yuh artık, eşin anasına babasına benzemiyordur inş?
ay kızlar okurken benim içim şişti yav..of ALLAHIM sabırlar versin sizlere inş..
ben kayınvalidemlerin ayaklarını öpsem haklarını ödeyemem heralde..dügünde dogumda herşeyi dört dörtlük yaptılar..hamile kaldım yeni ev aldılar..şuan yapılıyor..biz yine kendi evimizdeyiz.2.evi aldılar..eşim 2 erkekler..kayınvalidem dedi ki yeni eve siz geçin kızım dedi..kızımızın odasını aldılar..kıyafetler vs.hariç..dogumu karşılaıcaklarını söylediler..geldi 3 hafta üst üste evimi temizledi..ki kendisi çalışıyo bi hafta sonu var..her geldiginde eli kolu dolu gelir..etinden ekmegine kadar..ben de kendi annemden ayırmam..kendi anneme diyemediklerimi anlatamadıklarımı onla paylaşırım..tabiki karsılıklı..sizin gibi olsalardı elbetteki bend eöyle olamazdım...eşime hep derim ki senin hayattaki en büyük şansın ailen..maddi manevi hep yanımızdalar şükür..kayınpederim hele bikere ismimle hitap etmedi..3 yıllık evliyiz kızım der hep..ailelerin tutumu okadar önemli ki kızlar..eşimle aramıza yansıyor tabi budurum..elhamdülillah gayet iyiyiz..ufak tefek şeyler olmuyor degil tabi..aaah aah RABBİM sizlere peygamber sabrı versin inş..
kendi evimde bile rahat yok az önce yavrumu emziriyorum telefon çaldı bakmadım peşinden bir daha ısrarla ya biraz anlayış belki uyuyorumdur işim vardır. emzirirken bıraktırmak zorunda kaldım yavruma.
açtım napıyosun? elinin körünü yapıyorum bu muydu yani yavrumun rahatını bozdurmanın sebebikayınpederim iş yerinden kaynanam evinden günde 3-4 kere arıyorlar. şunu verdin mi? bunu yaptın mı? aman ha gece emzirmeyi bırakma ben annesiyim dadısı değilim ki sorumluluklarımı gayet iyi biliyorum.
birde her sabah aradığında kahvaltını yaptın mı? ihmal etme şunu ye bunu ye sütün olmaz sonra. yavrum emmeyi bıraktığında eminim ki kimsenin umrunda olmam
ben 14 haftalık hamileyim. 1 yıllık evliyim.kayınvalideyle aynı apartmandayız dairelerimiz ayrı.yeni evliyken pat diye anahtarla dalardı evime.müsaitmiyim banyodamıyım falan anlamazdı.çıldırtmıştı beni.sürekli ya onlar bizde ya biz onlarda gece1lere kadar.benim ailem ve arkadaşlarım yeni evliyiz diye gelmezlerdi,onlar maşallah hiç başbaşa bırakmıyolardı.bide torun sormazlarmı.......bende onun için başbaşa kalamıyoruzki diye çarptım lafı en sonunda.en güzel günlerimi mahvettiler.sabahlara kadar ağlıyodum.eşimde sen benim ailemi görmek istemiyosun diye beni suçluyodu hep kavga ediyoduk.resmen eşimi benden kıskandılar.anneme onlardan izinsiz gidemezmişim diye yapmadıkları kalmadı.oda yeni evliyken aynı şehirde topu topu 2defa gittim diye.daha çok şeyler var......en sonunda boşanalım diye çektim resti çok bunalmıştım.eşim beni sevdiği için çok üzüldü hatta sinirden kırıp dökmüş ortalığı ve bayılmış.hemen hastaneye götürmüşler.kayınvalidem oğlunun bu haline dayanamadı tabi.şimdi eskisi gibi yapamıyo.bizde eşimle çoooook mutluyuz.
ama gene kaynanam arada su koyveriyo.........
ayyyyyy yaa insanlar neden bukdr anlayışssız oluyorlar..kaynanalar hiç bizaman gelinlerini kızı gibi görmezler..
kaynanamın kızı evli iki çocugu var hergün ya görümcem annesinde yadaa annesi kendisinde..damatları iç güveysi gibi bşyy..ona hiç laf sölemez ama ben ik haftada bi giderimmm aramız 1 saat çünküüü 1 gece kalırım yol uzak diye...gecen hafta iki gece kaldım eşimi aradıı hanım köylüü olmuşsun bakıyorumda dedii..ay şaka ile sölemiş güya ama ben sinir oldumm..allah sana sabır versin cnm aynı apartman çok zor olmalıı..ben haftada 2 kez görmeye tahammül edemiyorum..kaynınvalidemin gözle görülür bi zararı yok ama imalı igneli lafları yetiyor beni çileden çıkarmayabenim kaynana daha 1 haftalık evliyken torun istiyom dedi ya öle bakakaldım..nefret ettim çocuk düşünmüyomusunuz lafından..evlendikten sonra biras kilo aldım azcık göbegim çıktı herkes hamilemisin diyooo saklama diyo..sanki niye saklıycam hamile olsam..allah akıl versin boş bogaz insanlara:)
bu arada gecen kaynanam bana diyoki misafirlerde var yapmışken normal dogum hyapacaksın yoksa 40 gün sana bakan biri olması lasımmm negerek diyor..bu denilcek lafmı ya daha ortada bebek yokken..sankii kendisine gel bana bak diyorummm çok şükür annemde gelir kardeşimde..en başta kocam varyaaaa..
ama kensidi eşimi sezeryanla dogurmuşş onu söylemiyooo...gelmişşş daha olmadan akıllar veriyo ya çıldırasım gelio..bende garip gelinnn hele ozaman olsun anne allah büüyktür diyip geçiştiriyorum..ama içimden saçlarını elime dolayasım gelio valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?