Kaynanalar ve Çocuklarımız

raziyem eşimden yana sıkıntım yok o her zaman anlayışlı davrandı. senin sağlığın daha önemli dedi her zaman ve ben seninle bunun için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim der ama kaynanamın içine dert olmuş işte

bizimkisi sabahın köründe arayıp herşey yolundamı demişti eşime dha evlendiğimiz gün bağırmıştım bu ne biçim soru diye. namus sadece kızlarda mı var, erkekleri kim sorcak?? :) onlarda çarşaf muhabbeti yokki biride onlara sorsun :)

alem bu kayananalar ya alan memnun satan memnıun kimene cnm çarşaf marşaf:)
kıslarr eşleirmiz bizim tarafımızı tutsunda kaynanalar istedikleri kadar konuşsun vız gelir..ama eşlerde kaynana tarafında olursa hayat çekilmez olur sanırım:)

Arkadaşlar bi itiraf ben kendimi çok kasmıştım küçük bi vajinusmus problemim olmuştu kimseye diyemedim.laf yaprlar diye.3ay sonra düzeldi.eşim sağolsun beni hiç üzmedi bu konuda.iyiki kimseye söylememişim kaynanamın diline düşseydim bütün sülaleye yayardı

cnmmmm bende çok korktum vajinusmus olurum diye ama bende olmadıı..şasn işi bu bırasss ama elimizdeki bşy deilkii vajinusmusu yaşamak çokmu güzel okdr acı çekiyosun...evliliki niyee sadece cinsellik olarak bakar bu etraftakiler anlamam

evet ben biyerde okumuştum 20yıllık evli çiftler varmış böyle olan.insanlık hali tabi kimse öyle olmasını istemez.bende öyle olurumdan daha çok eşim bunu ya ailesine ağzından kaçırırsa diye korktum.düşünsene bi torun için ne sevimsiz espiriler yapıyolar,bide bunun b....... çıkartırlardı kesin.neyseki eşim anlayışlı çıktı zaten 3. Ayda düzeldi.gerçi anlayış olmayana 1 haftada yeter

öyle cnmmmmmm ne erkekler var ilk gün olmuyor diye kıyameti koparann hoşş erkek zorlasa olur ama canın nasıl yanar..anlayışlıki sabretmiş cnmm yoksa zorlada yapabilirdii..kaynanalar zaten açık aramak için yer arıyorlarrr allah onların eline diline koz verdirmesin:)Ama onların kozu elimize geçsin tabiki:):)::)

bence de bu işler tamamen şans ve o anki stresle de ilgili bişey. ben de ilk seferde yapamadım. ama benm de eşim sağolsun gerçekten çok anlayışlıydı. hiç zorlamadı, önemli olan sensin benm için dedi, istediğin zamanı sen belirle dedi. gerçekten bunlar zor şeyler ya da en azından benm için zordu. ama çok şükür artık öyle bişey kalmadı. ama gerçekten de evlilikte etraftan çok laf geliyo, hele de eşler bu konuyu saklamazsa. benm annemin komşusu vardı, onun oğlu evlendi neyse gelin bu durumu yaşıyodu ve kasılma olduğu için yapamıyolardı. kaynana da çarşaf isteyince durumu anlatmışlar, 2 ay filan olmuştu, ama her gün kaynana çıkıp soruyodu oldu mu filan diye çarşaf soruyodu. sonra bir gün milletin içinde gelinnine : adam seni süs diye mi aldı, bi işi beceremedin! filan dedi. gelin yazık bişe demedi, kalktı mutfağa geçti. sanki kız istiyıo da bunu yaşamayı.
hem oğlunun kusuru da olabilirdi. olabilir yani, erkek de bunu o gece ya da daha sonra da heyecandan filan sorun yaşayıp yapamayabilir. o zaman onun erkekliği mi bitiyor. sonradan da bu durumlar olabilir. o zaman herkesin içindeyi bırak yalnızken bile insana söylenmez bu. ama insanlıktan bihaberler çoookkkkk :2:

benim kaynanam da bilseydi aynı şeyi yapardı.allahım şükürler olsun bilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…