Kaynanalar ve Çocuklarımız

bu ara pek gidemiyorum bulantılar var ya. Arabaya binince fena oluyorum canım doktora bile zor gidiyorum arka koltukta elimde poşetlebu ara çok sıkıldım iyi olursam bursayı fethedicem

çok geçmiş olsun canım ben bursayı seviyorum ya tarihi maneviyatı yüksek olan bi şehir bugün merkezdeydim eşimle gezdik biraz.cumhuriyet caddesine tranvay getiriceklermiş canım bazı yerlerede istanbuldaki istiklal caddesi gibi olucakmış güzelleşiyor bursamızinşllh bulantıların geçerde gezersin canım sende

oğlu bekarken bukadar üstüne düşmüyordur evlenince sen elinden alıyorsun ya ondandır canım kayınvaldenin canını yaktın oglunu elinden aldın niye kızıyosun kadıncagızaşaka bi yanada çogu böyledir malesef:89:

ooooooooooo sen benim kaynamın düğünlerde giydiği lame taşlı ayakkabıları gör.bi laf vardı nasıldı o ya üstü bişey altı şişhane miydi neydi doğrusu o .üstte demode şeyler alttada o ayakkabılar çok şıktı

ayy hakkaten he.benimki biz nişanlıyken bigün düğün alışverişine gidiyoruz arabada gizli gizli ağlıyo.annemde hayırdır dedi.ay evleniyolar oğlumun yatağı boş kalcak ona ağlıyorum dedi.annemde güldü.sen dedi üst kata gidicek diye ağlıyosun ayrıca işyeri evin altında balkondan kafanı uzatsan görücen ayol bunamı ağlıyosun dedi.ben üzülmüyorum alnımın akıyla kızım telli duvaklı veriyorum sevdiğine onlar mutlu olsun bende mutlu olurum demişti

üzgünüm kaynanacım oğlunun yatağı boş kaldı çünkü biz oraya sığamayız daha büyüğünü ve konforlusunu aldık canım.istersen gel yat ortamıza dicem ama aaaaaa bunların üç kişiliği yok tüh bak görüyomusun ne kadar üzüldüüüüm ne kkaaddaaarr üzüldüm.napıcan başka sefere artık.henüz kaynanaların da sığabilceği bi yatak teknolojisi geliştirilmedi canım baaaaaaaaay hadi biz kaçtık muck muck sanaaaa

allah ıyılısını versn emı ne guldumyaaa
benm kaynanam benı ıstemeye geldıklerınde ağladı bız ağlamadık o ağladı...

İşyerinde okudum. gülmemek için şekilden şekile giriyorum dudaklarımı ısırıyorum:)
ancak bukadar güzel yazılabilir arkadaşım tebrikler:)

Benim kaynanam beni oğlundan ayırt etmez o neyse bende öyleyim(mişim).
Geçen gün Eşimle aynı t-shirt'ü giydik,yan yana oturuyoruz. Oğlum senin t-shirt'ün nekadar güzelmiş dedi. Ne o anne benimkini beğenmedin galiba diyince fark etti aynı olduğunu baktığı yokki

torunun olacak dedik ne bulduysa yiyecek içecek oğluna taşıdı herzamanki gibi
alooo hamile olan benim oğlun değil dicektim ama neyseeeeee

selam konunuzu günlerdir takip ediyorum,kimi zaman gülüyorum kimi zamanda yanlız değilim benim kaynana gibilerde varmış diye içime daral geliyo valla benim kaynanamında bi incisini paylaşmak istedim sizinle 6 senelik evliyim altlı üstlü oturuyoruz kaynanayla evliliğimizin 1, senesinde eşimden kaynaklanan problemden dolayı çocuğumuzun olmucanı öğrendik eşim ameliyat bile oldu ama sonuç negatif bu durumumuzu bilen oğlunda problem olduğunu bilen kaynanam, yinede bana senin küçük rahmin varmı diye sordu aynen şöyle sordu kaynanam ve ben oturuyoruz bigün birden bana dediki dışardaki o büyük rahim çocuk yapmaya falan yaramıyo asıl rahim küçük tepesi delik olan çocuğu kapan asıl o, çocuğu yapan o sende ondan yok galiba yoksa çocuk neden olmuyo ben doktorlara inanmıyorum benim oğlumun bişeyi yok (bu laflar aynen kaynanamın lafları) bende o zamn daha yeni evliyim saf gelinim var anne var diyorum HEY ALLAHIM YAAA ŞİMDİKİ AKLIM OLSA VARYAAAAA daha 1 ay önce tüp bebek denedik gene olmadı kaynanam oğlumun bişeyi yok diyoya koskoca izmirdeki doktorlar yalan söyledi ankaranın doktoruna gittik gene olmadı ooooooooofffffffff daral geldi varya ben daha kaynanamın incilerini anlatsam oooooffff ooofff bu sayfalar yetmez

kendi annenemi 15 günde bir gidiyorsun cnmm..eger öleyse ben olsam sürekli giderdim:)yani sırf kaynanama inat

1,5 aylık evliyken anneme gitmiştim 2.kez.giderken kaynanama söylemedim.sadece eşime söyledim.zaten eşim kapıya kadar götürdü akşamda kendi gelip aldı.ben eve geldim eşimde aşağı dükkana indi.yemeğe çıkarken eve annesine uğramış.hemen şikayet etmiş eşime demek annesine gitti benim haberim yok diye.eşimde bir hışımla geldi eve.
ben sana demedim mi biyere giderken anneme söyliceksin diye.söylememişsin giderken dedi.bende,
hemen şikayetmi etti dün bir bugün iki.ne sorunlu insanlarsınız söylemek zorunda değilim ona dedim.ve eşim orda hayatının en büyük hatasını yaptı.......
annelerini arayıp ,hemen yukarı gelin dedi.onlarda bu fırsatı kaçırırmı.hemen geldiler.aklı başında insanlar karı koca kavgasına karışmaz biz böyle gördük.
başladı hepsi birden bana bağırmaya.ben ağlamaktan kitlendim konuşamıyorum.

kaynatam diyoki
bu evin kuralları var.kalmak istiyosan bizden izin alcaksın annene giderken kayınvalidenle gitceksin.kurallara uymıcaksan kapı orda dedi bana.eşim beni savunacağına gitsin bu baba ne gerekiyosa yapalım dedi.hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım hiç bu kadar kırılmamıştım.kitlendim ağlamaktan konuşamadım.elimde bi selpak vardı onu çöpe atıp yenisini almak için kalktım.kaynanam kolumdan çekip otur buraya baban konuşuyo dedi.hiç bişey yapamadım oturdum uyuşmuş gibiydim.saydılar saydılar gittiler.sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağladım alt kattakiler bile duymuş ağladığımı.kimseye anlatmadım.eşimle hiç konuşmadım.sonradan pişman oldu yaptıklarına.affettim bende.aradan 1hafta geçti halama oturmaya gitik kaynanamıda çağırdım gelmedi.kşam eşim beni halamlara almaya geldi eve yaklaşmıştık arabada

bundan sonra yukarda yemek yapmak yok aşağı inceksin annemlerde durcaz yardım etceksin ona dedi.işte o an şimşekler çaktı.arabanın kapısına bir yumruk patlattım bi parça kırıldı kapıdan.durdur hemen atlarım anneme gidicem dedim.kapıları kilitledi.tamam ben bırakıcam dedi.bıraktı anneme son gaz bastı gitti.bende o ana kadar yapılan herşeyi anlattım anneme.tamam kızım napalım madem böyle gitmez bu iş dedi.aradan 3 gün geçti.büyük abimin haberi yoktu kayınpeder arayıp gel seninle konuşcaz demiş.abimde beni aradı ne münasebet ne konuşcakmış benle dedi.bende abi gel konuşalım benden duy o zaman dedim.böyle böyle yaptılar dedim.eşimi aradı ben annemdeyim siz gelceksiniz ben gelmiyorum dedi abim.kaynana korkudan gelememiş eltiyi göndermiş.benim babam vefat ettiği için abim söz sahibidir.ben bu kızı annene babana vermedim sana verdim adam gibi sahip çıkçaksan al karını git yok diyosan ben sahip çıkarım kardeşime dedi.neyse baya konuşuldu tabi eşim beni ikna etti ve eve döndüm bidaha böyle büyük olay yaşamadık.eşimde yavaş yavaş düzeldi ve 1 yıl geçti böyle.....

İşyerinde okudum. gülmemek için şekilden şekile giriyorum dudaklarımı ısırıyorum:)
ancak bukadar güzel yazılabilir arkadaşım tebrikler:)

allah ağlatmasın bende moral olsun hepimize diye yazdım ama en son yazdıklarımı yazarken çok ağladım....

üzülme canım inşallah olur herşey nasip kısmet zamanı var demekki.o kaynananda ne çok biliyomuş doktormuymuş ilk defa duyuyorum iç rahim falan.uydurmasın amacı sırf seni üzmek boşver sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…