- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
-
o kaynayı arar agzıma geleni soylerdim kocamın da a.... ederdim net !! Bu nasıl bi pis duusncedir millete s kadınlıgınla analıgınla vurmak nedir ?? Hadsiz lerrMerhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
Eşiniz niye operasyon geçirdi o zaman.Merhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
Köye gidin kısa zamanda anlatın o dedikoducu karılara. Sorunun sizde değil eşinizde olduğunu ameliyat olduğunu . Kusura bakmayın kaynananız kadar kocanız da fena dinci cinci hocanın yaptığı karışımı içmenizi istediği için ...
[/QUOTE
Ya bi de severek evlendik hoc boyle biseyi yoktu kocamin. Keske gidip de desem . Elimde olsa gelirse gozunun onunde cope atarim diyorum . Konusma fazla diyor
Ben de dedim aradim kaynanami da soyledim istemiyorum para icin bunlar dedim . Yok herkes gidiyormus buna falan fistan . Bunalima girdim artikSahtekar para için yapıyorlar Sizinkiler de inanmış.
Cahiller kara cahiller resmen at gozlukluler dumduz gelmisler oyle gidiyorlarO kayn
o kaynayı arar agzıma geleni soylerdim kocamın da a.... ederdim net !! Bu nasıl bi pis duusncedir millete s kadınlıgınla analıgınla vurmak nedir ?? Hadsiz lerr
Evlenmeden once 6 sene sevgili kldik . Huyu degisti resmenKocanı boşa başkasıyla evlenip çocuk yap görsünler
Her zaman cahil anadan cahil evlat çıkmaz ama maalesef sizin armut dibine düşmüş.
Her kaynana aynı değil tabii, benimki oğlunu eleştirir gayet.
Eşiniz nasıl inanır aklım almıyor. Bırakın yapsın karışımı, içtim deyip içmeyin. Tabii basinizda bekleyip icirmeye çalışmazsa
Ama severek evlendik bi de nelere katlanarak evlendik . Onun bana yaptigina bakBu adamın üremesine sebep olmak mı istiyorsun cidden?
Istedigi kadar kizsin kusura bakmasin ama seni dusurdugu durumda ben olsam senin ihtiyacin var cok istiyosan sen ic derdmMerhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
Bıliyorum ben de cok caresiz kaldim . Hani onunla konusmaya kalksam bile susturuyor beni . Napcam bilmiyorumKonudaki en buyuk cahil esiniz , farkinda misiniz??
Ama severek evlendik bi de nelere katlanarak evlendik . Onun bana yaptigina bak
Istedigi kadar kizsin kusura bakmasin ama seni dusurdugu durumda ben olsam senin ihtiyacin var cok istiyosan sen ic derdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?