bu ara pek gidemiyorum bulantılar var ya. Arabaya binince fena oluyorum canım doktora bile zor gidiyorum arka koltukta elimde poşetlebu ara çok sıkıldım iyi olursam bursayı fethedicem
ayy bu kıskançlık benm kaynanadada var yaa..taba renklı botlar cantalar modaydı bı cantam vardı taba rengı aynısından aldı ablası ne o gelınınlemı yarışıyosun dedı ne gulmuştum yaa..
bıde kahve rengı botlarmdan almıştı gorsenz aynı genc kız tarzı sende ne ısı varya 50 yasında kadınsn..
hey yarabbım en cokta duğunumde sınır olmuştum kaynanam kapalıdr ama dugunlerde açılır kapanmaz.
boydan kırıkbeyaz sırf gübürlü bı elbıse gydı herkes hangınz gelın dıye laf carptı sınırımden çatlamıştım ama onun hoşuna gdıyodu resmen bnle yarışıyoo
bıde su duğunlerde bızde cok oynarz ve komık olan sureklı erkeklerın oynadığı bolumde oynar eşımın karsısına gecebılmekıcın cırpınır resmen...bı gun dedım ne ısın var orda gelsene butun kadnlar burda sen erkeklerın ıcındesn...oğlunu takıp edıyoo...
ayy bu kıskançlık benm kaynanadada var yaa..taba renklı botlar cantalar modaydı bı cantam vardı taba rengı aynısından aldı ablası ne o gelınınlemı yarışıyosun dedı ne gulmuştum yaa..
Bıde kahve rengı botlarmdan almıştı gorsenz aynı genc kız tarzı sende ne ısı varya 50 yasında kadınsn..
Hey yarabbım en cokta duğunumde sınır olmuştum kaynanam kapalıdr ama dugunlerde açılır kapanmaz.
Boydan kırıkbeyaz sırf gübürlü bı elbıse gydı herkes hangınz gelın dıye laf carptı sınırımden çatlamıştım ama onun hoşuna gdıyodu resmen bnle yarışıyoo
bıde su duğunlerde bızde cok oynarz ve komık olan sureklı erkeklerın oynadığı bolumde oynar eşımın karsısına gecebılmekıcın cırpınır resmen...bı gun dedım ne ısın var orda gelsene butun kadnlar burda sen erkeklerın ıcındesn...oğlunu takıp edıyoo...
oğlu bekarken bukadar üstüne düşmüyordur evlenince sen elinden alıyorsun ya ondandır canım kayınvaldenin canını yaktın oglunu elinden aldın niye kızıyosun kadıncagızaşaka bi yanada çogu böyledir malesef:89:
üzgünüm kaynanacım oğlunun yatağı boş kaldı çünkü biz oraya sığamayız daha büyüğünü ve konforlusunu aldık canım.istersen gel yat ortamıza dicem ama aaaaaa bunların üç kişiliği yok tüh bak görüyomusun ne kadar üzüldüüüüm ne kkaaddaaarr üzüldüm.napıcan başka sefere artık.henüz kaynanaların da sığabilceği bi yatak teknolojisi geliştirilmedi canım baaaaaaaaay hadi biz kaçtık muck muck sanaaaa
allah ıyılısını versn emı ne guldumyaaa
benm kaynanam benı ıstemeye geldıklerınde ağladı bız ağlamadık o ağladı...
üzgünüm kaynanacım oğlunun yatağı boş kaldı çünkü biz oraya sığamayız daha büyüğünü ve konforlusunu aldık canım.istersen gel yat ortamıza dicem ama aaaaaa bunların üç kişiliği yok tüh bak görüyomusun ne kadar üzüldüüüüm ne kkaaddaaarr üzüldüm.napıcan başka sefere artık.henüz kaynanaların da sığabilceği bi yatak teknolojisi geliştirilmedi canım baaaaaaaaay hadi biz kaçtık muck muck sanaaaa
kendi annenemi 15 günde bir gidiyorsun cnmm..eger öleyse ben olsam sürekli giderdim:)yani sırf kaynanama inat
İşyerinde okudum. gülmemek için şekilden şekile giriyorum dudaklarımı ısırıyorum:)
ancak bukadar güzel yazılabilir arkadaşım tebrikler:)
selam konunuzu günlerdir takip ediyorum,kimi zaman gülüyorum kimi zamanda yanlız değilim benim kaynana gibilerde varmış diye içime daral geliyo vallabenim kaynanamında bi incisini paylaşmak istedim sizinle 6 senelik evliyim altlı üstlü oturuyoruz kaynanayla evliliğimizin 1, senesinde eşimden kaynaklanan problemden dolayı çocuğumuzun olmucanı öğrendik eşim ameliyat bile oldu ama sonuç negatif bu durumumuzu bilen oğlunda problem olduğunu bilen kaynanam, yinede bana senin küçük rahmin varmı diye sordu aynen şöyle sordu kaynanam ve ben oturuyoruz bigün birden bana dediki dışardaki o büyük rahim çocuk yapmaya falan yaramıyo asıl rahim küçük tepesi delik olan çocuğu kapan asıl o, çocuğu yapan o sende ondan yok galiba yoksa çocuk neden olmuyo ben doktorlara inanmıyorum benim oğlumun bişeyi yok (bu laflar aynen kaynanamın lafları) bende o zamn daha yeni evliyim saf gelinim var anne var diyorum HEY ALLAHIM YAAA ŞİMDİKİ AKLIM OLSA VARYAAAAA daha 1 ay önce tüp bebek denedik gene olmadı kaynanam oğlumun bişeyi yok diyoya koskoca izmirdeki doktorlar yalan söyledi ankaranın doktoruna gittik gene olmadı ooooooooofffffffff daral geldi varya ben daha kaynanamın incilerini anlatsam oooooffff ooofff bu sayfalar yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?