- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
yaa ne kaynanalar varmış hakketten.benimki allah razı olsun çok iyidir.tatilde gider kalırız biz.gelir sabahları öper eşimi beni..akşam canım ne istese yapar.kayınbabam zaten cennetlik...ne bilim ben baya şanslıymışım anlaşılan..çok şükür diyeyim o zaman.
14 haftalık hamileyim canım ve çok ağır geçiyo eltim bir alt katta daha bir kere kapımı çalmadı o hamileyken düşük tehlikesi vardı ben hep uğrayıp yapılcak işin varsa yardım edeyim derdim dışarı çıkçaksam bişey istiyomu diye sorardım.sonra düşük yaptı.......
ayy valla iyi söylememiş dahaaa yapmıyomusunuz bebek diye:)
benimki evlendigim hafta söyledi bebek yapın diyee:)
sende elti faktörü var bende çok şükür o dert eksik:)
banada çocuk yapma konusunda sevimsiz espirilerde az bulunmadı.sanki çok fırsat veriyomuş gibi.nerdeyse gece ortamızda yatıcaktı.şimdide bulantılardan dolayı yemek yiyememe taktı.iyiki bi hamile kaldın yamuldun biz böyle yapmadık falan diyo yaabigün özellikle yanında zorla yiyip üstüne kusucam.nasıl fikir
ayy cnmmm sen boşver insanlık görevini yapmışsın ama eltin çok hayinmişş..kıskanıyoo sanırım..tuhaf vallaaaa aslında tam can yoldaşı olmanız lasım aynı binadada kalıyormussunuz ama herkes senin giib iyi niyetli olmuyorki
allahım 1 saattir okuyup gülüorummmAllah seni binkatı güldürsün inşallaahhh
ayy cnmmm sen boşver insanlık görevini yapmışsın ama eltin çok hayinmişş..kıskanıyoo sanırım..tuhaf vallaaaa aslında tam can yoldaşı olmanız lasım aynı binadada kalıyormussunuz ama herkes senin giib iyi niyetli olmuyorki
[sıze="2"]seni terkedip de gitmek var ama...
Ah şu oğlun olmasa =))[/sıze]
bende kanka oluruz demiştim kaynanam ona daha beter şeyler yapmış çünkü ben de hep arka çıkıyodum o köyden geldiği için burda çevresi yok kimsesi yoktu arkasında.acıyodum ona onu savuncam diye eşimle birbirimize girdik.ama o napıyomuş......ben daha balayındayken kaynanama ben hizmet ettim onada yaptırcaksın çocuk olana kadar burda durcaklar diye kaynanamla girmişler.bana şöyle yaptın onada yapcaksın emretceksin diye gaz vermiş bide bunları hep kendi anlattı.bende kestim ilişkimi bidahada muhatap olmadım bana alınan mobilyaları bile kıskanıyodu.ben herşeyimi kendim beğendim.eşimin maddi durumu iyi.herşeyin en iyisini aldılar haklarını yiyemem.kayınpederim sen beğen fiyatına karışma diyodu.o benden 5yıl önce evlenmiş.onada gel alınacak şeyleri beğen demişler babası köyden göndermemiş.benim suçum ne.o gelmedi diye benim mobilyamıda kaynanam beğencekmiş ondan sorun yapmış.hem 5 sene öncekiyle şimdiki eşyalar aynımı
bende kanka oluruz demiştim kaynanam ona daha beter şeyler yapmış çünkü ben de hep arka çıkıyodum o köyden geldiği için burda çevresi yok kimsesi yoktu arkasında.acıyodum ona onu savuncam diye eşimle birbirimize girdik.ama o napıyomuş......ben daha balayındayken kaynanama ben hizmet ettim onada yaptırcaksın çocuk olana kadar burda durcaklar diye kaynanamla girmişler.bana şöyle yaptın onada yapcaksın emretceksin diye gaz vermiş bide bunları hep kendi anlattı.bende kestim ilişkimi bidahada muhatap olmadım bana alınan mobilyaları bile kıskanıyodu.ben herşeyimi kendim beğendim.eşimin maddi durumu iyi.herşeyin en iyisini aldılar haklarını yiyemem.kayınpederim sen beğen fiyatına karışma diyodu.o benden 5yıl önce evlenmiş.onada gel alınacak şeyleri beğen demişler babası köyden göndermemiş.benim suçum ne.o gelmedi diye benim mobilyamıda kaynanam beğencekmiş ondan sorun yapmış.hem 5 sene öncekiyle şimdiki eşyalar aynımı
ay canım aynısıyız birbirimizin. aynen benm eltim de aynı, eltim kayınvalidemlerle birlikte oturuyo. ben eşimin işi nedeniyle ayrı şehirdeyim onlarda (rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki böyle) o da benmle aynı şeyleri yaşadı bu yönden. sana yaptılar bana yapmadılar filan diye. bende takmıyorum artık. bayramda gittiğimizde temizlik bile yapmamış neymiş ben de gitmişim ben de yapacakmışım. yok canım, daha neleryarın temizlik yapalım filan dedi bana bayramda, ben de 'ben gidince yaparsın 'dedim. zaten3 ügnlüğüne gitmişim, o evde yaşayan da kendisi, her türlü nimetten faydalanırken hiç sen de gel demiyor ama işe gelince beraber yapacakmışız. olllduuuuu!!! görürsem söylerim
bende de görümce yok çok şükürBenm kaynana biraz rahatsız zaten bu bbek durumlarından. Eltim hamile kaldı ve düşük yaptı. Snra bi komşusuna anlatırken şöle diyodu : ''bizim zamanımızda hamileyken diyemezdik kimseye, şimdikiler herkese söylüyo'' filan gibi konuşuyodu. Ben de eşimle konuştum, olsa bile belli olana kadar kimseye söylemeyelim dedim, o da tamam dedi.,
benm kaynanın bırak bebek istemeyi, demeye de tahammülü yok anlaşılan
ay canım aynısıyız birbirimizin. Aynen benm eltim de aynı, eltim kayınvalidemlerle birlikte oturuyo. Ben eşimin işi nedeniyle ayrı şehirdeyim onlarda (rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki böyle) o da benmle aynı şeyleri yaşadı bu yönden. Sana yaptılar bana yapmadılar filan diye. Bende takmıyorum artık. Bayramda gittiğimizde temizlik bile yapmamış neymiş ben de gitmişim ben de yapacakmışım. Yok canım, daha nelerYarın temizlik yapalım filan dedi bana bayramda, ben de 'ben gidince yaparsın 'dedim. Zaten3 ügnlüğüne gitmişim, o evde yaşayan da kendisi, her türlü nimetten faydalanırken hiç sen de gel demiyor ama işe gelince beraber yapacakmışız. Olllduuuuu!!! Görürsem söylerim
ay benimki hastaneden gelir gelmez yumurtladı.bide kaynnamın bombalarından bitane daha bak bu benim en faworim,
doğumda bağıranlar şımarıklıktan bağırıyolarmış.o bağırmamış sıkmaktan dişleri kırılmış doğumda .kızınıda öyle öğretmişmişmiş.görümcemde annem tembihledi bağıramam diyomuş hemşirelere doğumda o öyle tebiye vermişmiş kızına......
Ne alaka yaaa
bende ona inat bağıra bağıra doğurmazsam......
Bence o gerçekten ağrı görmemiş annemin safra kesesinde taş vardı ihmal etmişti safra kesesi patlamak üzereydi.patlasaymış kanı zehirler anında ölürmüş.ağrıları o kadar şiddetliydiki bayılıyodu.ameliyata bağra bağıra aldılar hiç unutmuyorum bi hemşire gözyaşlarına hakim olamadı....
amannnnn ne fenaymış ya sende üzülüyosun çok çekmiş diye bide çekmese nsl olurmuş o da ayrı:)ilişkini kesmekte en iyisini yapmıssın başını çok agrıtırmış devam etseymişş..amann eşyada kıskanılırmı ya allah huzur saglık versinnnn işte cahill diye kıskannıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?