Kaynanalar nasıl sevilir?

kızlar benim 2 oğlum var.gün içinde bikaç sefer ararım.çarşıya gideceksem yada oturmalara gideceksem oğlumu ararım gelişr beni evden alır gideceğim yere götürür,akşam gelir tekrar alır ve eve bırakır.ne yani oğlumu evlendirince bıçak keser gibi bütün bunlar bitecek mi.ihtiyacım olduğunda evladımı arayamayacakmıyımsiz cevap verin bana bakalım

kaynanaları çağırıp burayı okutmak lasım

benzer bir olayı ben yaşamıştım..
bir arkadasım vardı oturuyoruz ..kayınvalidesinden dertli..
evimiz müstakil ve yaz kapı açık..
babam maç izliyor.bizde konuşuyoruz ..
kızcağız çok dertli anlatıyor anlatıyor..
babam bize dönüp canlı yayın diyor ama biz cosmuşuz bi kere..
derken kaynanasının bağırmasıyla kendimize geldik..
kadın dövecekti bizi valla..
hayatımda hiç o kadar utanmamıştım..

ayyy sahiden kayınvaldemden farkın yok o da iki adımlık yola bile oğlunu arar gel beni al götür diye

böyle bişey mümkün mi onu sizin oğlunuz istemediği sürece kesilmez....benmde eşim sürekli annesini alır götürür fln fln... bende bundan hiç rahatsız olmam bazen o ben yürüyüm açılayım der olsun götürsün derim eşimi çağırırım .....

ne demek yani..
evlendiyse evlatlıktanda olmadıya..
tabiki arayacaksınız
olurmu öyle şey

ayyy sahiden kayınvaldemden farkın yok o da iki adımlık yola bile oğlunu arar gel beni al götür diye

yoooooooo 2 adımlık yol değil,şehir merkezinden uzakta oturuyoruz.her zaman araç olmuyor.yani alıp getirip götürmeye mecbur

ne demek yani..
evlendiyse evlatlıktanda olmadıya..
tabiki arayacaksınız
olurmu öyle şey

maalesef işte öyle konular okuyorum ki ilkeride nasıl davransam diye şaşırıyorum.şimdi arasam çok arıyor diyecek,aramasam aramıyor diyecek.yardım istesem yardım istiyor diyecek.istemesem beni umursamıyıor diyecek,misafirliğe çağırsam hiç rahat vermiyor diyecek.çağırmasam beni umursamıyor diyecek.böyle böyle konular uzuyor.yani nasıl iyi kayınvalide olunur anladım

büyük sevecek ki küçüğü ,küçük saysın. yani olay kaynanada bitiyor kaynanalar gelinlerini sevmez sever gibi yapar bir yandan kuyusunu kazarsen istediğin kadar iyi davran sevmeye çalış bir hareketinle karalanabilirsin. o yüzden kusura bakmasın kimse, kaynacğıımı sevemicem çünkü benim kitabımda yüze gülüp, arkadan konuşmak yok, toplum içinde poh pohlayım yanlız kalınca laf sokan bir kaynanaya sevgi yok ancak kocamın hatrına saygı duymaya çalışabilirim bundan ötesi de yok

açarda ..
açıldığı gibi kapanır..
burada gelinler fazla

Gelınlerın fazla olması daha ıyı degıl mı?
Gelınını sevmek ısteyen bır kayınvalıdeye tuyolar verır.

hayır canım açmazlar onlarda olayları kendi lehine çevirme tecrübesi var bizim gibi ah ne yapsam ne yapsam diyip sağdan soldan medet ummazlar işlerini biliyorlar çünkü

Gunun bırınde bızler de anne olacagız, Rabbım ızın verırse ama, kımılerı gercekten annelıgını kullanıyor.
Yemedım yedırdımden baslayıp, ah kalbım sıkıstı ya kadar vardırıyorlar ısı.
Kıymetlı olan sadece onların oglu olurken, bızım agaz kavugundan cıktıgımızı dusunuyorlar.
Dolayısı ıle bızler daıma haksız, kotu, elin kızı olarak kalıyoruz.

tabiki oğullarınızı günde 1 kaç sefer arayabilirsiniz...ama tek şartla gelininizin anneside, gelininizi aradığında günde on kere konuşuyorlar diye söylenmiyecekseniz..

tabiki oğullarınızı günde 1 kaç sefer arayabilirsiniz...ama tek şartla gelininizin anneside, gelininizi aradığında günde on kere konuşuyorlar diye söylenmiyecekseniz..

ne yani ben gelinin ne yaptığını nereden bileceğim ki.hem şartla aramakta ne

ararsa ara...gelirse git...çağır gelmezse sinirlenme...sev insansa hisseder zaten oda seni sever...kızdığın bişi olursa onunla paylaş oğluna anlatma....
alışverişi bırak zevkine göre yapsın fikrini sorarsa söle yada söyle almazsada bozulma

ne yapsan boş kayınvaldenin iyisi olmaz sen de kayınvalde olunca cadının teki olacaksın

malesef toplumumuzda ön yargı var..
bakın siz bile daha gelin olmadan endişeleniyorsunuz..:18:
tabi gelinlerde öyle..
bence bu iş karşılıklı sevgi saygıdan geçiyor..
siz elinizden geleni yapın..
baktınız olmuyor çok sık görüşmezsiniz..
oğlunuz mutlu olsun yeter size ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…