- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Bence zeki bir adamdan çocuk yap ya, bunun yetiştireceği çocuk da cahil olur ki
Doktora inanmıyorum ne demek yani
Yarın bi gün hasta olsa doktora gidecek napacak
Sozde şarlatan hoca da demis ki senin oglunda hicbirsey yok gelininde sıkıntı varhalbuki esim de varikosel ameliyati oldu . Herseyi biliyor madem ameliyay oldugunu niye bilemedi . Ben tesetturlu biriyim kuranimi da okiyorum cok sukur ama boyle insanlara inanmiyorum
Herseyin etkisi olablr. Kendi hastaligini kabullenmek yerine anne destegi ile sucu sana yikmis zaten bu pskoloji ile daha zor evlat sahibi olmanz sakin icme ole biseyCok dogru soyledin aslinda . Umrumda degil artik zaten esim .o kadar sene sevgili kaldik hocbir zaman boyle davranmadi ana kuzusu cikti resmen
Nasip hersey ama nasibimizde yoksa olmaz zaten derdi veren Allan dermanini da vermistir. Tip artik cok ilerleriValla hocanin yapacagi karisimi bilmem ama ben alternatif tibba inaniyorum. Sifa dogada. Buna yurekten inaniyorum. Cevremde cok insan var hastaliklarina alternatif tipla deva bulan. Bitkiler en iyi ilac bana gore.
Neyse konu bu degil.Kaynanan cok fena bir kadin. Yedi duvele yaymadigi kalmis bir. Cok ayip.
AahahahahahahBana verseler 400 teeeela tabii ben de derim senin oğlanda sorun yok ahsjahsja
Şaka bir yana ne kolay bak kekolamak böyle cahilleri
Bu çocuk mevzusuyla bitmez, böyle insanla çocuk yetiştirilmez...
Aslında aklıma bir şeytanlık geliyor da yapabilir misin bilmem.Aticam vallaha
Cahaaaall bunlar . :)) akil olsa basta der hoca niye para istiyor . Gonlinden ne koparsa der :)))400 lira vermeye çok meraklılar galiba. Birde öyle içinde ne olduğu belli olmayan şeyi kim içebilir ki. Adamın absürt istediği rakamdan da mı şüphelenmiyorlar hiç.
Yaaa aahahahahahahAslında aklıma bir şeytanlık geliyor da yapabilir misin bilmem.
Sen de sozde başka bir hocaya gitmiş olsan, o da dese ki esinde sorun var, iğrenç tatta bir çay hazırlayıp bunu iç dedi desen. Bakalım içecek mi?
1 sene olmuş evleneli hayır neyin kısırlığı onuda anlamadm ki hemen millete duyurma çabası bu kadınların anlamıyorum tıbbi olarak belliki erkekte bı durum var illa 400 lira verecekse oğlunun tedavisine harcasnnMerhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
Icmem zaten ciddi ciddi bi de konusuyor annem boyle boyle yapmis diye. Iyi halt etmis . Ben hicbir zaman sucu onun ustune atmadim . Hani senin yuzunden olmiyor cocuk diye. Onun yaptigi cok sinir bozucu Allah korusun gercekten de benim bi sorunum olsaydi demekki bana daha cok baski yaparlardiHerseyin etkisi olablr. Kendi hastaligini kabullenmek yerine anne destegi ile sucu sana yikmis zaten bu pskoloji ile daha zor evlat sahibi olmanz sakin icme ole bisey
Kaynana diye genellemişsiniz ama olay cahillik. Bir de erkeğin kısır olmasını toplum niyeyse bir kaldıramıyor hep böyle aramızda kalsın adamda sorun var deniyor ama hem kadın bende sorun var yumurtalıklarda diyor. Erkekteki kısırlık kadından daha ağır mıdır nedir kimse üstüne alınmıyor.Merhaba arkadaslar ben 1 yillik evliyim ve bebegimiz olmuyor. Esimde sorun vardi . Ameliyat oldu su an iyilesme surecinde .bu surecte ben de kan testleri rahim filmi artik ne gerekiyorsa butun herseyi yaptirdim kendim icin . Cok sukur hic bir sikinti cikmadi . Konum şu ki .. kaynanam köye gitmis ordan da sozde hoca adinda birine gitmis. O da ona demis ki benim gelinin bebeği olmuyor halbuki sorun esimdeydi. Hoca da demis ki senin gelinin yumurtaliklarindan biri calismiyor cok iltihapli . ( kime su kadin hamile kalamiyor derseniz zaten tek bir neden vardir yumurtalillarina yorumlarlar ) toz kondurmuyor ogluna .. gitmis koyde benim adimi kisira cikmak icin .. hoca da demis bi karisim hazirliycam 400 liraya . Kocam da buna inaniyor ben asla inanmiyorum . Doktorlar o kadar sene bosuna mi okumus oluyor benimle beraber hastanelere geliyordu esim doktorlar onun yanındayken sende hocbir sorun yok diyorlardi . Kendi kulaklari ile duyuyordu . Ama yk doktorlar bilmiyorlar diyor . Napcam ben bu konuda hanimlar . Bu kadar cahil bisey olamaz ya . Istemiyorum yapmasin karisim falan diyince de bana kiziyor ..
Kocamin salakligi bi de demez mi hesap versin atıyım burdan .:))1 sene olmuş evleneli hayır neyin kısırlığı onuda anlamadm ki hemen millete duyurma çabası bu kadınların anlamıyorum tıbbi olarak belliki erkekte bı durum var illa 400 lira verecekse oğlunun tedavisine harcasnn
Valla anlayana anladığı dilden konuşmak en iyi çözümdürYaaa aahahahahahahtanimiyorum buralari isim olmaz oyle seylerle
Desem ne fayda kocamin aptalligi . Konusmaya bile gelmiyor hemen bi savunmaya geciyor . Kendino uste cikarmaya cabaliyor . Beni susturuyor .bi bok bildigin yok diyor senin . Kendi annemi de aradim soyledim . Inandirici gelmiyor bana diyor .o da duydu annemin konismasini . Dedim ben bi bok bilmiyorsam annem de mi bilmiyorKaynana diye genellemişsiniz ama olay cahillik. Bir de erkeğin kısır olmasını toplum niyeyse bir kaldıramıyor hep böyle aramızda kalsın adamda sorun var deniyor ama hem kadın bende sorun var yumurtalıklarda diyor. Erkekteki kısırlık kadından daha ağır mıdır nedir kimse üstüne alınmıyor.
Neyse sakın para verip almayın zaten ben ağzıma bile sürmem diyin
Iyi niyetli olmiycaksin bu hayatta cazgiz omucaksin ki degerin artsin :))Valla anlayana anladığı dilden konuşmak en iyi çözümdür
Aynenn oyle canm esin bence annesinin etkisinde cok kaliyo oyle bi insan sanrm yoksa ilk zamanlardada kabul etmese doktora gidip tedavi olmazdi bnce annesinden uzak tutmaya calis tedavi surecindeIcmem zaten ciddi ciddi bi de konusuyor annem boyle boyle yapmis diye. Iyi halt etmis . Ben hicbir zaman sucu onun ustune atmadim . Hani senin yuzunden olmiyor cocuk diye. Onun yaptigi cok sinir bozucu Allah korusun gercekten de benim bi sorunum olsaydi demekki bana daha cok baski yaparlardi
Aaahhhh en can alici durum da burda ya ayni evde yaşıyoruzAynenn oyle canm esin bence annesinin etkisinde cok kaliyo oyle bi insan sanrm yoksa ilk zamanlardada kabul etmese doktora gidip tedavi olmazdi bnce annesinden uzak tutmaya calis tedavi surecinde
Icmem zaten ciddi ciddi bi de konusuyor annem boyle boyle yapmis diye. Iyi halt etmis . Ben hicbir zaman sucu onun ustune atmadim . Hani senin yuzunden olmiyor cocuk diye. Onun yaptigi cok sinir bozucu Allah korusun gercekten de benim bi sorunum olsaydi demekki bana daha cok baski yaparlardi
Böyle bir şey yasasak ben herhalde adamı canından bezdirene kadar nutuk atardım. Ben seni zeki sanardim su yaklasimin beni hayal kırıklığına uğrattı diye baslardimIyi niyetli olmiycaksin bu hayatta cazgiz omucaksin ki degerin artsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?