Kaynanalar ve Çocuklarımız

içimi okudun valla bende aynen öyle planlıyodum.eşimde merak ediyo zaten doğumumu.düşünsene beni sezeryana alıyolarmış ben bağırıyomuşum kaynanayı çatlatacam yaaaaaaa

hıhı tabi şımarıklıktan bağırdım o ne sancıydı be dayanılacak gibi değildi bende bağırmam diyordum ama sancı vurdukça kendine hakim olamıyorsun ve doğumhanedeki herkes bağırıyordu doğumdan çıktığımda dudaklarım mosmordu terbiyeyle ne alakası varmış doğurmanın benim çektiğim sancının aynısını yaşasında görelim bağırıp bağırmadığını

kesinlikle haklısın acıyı çeken bilir.kendi hamileliği rahat geçtiği için banada inanmıyo iyisin iyisin diyo.yaparsın işlerini diyo.kendi mazallah yardım filan eder dimi......
çok şükür yapıyorum ama bide bana sor temizlik yaparken deterjan kokusundan içim dışıma çıkıyo 10 kere yatıp dinleniyorum zorla yapıyorum

valla naz niyaz diyene allah versin bakalım nasıl nazdan şımarıklıktanmı oluyomuş.kendi bacaklarım ağrıyo diyo tam yatma saati eşimi masaj yaptırmaya çağrıyo sanki kocası yok.ama maşallah düğünlerde oynarken hiç ağırmıyo o bacaklar

annemin de dediği gibi;
en iyi kaynana; ölmüş kaynanadır töööbe töööbee :26:

Biz eşimle oynamasını dans etmesini çok severiz.ikimizde oynağız yaniyakın akrabaların düğünlerinde yaşıtlarımızla en baştayızdır coşmada.kadın inat ya pop müzikte eşimle karşılıklı coşmuşuz girdi aramıza eşime döndü ben kaldım dışarda.ama kendini komik duruma düşürdü

boşver canım yıpratma kendini bu kadar. gıcıklığına çağırıyordur eşini hayret birşey yaa masaj yaptırmaya çağırıyormuş gönderme canım kocanı uyudu falan de.

boşver canım yıpratma kendini bu kadar. Gıcıklığına çağırıyordur eşini hayret birşey yaa masaj yaptırmaya çağırıyormuş Gönderme canım kocanı uyudu falan de.

valla artık dalgaya vuruyorum en iyiside bu zaten

Benim annemde kaynana.yengemle abla kardeş gibiyiz herşeyimize koştu kız.bana ablalık yaptı yeri geldi arkadaş olduk.benden 9 yaş büyük.annem ona bişey dese ben bağırıyodum anneme.gerçi annem çok anlayışlıdır.yengem gelir annemin yanında sigarasını yakar yorgunsa uzanır.baştan çekiniyodu balkona kaçıyodu sigara içmeye annem içerden seslenirdi.kızım üşürsün hasta olcan gel yanımda iç ben rahatsız olmam diye diye alıştırdı.kaynanam yengemede laf sokuyo nasıl annenin yanında sigara içiyo diyo.annemde ne var ben izin veriyorum diyo

Ay canım çok yaşa sen hiç gülecegim yoktu Allahta seni güldürsün koca kadın eşinimi çagırıyor masaja ?dügündede döktürüyor demek sinirim bozuldu ya gülsekmi sinirden delimi olsak

bence de öyle yap cnm, sen bebeğinle bu günlerinin tadını çıkar, boşşveeerrr, kaynanaya gıcık oldukça kocaya sarıl, iyi geliyo
Test eidldi Onaylandı

evet evet en güzelini yapıyosun du bende bi sarılayımda geleyim........

ee canım benim Allah sinsi gazabından korusun.senin annen anlayışlıymışta şansına kayınvalden cazgırmış benimkide sinsi boyu kısa ben bazen düşünüyorum boyu kısalrdan korkulur derler bi boyuda yerde derlernevar anlayışlı olslar kendileri gelin olmadı genç olmadı çünkü.benimde bebbegim yok ama şimdi beni arayıp sormayan deger vermeyen kayınvaldem ozaman olunca hiç gelmesin gelsede gayet soguk olurum

ay canım çok yaşa sen hiç gülecegim yoktu allahta seni güldürsün koca kadın eşinimi çagırıyor masaja ?dügündede döktürüyor demek sinirim bozuldu ya gülsekmi sinirden delimi olsak

utanmasa deve kadar oğlanı alıp emzircek yanında yatırcakhiç sorma şekerim nasıl kırıtıyo oynuyo.yazın istanbulda düğüne gittik hazırlanıyoruz.hayatında makyaj yapmayan kadın sırf beni kıskanmaktan makyaj yaptı.bide benim verdiğim ruju beğenmedi kızlardan kırmızı bi ruj bulmuş ayyyy görmen lazım.kayınpeder görmüş şok.....kızmış ne bu yaşta bu kıpkırmızı ruj diye fırçalamış

evet evet en güzelini yapıyosun du bende bi sarılayımda geleyim........

evet evet sarıl
benm kocacım iş için şehir dışında :2: 2 hafta daha yok :2: :2: çok özledim aşkıımıı
ama olsun o gelene kadar annem geldi yanımda ana kız oturuyoduk, şimdi kardeşim de şubat tatiline girdi o da geldi, tıpkı eski günlerdeki gibi bi de kocacım gelseydi tam olcaktı

bunu hep söylüyorum arkadaşlara rahmetli dedemin bir lafı var

bir insanın g...... Yere yakın mı ondan kork kızım derdi.benim kaynanamda kısa

bunu hep söylüyorum arkadaşlara rahmetli dedemin bir lafı var

bir insanın g...... Yere yakın mı ondan kork kızım derdi.benim kaynanamda kısa

öfff ne çirkin benzzetmeler ya çok kırıcı ayrıca onuda allah kısa yaratmış yaradana saygısızlık ediyosun en başta.... günaha giriyosun...

allah kavuştursun canım bazen benimkide toplantıya gidiyo.çok sıkılıyorum o yokken bide korkuyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…