Kaynanalar ve Çocuklarımız

evet canım seninki istisna ama bravo isteyince yapabiliyolarmış demekki alkıııışşşşşş

ayy cnmmm sen boşver insanlık görevini yapmışsın ama eltin çok hayinmişş..kıskanıyoo sanırım..tuhaf vallaaaa aslında tam can yoldaşı olmanız lasım aynı binadada kalıyormussunuz ama herkes senin giib iyi niyetli olmuyorki

ayy valla iyi söylememiş dahaaa yapmıyomusunuz bebek diye:)
benimki evlendigim hafta söyledi bebek yapın diyee:)
sende elti faktörü var bende çok şükür o dert eksik:)

bende de görümce yok çok şükür benm kaynana biraz rahatsız zaten bu bbek durumlarından. eltim hamile kaldı ve düşük yaptı. snra bi komşusuna anlatırken şöle diyodu : ''bizim zamanımızda hamileyken diyemezdik kimseye, şimdikiler herkese söylüyo'' filan gibi konuşuyodu. ben de eşimle konuştum, olsa bile belli olana kadar kimseye söylemeyelim dedim, o da tamam dedi.,
benm kaynanın bırak bebek istemeyi, demeye de tahammülü yok anlaşılan

Allahım 1 saattir okuyup gülüorummm Allah seni binkatı güldürsün inşallaahhh

bende kanka oluruz demiştim kaynanam ona daha beter şeyler yapmış çünkü ben de hep arka çıkıyodum o köyden geldiği için burda çevresi yok kimsesi yoktu arkasında.acıyodum ona onu savuncam diye eşimle birbirimize girdik.ama o napıyomuş......ben daha balayındayken kaynanama ben hizmet ettim onada yaptırcaksın çocuk olana kadar burda durcaklar diye kaynanamla girmişler.bana şöyle yaptın onada yapcaksın emretceksin diye gaz vermiş bide bunları hep kendi anlattı.bende kestim ilişkimi bidahada muhatap olmadım bana alınan mobilyaları bile kıskanıyodu.ben herşeyimi kendim beğendim.eşimin maddi durumu iyi.herşeyin en iyisini aldılar haklarını yiyemem.kayınpederim sen beğen fiyatına karışma diyodu.o benden 5yıl önce evlenmiş.onada gel alınacak şeyleri beğen demişler babası köyden göndermemiş.benim suçum ne.o gelmedi diye benim mobilyamıda kaynanam beğencekmiş ondan sorun yapmış.hem 5 sene öncekiyle şimdiki eşyalar aynımı

aman ben zaten o görgüsüzü takmıyorum.yanlış anlaşılmsın benim eniştemde köy çocuğu ama karşısında nasıl cevap vereceğini bilemezsin nerde nasıl konuşulur napılır bilir.iş o değil zaten insanın içindeki iyi niyettir benim için isterse okuma yazması olmasın.....

heheheh sağol canım. Şarkı çalıyordu bu konuyu okuyunca bende böyle değiştiriverdim benden tüm çeken gelinlere gelsin =))))

ay canım aynısıyız birbirimizin. aynen benm eltim de aynı, eltim kayınvalidemlerle birlikte oturuyo. ben eşimin işi nedeniyle ayrı şehirdeyim onlarda (rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki böyle) o da benmle aynı şeyleri yaşadı bu yönden. sana yaptılar bana yapmadılar filan diye. bende takmıyorum artık. bayramda gittiğimizde temizlik bile yapmamış neymiş ben de gitmişim ben de yapacakmışım. yok canım, daha neler yarın temizlik yapalım filan dedi bana bayramda, ben de 'ben gidince yaparsın 'dedim. zaten3 ügnlüğüne gitmişim, o evde yaşayan da kendisi, her türlü nimetten faydalanırken hiç sen de gel demiyor ama işe gelince beraber yapacakmışız. olllduuuuu!!! görürsem söylerim

ay canım aynısıyız birbirimizin. aynen benm eltim de aynı, eltim kayınvalidemlerle birlikte oturuyo. ben eşimin işi nedeniyle ayrı şehirdeyim onlarda (rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki böyle) o da benmle aynı şeyleri yaşadı bu yönden. sana yaptılar bana yapmadılar filan diye. bende takmıyorum artık. bayramda gittiğimizde temizlik bile yapmamış neymiş ben de gitmişim ben de yapacakmışım. yok canım, daha neler yarın temizlik yapalım filan dedi bana bayramda, ben de 'ben gidince yaparsın 'dedim. zaten3 ügnlüğüne gitmişim, o evde yaşayan da kendisi, her türlü nimetten faydalanırken hiç sen de gel demiyor ama işe gelince beraber yapacakmışız. olllduuuuu!!! görürsem söylerim

amannnnn ne fenaymış ya sende üzülüyosun çok çekmiş diye bide çekmese nsl olurmuş o da ayrı:)ilişkini kesmekte en iyisini yapmıssın başını çok agrıtırmış devam etseymişş..amann eşyada kıskanılırmı ya allah huzur saglık versinnnn işte cahill diye kıskannıyo:)

yuh yaaa 3 günlügüne gitmişsin sana temizlikmi yaptırmaya çalışıyoooooooo yalnız süper demişsinnnnn kendi ooturuyor temzlesin cnmm..senin evine gelip temizlikmi yapcak sanki:)benimmm eltim yokta görümcem var..altın günü vardı gecen hafta kaynanam aradıı git yardım et hasta diyeee..bende annemlere gitcem dedim:)hastaysa gün yapmassın cnmm sanki altınlaır banamı vercek:)ama güne gittim akşamına misafirler gidince bi baktım içerden gitmiş elektrik süpürgesini getirmiş önüme koyuyo kızım hasta yardım et:)mecburen yaptımmm elime yapışmadı ama kaynanam yap dedigi için batıyo bana

ay benimki hastaneden gelir gelmez yumurtladı.bide kaynnamın bombalarından bitane daha bak bu benim en faworim,

doğumda bağıranlar şımarıklıktan bağırıyolarmış.o bağırmamış sıkmaktan dişleri kırılmış doğumda .kızınıda öyle öğretmişmişmiş.görümcemde annem tembihledi bağıramam diyomuş hemşirelere doğumda o öyle tebiye vermişmiş kızına......
Ne alaka yaaa
bende ona inat bağıra bağıra doğurmazsam......
Bence o gerçekten ağrı görmemiş annemin safra kesesinde taş vardı ihmal etmişti safra kesesi patlamak üzereydi.patlasaymış kanı zehirler anında ölürmüş.ağrıları o kadar şiddetliydiki bayılıyodu.ameliyata bağra bağıra aldılar hiç unutmuyorum bi hemşire gözyaşlarına hakim olamadı....

allaham duy sesimi bana birde elti derdi verme yarabbim. ben evlenmeden önce kaynım birini bulupta gelmesin. pek o taraklarda bezi yok ama bellide olmaz. birde elti çıkarma bana allahım zaten kaynana görümce yetiyor. eltiyi boğuveririm artık bütün hıncımı ondan alırım. insan olan birini çıkar benm karşıma allahım. Amiiiinnnn

affferin sana ezdirme kendini

allah allah yaaa, yuh artık ne diyim bilemedim. allah sana sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin de sallama sen onu ya, bu ne böyle, doğum bağırtısına mı gelmiş sıra. bence de bağıracağın da yoksa bağır hem de kocanı da al yanına onun ellerini tut, gözlerine bak, sana ihtiyacım var filan de, hem kendin için iyi bişey, hem de kaynanan için hem onlar oğullarının mutluluğunu istemiomuydu, ee, sen mutlu olcan ki onu da mutlu edebilesin demi ama

ona alınanlarda gayet güzel kıskanmasına gerek yok.ama tabiki 5 sene sonra benim eşylarımdan daha güzelleri çıkacak niye kıyaslıym ki

En başlarda bir arkadaş eşinin anneannesinden bahsediordu aklıma geldi

bnde eşimin anneannesi ile aynı apt daydım evliliğimin 5. haftasında vefat etti yine Allah rahmet eylesin diyim

beni hiç istemedi hiç sevmedi hatta bir kurban bayramında ay yazıkk bu koyunu nasıl kesicez diye annemle şakalaşırken kadın adını melis koyarız(bnm adım) kesmesi kolay olsun demişti bu en ufağıydı o ölünce mahalleli bizde seni kötü biri sanıorduk dedi herkese hakkımda atmış tutmuş kayınvalidemde annemdir der tabi derdi ve anlatmıorum bile yaptıklarını yani yaşasa boşanırdık okdr diyim dedeside ayrı bir alemdi ama ona alıştım yani ben şeytan oldum kafir oldum annem kafir oldu ben soysuz oldum ama yinede seviyorum adamı

kayınvalidemde istemedi beni hiç ama kabullendi sonra bnde onu idare ettim pofpofladım öle olunca rahat başka şehirde ama her ay gelir bnm tüm planlarımı iptal ettirir beni kendi işlerine koşturur döner

şimdi hamileyim ve hamileliğim zzor geçior. gelmior ve geelmekten bahsetmior bile neden?? allah korusun iş yapmak zorunda kalır diye

zaten şimdiden bizden yazlığı için para istemeye başladı (çocuumuz olcak yav bzm paraya ihtiyacımız var) herhalde biz ondan istemeyelimdiye yapıor sürekli bir para lafı delirdim artık.

oda yetmior ben bebeğn hiçbişeyine karışmam dior maddi manevi yani bunu ilk evlendiğimden beri derdi zaten

cam silemiorum dedim onunda akrabaları gelecekti ertesi gün o 3 tane doğurmuşta ben ne neaazlıymışımda camda silmiş misafirde ağırlamışta hey allahım dedim yaa ya sabıırrr

şimdide rahatsızım hiç konuşmuor bnmle mikemmmeeeeelllllllll insan demin telde denk geldik hııı miden kötüymüş geçer dedi neyin var geçmiş olsun yok ama

bndede şansa onun yaptığı bir dolma var onu yemek istedim yemek yiyemiorum kokuor herşey çünkü onu yollayacak saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…