okudukça uyuz oluyorum yaa
ayyy bunlar ayrı şehirlerdende yeter eminim.bu seferde kaynanam gelir postu serer gitmek bilmez.oğlumu özledim der.nasıl olsa iş yok güç yok eteğinde küçük çocuğuda yok gelir 1ay kalır rahat benimki.yani eğer ayrı şehirlerde olsaydık öyle yapardı malımı biliyorumgreeneyesegs cnm seninki benimkinden fenaymış kısss..beterin beteri var demek..benimki gülerek söyler ama çok güzel lafı sokarrr..bende yavaş yavaş açılıyorum laf sokmaya başladımmm..yaa böleee gelin diyip eşşek muamelesi yapmak istiyor bu kaynanalarr..ama iş kocada bitiyor..ben diyorumm haftada 2 kere keisn gideris gidincede eşim gider diger odada tv isler ben kayınperim kaynanam salonda otururz şimdiii ne konuşcam ben onalarla ya..eşim bekarken eve gelmezmiş yatmadan yatmaya otel gibi kulanırmış..şimdiii kaynanam oglumu görmeden yapamıyorum diyor..önceden hiç arayıp sormazdıı 3 sene sevgiliydik gider arkadaşlarında kalırdı aramasdı nerdesin eve gelmiyomusun diye..ama şimdii her gittigimiz de şap şup öperrr olduu..çok yapmacık gelioo..benim evim çok büyükk gücüm yetmiyorr 2-3 ayda bi kadın tutuyorum kapı cam halı ve duvarları sildiriyorum..onun haricinde günlük işlerimi yaparımm..benden gidip iş yapmamı bekliyor zaten demir eksikligi var iki iş yapayım iki gün yatarım halsiz olurum..
ilk başlarda çok taviz veriyordum her aradıgında gidiyordum şimdiii bahane bulmaya çalışıyorumm..bebek yokk kafam rahatttt bebek olsa bizden çıkmas..
görümcemin kaynanası kışın gelir görümcemde kalır gülerek diyo bende gelip sizde kalcam gel kal demiyorum valla sallamıyorum..evimiz zaten 10 dk lık mesafe var aramızda niye gelip kalcak ben gidip kalıyormuyumki..kardeşinin gelini anneler gününe yemek takımım almış sende bana al dedi yaaa bende çalışmıyorum maaşı olan alıyo dedim ..baktı bende tık yok eşimden mikrodalga fırın istiyo ama şimdi alacakmış..kaç ay öncesinden..bize gelirrr evde iki tane aynı şeyden görmesin hemen isterrr ayy anlatırken sinirlendim inanınn..
bi laf varmışş kaynana gelini sırtına alıpp hacca götürse yine yaranamazmışş...inanın melek giibde olsa sevemiyorummm sevemiyorumm:)keşke ayrı şehirlerde olsak:)
kaynanayı ne yapmalı?
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe
altına odun atmalı
Benimkinden başlayalım mı yakmaya.. Yanına görümcelerimi da koyarız.. Oh ne güzel olurr!!!
ayyyyyy yaa insanlar neden bukdr anlayışssız oluyorlar..kaynanalar hiç bizaman gelinlerini kızı gibi görmezler..
kaynanamın kızı evli iki çocugu var hergün ya görümcem annesinde yadaa annesi kendisinde..damatları iç güveysi gibi bşyy..ona hiç laf sölemez ama ben ik haftada bi giderimmm aramız 1 saat çünküüü 1 gece kalırım yol uzak diye...gecen hafta iki gece kaldım eşimi aradıı hanım köylüü olmuşsun bakıyorumda dedii..ay şaka ile sölemiş güya ama ben sinir oldumm..allah sana sabır versin cnm aynı apartman çok zor olmalıı..ben haftada 2 kez görmeye tahammül edemiyorum..kaynınvalidemin gözle görülür bi zararı yok ama imalı igneli lafları yetiyor beni çileden çıkarmayabenim kaynana daha 1 haftalık evliyken torun istiyom dedi ya öle bakakaldım..nefret ettim çocuk düşünmüyomusunuz lafından..evlendikten sonra biras kilo aldım azcık göbegim çıktı herkes hamilemisin diyooo saklama diyo..sanki niye saklıycam hamile olsam..allah akıl versin boş bogaz insanlara:)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanırmısın o yönünü düşünmedimm:)benimkide gelirdi kesin aylarca kalır ya bahane arıyor gezmeye zatenn bak dogru dedinn allahımmm:)şimdi bizde kalmıyo yakınız diye aslında imalarda bulunuyo kalmak içinde cvp vermiyorum..başka şehirde olsa keisn kalırrrrrrrrrrrr aman allahımmm allah korusun:)ayyy bunlar ayrı şehirlerdende yeter eminim.bu seferde kaynanam gelir postu serer gitmek bilmez.oğlumu özledim der.nasıl olsa iş yok güç yok eteğinde küçük çocuğuda yok gelir 1ay kalır rahat benimki.yani eğer ayrı şehirlerde olsaydık öyle yapardı malımı biliyorum
Seninki en azından sadece torun istiyorum demiş..
Ben ilk 5 yıl kendi isteğimle çocuk sahibi olmadım..
Bi gün kayınvalidem çıkmış gelmiş. 'Sana bişey sorcam. bu benim görevim.' die.. Hayırdır inşallah.. Neymiş bunun görevi diyorum..
Ne dese beğenirsin..'Korunuyo musunuz yoksa çöcuğunuz mu olmuyo'!!!!!!!!!!
Erkek annelerine duyurulur; gelininize böyle soracaksınız...GÖREVİNİZ!!! Aman unutmayın...
çok zor yaa.peki neden bebekler sakat oluyor araştırmışlar mı?
genelde bunun 1. nedeni akraba evliliğidir
ama inşallah onlarda böyle bir şey yoktur.
allah göstermesin kimseye çok zordur mutlaka
Kızlar bizim analarımızda kaynanaEşimizin kaynanası sonuçta onlarda sinir olmasınlar kaynanaya
çok zor yaa.peki neden bebekler sakat oluyor araştırmışlar mı?
genelde bunun 1. nedeni akraba evliliğidir
ama inşallah onlarda böyle bir şey yoktur.
allah göstermesin kimseye çok zordur mutlaka
kız annelerine kayınvalide erkek annelerine kaynana denirmiş :) annem eşimi üzecek tek bir söz bile söylemedi aksine çok sever. kaynanaların yıllardır gelinleriyle alıp veremediği ne anlamış değilim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?