Kaynanalar ve Çocuklarımız

ayy bnde sinir oldum ve kendi kaynanamı gördüm..dışardan biri görse melek gibi bi kadın çok şasnlısın der ama öle deil..kıskanıyorrr..kıskanıyorrrr:)senin evin ayrı yolun ayrı onamı sorcan ne yapcagını nereye gitceginii..her tellle aradıgında açmak zorunda deilsinn..ayrıca pazar günleir niye aıryorki bıraksın sizi rahat benimkide hafta sonu arayıp çagırır hepp ama ben hafta sonu eşimle vakit geçirmeyi istiyorum:)
düğünden 5 ay önce kan verdi eşimm..evlendik 7 ay olduu ve 12 kilo aldı önceden çok zayıftı herkes çok iyi bakmışsın gelin oglumuza diyor..kaynanam ordan kan verdi ondan kilo aldı diyor gelde çıldırma:)kendisi bi tabak yemek yapıp koymasmış oglunun önüne eşim sürekli dışarda yermişş şimdii adam ev yemegi gördüde kendine geldi:)ama kaynana bunu kıskanıyo işte:)
anlat anlat bitmez demi cnmm benim bebek olsa bilmiyorum kaynanamın neler yapacagını:)bizden çıkmas hergün oraya gitmemi ister akıllar verir ama alttan alttan laf sokuyorum artıkk sabırda biyere kadar..kayınpederimin emekli maaşı acaip iyidir hergün bi kıyafet alır 60 yaşındaki kadın..ben ayda bikere bşy alırımmm hemen agzını burnunu büzerrr..evime gelir ikitane aynısından bşy görmesin hemen ister..evi gezer kontrol eder.sürekli benden bşyler almamı ister ki şuanda çalışmıyorum neyle alcam allah aşkına:)maaşım yok çalışırsam alırım diyorum ama hala istekleirni sayıyor..
ben birinden hayatta bşy istemem acımdan ölecegimi bilsem bile
birinin evine o çagırmadıgı sürece gitmem..
kimseye hesap sormam niye gelmiyorsun neredeydin gibi..
herkesin evine aldıgı kendinedir niye aldın nerden aldın banada al demem:)
en önemlisi kimseye akıl vermem çok şükür rabbim onada bi akıl vermiş kulana diye:)
ama kayınvalidem bunların hepsini yaparrr ve nefret ederim bende:)

Son düzenleme:

seninkide bayağı yüzsüzmüş
benimki istemez allahtan.eindende hiç görmemiş öyle şeyler
kayınpederim bütün parayı kardeşlerine harcamış.
birinin çocuklarının hastalığı için diğerinin çocuğu olmuyor tedavi masrafı diye hep onlara dökmüş..şimdi eşim bana herşey alıyor diye kıskanıyor eminim.çok belli ediyor..
neyseki ben uzaktayım,çok samimide durmuyorum gelip gelip kalmasın diye.

benim kaynanam çok yüzsüz ya annemlere gideriz annemdende isterr ben yerin dibine giriyorum o sıra..
kaynanam ne dedi biliyomusun " bana deselerkii kocanmı çocuklarınmı diye ben derimki keisnlikle kocam ,kocamın tırnagı etmez çocuklarım dedi"
yani ben daha ne söylüyeyimkii...çok gairp bi kadın diyorum dışardan gören çok iyi der ama içine girmek lasım..sen ne güzel uzakmışssın ama ben uzak olsaydım gelir kalırdııı aylarca bizdee ondannn uzak olsam bi dert yakın olsam bi dert:)

ya bide bşy sorcam kıslar size..kayınvalidemin her hafta akraba günü var ben ona mecburen gidiyorummm yani her hafta içi görüşüyorus kayınvalidemle..bide eşimle yemege gideris ama hala hiç gelmiyorsunuz yüzünüzü gören cennetlik diyor..bıktım herseferinde aynı lafı demesinden ne desemde sussa yaaa..hafta da bikere görüşsek bile fazla bence..ama mecburen gidiyorus..ben isityorum 15 günde bi görüşelimm..konuşcak bşy bulamıyorum gidince mutfaktan çıkmıyorumm çok sıkıcı ya:)

raziyem sen yine az görüşüyorsun benimki oğlum doğduktan sonra gün aşırı bizde

oğlum ilk defa gördüğü insanlara bile güler. kaynanamla oturuyoruz ne güleç yüzlü dedim oğlum için. ''e tabi bizde suratı asık kimse yokki babası güler yüzlü dedesi halaları babannesi öyle'' dedi ya ben nesi oluyorum acaba herşeyden kendilerine pay çıkarıyor doğduğundan beri şurası annesine benziyor dediğini duymadım sanki oğlumu leylekler getirdi

banada korunuyomusunuz napıyosunuz bayadır sormuyorum naptınız nasıl korunuyosunuz....tövbe tövbe sananeeltimin ilk 3 yıl olmamış çocuğu kızın pskolojisini bozmuş.sonra bi oğlu oldu.oğlu 3 yasında şimdide 2. Ne zaman diye beynini yiyo.eltim 2 kere düşük yaptı sanırım bi sorun var olabilir insanlık hali.doktor kocanda gelsin onada bakalım problem belki ondandır.ama kaynım bunu erkeklik gururu yaptı ve gitmedi doktora.şimdi kaynanam eltime ikinci çocuğu sorunca oda veriyo cevabı.iyi yapıyo.sorun gelinde olunca 7 sülaleye yayıyolar ama oğullarında olunca bakıyorumda çıt yok

ya bu kaynanalık salgın hastalık falan mı.hepsi aynı.eltimin oğlu çok şeker bişey.ama birazcık dişlek.olsun oda ona yakışıyo daha tatlı duruyo.....kaynanam heryerde ayyy benim oğllluuuummmm...aynı babasına benziyo çok yakışıklı gözleri aynı burundan aşağısı aynı anası....{yani eltime dişlek demeye çalışıyo.ne kadar ayıp yaa.kendini dünyanın en güzel kadını sanıyo o yüzden herkese bi kulp takıyo}benim çocuğum doğunca ne kadar güzel yanı varsa kendine veya eşime,çirkin biyeri olursa kesin bana benzetir bide bunu bozuk plak gibi heryerde söyler.hiç umrumda değil dünyanın en güzeli olmak yerine en iyisi ve en zeki kadını olmayı tercih ederim.ben asla güzelim demem.güzelsem etrafımdakiler söylesin

seninki de süpermiş..seçmece bunlar heralde!!

ay deryaaaaaaaa hergunmu sizdeee of offff
benimde bi bebekim olsa çıkmas bizden eminimmmmmm valla kaynanam yüzünden yapmak istemiyorum desem dogrudurrr:)))ayy ben görmedimki gelinini oglundan üstün tutanı..ben şakayla eşime takılırım karışşşşşşşşşşşşşma ogluma der sanane diyesim gelio yeminleee:)

ya kıslarrr herşeye eyvallah derim ama bana cinsel konnularda bşy sorsaaa valal agzının payını veririmmm en tahammül edemedigim şeyyy..korunuyormusunuz ne demek allah aşkına yaaa tövbe yarebbimmmmm bukdrda yüzsüz olunmazki sorarkendemi utanmıyo yaa...allah akıl fikir vereeee...

ah canım çok geçmiş olsun .gerçekten insan sinirden çatlar bu durumda.benimkide hergün arıyo aynı apartmandayız.......bazen açmıyorum telefonu hasap soruyo.bende başım ağrıyo yatıyodum dalmışım duymadım diyorum çatlıyo.ohhhh iyi yapıyorum.bu numarayı sık yapıyorum.anlasın gıcık olsun diyehaa bizde de şöyle biyere gidip gelirken ben gidiyorum ben geldim diceksin.eşimde tutturuyo söyliceksin diye napıcam nasıl kurtulmalıyım sizce bu durumdan

Göreviymiş!!!!Nie utansın ki!!

BENDE ESIMIN TARAFINI SEVMEM SU ESIM ASKER ILK AYLAR COK ZORLANDIM RESMEN NEFRET ETIM HEPSINDEN AMA SIMDI NEDEN SE SIHIRLI BIR CUBUK DEYMIS NEKADAR IYI ANLATAMAAAAAM YANI BENI KAHVALTIYA CAGIRDI LAR BI IYI YANI NAZAR DEGMESIN

yok canım ne utancak..... Yeni evliyken çarşaf çarşaf diye tutturdu.ben nefret ederim o çarşaf meselesinden.eşimede söyledim.oda yok gösterme bende utanırım dedi.ama kaynanam heryerde yptı lafını.bende eşim neyin ne olduğunu bildikten sonra kimseye gerek yok dedim.

valla hastalık mı kompleks mi delilik mi? anlamış değilim bende
eşim bambaşkadır ama sanki ondan çıkmadı eşimde derki çok güzelsin oğlum güzelliğini senden almış

bir gün geliyor bir gün gelmiyor canım sen yine iyisin. torun olunca sapıtıyorlar

doğum yaptıktan sonra 2 ay kaynanamda kalmıştık kabus gibiydi oğlum için dayandım. bana ne sorsa beğenirsiniz? benim oğlum çok iradeliymiş iyi dayanıyor valla doğumdan önceside var erkek adam fazlada boş bırakmaya gelmez ya normal doğum yaptım dikişlerim var afedesiniz kızlar ama ohaaaa sanki ortamızda yatıyor nerden bilicen sen ne yaptığımızı hayret yaa yapsam bile sana mı söylicem yada belli mi edicem töbe töbe
he birde eşimede sen iyi dayanıklıymışsın demesin mi adam utandı cevap veremedi yani yuhhhhhhhhhh!!!!!

Son düzenleme:
ya niye söylüycennnnn boşver demeee sen eşini ara ona haber ver o annesini arayıp söylerse söylesinnn ..çocukmusun yaa töbe töbeee.

hay allahım ya:)görevin bata diyesimm geldi:)

ayyyyyyyyyyy sinirlerim tavan yaptııı ne çarşafı yaaaa ayyyyyy kıslar bana fenalık geldiiii inanamıyorum yaaa çarşafı göstersen neyapcak ya ayyy valla diyecek söz bulamadım cnmm allah yardım etsin

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:Ssss ogluu afedersinde çatlarmıymmış iki ay dursaaaaa bbu nedemek sen iyleşene kadar sabredemiycek bi erkekse zaten gitsin senden uzagaaa nereye gidersee..ay kıslarr benimki bukdr söylermi bilmiyorummmm valal şükrettim şuandaa..benimki alttan alttan igneler sadece böle laf hiç duymadım..evlendikkk sadece ayaklarını sıcak tut hasta olmayasın dediii kadıncagızz...ayyyyyy dondum şuanda valla..allah sabır versin size kıslar kaynanalarınazada akıl

bende 1 yıl istemedim sırf bu yüzden ama tabi nereye kadar...şu an hamileyim kara kara düşünüyorum benimki kucağından bırakmaz.bide diğer torunları ayakta sallamaya alıştırmış.bende nefret ederim ayakta sallayarak uyutmaktan.hergün vukuat yaşıcaz.ben nasıl istersem öyle alıştırcam çocuğumu.hiç de taviz vermem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…