kaynanalar gelinlerini severmi yürekten

Benim kaynanam lafa gelince beni sever ama bir dertleşirim bin kişiden duyarm...

Mesela bak bigün ben patatesçi geçiyordu eşim çok patates sever.
22 kilosu 20 liramıydı neydi bende hiç anlamam ucuz geldi.
Neyse aldım ben ddm kaynanama flnda veririm biter.
Gitmiş görümceme babama herkese demişki Nazlı 22 kilo patates aldı napacaksa.

Yahu patates alırım almam sanane :D Çok alırım az alırım derdi niye sana :D:D

yorumunuz tam kopmalık :1::1::1::1::1:

annenle görüstügünde karısyormu aranız bozuluyormu annen evine gelse ters tepki gösterseler ne yapardınsen gln kv hakkında kıtap filnmı yaziyorsun....duyuyoruz boyle netten konusuldugunu kıtap oldugunu filan....hic normal degil soru sorus tarzin

canım benim herhangi yazarlıga ihtiyacım yok sadece merak ettiklerimi soruyorum bu cok dogal hic tanımadıgımız insanların tepkisi benim düsünce tarzımdamı onu sorarak bulmaya calısıyorum cevap vermek zorunda deyilsin yani burda cok sacma sapan konular acılıyor benim sorus tarzımmı normel deyilmis 5 parmagın 5 bir degildir bunu cok iyi biliyorum bien sadece muhabbet olsun die acmıstım konuyu ...

ben kayınvalidemi çok severim o da beni sever bilirim hissederim bunu..benimle konuşurken annem der..ilk tanıştığımız zamandan bu yana da huyu hiç değişmedi..çok minicik şeyler oldu ama konuşarak aştığımız için çok şükür sorun yok..severim ben onu..imkansız değil yani..olabiliyor:)

bende yakında sözlencem ve kayınvalide adayımı sevmeye başladım. ilk başlarda çok ısınamamıştım ama tanıdıkça daha bi sıcakkanlı geldi :9:

ben kayınvalidemi çok severim o da beni sever bilirim hissederim bunu..benimle konuşurken annem der..ilk tanıştığımız zamandan bu yana da huyu hiç değişmedi..çok minicik şeyler oldu ama konuşarak aştığımız için çok şükür sorun yok..severim ben onu..imkansız değil yani..olabiliyor:)

allahım hep böle devam ettirsin nazarlardan korusun sizi aynen bende ööleyim hic masalah tartısmamız olmadı bence kücük kücüklügünü büyükte büyüklügünü blirse sorun olmaz hani bi söz vardır ya mert dayanır nankör kacar sabrın solu selamettir rabbim herkesin mutlulugunu daim etsin..

ben kaynanamı cok seviyorum ne bilim gelin kaynana iliskisi yok aile sitesi evimiz ama karısmaz bana cok datlu pamuk sekerim benim ins biz böle kötü seyler yasmayız

dayımın kızıda kaynanasıyla anne kız gibi kimse inanmıyor duyduklarına yaptıklarına.ama ondada 3 görümce var dilleri beter

dayımın kızıda kaynanasıyla anne kız gibi kimse inanmıyor duyduklarına yaptıklarına.ama ondada 3 görümce var dilleri beter

bende görümce var ama cok uzak ögretmenler egitmisler kendilerini böle problemimiz olurrmu bilemiyorum önemli olan esi bence es hem vezir eder hemde rezil eder hersey onun elinde die düsünüyorum...

Kızlar benımkii henuz kaynana degıl adayı şöyle kiii 24 yasımdayım cıddı bı ılskım var herhangı bı ad konmadı aıle arasında fakat ben erkk arkdsımın aılesıyle gorusyrumm erkk arkdasımda annesıde aram kaynana adayımla ıyı olsunn makara muhbbt ıstyo ama bende hep su dusuncedeyım sırf erkk arkdasımn annesı oldugu ıcın tanıdıgım yanı zorunlu muhatap oldgum bı ınsan karsımdakııı kı benden yasca byukk ve hıc bır ortak noktamız yokkk yanı dedıkodu desen yapılmaz moda muhabbetı desen yapılmaz yemek desene ben o ıslerden pek anlamam naber nasılsndan sonra muhabbetımız tıkanıyorr sonra köss köss otryruz tabırı caızsee.. ve ben cok sıkılyrum erkk arkdsm annesını sevym falan ıstyo aslında ıyı bırr kadın ama benn ısınamadım halaaa yanı saygı duymak zorunda olabılırım ama sevmek zorunda degılım netıcede ve ben baska bırıne anne demekte ıstemyrum kendı annem dısındaaa yanii ne konsymm ne konuslrr kii ????

Kızlar benımkii henuz kaynana degıl adayı şöyle kiii 24 yasımdayım cıddı bı ılskım var herhangı bı ad konmadı aıle arasında fakat ben erkk arkdsımın aılesıyle gorusyrumm erkk arkdasımda annesıde aram kaynana adayımla ıyı olsunn makara muhbbt ıstyo ama bende hep su dusuncedeyım sırf erkk arkdasımn annesı oldugu ıcın tanıdıgım yanı zorunlu muhatap oldgum bı ınsan karsımdakııı kı benden yasca byukk ve hıc bır ortak noktamız yokkk yanı dedıkodu desen yapılmaz moda muhabbetı desen yapılmaz yemek desene ben o ıslerden pek anlamam naber nasılsndan sonra muhabbetımız tıkanıyorr sonra köss köss otryruz tabırı caızsee.. ve ben cok sıkılyrum erkk arkdsm annesını sevym falan ıstyo aslında ıyı bırr kadın ama benn ısınamadım halaaa yanı saygı duymak zorunda olabılırım ama sevmek zorunda degılım netıcede ve ben baska bırıne anne demekte ıstemyrum kendı annem dısındaaa yanii ne konsymm ne konuslrr kii ????

canım eger kendi ailen gibi görmesn sorun yasarsın ama suan senin ne sözlün ne esin yani kendini su süreçte agır sat ciddiye bindikten sonra sevmek zorunda tabi deyilsin ama saygıda kusur yapma kendi analarımızla tartısyoz bu devirde yani sen küçüklügünü hep göster nankör cıkıyolarsada iyilik yap denize yap misali düsün ciddi aşamaya gelene kadar kendini asla ezdirme kendinden asla ödün verme aynaya baktıgında hep kendini gör böle devam et bence ...

allahım hep böle devam ettirsin nazarlardan korusun sizi aynen bende ööleyim hic masalah tartısmamız olmadı bence kücük kücüklügünü büyükte büyüklügünü blirse sorun olmaz hani bi söz vardır ya mert dayanır nankör kacar sabrın solu selamettir rabbim herkesin mutlulugunu daim etsin..

amin canım yüreğine sağlık:)

canım eger kendi ailen gibi görmesn sorun yasarsın ama suan senin ne sözlün ne esin yani kendini su süreçte agır sat ciddiye bindikten sonra sevmek zorunda tabi deyilsin ama saygıda kusur yapma kendi analarımızla tartısyoz bu devirde yani sen küçüklügünü hep göster nankör cıkıyolarsada iyilik yap denize yap misali düsün ciddi aşamaya gelene kadar kendini asla ezdirme kendinden asla ödün verme aynaya baktıgında hep kendini gör böle devam et bence ...

dgru dıyosun canım yalnız ben bıraraya geldıgım zamen edıcek muhabbet bulamıyrum yanı annem yasındakı bı ınsanla ne muhbbt yapabılırımkı mazimizde yok ondan bundan konusalım :s

Ben kayinvalidemi sevmem, gecen sene yasadiklarimizdan sonra onun da bana bayildigini sanmiiyorum.

Ondan oncesinde beni ogluyla ayni gordugunu soylediginde, yapma anne yok oyle birsey demistim , sok olmustu niyeyse..

Herneyse bizim iliskimiz boyle olabilir ama elbette gelinini yurekten seven, yeri geldiginde kendi oglundan daha bile cok sahip cikan babayigit kayinvalideler vardir. Neden olmasin ?

Benimki tam disa melek eve kopek cinsinden.:47: Yazik kayinpeder bile illallah cekiyo adamin odunu almis bagirmaktan bir ses var dangur dungur tabiri caizze yemin ediyorum abartmiyorum.Millete gosteri yapmasini hava atmasini cok sever bende nefret ederim ovunen insandan oldum olasi Allah basima verdi.Insanlarin yaninda oyle bi over pohpohlar gosteris yaparki off aman Allahim ama bikerede etrafinda kimse yokken desene hiihh:19:Herseye karisir illa bir kulp bir bahane bulur yaptigim hersey icin.Bi de derki hep sen kizimla es degerdesin onu ne kadar seviyorsam senide oyle seviyorum ama gider kizina hediyeler alir altin kolyeler bilezikler yaptirir nasil es degerse.Altinda falan gozum yok ama 2 tllik sey alirken bile insan sevindirmek icin alirsin dimi ben ailemden oyle gordum hep garip geliyo oyuzden.Bu arada beraber yasiyoruz kurtulamadim bu lanet evden.Gelin de simdi siz bana deyin kaynanalar gelinler birbirini sever mi diye SEVMEZ NEFRET EDER.Hele debenim ki gibi seytansa:47:Siz olsaniz severmiydiniz sanki?

beninm de sizinle paylaşmak istediğim birşey var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum. benim kayınvalidem dul tamamıyla bizi sarmış vaziyette resmen buğuyo beni her dk tepemizde kabus gibi. ben anneme kalmaya hep eşimle giderim bir kaç gün kalır dönerim kayınvalidenim en son saçmalığı da bu o da bizimle geliyo kalmak için ben böyle saçma bişey görmedim geliniyle dünürüne kalmaya giden kayınvalide bir bende mi var çok merak ediyorum:10:

Back
X