Kaynanalar ve Çocuklarımız

ayyy yazık o kıza yaaa canının acımasınamı üzülsün kaynanasının lafınamı milettin içinde rezil olmasınamıhoşşş yine iş erkekte bitiyor çarşaf diyince eger illaki görecekse numaradan gösterselerdi kanlı bi bez parçası...cahilce şeyler...insannn evlenirken cinsellik içinmi evleniyorrr..tamam cinsellik önemlii amaaa sevgi saygı daha önemliii..
inan vajinusmus yaşayanların ruh halini düşünemiyorumm bi taraftan canı yanıyor bitaraftan acaba olmuycakmı duygusu bitaraftandaa acaba eşimm üzülüyormu olmuyor diye..ama kimse bunu böle düşünmeski kadın beceriksiz olurr ...
şu kaynanalar keşke oglum gelinim birbirini sevsin mutlu olsunnlar benden uzakta dursalar önemli deil deseler nolur sanki..benim annem kızım sen mutlu ol ben ayda yılda bi seni görsem yeter diyor..ama kaynanaya haftada bir gidincee yılarca gitmemiş muamelesi görüyorusn:)

tezemin kızı aynı olayı yaşadı eşi zorlamış kızın damarı çatlamış.kanaması durmamış bayılmış.hemen acile götürmüş eşi.doktor kocasına bağırmış sen nasıl insansın hiç mi hayatında görmedin bişey demiş.ben birazda o bunu anlattı diye korkmuştum ve kasmıştım.biz eşimin amcası onların çocukları kaynanamlar eltimler hepimiz aynı apartmandayız öyle bişey olsaydı hepsi duyardı rezil olurdum

hakkaten çok zor bi durum kız için nasıl boğmadı o kaynanayı orda.bencede hata kocada benimkide söylemedi biz istemiyoruz göstermek falan dedik çeneleri kapandı

ayyyyyyyyyyyy öküzmüş o adamda yaa yasıkkk kız bayılmmış demek gör nasılll bi duygu içindeydi ya ne kötü bi durumm..allah herşeyin hayırlısını versin eşinde kaynananında akrabalarında:)
hakkaten çok zor bi durum kız için nasıl boğmadı o kaynanayı orda.bencede hata kocada benimkide söylemedi biz istemiyoruz göstermek falan dedik çeneleri kapandı

aynen cnmm ne olursa olsun iş kocada bitiyor her konudaaaa...
şu kaynanalar gelinlerine laf söylerken kızlarının yerine koysalarrrr keşke...benim görümcem hergün annesinde biz iki haftada bir gidiyorus annemlere 1 saatlik mesade..onun için gidince kalıyoruz bir gece gecenlerde iki gece kaldıkk eşimi aradı hanımköylü oldun diyor..sinir küpü oldummm..kendi kızı hergün gelyor damadı geliyor onlara laf yok ben ayda 1-2 kere gidiyorum onada laf sölüyo..hoş o söledikce ben iyicene sık sık giidyorummm inada o da ayrı:)

bence de iş kocada biter!! işte yaaa, seviyorum kocamı

bende bende:)Ama arada sinir ettigi zamanlarda oluyo :)
yeni evlisin demi sennn bebek düşünüyoomusun(kaynana gibi oldum)
bende 7 aylık evliyimdeee kaynanam hergün beynimi yiyo yapın diyeee:)
bebek yapmak kolayda bizden çıkmas bebk olunca:)
her ortamda bizim gelin tembel bebek yapmıyo diyip duuruyo..bende kısmet bi sene düşünmüyorum diyip kestiyom:)

en iyisini yapıyosun aslında ben çekiniyorum 10dklık mesefede 15 günde bir gidiyorum

ben napıcam ya nerelere kaçsam çocuk doğunca kendi annemede laf sokar o cadaloz annem zaten ezile büzüle geliyo kadın.ilk zamanlarda tutturmuştu annem gelince onuda çağırcakmışım yada anneme diğer yerlerede onsuz gidemezmişim.ne alaka canım belki ben annemle özel konuşucam.sonra ben tersledim kayınpederde az değil buda annen ne derdin varsa kaynanana anlatcaksın dedi.anlatamam dedim bende o mu doğurdu beni diye çıkıştım

bende 5 aylık evliyim cnm, biz de daha düşünmüyoz da benm kaynana daha içi,ne yedirip soramadı ne zaman yapcanız diye ama benm elti kurtlanıyo bu konuda, benmla baya bi yarış halinde, ama bu gidişle baya kurtlanacak

Yaaa eşim eltimin oğlanı getirdi of ya daha bugün temizlik yaptım sağı solu dağıtıyo insaf ya ben bu halimle nasıl toplıcam burayı.bide bi huyu var bu çocuğun uyku saatimi açmı tokmu arayıp sormuyolar ne rahat insanlar ben hayatta göndermem bensiz çocuğumu

Ne münasebet! Göbeğiniz birlikte mi kesilmiş ki her gittiğin yere o da gelcekmiş...
Şimdi bişe yazıcam, banlanıcam... Tövbe yahu!
Senin bu kaynanan tam evire çevire dövmelik be gülüm... Ona insanca muamele yaramaz.. Baksana zaten napsan da yaranamıyomuşun.

daha yenisin canım tadını çıkarın bu günlerin bende 1yıl bekledim kaynanaya rağmen inada gezcez biz istemiyoruz diyodum kuduruyodu

en güzel günlerimi zehir etti ama bu işler karşılıklı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.

amannnnnn meraklı melahat bu kaynanalar..annen gelse size emin ol ogun kudurur :)çünkü endi mantıgına göre oglunun evine geliyor..senin evin deil ya orası:)

iyi rahatmış valla bende hayatta bırakamam öle bşy olsa..belki dara düşerim mecbur kalırım tamam ama öle durduk yere bırakmam hem niye insanları rahatsız edeyimki ya:)

ayy valla iyi söylememiş dahaaa yapmıyomusunuz bebek diye:)
benimki evlendigim hafta söyledi bebek yapın diyee:)
sende elti faktörü var bende çok şükür o dert eksik:)

sürekli yapıyolar aynı şeyi bende kılımı kıpırdatmıyorum çişim geldi diyo eşime diyorum git yaptır ben zaten zor tutuyorum kusmamak için kendimi

sürekli yapıyolar aynı şeyi bende kılımı kıpırdatmıyorum çişim geldi diyo eşime diyorum git yaptır ben zaten zor tutuyorum kusmamak için kendimi
hamilesin heralde demi cnmm..kaç aylık allah bagışlasınnn ..senin rahatsız olduugunu bilmiyolarmı yaaa bide çocuklarını bırakıyorlar

Yaa ne kaynanalar varmış hakketten.benimki allah razı olsun çok iyidir.tatilde gider kalırız biz.gelir sabahları öper eşimi beni..akşam canım ne istese yapar.kayınbabam zaten cennetlik...ne bilim ben baya şanslıymışım anlaşılan..çok şükür diyeyim o zaman.

hamilesin heralde demi cnmm..kaç aylık allah bagışlasınnn ..senin rahatsız olduugunu bilmiyolarmı yaaa bide çocuklarını bırakıyorlar

14 haftalık hamileyim canım ve çok ağır geçiyo eltim bir alt katta daha bir kere kapımı çalmadı o hamileyken düşük tehlikesi vardı ben hep uğrayıp yapılcak işin varsa yardım edeyim derdim dışarı çıkçaksam bişey istiyomu diye sorardım.sonra düşük yaptı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…