valla kız anneleri kızımı mutlu etsin yeterki gözüyle baktıkları için damatta gerçekten kızını mutlu ediyorsa oğlu gibi seviyor..kız babasıda aynı şekilde.
ama kayınvalideler oğlumu mutlu etsin yeterki gözüyle bakmak istese bile bakamıyor..benimki mesela sürekli aman mutlu olunda başka şey istemem diyor,ama beni kıskandığına adım gibi eminim..yüz şeklinden anlıyorum artık..hemen yansıtıyor.bende bize karışan olmadığı müddtçe biz çoook mutluyuz zaten diyorum..yani sakın karışmaya kalkma diyorum
dün olan olayı anlatayım
kayınvalidem pazar günleri arar,aradığı zaman tele çıkmazsan çıldırır..hele bide cebide açmamışsak kudurur..nerdesinzi siz demeye başlarlar.
bir keresinde ben memlkete gitmiştim.eşimde bi iş için şehir dışına çıkmıştı.ben söylemedim kayınvalideme annemlerde olduğumu..herşeyi bilmeside gerekmiyor zaten.eşim beni aradı aşkım şarjım bitiyor ben seni başka arkadaştan ararım ara sıra dedi.
kayınvalidem evi aramış bulamamış
2 kere aramışlar.sonra eşimi aramışlar oda kapalı,sonra beni aradılar.kayınpederim dedi nerdesiniz siz.
ben annemdeyim dedim.eşiminde şehir dışında olduğunu söyledim.
bize neden söylemediniz dedi..gerek varmı dedim..o sırada kayınvalidem aldı.aynı şeyleri oda sordu.
annemde olduğumu eşiminde şehir dışında olduğunu söyledim..bize niye söylemiyorsunuz dedi.
koskoca adam bir yere giderken sizden izin alıpta mı gidecek anne yapmayın artık şunu hesap sorma işini bırakın dedim.
ilkokul çocuğu sanki,evden çıkarken seni aramasını mı bekliyorsun dedim.kafam bozuldu..bişey demeden kapattı.
bende arkasından saydım bi güzel
ertesi gün annemleri arıyor.kuzum bitanem nasılsın..kusura bakma dün ev telefonu çalıyordu o telaşla kapattım suratına kapatmış gibi oldu dedi..hı hı öyledir kesin eminim dedim soğuk bir şekilde.alındınmı dedi bide
neyse dünde telde bana diyorki havalar soğudu kıza dikkat edin,yattığı odaya falan dikkat et.bu lafları sadece bana söylerler ama oğlanlarına tek kelime etmezler
bende sert bir şekilde EDİYORUZ dedim hasbinallah der biçimde..tabi sen zaten dikkat edersinde diyor sonra beim kızdığımı anladı.
kızdığım nokta ise şu..
19 ay boyunca hiç hastalanmayan.kontroller dışında hiç dr a götürmediğim kızım geçtiğimiz kurban bayramında onun yüzünden yatak döşek oldu.kalkmış bana yattığı yere dikkat et diyor..gelde sinir olma.
onlara giderken yolda kızın üstünü ince giydirdim araba sıcak diye.inerkende eşimin montuna sarıp koşarak eve girdikki kız üşümesin.bunlar hemen kızı aldılar ah yavrum kuzum bilmemne..bende verdim arabayı boşaltırız dedi.arbanın yanına bi çıktım bizim kaynana kucağında kız evin yakınındaki düğün yerine götürmüş millete gösterip hava atmaya..ve üstünde hiç bir şey yokarabadan indirdiğimiz gibi ve hava nasıl soğuk size anlatamam..nasıl yanına gittiğimi bilmededim.anne napıyorsun sen incecik üstüyle çıkarmışsın ne mont var ne bere,ben bile kabanla olduğum halde soğuk bıçak gibi girdi sırtıma gelir gelmez hasta mı etmek istiyorsun dedim.hiç bişey demedi verdi..yavrum nasıl büzüşmüş
o gece bir hastalandı..ateş,öksürük,balgam,burun tıkanıklığı ne rarasan var..sabah kadar ağladım başında..
Allah seni bildiği gibi yapsın dedim içimden kaynanaya..
küçük olduğu için balgam çıkaramıyor,sümkürmeyi beceremiyor..uyuyamıyor.dr a götürdük verdiği ilaçlarıda halsizlikten içmedi.
zaten iştahsız tek lokma yemiyor.
bide eşimin halası ve eniştesi geldiler,gülüyorlar bize..bunlar daha çocuk bakmayı bilmiyorlar,baksana yemek bile yediremiyor ha ha ha diye.artık sabrım son sınırdaydı..zaten perişanım çocuk hasta yemiyor içmiyor diye..bende buraya gelince hasta oldu dedim üstüne basa basa gelir gelmez dedim.kaynanam yan yan bakıyor..bir daha kışın gelmeyeceğim zaten dedim.
tek kelime etseler kavga çıkacaktı artık canım o kadar burnumdaydı..neyse eşimde çok sinirlendi zaten halasına,onlar gidince bi ton bağırdı kızdı..terbiyesizler,nerde ne konuşacağını bilmeyen insanlar,sana mı kaldı bizi eleştirmek,anneyi eleştirmek,kendilerine baksınlar,onların 4 çocuğuda hastanelerde süründü falan dedi..evde çıt yok..ohh nasıl iyi oldu onları söylediği..yoksa baş belası bi babannesi var oda tasdikleyecekti evet bakamıyorsunuz diye..kendi oğulları kızınca yatıştırmaya çalışıyorlar,tamam sakin ol o zaten patavatsız diye....daha fazla kalkacaktık ama o gece ben çok üzüldüm çocukta düzelmiyor git gide kötüye gidiyordu.eşim gece yarısı kendi dedi evimize geri dönelim sabah erken çıkalım ne dersin dedi.
Allah razı olsun dedim benimde aklımdan geçen oydu ama huysuzluk yaptığımı düşünmemen için bişey demedim dedim.sabah kalktık hazırlandık erkenden zaten ben hiç uyumuyordum sürekli kızı kontrol ettiğim için.sabah ezanıyla hazırlanmaya başladım..eşim dedi biz kahvaltıdan sonra çıkıyoruz eve gideceğiz kız çok kötü oldu daha fazla durmanın anlamı yok dedi..kaynanam 5 karış surat..eve geldik doğru acile dr a..iğne vermek zorunda kaldılar.10 tane iğne yedi sabah akşam öyle düzeldi..ilk hastalığımıza da sayesinde yaşadık
bide kalkmış bana dikkat et diyor
ayy bnde sinir oldum ve kendi kaynanamı gördüm..dışardan biri görse melek gibi bi kadın çok şasnlısın der ama öle deil..kıskanıyorrr..kıskanıyorrrr:)senin evin ayrı yolun ayrı onamı sorcan ne yapcagını nereye gitceginii..her tellle aradıgında açmak zorunda deilsinn..ayrıca pazar günleir niye aıryorki bıraksın sizi rahat benimkide hafta sonu arayıp çagırır hepp ama ben hafta sonu eşimle vakit geçirmeyi istiyorum:)
düğünden 5 ay önce kan verdi eşimm..evlendik 7 ay olduu ve 12 kilo aldı önceden çok zayıftı herkes çok iyi bakmışsın gelin oglumuza diyor..kaynanam ordan kan verdi ondan kilo aldı diyor gelde çıldırma:)kendisi bi tabak yemek yapıp koymasmış oglunun önüne eşim sürekli dışarda yermişş şimdii adam ev yemegi gördüde kendine geldi:)ama kaynana bunu kıskanıyo işte:)
anlat anlat bitmez demi cnmm benim bebek olsa bilmiyorum kaynanamın neler yapacagını:)bizden çıkmas hergün oraya gitmemi ister akıllar verir ama alttan alttan laf sokuyorum artıkk sabırda biyere kadar..kayınpederimin emekli maaşı acaip iyidir hergün bi kıyafet alır 60 yaşındaki kadın..ben ayda bikere bşy alırımmm hemen agzını burnunu büzerrr..evime gelir ikitane aynısından bşy görmesin hemen ister..evi gezer kontrol eder.sürekli benden bşyler almamı ister ki şuanda çalışmıyorum neyle alcam allah aşkına:)maaşım yok çalışırsam alırım diyorum ama hala istekleirni sayıyor..
ben birinden hayatta bşy istemem acımdan ölecegimi bilsem bile
birinin evine o çagırmadıgı sürece gitmem..
kimseye hesap sormam niye gelmiyorsun neredeydin gibi..
herkesin evine aldıgı kendinedir niye aldın nerden aldın banada al demem:)
en önemlisi kimseye akıl vermem çok şükür rabbim onada bi akıl vermiş kulana diye:)
ama kayınvalidem bunların hepsini yaparrr ve nefret ederim bende:)
seninkide bayağı yüzsüzmüş
benimki istemez allahtan.eindende hiç görmemiş öyle şeyler
kayınpederim bütün parayı kardeşlerine harcamış.
birinin çocuklarının hastalığı için diğerinin çocuğu olmuyor tedavi masrafı diye hep onlara dökmüş..şimdi eşim bana herşey alıyor diye kıskanıyor eminim.çok belli ediyor..
neyseki ben uzaktayım,çok samimide durmuyorum gelip gelip kalmasın diye.
Seninki en azından sadece torun istiyorum demiş..
Ben ilk 5 yıl kendi isteğimle çocuk sahibi olmadım..
Bi gün kayınvalidem çıkmış gelmiş. 'Sana bişey sorcam. bu benim görevim.' die.. Hayırdır inşallah.. Neymiş bunun görevi diyorum..
Ne dese beğenirsin..'Korunuyo musunuz yoksa çöcuğunuz mu olmuyo'!!!!!!!!!!
Erkek annelerine duyurulur; gelininize böyle soracaksınız...GÖREVİNİZ!!! Aman unutmayın...[/QUOTE
BANADA KORUNUYOMUSUNUZ NAPIYOSUNUZ BAYADIR SORMUYORUM NASIL KORUNUYOSUNUZ......HOOPPPALLAAAAAAAA..TÖVBE TÖVBE YA SANANE
seninki en azından sadece torun istiyorum demiş..
Ben ilk 5 yıl kendi isteğimle çocuk sahibi olmadım..
Bi gün kayınvalidem çıkmış gelmiş. 'sana bişey sorcam. Bu benim görevim.' die.. Hayırdır inşallah.. Neymiş bunun görevi diyorum..
Ne dese beğenirsin..'korunuyo musunuz yoksa çöcuğunuz mu olmuyo'!!!!!!!!!!
Erkek annelerine duyurulur; gelininize böyle soracaksınız...göreviniz!!! Aman unutmayın...
raziyem sen yine az görüşüyorsun benimki oğlum doğduktan sonra gün aşırı bizde
Oğlum ilk defa gördüğü insanlara bile güler. Kaynanamla oturuyoruz ne güleç yüzlü dedim oğlum için. ''e tabi bizde suratı asık kimse yokki babası güler yüzlü dedesi halaları babannesi öyle'' dedi ya ben nesi oluyorum acabaHerşeyden kendilerine pay çıkarıyor doğduğundan beri şurası annesine benziyor dediğini duymadım Sanki oğlumu leylekler getirdi
banada korunuyomusunuz napıyosunuz bayadır sormuyorum naptınız nasıl korunuyosunuz....tövbe tövbe sananeeltimin ilk 3 yıl olmamış çocuğu kızın pskolojisini bozmuş.sonra bi oğlu oldu.oğlu 3 yasında şimdide 2. Ne zaman diye beynini yiyo.eltim 2 kere düşük yaptı sanırım bi sorun var olabilir insanlık hali.doktor kocanda gelsin onada bakalım problem belki ondandır.ama kaynım bunu erkeklik gururu yaptı ve gitmedi doktora.şimdi kaynanam eltime ikinci çocuğu sorunca oda veriyo cevabı.iyi yapıyo.sorun gelinde olunca 7 sülaleye yayıyolar ama oğullarında olunca bakıyorumda çıt yok
[ı]valla kız anneleri kızımı mutlu etsin yeterki gözüyle baktıkları için damatta gerçekten kızını mutlu ediyorsa oğlu gibi seviyor..kız babasıda aynı şekilde.
Ama kayınvalideler oğlumu mutlu etsin yeterki gözüyle bakmak istese bile bakamıyor..benimki mesela sürekli aman mutlu olunda başka şey istemem diyor,ama beni kıskandığına adım gibi eminim..yüz şeklinden anlıyorum artık..hemen yansıtıyor.bende bize karışan olmadığı müddtçe biz çoook mutluyuz zaten diyorum..yani sakın karışmaya kalkma diyorum
Dün olan olayı anlatayım
kayınvalidem pazar günleri arar,aradığı zaman tele çıkmazsan çıldırır..hele bide cebide açmamışsak kudurur..nerdesinzi siz demeye başlarlar.
Bir keresinde ben memlkete gitmiştim.eşimde bi iş için şehir dışına çıkmıştı.ben söylemedim kayınvalideme annemlerde olduğumu..herşeyi bilmeside gerekmiyor zaten.eşim beni aradı aşkım şarjım bitiyor ben seni başka arkadaştan ararım ara sıra dedi.
Kayınvalidem evi aramış bulamamış
2 kere aramışlar.sonra eşimi aramışlar oda kapalı,sonra beni aradılar.kayınpederim dedi nerdesiniz siz.
Ben annemdeyim dedim.eşiminde şehir dışında olduğunu söyledim.
Bize neden söylemediniz dedi..gerek varmı dedim..o sırada kayınvalidem aldı.aynı şeyleri oda sordu.
Annemde olduğumu eşiminde şehir dışında olduğunu söyledim..bize niye söylemiyorsunuz dedi.
Koskoca adam bir yere giderken sizden izin alıpta mı gidecek anne yapmayın artık şunu hesap sorma işini bırakın dedim.
Ilkokul çocuğu sanki,evden çıkarken seni aramasını mı bekliyorsun dedim.kafam bozuldu..bişey demeden kapattı.
Bende arkasından saydım bi güzel
ertesi gün annemleri arıyor.kuzum bitanem nasılsın..kusura bakma dün ev telefonu çalıyordu o telaşla kapattım suratına kapatmış gibi oldu dedi..hı hı öyledir kesin eminim dedim soğuk bir şekilde.alındınmı dedi bide
Neyse dünde telde bana diyorki havalar soğudu kıza dikkat edin,yattığı odaya falan dikkat et.bu lafları sadece bana söylerler ama oğlanlarına tek kelime etmezler
bende sert bir şekilde ediyoruz dedim hasbinallah der biçimde..tabi sen zaten dikkat edersinde diyor sonra beim kızdığımı anladı.
Kızdığım nokta ise şu..
19 ay boyunca hiç hastalanmayan.kontroller dışında hiç dr a götürmediğim kızım geçtiğimiz kurban bayramında onun yüzünden yatak döşek oldu.kalkmış bana yattığı yere dikkat et diyor..gelde sinir olma.
Onlara giderken yolda kızın üstünü ince giydirdim araba sıcak diye.inerkende eşimin montuna sarıp koşarak eve girdikki kız üşümesin.bunlar hemen kızı aldılar ah yavrum kuzum bilmemne..bende verdim arabayı boşaltırız dedi.arbanın yanına bi çıktım bizim kaynana kucağında kız evin yakınındaki düğün yerine götürmüş millete gösterip hava atmaya..ve üstünde hiç bir şey yokArabadan indirdiğimiz gibi ve hava nasıl soğuk size anlatamam..nasıl yanına gittiğimi bilmededim.anne napıyorsun sen incecik üstüyle çıkarmışsın ne mont var ne bere,ben bile kabanla olduğum halde soğuk bıçak gibi girdi sırtıma gelir gelmez hasta mı etmek istiyorsun dedim.hiç bişey demedi verdi..yavrum nasıl büzüşmüş
o gece bir hastalandı..ateş,öksürük,balgam,burun tıkanıklığı ne rarasan var..sabah kadar ağladım başında..
Allah seni bildiği gibi yapsın dedim içimden kaynanaya..
Küçük olduğu için balgam çıkaramıyor,sümkürmeyi beceremiyor..uyuyamıyor.dr a götürdük verdiği ilaçlarıda halsizlikten içmedi.
Zaten iştahsız tek lokma yemiyor.
Bide eşimin halası ve eniştesi geldiler,gülüyorlar bize..bunlar daha çocuk bakmayı bilmiyorlar,baksana yemek bile yediremiyor ha ha ha diye.artık sabrım son sınırdaydı..zaten perişanım çocuk hasta yemiyor içmiyor diye..bende buraya gelince hasta oldu dedim üstüne basa basa gelir gelmez dedim.kaynanam yan yan bakıyor..bir daha kışın gelmeyeceğim zaten dedim.
Tek kelime etseler kavga çıkacaktı artık canım o kadar burnumdaydı..neyse eşimde çok sinirlendi zaten halasına,onlar gidince bi ton bağırdı kızdı..terbiyesizler,nerde ne konuşacağını bilmeyen insanlar,sana mı kaldı bizi eleştirmek,anneyi eleştirmek,kendilerine baksınlar,onların 4 çocuğuda hastanelerde süründü falan dedi..evde çıt yok..ohh nasıl iyi oldu onları söylediği..yoksa baş belası bi babannesi var oda tasdikleyecekti evet bakamıyorsunuz diye..kendi oğulları kızınca yatıştırmaya çalışıyorlar,tamam sakin ol o zaten patavatsız diye....daha fazla kalkacaktık ama o gece ben çok üzüldüm çocukta düzelmiyor git gide kötüye gidiyordu.eşim gece yarısı kendi dedi evimize geri dönelim sabah erken çıkalım ne dersin dedi.
Allah razı olsun dedim benimde aklımdan geçen oydu ama huysuzluk yaptığımı düşünmemen için bişey demedim dedim.sabah kalktık hazırlandık erkenden zaten ben hiç uyumuyordum sürekli kızı kontrol ettiğim için.sabah ezanıyla hazırlanmaya başladım..eşim dedi biz kahvaltıdan sonra çıkıyoruz eve gideceğiz kız çok kötü oldu daha fazla durmanın anlamı yok dedi..kaynanam 5 karış surat..eve geldik doğru acile dr a..iğne vermek zorunda kaldılar.10 tane iğne yedi sabah akşam öyle düzeldi..ilk hastalığımıza da sayesinde yaşadık
bide kalkmış bana dikkat et diyor[/ı]
ya kıslarrr herşeye eyvallah derim ama bana cinsel konnularda bşy sorsaaa valal agzının payını veririmmm en tahammül edemedigim şeyyy..korunuyormusunuz ne demek allah aşkına yaaa tövbe yarebbimmmmm bukdrda yüzsüz olunmazki sorarkendemi utanmıyo yaa...allah akıl fikir vereeee...
ya kıslarrr herşeye eyvallah derim ama bana cinsel konnularda bşy sorsaaa valal agzının payını veririmmm en tahammül edemedigim şeyyy..korunuyormusunuz ne demek allah aşkına yaaa tövbe yarebbimmmmm bukdrda yüzsüz olunmazki sorarkendemi utanmıyo yaa...allah akıl fikir vereeee...
ya bu kaynanalık salgın hastalık falan mı.hepsi aynı.eltimin oğlu çok şeker bişey.ama birazcık dişlek.olsun oda ona yakışıyo daha tatlı duruyo.....kaynanam heryerde ayyy benim oğllluuuummmm...aynı babasına benziyo çok yakışıklı gözleri aynı burundan aşağısı aynı anası....{yani eltime dişlek demeye çalışıyo.ne kadar ayıp yaa.kendini dünyanın en güzel kadını sanıyo o yüzden herkese bi kulp takıyo}benim çocuğum doğunca ne kadar güzel yanı varsa kendine veya eşime,çirkin biyeri olursa kesin bana benzetir bide bunu bozuk plak gibi heryerde söyler.hiç umrumda değil dünyanın en güzeli olmak yerine en iyisi ve en zeki kadını olmayı tercih ederim.ben asla güzelim demem.güzelsem etrafımdakiler söylesin
ay deryaaaaaaaa hergunmu sizdeee of offff
benimde bi bebekim olsa çıkmas bizden eminimmmmmm valla kaynanam yüzünden yapmak istemiyorum desem dogrudurrr:)))ayy ben görmedimki gelinini oglundan üstün tutanı..ben şakayla eşime takılırım karışşşşşşşşşşşşşma ogluma der sanane diyesim gelio yeminleee:)
ya niye söylüycennnnn boşver demeee sen eşini ara ona haber ver o annesini arayıp söylerse söylesinnn ..çocukmusun yaa töbe töbeee.ah canım çok geçmiş olsun .gerçekten insan sinirden çatlar bu durumda.benimkide hergün arıyo aynı apartmandayız.......bazen açmıyorum telefonu hasap soruyo.bende başım ağrıyo yatıyodum dalmışım duymadım diyorum çatlıyo.ohhhh iyi yapıyorum.bu numarayı sık yapıyorum.anlasın gıcık olsun diyehaa bizde de şöyle biyere gidip gelirken ben gidiyorum ben geldim diceksin.eşimde tutturuyo söyliceksin diye napıcam nasıl kurtulmalıyım sizce bu durumdan
Göreviymiş!!!!Nie utansın ki!!
ah canım çok geçmiş olsun .gerçekten insan sinirden çatlar bu durumda.benimkide hergün arıyo aynı apartmandayız.......bazen açmıyorum telefonu hasap soruyo.bende başım ağrıyo yatıyodum dalmışım duymadım diyorum çatlıyo.ohhhh iyi yapıyorum.bu numarayı sık yapıyorum.anlasın gıcık olsun diyehaa bizde de şöyle biyere gidip gelirken ben gidiyorum ben geldim diceksin.eşimde tutturuyo söyliceksin diye napıcam nasıl kurtulmalıyım sizce bu durumdan
Göreviymiş!!!!Nie utansın ki!!
yok canım ne utancak..... Yeni evliyken çarşaf çarşaf diye tutturdu.ben nefret ederim o çarşaf meselesinden.eşimede söyledim.oda yok gösterme bende utanırım dedi.ama kaynanam heryerde yptı lafını.bende eşim neyin ne olduğunu bildikten sonra kimseye gerek yok dedim.
valla hastalık mı kompleks mi delilik mi? anlamış değilim bende
eşim bambaşkadır ama sanki ondan çıkmadıeşimde derki çok güzelsin oğlum güzelliğini senden almış
bir gün geliyor bir gün gelmiyor canım sen yine iyisin. torun olunca sapıtıyorlar
doğum yaptıktan sonra 2 ay kaynanamda kalmıştık kabus gibiydi oğlum için dayandım. bana ne sorsa beğenirsiniz? benim oğlum çok iradeliymiş iyi dayanıyor valla doğumdan önceside var erkek adam fazlada boş bırakmaya gelmezya normal doğum yaptım dikişlerim var afedesiniz kızlar ama ohaaaa sanki ortamızda yatıyor nerden bilicen sen ne yaptığımızı hayret yaa yapsam bile sana mı söylicem yada belli mi edicem töbe töbe
ay deryaaaaaaaa hergunmu sizdeee of offff
benimde bi bebekim olsa çıkmas bizden eminimmmmmm valla kaynanam yüzünden yapmak istemiyorum desem dogrudurrr:)))ayy ben görmedimki gelinini oglundan üstün tutanı..ben şakayla eşime takılırım karışşşşşşşşşşşşşma ogluma der sanane diyesim gelio yeminleee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?