Kaynanalar neden kendi cocuklarina toz kondurmazlar ???

Allah'ım ne kadar cahil insanlar var, hâlâ şunları okuduğuma inanamıyorum.

Ay içme zaten buradaki konularda yazdılar da içine pis pis şeyler koyuyorlar sağlığa zararlı falandır
Onun yaninda dua falan sa yapmis .bisey daha soyledi . Artik tepem atti .anlamadim onu . Bi de kaynanam demez mi sen bana yalanci mi diyorsun diye

Böyle bir şey yasasak ben herhalde adamı canından bezdirene kadar nutuk atardım. Ben seni zeki sanardim su yaklasimin beni hayal kırıklığına uğrattı diye baslardim
O benim cenem cok dusuk basladim mi soylenmeye sonu gelmiyor . Ama o hic bir zmaan beni dinlemez . Kendi bildigini okur ben icim icimi yer oturur aglarim . Sonra gelir ne olmus sanki neden agliyorsun cocuk gibi der .

Allah'ım ne kadar cahil insanlar var, hâlâ şunları okuduğuma inanamıyorum.
Ben de kuran okuyan tesetturlu biriyim ama asla boyle seylere inanmam . Hani yaninda olsam belki derim biraz. Ama kac kilometlre uzaktaki insanin gormeden boyle bisey demesi ve esimin de annesinin de inanmasi cok zoruma gidiyor

O karışımı yemeyin,içmeyin
Kaynananızın yemeklerine koyun gizlice

Ben de kuran okuyan tesetturlu biriyim ama asla boyle seylere inanmam . Hani yaninda olsam belki derim biraz. Ama kac kilometlre uzaktaki insanin gormeden boyle bisey demesi ve esimin de annesinin de inanmasi cok zoruma gidiyor

Anne, oğul seni daha çok yoracak bunlar anlaşılan. Allah yardımcın olsun

O benim cenem cok dusuk basladim mi soylenmeye sonu gelmiyor . Ama o hic bir zmaan beni dinlemez . Kendi bildigini okur ben icim icimi yer oturur aglarim . Sonra gelir ne olmus sanki neden agliyorsun cocuk gibi der .
Allah sabır versin ne diyeyim

Anne, oğul seni daha çok yoracak bunlar anlaşılan. Allah yardımcın olsun

Amin insallah .evlendigimden beri surekli bi baski tek basima bakkala bile gidemiyorum . Gerisini sen düşün artik psikolojik olarak cok yiprandim

Doğacak çocuğa şimdiden acıdım. Annesi hariç cahillerin icine düşecek
Bir degil iki degiller bi de asiretler resmen 12 kardes + kaynana hepsi cahil . Hicbirsey hakkinda bilgileri yok bilgisi olan insan da konsuunda zorlarina gidiyor hemen fitne fücur koymaya hazirlaniyorlar . Nasil lekelesek diye

Biri benim bu şekilde dedikodumu çıkaracak varya onun yedi ceddine girer çıkarım. Hele hele kv de ve kocam olacak bu kişi! Yedi ceddiyle bile yetinmem.
Bende kocamda sorun var ama anası beni suçluyor diye ortalığı inletirim.

Senin gibi ağlayıp ahlanıp vahlanmam. Kes onların seslerini.

Amin insallah .evlendigimden beri surekli bi baski tek basima bakkala bile gidemiyorum . Gerisini sen düşün artik psikolojik olarak cok yiprandim
Ay bu çok fena. Bence bir an önce tavrını koymalisin, bu ne böyle ya?

Offf bu ne ya tek başıma bakkala gidemiyorum ne demek okurken bile yok artık dedim,inanamadım gitsen ne olacakmış yani?
Yemin ederim oyle . Bekarken istanbulun her yerini karis karis gezerdim . Yok biri görürmüş onun karisi neden tek basina disardaymis sozde namus bekcileri

Sadece kendi iclerindekileri taniyorum . Disardakileri tanimiyorum daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…