Kaynanalar ve Çocuklarımız

öfff ne çirkin benzzetmeler ya çok kırıcı ayrıca onuda allah kısa yaratmış yaradana saygısızlık ediyosun en başta.... Günaha giriyosun...

doğru söylüyosun sözüm meclisten dışarı dedemin lafından yola çıkarak sadece kayınvalidem adına söylüyorum.yoksa elbetteki boyu kısa olan herkes onun gibi değil.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

öfff ne çirkin benzzetmeler ya çok kırıcı ayrıca onuda allah kısa yaratmış yaradana saygısızlık ediyosun en başta.... günaha giriyosun...

bu bir benzetme;
yani teşbihte hata olmaz.
arkadaş o kadar bunalmış ki, böyle bir benzetme yapması bence o kadar da yanlış değil, sonuçta o kişiye zarar vermiyor, aksine gördüğü zararı kendince bu şekilde söyleyerek rahatlıyor. takılmayalım lütfen bu tarz şeylere

estağfurulah bak benimde boyum kısa değil yada tabir ettiğin gibi değil... ama sen böyle konuşursan bu konuşmandan bile sorgulanacaksın ...
ben sadece seni uyarmak istedim kötülüğün için değil iyiliğin için ...
kayınvalideni sevmeyebilirsin huylarından dolayı sevmiyorum de...
bu çok normal kimse kimseyi sevmek zorunda değil...
ama boyu kısa vs... çok çirkin o istermi boyu kısa olsun bizim ne haddimize yaradanın işine karışmak
herkesi istediği gibi yaratıyoo...
ben bunlarla dalga geçilmesinden hoşlanmıyorum...
sadece belirtmek istedim...
sende kusura bakma karıştığım için..

öfff ne çirkin benzzetmeler ya çok kırıcı ayrıca onuda allah kısa yaratmış yaradana saygısızlık ediyosun en başta.... günaha giriyosun...

tabiki Allah hepimizi yaratıı arkadaş ve ben boyu kısalara yorum yapmıyoruz dikkat ettiyseniz arkadaş benzetmeden dolayı öle dedi dedesinin o şekilde söledigi yoksa boyu kısasındada haini vardır boyu uzunundada o söz gelimiydi ve canımız yandıgı için o laf yerine oturdu

boşver canım önemli değil herkes istediğini düşünsün.sonuçta ben bu lafı onun gibi olanlara söyledim yoksa boyu kısa olan sevdiğim insanlarda var ama bu lafın özü kısa boylu insanların biraz fettan olduğudur ben öyle olduklarına inanıyorum buda benim fikrim

sana özeniyor sana benzemek istiyor ve benzeyim derken kendi gülünç duruma düşüyor Allah akıl fikir versin canım boşver sen huzuruna bak

ben de sennle aynı fikirdeyim cnm kesinlikle sana katılıyorum

...boyu kısa arkadaşlar birz fettan mı olur
çok yanlış düşünüyosun bunun boyla ne alakası varki anlamadım çok cahilce bi düşünce neyse sana kolay gelsin..

Ya tabiki canım kimsenin fiziki özelligiyle ilgili degil konuşmalarımız.ben anlıyorum seni bu lafı sonuçta biz çıkarmadık atasözü gibi bir de yim olmuş bir bildikleri gördükleri olmuşki böle denmiş.yoksa haşa Yaradanın yarattıgına laf demek ne haddimize sonuçta kimse dört dörtlük degil ama böle bi laf var senin dedigine katılıyorum:13:

ben dalga geçmedim arkadaşım.ayrıca bu istatistik olarakta belirlenmiş bişey kötü bişeydir demiyorum.fiziksel özelliklere bakarak yapılan karakter analizleri vardır.buda bilimsel bir genelleme.ayrıca bende sarışınım.bununla ilgili şeyler de var ben rahatsız olmuyorum.

ayyyy
içime fenalıklar geldi
demekki neymiiiişşşşş
kaynana olmak içiiinnnnn
ne boyun kısa olması gerekiyor
ne de bir oğlunun olup büyüyüp evlenmesi....
bu bazı insanların kanında vaaarrrr :2: :13:

...boyu kısa arkadaşlar birz fettan mı olur
çok yanlış düşünüyosun bunun boyla ne alakası varki anlamadım çok cahilce bi düşünce neyse sana kolay gelsin..

bunu arkadaş uydurmadı canım eskilerden gelen bir deyim hiç duymadın galiba yoksa herboyu kısa olan kötü degil tabiki benimde teyzemin boyu kısa kalbide çok temiz.arkadaş huyu huysuz olanlar için böle deyimn kullandı bunda yanlış anlaşılıcak bişey yok

Bende sarışınım aptal sarışınım o zaman.bunu ben söylesem beni tanıyan öyle olmadığımı bilicektir zaten.

biz boyu kısa olan herkes öyledir demedik artı bir alay dalga konusu yok.boyu uzun olupta kötü olanlarda var.ama benim söylediğim farklı.ya arkadaşlar hepinize soruyorum fiziksel özelliklere bakılarak yapılan karakter analizi diye bir araştırma verileri var ama oradada zaten yüzde yüzü bu şekildedir demiyo.bu bir genelleme elbette istisna farklılıklar var.ayyyyyyyyyyyyy dilimde tüy bitti.bak kendimi bile aptal sarışın yaptım ne diyim

tamam canım boşver takma kafana.senin dedigin deyim yüzyıllardır olan bir deyim bunu sen uydurmadın olmuşki bişeyler öle denmiş yoksa her insanın huyu karakteri farklıdır tabiki boşver bu konudan konuşmayalım daha sen bursaya geliyomusun hiç merkeze?

ayyyyyyyyyyyy jeton yeni düştü benim.aptal sarışınım ya ben.........çok doğru demişsin tatlım

bu ara pek gidemiyorum bulantılar var ya. Arabaya binince fena oluyorum canım doktora bile zor gidiyorum arka koltukta elimde poşetlebu ara çok sıkıldım iyi olursam bursayı fethedicem

ayy bu kıskançlık benm kaynanadada var yaa..taba renklı botlar cantalar modaydı bı cantam vardı taba rengı aynısından aldı ablası ne o gelınınlemı yarışıyosun dedı ne gulmuştum yaa..
bıde kahve rengı botlarmdan almıştı gorsenz aynı genc kız tarzı sende ne ısı varya 50 yasında kadınsn..
hey yarabbım en cokta duğunumde sınır olmuştum kaynanam kapalıdr ama dugunlerde açılır kapanmaz.
boydan kırıkbeyaz sırf gübürlü bı elbıse gydı herkes hangınz gelın dıye laf carptı sınırımden çatlamıştım ama onun hoşuna gdıyodu resmen bnle yarışıyoo
bıde su duğunlerde bızde cok oynarz ve komık olan sureklı erkeklerın oynadığı bolumde oynar eşımın karsısına gecebılmekıcın cırpınır resmen...bı gun dedım ne ısın var orda gelsene butun kadnlar burda sen erkeklerın ıcındesn...oğlunu takıp edıyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…