ne olur yine bana kızıp oğlunu evlatlıktan reddettme çok üzülüyor sonra
kaynanaları çağırıp burayı okutmak lasım
kızlar benim 2 oğlum var.gün içinde bikaç sefer ararım.çarşıya gideceksem yada oturmalara gideceksem oğlumu ararım gelişr beni evden alır gideceğim yere götürür,akşam gelir tekrar alır ve eve bırakır.ne yani oğlumu evlendirince bıçak keser gibi bütün bunlar bitecek mi.ihtiyacım olduğunda evladımı arayamayacakmıyımsiz cevap verin bana bakalım
kızlar benim 2 oğlum var.gün içinde bikaç sefer ararım.çarşıya gideceksem yada oturmalara gideceksem oğlumu ararım gelişr beni evden alır gideceğim yere götürür,akşam gelir tekrar alır ve eve bırakır.ne yani oğlumu evlendirince bıçak keser gibi bütün bunlar bitecek mi.ihtiyacım olduğunda evladımı arayamayacakmıyımsiz cevap verin bana bakalım
ayyy sahiden kayınvaldemden farkın yok o da iki adımlık yola bile oğlunu arar gel beni al götür diye
ayyy sahiden kayınvaldemden farkın yok o da iki adımlık yola bile oğlunu arar gel beni al götür diye
Acaba kayınavlıdeler boyle bır forum acar mıydı?
Acaba kayınavlıdeler boyle bır forum acar mıydı?
ne demek yani..
evlendiyse evlatlıktanda olmadıya..
tabiki arayacaksınız
olurmu öyle şey
açarda ..
açıldığı gibi kapanır..
burada gelinler fazla
hayır canım açmazlar onlarda olayları kendi lehine çevirme tecrübesi var bizim gibi ah ne yapsam ne yapsam diyip sağdan soldan medet ummazlar işlerini biliyorlar çünkü
tabiki oğullarınızı günde 1 kaç sefer arayabilirsiniz...ama tek şartla gelininizin anneside, gelininizi aradığında günde on kere konuşuyorlar diye söylenmiyecekseniz..
maalesef işte öyle konular okuyorum ki ilkeride nasıl davransam diye şaşırıyorum.şimdi arasam çok arıyor diyecek,aramasam aramıyor diyecek.yardım istesem yardım istiyor diyecek.istemesem beni umursamıyıor diyecek,misafirliğe çağırsam hiç rahat vermiyor diyecek.çağırmasam beni umursamıyor diyecek.böyle böyle konular uzuyor.yani nasıl iyi kayınvalide olunur anladım
maalesef işte öyle konular okuyorum ki ilkeride nasıl davransam diye şaşırıyorum.şimdi arasam çok arıyor diyecek,aramasam aramıyor diyecek.yardım istesem yardım istiyor diyecek.istemesem beni umursamıyıor diyecek,misafirliğe çağırsam hiç rahat vermiyor diyecek.çağırmasam beni umursamıyor diyecek.böyle böyle konular uzuyor.yani nasıl iyi kayınvalide olunur anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?