Maşallah Allah bozmasın, başlarda siz biraz çocukluk yapmışsınız onlar da hoş görmüşler iyi insanlarmış, gerçi yaptıkların da kötü şeyler değil kötü niyetli değilmişsin zaten onlar da farketmişler demek ki kalbinin güzelliğini.yani hayatım istanbul ünide okuyordum sülalenin tek kızıyım iş ne bilmem sofra bile kaldırmam. 3 kişilik bi aileyiz. Onlar kalabalık önceleri dolabımda yemek saklardım onlarla yemezdim. Eşim kardeşiyle tavla oynardı kıskanırdımsurat asar ağlardım yatardım. Bana şaka bile yapsalar hemen ağlardım. Aaaa abim çağla şikeli çok beğeniyo derler hüngür hüngür ağlar konuşmazdım onlarla. Saçlarımı onların kuaförü kesti ve çok kısa oldu diye kuaförede onlarada küstüm ağladım günlerce onların kiloları iyi ben zayıfım diye giydiklerini görür kıskanırdım. Eşim acaba kardeşimin parası varmı dediğinde benim param olup olmadığını sormuyo diye günlerce konuşmazdım. Evde kardeşi bana süpriz yapmak için abisiyle mesajlaşırken yakaladım. Kendimi aldatılmış hissettim günlerce konuşmadım hatta annemin evine gittim. Kısacası çok çocuktum ama kimseye sen bunu yaptın demedim. Sustum ağladım. Kayınvalidemin heleki ağdasını bile kızlarına bırakmam. Koynuna girer yatarım. Çayını sofrasını hazırlayıp öperek uyandırırım. işin açıkcası eşimle olan sorunlarımın onlardan kaynaklandığını düşünürdüm hep, ve içten içe kızardım. Onlarda hep gülüp geçtiler çocukluklarıma. Bugün oturup konuşup beraber gülüyoruz Sadece gelinle iş bitmez, sadece kayınvalide ile de iş bitmez. Ben o insanları sevmek istemesem sevmezdim. Onlarda beni. Eşim ben tek erkeğim ayrı ev tutmam derdi. Tamam derdim. 2,5 yıl sonra istemiyorum ailenle oturmayı ben ayrılıcam ya bu evden ya senden dedim. Görümcelerim hep abi kız haklı oda evi olsun ister. Biz zaten ayaklarımızın üstünde duruyoruz karınla mutlu ol dediler.Onlar benim kötü çocukluğumun mükafatı. En yakın arkadaşlarım kardeşlerim hepsi.Kayınvalidem kızlarına almaz gizliden bana alır verirki kızlardan biride kıskanmasın der.
Maşallah Allah bozmasın, başlarda siz biraz çocukluk yapmışsınız onlar da hoş görmüşler iyi insanlarmış, gerçi yaptıkların da kötü şeyler değil kötü niyetli değilmişsin zaten onlar da farketmişler demek ki kalbinin güzelliğini.
Ben sevebilir miyim kayınvalidemi ve görümcelerimi bilmiyorum ama sevmek istemiyorum çünkü sevdiğim zaman çok fedakarlık yapıyorum karşı taraf beni düşünmezse üzülüyorum. Olan bana oluyor yani en iyisi uzak durmak ve fazla iyi olmamak.
valla ben bu cümleyi bu forumda bi defa kullandım.....bi kızın yazdıklarına karşı ....
kaşarın biride bigün hamile kalıp çocuk doğurdu diye cennet nasıl onun ayakkalarının altında olmayacaksa ...fesat ,kötü kalpli bi insanında sırf çocuk doğrudu diye
ayakları altında olmayacaktır..sevdiğimiz adamın annesi okey....bizde onun sözde dünyalara değişmeyeceği oğlunun biricik karısıyız bunuda unutmamak lazım...
ALLAH kimseyi kötü kaynana ile karşılaştırmasın ama tuzu kuru olanlarda uzaktan ders vermesin....
En iyi kaynana ÖLÜ kaynanaŞaka bir yana benim kayınvalidem yok ama saolsun görümcelerim onu çok arattılar zamanında bana... Kaynana yoksa merak etmeyin kayananlık yapan çok oluyor...
Ben bu kaynanami sevmiyorum düsüncesini anlamiyorum bazen ...belkide evli olmadigim icindir bu ama ne bileyim yani tamam vardir tabiki kötü taraflari huysuzluklari mirildanmalari ama bu huylar bazen kendi annelerimizde bile mevcut degilmi? Herkes dört dörtlükte degildir insanlari hatalariyla sevmeyi bilmek lazim bence. Tabi bazi huylar vardir ki asla katlanilmaz mesela esinizle aranizi bozmaya calisiyosa iftira atip size yalan söylüyosa heryerde sizi kötüleyip kücük düsürüyosa sevmeyin kocanizin hatrina saygi duyun yeter bence ama bazi gelinleri görüyorum ki (bunlardan benim cevremde kuzen olarak bolca var) aman benim bitane annem var mecburmuyum sevmeye deyip kaynanalarina surat asiyolar kadin birsey dese bi karis surat cekip ters ters cevap veriyolar kaynanalarina gittiklerinde kiclarini kaldirip bi isin ucundan tutmuyolar sonrada AMA BENIM KAYINANAM BANA COK TERS DAVRANIYO diye milletin yaninda laf ediyolar...ee be güzelim sen öyle davranirsan kadin napsin. Önce unutmaki o kisi senin sevdigin asik oldugun erkegin ANNESI sirf bu yüzden bile ben arkasindan kötü konusamazdim.
Benimde 5 senelik iliskim var 5 senedirde tanisiyorum annesiyle daha bikere ters bi hareketini görmedim cok sükür ama bende hep arar sorarim nasilsin diye evlerine ilk tanismaya gittigimde kadin saatlerce pencerelerde beklemisim birsürü yemek yapmis buna benzer daha neler neler oglunu kiskanmakmis bilmem neymis hic yok daha bana ögüt verir bak kizim ona söyle davran böyle davran aman bak birbirinize sahip cikin destek olun der sagolsun. Ama dedigim gibi evli degilim daha belkide ilerde bu yazimi okuyup gülcem halime
Ben bu kaynanami sevmiyorum düsüncesini anlamiyorum bazen ...belkide evli olmadigim icindir bu ama ne bileyim yani tamam vardir tabiki kötü taraflari huysuzluklari mirildanmalari ama bu huylar bazen kendi annelerimizde bile mevcut degilmi? Herkes dört dörtlükte degildir insanlari hatalariyla sevmeyi bilmek lazim bence. Tabi bazi huylar vardir ki asla katlanilmaz mesela esinizle aranizi bozmaya calisiyosa iftira atip size yalan söylüyosa heryerde sizi kötüleyip kücük düsürüyosa sevmeyin kocanizin hatrina saygi duyun yeter bence ama bazi gelinleri görüyorum ki (bunlardan benim cevremde kuzen olarak bolca var) aman benim bitane annem var mecburmuyum sevmeye deyip kaynanalarina surat asiyolar kadin birsey dese bi karis surat cekip ters ters cevap veriyolar kaynanalarina gittiklerinde kiclarini kaldirip bi isin ucundan tutmuyolar sonrada AMA BENIM KAYINANAM BANA COK TERS DAVRANIYO diye milletin yaninda laf ediyolar...ee be güzelim sen öyle davranirsan kadin napsin. Önce unutmaki o kisi senin sevdigin asik oldugun erkegin ANNESI sirf bu yüzden bile ben arkasindan kötü konusamazdim.
Benimde 5 senelik iliskim var 5 senedirde tanisiyorum annesiyle daha bikere ters bi hareketini görmedim cok sükür ama bende hep arar sorarim nasilsin diye evlerine ilk tanismaya gittigimde kadin saatlerce pencerelerde beklemisim birsürü yemek yapmis buna benzer daha neler neler oglunu kiskanmakmis bilmem neymis hic yok daha bana ögüt verir bak kizim ona söyle davran böyle davran aman bak birbirinize sahip cikin destek olun der sagolsun. Ama dedigim gibi evli degilim daha belkide ilerde bu yazimi okuyup gülcem halime
Eski "BEN" i görür gibi oldum
:)Bende tam böyle diyordum evlenmeden önce...Ya ne tatlı kaynana...gördüm tatlı kaynanayı,o iyi dilekleri....Hahaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?