Seninki en azından sadece torun istiyorum demiş..
Ben ilk 5 yıl kendi isteğimle çocuk sahibi olmadım..
Bi gün kayınvalidem çıkmış gelmiş. 'Sana bişey sorcam. bu benim görevim.' die.. Hayırdır inşallah.. Neymiş bunun görevi diyorum..
Ne dese beğenirsin..'Korunuyo musunuz yoksa çöcuğunuz mu olmuyo'!!!!!!!!!!
Erkek annelerine duyurulur; gelininize böyle soracaksınız...GÖREVİNİZ!!! Aman unutmayın...[/QUOTE
BANADA KORUNUYOMUSUNUZ NAPIYOSUNUZ BAYADIR SORMUYORUM NASIL KORUNUYOSUNUZ......HOOPPPALLAAAAAAAA..TÖVBE TÖVBE YA SANANE
ah canım senki en azından kaç sene sabratmiş, benimki evlendiğimişz gece yola çıkıcaz evimize, yani gerdeğe gidiyoruz.kaynanam yanıma geldi, bişe olunca arayın dedi ha bi de çok da fazla yapmayın!!! dedi!!! eh be anacım bu sana mı düştü, 5 aylık evliyim, o lafı aklıma geldikçe inadına 2
Seninki en azından sadece torun istiyorum demiş..
Ben ilk 5 yıl kendi isteğimle çocuk sahibi olmadım..
Bi gün kayınvalidem çıkmış gelmiş. 'Sana bişey sorcam. bu benim görevim.' die.. Hayırdır inşallah.. Neymiş bunun görevi diyorum..
Ne dese beğenirsin..'Korunuyo musunuz yoksa çöcuğunuz mu olmuyo'!!!!!!!!!!
Erkek annelerine duyurulur; gelininize böyle soracaksınız...GÖREVİNİZ!!! Aman unutmayın...[/QUOTE
BANADA KORUNUYOMUSUNUZ NAPIYOSUNUZ BAYADIR SORMUYORUM NASIL KORUNUYOSUNUZ......HOOPPPALLAAAAAAAA..TÖVBE TÖVBE YA SANANE
kırmızıya boyadığım yer gülmekten öldüm
ah canım senki en azından kaç sene sabratmiş, benimki evlendiğimişz gece yola çıkıcaz evimize, yani gerdeğe gidiyoruz.kaynanam yanıma geldi, bişe olunca arayın dedi ha bi de çok da fazla yapmayın!!! dedi!!! eh be anacım bu sana mı düştü, 5 aylık evliyim, o lafı aklıma geldikçe inadına 2
bunada çok güldüm
aman aman iyiki söyledii yoksa bilmiyordunuz nasıl olacagını..yaaa bi kaynana gelip nasıl söyler bunu sıkıysa gitsin ogluna söylesinn yaaaaa..bende 7 aylık evliiymmm halam sordu nasıl geçti diye hala saçma sapan bi soru olmadımı bu dedim sustuu..bşy olacak olsa doktor diye bşy var kaynanan ne yapcak bşy olsaa töbeeee:S
aman aman iyiki söyledii yoksa bilmiyordunuz nasıl olacagını..yaaa bi kaynana gelip nasıl söyler bunu sıkıysa gitsin ogluna söylesinn yaaaaa..bende 7 aylık evliiymmm halam sordu nasıl geçti diye hala saçma sapan bi soru olmadımı bu dedim sustuu..bşy olacak olsa doktor diye bşy var kaynanan ne yapcak bşy olsaa töbeeee:S
aman işte karışacak ya oraya bile karışıyor artık şaşırıyor ne diyeceğiniçarşaf muhabbeti yapmışlar bir kez eşimin yanında, daha o zaman nişanlıydık bizz, eşim de adet madet anlamam ben, ben eminsem kimseye laf düşmez, bu zamanda böyle şey mi kalmış filan demiş terslemiş kaynımla kayınpederimi, o yüzden kimse çarşaf lafı eedemedi bana ohhhh
BENİMKİ ERTESİ SABAH ELTİYİ YATAK TOPLAMAYA YOLLAMIŞŞŞŞŞ.....AMAÇ BAŞKA TABİ ELTİMDE MERAKLI GELDİ O GÖSTERMİŞ YA BENİMKİNEDE BAKACAK.BENDE GÖSTERİLCEK BİŞEY YOK BEN TOPLAYAMAM MI YATAĞI DEDİM
BENİMKİ ERTESİ SABAH ELTİYİ YATAK TOPLAMAYA YOLLAMIŞŞŞŞŞ.....AMAÇ BAŞKA TABİ ELTİMDE MERAKLI GELDİ O GÖSTERMİŞ YA BENİMKİNEDE BAKACAK.BENDE GÖSTERİLCEK BİŞEY YOK BEN TOPLAYAMAM MI YATAĞI DEDİM
İNSAN ZATEN YENİ UTANIYO ÇEKİNİYO.ŞİMDİKİ AKLIM OLSA GÜZEL Bİ SÜPRİZ YAPARDIM BİDAHA HAYATI BOYUNCA KİMSENİN YATAK ODASINA GİREMEZDİ
Arkadaşlar bi itiraf ben kendimi çok kasmıştım küçük bi vajinusmus problemim olmuştu kimseye diyemedim.laf yaprlar diye.3ay sonra düzeldi.eşim sağolsun beni hiç üzmedi bu konuda.iyiki kimseye söylememişim kaynanamın diline düşseydim bütün sülaleye yayardı
cnmmmm bende çok korktum vajinusmus olurum diye ama bende olmadıı..şasn işi bu bırasss ama elimizdeki bşy deilkii vajinusmusu yaşamak çokmu güzel okdr acı çekiyosun...evliliki niyee sadece cinsellik olarak bakar bu etraftakiler anlamam
İNSAN ZATEN YENİ UTANIYO ÇEKİNİYO.ŞİMDİKİ AKLIM OLSA GÜZEL Bİ SÜPRİZ YAPARDIM BİDAHA HAYATI BOYUNCA KİMSENİN YATAK ODASINA GİREMEZDİ
hakkatten yahu, süper şeyler yapılabilir böyle durumlarda ama insan bi afallıyo bazen
hakkatten yahu, süper şeyler yapılabilir böyle durumlarda ama insan bi afallıyo bazen
BU ARALAR HAMİLELİKTE CİNSEL HAYATIMIZI SORMAYA ÇALIŞIYO AMA TAM KONUYA GİREMEDİ DAHA .SORSUNSORSUN BOMBA CEVAPLAR VERİCEM BEN ONA BİDAHA SORAMICAK
evet ben biyerde okumuştum 20yıllık evli çiftler varmış böyle olan.insanlık hali tabi kimse öyle olmasını istemez.bende öyle olurumdan daha çok eşim bunu ya ailesine ağzından kaçırırsa diye korktum.düşünsene bi torun için ne sevimsiz espiriler yapıyolar,bide bunun b....... çıkartırlardı kesin.neyseki eşim anlayışlı çıktı zaten 3. Ayda düzeldi.gerçi anlayış olmayana 1 haftada yeter
cnmmmm bende çok korktum vajinusmus olurum diye ama bende olmadıı..şasn işi bu bırasss ama elimizdeki bşy deilkii vajinusmusu yaşamak çokmu güzel okdr acı çekiyosun...evliliki niyee sadece cinsellik olarak bakar bu etraftakiler anlamam
bence de bu işler tamamen şans ve o anki stresle de ilgili bişey. Ben de ilk seferde yapamadım. Ama benm de eşim sağolsun gerçekten çok anlayışlıydı. Hiç zorlamadı, önemli olan sensin benm için dedi, istediğin zamanı sen belirle dedi. Gerçekten bunlar zor şeyler ya da en azından benm için zordu. Ama çok şükür artık öyle bişey kalmadı. Ama gerçekten de evlilikte etraftan çok laf geliyo, hele de eşler bu konuyu saklamazsa. Benm annemin komşusu vardı, onun oğlu evlendi neyse gelin bu durumu yaşıyodu ve kasılma olduğu için yapamıyolardı. Kaynana da çarşaf isteyince durumu anlatmışlar, 2 ay filan olmuştu, ama her gün kaynana çıkıp soruyodu oldu mu filan diye çarşaf soruyodu. Sonra bir gün milletin içinde gelinnine : Adam seni süs diye mi aldı, bi işi beceremedin! Filan dedi. Gelin yazık bişe demedi, kalktı mutfağa geçti.Sanki kız istiyıo da bunu yaşamayı.
Hem oğlunun kusuru da olabilirdi. Olabilir yani, erkek de bunu o gece ya da daha sonra da heyecandan filan sorun yaşayıp yapamayabilir. O zaman onun erkekliği mi bitiyor. Sonradan da bu durumlar olabilir. O zaman herkesin içindeyi bırak yalnızken bile insana söylenmez bu. Ama insanlıktan bihaberler çoookkkkk :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?