- Konu Sahibi Loriklorik
-
Allah'ım ne kadar cahil insanlar var, hâlâ şunları okuduğuma inanamıyorum.Merhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
Onun yaninda dua falan sa yapmis .bisey daha soyledi . Artik tepem atti .anlamadim onu . Bi de kaynanam demez mi sen bana yalanci mi diyorsun diyeAy içme zaten buradaki konularda yazdılar da içine pis pis şeyler koyuyorlar sağlığa zararlı falandır
O benim cenem cok dusuk basladim mi soylenmeye sonu gelmiyor . Ama o hic bir zmaan beni dinlemez . Kendi bildigini okur ben icim icimi yer oturur aglarim . Sonra gelir ne olmus sanki neden agliyorsun cocuk gibi der .Böyle bir şey yasasak ben herhalde adamı canından bezdirene kadar nutuk atardım. Ben seni zeki sanardim su yaklasimin beni hayal kırıklığına uğrattı diye baslardim
Ben de kuran okuyan tesetturlu biriyim ama asla boyle seylere inanmam . Hani yaninda olsam belki derim biraz. Ama kac kilometlre uzaktaki insanin gormeden boyle bisey demesi ve esimin de annesinin de inanmasi cok zoruma gidiyorAllah'ım ne kadar cahil insanlar var, hâlâ şunları okuduğuma inanamıyorum.
O karışımı yemeyin,içmeyinMerhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
Ben de kuran okuyan tesetturlu biriyim ama asla boyle seylere inanmam . Hani yaninda olsam belki derim biraz. Ama kac kilometlre uzaktaki insanin gormeden boyle bisey demesi ve esimin de annesinin de inanmasi cok zoruma gidiyor
Allah sabır versin ne diyeyimO benim cenem cok dusuk basladim mi soylenmeye sonu gelmiyor . Ama o hic bir zmaan beni dinlemez . Kendi bildigini okur ben icim icimi yer oturur aglarim . Sonra gelir ne olmus sanki neden agliyorsun cocuk gibi der .
Ya cok iyi fikir aklima yatmadi degil aslinda :))))O karışımı yemeyin,içmeyin
Kaynananızın yemeklerine koyun gizlice
Anne, oğul seni daha çok yoracak bunlar anlaşılan. Allah yardımcın olsun
Gittigi yere kadar gidicek artik yoksa boyle gitmez. Delirmek uzereyimAllah sabır versin ne diyeyim
Offf bu ne ya tek başıma bakkala gidemiyorum ne demek okurken bile yok artık dedim,inanamadım gitsen ne olacakmış yani?Amin insallah .evlendigimden beri surekli bi baski tek basima bakkala bile gidemiyorum . Gerisini sen düşün artik psikolojik olarak cok yiprandim
Bir degil iki degiller bi de asiretler resmen 12 kardes + kaynana hepsi cahil . Hicbirsey hakkinda bilgileri yok bilgisi olan insan da konsuunda zorlarina gidiyor hemen fitne fücur koymaya hazirlaniyorlar . Nasil lekelesek diyeDoğacak çocuğa şimdiden acıdım. Annesi hariç cahillerin icine düşecek
Ay bu çok fena. Bence bir an önce tavrını koymalisin, bu ne böyle ya?Amin insallah .evlendigimden beri surekli bi baski tek basima bakkala bile gidemiyorum . Gerisini sen düşün artik psikolojik olarak cok yiprandim
Yemin ederim oyle . Bekarken istanbulun her yerini karis karis gezerdim . Yok biri görürmüş onun karisi neden tek basina disardaymis sozde namus bekcileriOfff bu ne ya tek başıma bakkala gidemiyorum ne demek okurken bile yok artık dedim,inanamadım gitsen ne olacakmış yani?
Sadece kendi iclerindekileri taniyorum . Disardakileri tanimiyorum daha .Biri benim bu şekilde dedikodumu çıkaracak varya onun yedi ceddine girer çıkarım. Hele hele kv de ve kocam olacak bu kişi! Yedi ceddiyle bile yetinmem.
Bende kocamda sorun var ama anası beni suçluyor diye ortalığı inletirim.
Senin gibi ağlayıp ahlanıp vahlanmam. Kes onların seslerini.
Yok yemin ederim bunlar cahilinde ötesindelerYemin ederim oyle . Bekarken istanbulun her yerini karis karis gezerdim . Yok biri görürmüş onun karisi neden tek basina disardaymis sozde namus bekcileri
Konusmaya gelmiyor kızıyor hemen kocam yeter artik demekten biktim ben .Ay bu çok fena. Bence bir an önce tavrını koymalisin, bu ne böyle ya?
Nerden buldun bu cahil adamı. Yazık etmişsin kendine.Sadece kendi iclerindekileri taniyorum . Disardakileri tanimiyorum daha .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?