Annemiz gibi görmek?
Yok ben almıyım,alana da mani olmuyayım!
Kayınvalideyi sevmenin tek yolu var,duymayacaksınız,görmeyeceksiniz,konuşmayacaksınız!
Kayınvalide de laf sokmasa,incitici davranışlar göstermese belki orta yol bulunur.
Merhaba kızlar anladığım kadarıyla forumda herkes kayınvaldeden dertli ben de böyle bir konu açayım dedim Evet hepsi cadı pis kaka biliyorum Çok sevdik aşık olduk evlendik ama eşlerimiz yanlarında bu hediyeyi de getirdiler. Boşansak boşanamıyoruz hem yeniden evlensek ee onun da bir annesi var annesi hayatta olmayanından bulursanız mesele yok. Ama ben bir erkek çocuk annesi olarak bir gün kayınvalde olacağım. Gelin de beni istemeyecek sanırım dünyanın düzeni böyle. Şimdi bu mübarek berat kandilinde pozitif düşüncenin gücüyle gelin kayınvaldelerimizi sevelim. çok sevelim buna kendimizi inandırırsak sevebiliriz belki. Sevmeliyiz seveceğiz herşey beyinde bitiyor sonuçta. Annemiz gibi görsek onları çok sevsek belki değişirler ne derseniz??????
herkes kayınvalidelerinden dertli ama unutmayalım bizde bir gün kayınvalide olacağız :18::18::18: sonuçta oda sevdiğimiz adamın annesi
yani oda bir anne cennet anaların ayakları altındadır
bir çok konuda olduğu gibi lale ablaya katılıyorum.. kimse kimsenin ne kızı ne annesi.. evet bugün kandil dolayısıyle böyle bir konu açman güzel olmuş tabiiki ama zaten burda bir çok kişi ki bende dahil konularda en uç nokta olmadığı sürece kayınvalidesiyle kayınperiyle kanlı bıçaklı küs olan yok..hıı ortada gerçekten çok büyük bir anlaşmazlık halledilemeyecek sorun varsa orası ayrı.. hem sonuç olarak kimse kimseyi sevmek zorunda değil aama saygı esas olmalı..tabiiki kayınvalidesiyle gerçekten anne kız olanlar çok iyi anlaşanlar yok mu elbette var ama bu genel sonucu değiştirmemekle birlikte kimsenin sorununa çare olmuyo tabiiki.. Allaha şükürler olsun ki muhteşem bir annem var Rabbim onu başımdan eksik etmesin kaynana kusur kalsın... sevmiyor muyum elbette insan olduğu için Yaradanın yarattığından ötürü hepsi o....
eşinin ailesi yüzünden evliliği biten insanlar var burda konu açmışlar evet berat kandili diye nasıl daha iyi anlaşabiliriz diye eşimizle aramız nasıl bozulmaz boşanma noktasına gelmez diye açtım bu konuyu
oyyyy anne polyannam benim yaakıyamam sana ben annem. muhteşem annem de geldi.. bak benim annem de görücü usuluyle evlenmiş ama ne kadan iyimser bebekim benim yerim ben seni... doğru söylüyorsun tabii ne de olsa şurda bir 12-15 senen var daha kaynanalığa bitanem benim... merak etme annem ben sana bırakmam kaynanlığı çiçeği burnunda görümce olarak... yok yok şaka bir yana ama gerçekten annemle babanem arasında ananemle annem arasında olmayan bir uyum vardır her ne olur ne yaşanırsa yaşansın canım benim seviyorum kıs sizi gelin kaynanalar...
Alakasız olacak ama puffy123, neler yaptın kıskançlık, çocukluk derken, onlar sana nasıl davrandı yani hatalarını kısaca anlatabilir misin? Görümcelerine laf mı sokuyordun, kayınvalidene saygısızlık mı yapıyordun bunları yapmış olduğunu sanmıyorum ama hatalarını kabullenişin garip geldi.
Mesela benim görümceler benden büyük, onlar beni kıskanıyor yani öyle hissediyorum, arada laf sokarlar, ben ne kadar iyi olsam onlar zerre kadar iyi olmak için uğraşmazlar, konumu okursan biraz anlarsın, ben şimdi bu insanlara ne yapabilirim?
meleğim benim:79: gözlemlerin doğru hayat insana neler öğretiyor
Merhaba kızlar anladığım kadarıyla forumda herkes kayınvaldeden dertli ben de böyle bir konu açayım dedim Evet hepsi cadı pis kaka biliyorum Çok sevdik aşık olduk evlendik ama eşlerimiz yanlarında bu hediyeyi de getirdiler. Boşansak boşanamıyoruz hem yeniden evlensek ee onun da bir annesi var annesi hayatta olmayanından bulursanız mesele yok. Ama ben bir erkek çocuk annesi olarak bir gün kayınvalde olacağım. Gelin de beni istemeyecek sanırım dünyanın düzeni böyle. Şimdi bu mübarek berat kandilinde pozitif düşüncenin gücüyle gelin kayınvaldelerimizi sevelim. çok sevelim buna kendimizi inandırırsak sevebiliriz belki. Sevmeliyiz seveceğiz herşey beyinde bitiyor sonuçta. Annemiz gibi görsek onları çok sevsek belki değişirler ne derseniz??????
konunun neden açıldığını gayet iyi anladığımı ve onayladığımı da belirttim zaten..!!aksi birşey söylemedim kaldı ki onca yorum arasından yazımda kaynanamı sevmiyorum demedim ki aksine Yaratılmışı yaradandan ötürü sevdiğimi bilem söyledim.. eee daha ne diyimm... anlaşılmayan ne ki...
Ne güzel demişsiniz bu mübarek günde eşinizin annesine pis, kaka, cadı gibi ifadeler. Bir anne olarak böyle söylemeniz beni üzdü. Ayrıca hepsi kötü değil genelleme yapmayın. Benim kayınvalidem (kayınvalidem diye yazmak istemiyorum annem demek istiyorum) bana öz kızı davranır üzerime titrer. Bu kadını sevmemek mümkün değil. Bende ileride kendisi gibi bir kayınvalide olmak istiyorum ama gelinim beni sevmezse yapabileceğim birşey yok. sadece saygı duyar, mutlu olmaları için elimden geleni yaparım.
offf ya açıkladım bunu ama yine açıklıyorum iyi okuyun lütfen burada kayınvaldesinin yaptığı kötülükleri anlatan konu açan arkadaşlarımız var ya hani onların anlattığı kayınvaldeler çok kötü ya ben bunu yazarken onlardan bahsederek ve genel olarak kayınvaldesiyle sorunları olanlar için bu durumun üstesinden nasıl gelebileceğimizi tartışalım diye açtım bu konuyu eğer bu şekilde anlaşılıyorsa değiştireyim ilk mesajımı ben kayınvaldem için kötü düşünmüyorum şuanda bunu hepimiz yapabilelim istedim hepsi bu daha eleştirecek misiniz beni asıl ben çok üzüldüm bu mesajlara çünkü hiç kötü niyetim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?