- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
allah allah yaaa, yuh artık ne diyim bilemedim. Allah sana sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin de sallama sen onu ya, bu ne böyle, doğum bağırtısına mı gelmiş sıra. Bence de bağıracağın da yoksa bağır hem de kocanı da al yanına onun ellerini tut, gözlerine bak, sana ihtiyacım var filan de, hem kendin için iyi bişey, hem de kaynanan içinHem onlar oğullarının mutluluğunu istemiomuydu, ee, sen mutlu olcan ki onu da mutlu edebilesin demi ama
ay benimki hastaneden gelir gelmez yumurtladı.bide kaynnamın bombalarından bitane daha bak bu benim en faworim,
doğumda bağıranlar şımarıklıktan bağırıyolarmış.o bağırmamış sıkmaktan dişleri kırılmış doğumda .kızınıda öyle öğretmişmişmiş.görümcemde annem tembihledi bağıramam diyomuş hemşirelere doğumda o öyle tebiye vermişmiş kızına......
Ne alaka yaaa
bende ona inat bağıra bağıra doğurmazsam......
Bence o gerçekten ağrı görmemiş annemin safra kesesinde taş vardı ihmal etmişti safra kesesi patlamak üzereydi.patlasaymış kanı zehirler anında ölürmüş.ağrıları o kadar şiddetliydiki bayılıyodu.ameliyata bağra bağıra aldılar hiç unutmuyorum bi hemşire gözyaşlarına hakim olamadı....
hıhı tabi şımarıklıktan bağırdımO ne sancıydı be dayanılacak gibi değildi Bende bağırmam diyordum ama sancı vurdukça kendine hakim olamıyorsun ve doğumhanedeki herkes bağırıyordu Doğumdan çıktığımda dudaklarım mosmordu Terbiyeyle ne alakası varmış doğurmanın Benim çektiğim sancının aynısını yaşasında görelim bağırıp bağırmadığını
hıhı tabi şımarıklıktan bağırdımO ne sancıydı be dayanılacak gibi değildi Bende bağırmam diyordum ama sancı vurdukça kendine hakim olamıyorsun ve doğumhanedeki herkes bağırıyordu Doğumdan çıktığımda dudaklarım mosmordu Terbiyeyle ne alakası varmış doğurmanın Benim çektiğim sancının aynısını yaşasında görelim bağırıp bağırmadığını
kesinlikle haklısın acıyı çeken bilir.kendi hamileliği rahat geçtiği için banada inanmıyo iyisin iyisin diyo.yaparsın işlerini diyo.kendi mazallah yardım filan eder dimi......
çok şükür yapıyorum ama bide bana sor temizlik yaparken deterjan kokusundan içim dışıma çıkıyo 10 kere yatıp dinleniyorum zorla yapıyorum
valla naz niyaz diyene allah versin bakalım nasıl nazdan şımarıklıktanmı oluyomuş.kendi bacaklarım ağrıyo diyo tam yatma saati eşimi masaj yaptırmaya çağrıyo sanki kocası yok.ama maşallah düğünlerde oynarken hiç ağırmıyo o bacaklar
annemin de dediği gibi;
en iyi kaynana; ölmüş kaynanadırTöööbe töööbee :26:
boşver canım yıpratma kendini bu kadar. Gıcıklığına çağırıyordur eşini hayret birşey yaa masaj yaptırmaya çağırıyormuşGönderme canım kocanı uyudu falan de.
valla artık dalgaya vuruyorum en iyiside bu zaten
valla naz niyaz diyene allah versin bakalım nasıl nazdan şımarıklıktanmı oluyomuş.kendi bacaklarım ağrıyo diyo tam yatma saati eşimi masaj yaptırmaya çağrıyo sanki kocası yok.ama maşallah düğünlerde oynarken hiç ağırmıyo o bacaklar
bence de öyle yap cnm, sen bebeğinle bu günlerinin tadını çıkar, boşşveeerrr, kaynanaya gıcık oldukça kocaya sarıl, iyi geliyo
Test eidldiOnaylandı
Benim annemde kaynana.yengemle abla kardeş gibiyiz herşeyimize koştu kız.bana ablalık yaptı yeri geldi arkadaş olduk.benden 9 yaş büyük.annem ona bişey dese ben bağırıyodum anneme.gerçi annem çok anlayışlıdır.yengem gelir annemin yanında sigarasını yakar yorgunsa uzanır.baştan çekiniyodu balkona kaçıyodu sigara içmeye annem içerden seslenirdi.kızım üşürsün hasta olcan gel yanımda iç ben rahatsız olmam diye diye alıştırdı.kaynanam yengemede laf sokuyo nasıl annenin yanında sigara içiyo diyo.annemde ne var ben izin veriyorum diyo
ay canım çok yaşa sen hiç gülecegim yoktu allahta seni güldürsün koca kadın eşinimi çagırıyor masaja ?dügündede döktürüyor demek sinirim bozuldu ya gülsekmi sinirden delimi olsak
evet evet en güzelini yapıyosun du bende bi sarılayımda geleyim........
ee canım benim allah sinsi gazabından korusun.senin annen anlayışlıymışta şansına kayınvalden cazgırmış benimkide sinsi boyu kısa ben bazen düşünüyorum boyu kısalrdan korkulur derler bi boyuda yerde derlernevar anlayışlı olslar kendileri gelin olmadı genç olmadı çünkü.benimde bebbegim yok ama şimdi beni arayıp sormayan deger vermeyen kayınvaldem ozaman olunca hiç gelmesin gelsede gayet soguk olurum
bunu hep söylüyorum arkadaşlara rahmetli dedemin bir lafı var
bir insanın g...... Yere yakın mı ondan kork kızım derdi.benim kaynanamda kısa
evet evet sarıl
Benm kocacım iş için şehir dışında :2: 2 hafta daha yok :2: :2: çok özledim aşkıımıı
Ama olsun o gelene kadar annem geldi yanımdaAna kız oturuyoduk, şimdi kardeşim de şubat tatiline girdi o da geldi, tıpkı eski günlerdeki gibi Bi de kocacım gelseydi tam olcaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?