Kaynanalar neden kendi cocuklarina toz kondurmazlar ???

Bence zeki bir adamdan çocuk yap ya, bunun yetiştireceği çocuk da cahil olur ki
Doktora inanmıyorum ne demek yani
Yarın bi gün hasta olsa doktora gidecek napacak

Sozde şarlatan hoca da demis ki senin oglunda hicbirsey yok gelininde sıkıntı var halbuki esim de varikosel ameliyati oldu . Herseyi biliyor madem ameliyay oldugunu niye bilemedi . Ben tesetturlu biriyim kuranimi da okiyorum cok sukur ama boyle insanlara inanmiyorum

Bana verseler 400 teeeela tabii ben de derim senin oğlanda sorun yok ahsjahsja
Şaka bir yana ne kolay bak kekolamak böyle cahilleri
Bu çocuk mevzusuyla bitmez, böyle insanla çocuk yetiştirilmez...

Cok dogru soyledin aslinda . Umrumda degil artik zaten esim .o kadar sene sevgili kaldik hocbir zaman boyle davranmadi ana kuzusu cikti resmen
Herseyin etkisi olablr. Kendi hastaligini kabullenmek yerine anne destegi ile sucu sana yikmis zaten bu pskoloji ile daha zor evlat sahibi olmanz sakin icme ole bisey

Nasip hersey ama nasibimizde yoksa olmaz zaten derdi veren Allan dermanini da vermistir. Tip artik cok ilerleri bunlara anlatamazsin . Kitlar

400 lira vermeye çok meraklılar galiba. Birde öyle içinde ne olduğu belli olmayan şeyi kim içebilir ki. Adamın absürt istediği rakamdan da mı şüphelenmiyorlar hiç.

Bana verseler 400 teeeela tabii ben de derim senin oğlanda sorun yok ahsjahsja
Şaka bir yana ne kolay bak kekolamak böyle cahilleri
Bu çocuk mevzusuyla bitmez, böyle insanla çocuk yetiştirilmez...
Aahahahahahah evl3ndigimden beri hamile degil misin ne zaman cocuk vs. Artik bunaldimmm . Sucu bana yıkmaya çalışıyorlar ama yapamazlar.

Aslında aklıma bir şeytanlık geliyor da yapabilir misin bilmem.
Sen de sozde başka bir hocaya gitmiş olsan, o da dese ki esinde sorun var, iğrenç tatta bir çay hazırlayıp bunu iç dedi desen. Bakalım içecek mi?

400 lira vermeye çok meraklılar galiba. Birde öyle içinde ne olduğu belli olmayan şeyi kim içebilir ki. Adamın absürt istediği rakamdan da mı şüphelenmiyorlar hiç.
Cahaaaall bunlar . :)) akil olsa basta der hoca niye para istiyor . Gonlinden ne koparsa der :)))

Yaaa aahahahahahah tanimiyorum buralari isim olmaz oyle seylerle

1 sene olmuş evleneli hayır neyin kısırlığı onuda anlamadm ki hemen millete duyurma çabası bu kadınların anlamıyorum tıbbi olarak belliki erkekte bı durum var illa 400 lira verecekse oğlunun tedavisine harcasnn

Herseyin etkisi olablr. Kendi hastaligini kabullenmek yerine anne destegi ile sucu sana yikmis zaten bu pskoloji ile daha zor evlat sahibi olmanz sakin icme ole bisey
Icmem zaten ciddi ciddi bi de konusuyor annem boyle boyle yapmis diye. Iyi halt etmis . Ben hicbir zaman sucu onun ustune atmadim . Hani senin yuzunden olmiyor cocuk diye. Onun yaptigi cok sinir bozucu Allah korusun gercekten de benim bi sorunum olsaydi demekki bana daha cok baski yaparlardi

Kaynana diye genellemişsiniz ama olay cahillik. Bir de erkeğin kısır olmasını toplum niyeyse bir kaldıramıyor hep böyle aramızda kalsın adamda sorun var deniyor ama hem kadın bende sorun var yumurtalıklarda diyor. Erkekteki kısırlık kadından daha ağır mıdır nedir kimse üstüne alınmıyor.
Neyse sakın para verip almayın zaten ben ağzıma bile sürmem diyin

Kocamin salakligi bi de demez mi hesap versin atıyım burdan .:))

Desem ne fayda kocamin aptalligi . Konusmaya bile gelmiyor hemen bi savunmaya geciyor . Kendino uste cikarmaya cabaliyor . Beni susturuyor .bi bok bildigin yok diyor senin . Kendi annemi de aradim soyledim . Inandirici gelmiyor bana diyor .o da duydu annemin konismasini . Dedim ben bi bok bilmiyorsam annem de mi bilmiyor

Aynenn oyle canm esin bence annesinin etkisinde cok kaliyo oyle bi insan sanrm yoksa ilk zamanlardada kabul etmese doktora gidip tedavi olmazdi bnce annesinden uzak tutmaya calis tedavi surecinde

Aynenn oyle canm esin bence annesinin etkisinde cok kaliyo oyle bi insan sanrm yoksa ilk zamanlardada kabul etmese doktora gidip tedavi olmazdi bnce annesinden uzak tutmaya calis tedavi surecinde
Aaahhhh en can alici durum da burda ya ayni evde yaşıyoruz

Ay içme zaten buradaki konularda yazdılar da içine pis pis şeyler koyuyorlar sağlığa zararlı falandır

Iyi niyetli olmiycaksin bu hayatta cazgiz omucaksin ki degerin artsin :))
Böyle bir şey yasasak ben herhalde adamı canından bezdirene kadar nutuk atardım. Ben seni zeki sanardim su yaklasimin beni hayal kırıklığına uğrattı diye baslardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…