- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
öfff ne çirkin benzzetmeler ya çok kırıcı ayrıca onuda allah kısa yaratmış yaradana saygısızlık ediyosun en başta.... Günaha giriyosun...
öfff ne çirkin benzzetmeler ya çok kırıcı ayrıca onuda allah kısa yaratmış yaradana saygısızlık ediyosun en başta.... günaha giriyosun...
doğru söylüyosun sözüm meclisten dışarı dedemin lafından yola çıkarak sadece kayınvalidem adına söylüyorum.yoksa elbetteki boyu kısa olan herkes onun gibi değil.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
öfff ne çirkin benzzetmeler ya çok kırıcı ayrıca onuda allah kısa yaratmış yaradana saygısızlık ediyosun en başta.... günaha giriyosun...
boşver canım önemli değil herkes istediğini düşünsün.sonuçta ben bu lafı onun gibi olanlara söyledim yoksa boyu kısa olan sevdiğim insanlarda var ama bu lafın özü kısa boylu insanların biraz fettan olduğudur ben öyle olduklarına inanıyorum buda benim fikrimbu bir benzetme;
yani teşbihte hata olmaz.
Arkadaş o kadar bunalmış ki, böyle bir benzetme yapması bence o kadar da yanlış değil, sonuçta o kişiye zarar vermiyor, aksine gördüğü zararı kendince bu şekilde söyleyerek rahatlıyor. Takılmayalım lütfen bu tarz şeylere
utanmasa deve kadar oğlanı alıp emzircek yanında yatırcakhiç sorma şekerim nasıl kırıtıyo oynuyo.yazın istanbulda düğüne gittik hazırlanıyoruz.hayatında makyaj yapmayan kadın sırf beni kıskanmaktan makyaj yaptı.bide benim verdiğim ruju beğenmedi kızlardan kırmızı bi ruj bulmuş ayyyy görmen lazım.kayınpeder görmüş şok.....kızmış ne bu yaşta bu kıpkırmızı ruj diye fırçalamış
boşver canım önemli değil herkes istediğini düşünsün.sonuçta ben bu lafı onun gibi olanlara söyledim yoksa boyu kısa olan sevdiğim insanlarda var ama bu lafın özü kısa boylu insanların biraz fettan olduğudur ben öyle olduklarına inanıyorum buda benim fikrim
boşver canım önemli değil herkes istediğini düşünsün.sonuçta ben bu lafı onun gibi olanlara söyledim yoksa boyu kısa olan sevdiğim insanlarda var ama bu lafın özü kısa boylu insanların biraz fettan olduğudur ben öyle olduklarına inanıyorum buda benim fikrim
ben dalga geçmedim arkadaşım.ayrıca bu istatistik olarakta belirlenmiş bişey kötü bişeydir demiyorum.fiziksel özelliklere bakarak yapılan karakter analizleri vardır.buda bilimsel bir genelleme.ayrıca bende sarışınım.bununla ilgili şeyler de var ben rahatsız olmuyorum.estağfurulah bak benimde boyum kısa değil yada tabir ettiğin gibi değil... Ama sen böyle konuşursan bu konuşmandan bile sorgulanacaksın ...
Ben sadece seni uyarmak istedim kötülüğün için değil iyiliğin için ...
Kayınvalideni sevmeyebilirsin huylarından dolayı sevmiyorum de...
Bu çok normal kimse kimseyi sevmek zorunda değil...
Ama boyu kısa vs... çok çirkin o istermi boyu kısa olsun bizim ne haddimize yaradanın işine karışmak
herkesi istediği gibi yaratıyoo...
Ben bunlarla dalga geçilmesinden hoşlanmıyorum...
Sadece belirtmek istedim...
Sende kusura bakma karıştığım için..
...boyu kısa arkadaşlar birz fettan mı olur
çok yanlış düşünüyosun bunun boyla ne alakası varki anlamadım çok cahilce bi düşünce neyse sana kolay gelsin..
bunu arkadaş uydurmadı canım eskilerden gelen bir deyim hiç duymadın galiba yoksa herboyu kısa olan kötü degil tabiki benimde teyzemin boyu kısa kalbide çok temiz.arkadaş huyu huysuz olanlar için böle deyimn kullandı bunda yanlış anlaşılıcak bişey yok
Bende sarışınım aptal sarışınım o zaman.bunu ben söylesem beni tanıyan öyle olmadığımı bilicektir zaten.
boşver canım ya.yarası olan gocunur allah biliyor görüyor herşeyi kimin neoldugunu
biz boyu kısa olan herkes öyledir demedik artı bir alay dalga konusu yok.boyu uzun olupta kötü olanlarda var.ama benim söylediğim farklı.ya arkadaşlar hepinize soruyorum fiziksel özelliklere bakılarak yapılan karakter analizi diye bir araştırma verileri var ama oradada zaten yüzde yüzü bu şekildedir demiyo.bu bir genelleme elbette istisna farklılıklar var.ayyyyyyyyyyyyy dilimde tüy bitti.bak kendimi bile aptal sarışın yaptım ne diyim
ayyyy
içime fenalıklar geldi
demekki neymiiiişşşşş
kaynana olmak içiiinnnnn
ne boyun kısa olması gerekiyor
ne de bir oğlunun olup büyüyüp evlenmesi....
Bu bazı insanların kanında vaaarrrr :2::13:
tamam canım boşver takma kafana.senin dedigin deyim yüzyıllardır olan bir deyim bunu sen uydurmadın olmuşki bişeyler öle denmiş yoksa her insanın huyu karakteri farklıdır tabiki boşver bu konudan konuşmayalım daha sen bursaya geliyomusun hiç merkeze?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?