bence.

eğer hata varsa iki taraf da aynı derecede hatalı.

Son düzenleme:
kızlar ben sandelyede oturuyodum kayınvaledımde ayakta dıkılıyordu yanımda hanı karsımızdakı ıstemedıgımız bır sey soyledıgımızde bır daha duymıyım dıye dudaklarına vurusunuzya bence onu yapmaya calıstı son anda yanagıma geldı dıye dusunuyorum acıkcası

e o zaman problem ne?

problem yaptıgı seye sonradan pişman olmaması bence

canım demek ki pişman olacağı birşiy yapmadığını düşünüyor.şöyle de düşünmüş olabilir;benim gelinim milletin için de bu tarz bir şaka yapıyorsa ben de böyle karşılık veririm..

ki bence böyle düşündü.

tam tokat değil yani.. insan kızına yapar ya. onun gibi. büyütmeyin bence. barışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…