İçini dök rahatla topiği olmuş burası yahu...
Kaynanalarda da hergün bi vukuat!!!
çok şükür başka derdim yok.ama kaynana yetiyo ömrümden en az 10yıl eksiltti.ama ben çok doluyum patlamaya hazır bomba gibiyim kaynanayı havaya uçurcam.
konu kaynanalar olursa değil 10 100 sayfa da yaızlır
ben anlatsam roman olur yok satar valla.bigün kocam iflas ederse para için değil ama zevk için yapıcam anasını satıym.greeneyes ve kaynanatörrrr...
Nolur benimkini de patlat!!!
üzgünüm kaynanacım oğlunun yatağı boş kaldı çünkü biz oraya sığamayız daha büyüğünü ve konforlusunu aldık canım.istersen gel yat ortamıza dicem ama aaaaaa bunların üç kişiliği yok tüh bak görüyomusun ne kadar üzüldüüüüm ne kkaaddaaarr üzüldüm.napıcan başka sefere artık.henüz kaynanaların da sığabilceği bi yatak teknolojisi geliştirilmedi canım baaaaaaaaay hadi biz kaçtık muck muck sanaaaa
slm yeniyim konunuz harika bayıldım
İçini dök rahatla topiği olmuş burası yahu...
Kaynanalarda da hergün bi vukuat!!!
hoşgeldin canımiç dökmek serbest
aynen öyle canım ya ne konu açmışım bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim meğer ne çok dertliymişiz bu konuda
Allah bizleri kaynanaların gazabından korusun aminnnnn
birde şöyle birşey var oğulları tadından yenmiyor ama anneleri acı biber gibi
böyle kadınlardan bu kadar tatlı çocuklar çıksın
birde şöyle birşey var oğulları tadından yenmiyor ama anneleri acı biber gibi
böyle kadınlardan bu kadar tatlı çocuklar çıksın
bak şimdi gel de kızma bu soğuk havada daha 5 aylık bebeğimi alış veriş merkezine götürmüşler.hemde yürüyerek gidiyorlar..aradım evde yoklar...sinir hastası olucam az kaldı.bir şey desek alın kendiniz bakın diyor eşimde başkasının bakmasındansa annem baksın daha iyi diyorrrrr
1,5 aylık evliyken anneme gitmiştim 2.kez.giderken kaynanama söylemedim.sadece eşime söyledim.zaten eşim kapıya kadar götürdü akşamda kendi gelip aldı.ben eve geldim eşimde aşağı dükkana indi.yemeğe çıkarken eve annesine uğramış.hemen şikayet etmiş eşime demek annesine gitti benim haberim yok diye.eşimde bir hışımla geldi eve.
ben sana demedim mi biyere giderken anneme söyliceksin diye.söylememişsin giderken dedi.bende,
hemen şikayetmi etti dün bir bugün iki.ne sorunlu insanlarsınız söylemek zorunda değilim ona dedim.ve eşim orda hayatının en büyük hatasını yaptı.......
annelerini arayıp ,hemen yukarı gelin dedi.onlarda bu fırsatı kaçırırmı.hemen geldiler.aklı başında insanlar karı koca kavgasına karışmaz biz böyle gördük.
başladı hepsi birden bana bağırmaya.ben ağlamaktan kitlendim konuşamıyorum.
kaynatam diyoki
bu evin kuralları var.kalmak istiyosan bizden izin alcaksın annene giderken kayınvalidenle gitceksin.kurallara uymıcaksan kapı orda dedi bana.eşim beni savunacağına gitsin bu baba ne gerekiyosa yapalım dedi.hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım hiç bu kadar kırılmamıştım.kitlendim ağlamaktan konuşamadım.elimde bi selpak vardı onu çöpe atıp yenisini almak için kalktım.kaynanam kolumdan çekip otur buraya baban konuşuyo dedi.hiç bişey yapamadım oturdum uyuşmuş gibiydim.saydılar saydılar gittiler.sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağladım alt kattakiler bile duymuş ağladığımı.kimseye anlatmadım.eşimle hiç konuşmadım.sonradan pişman oldu yaptıklarına.affettim bende.aradan 1hafta geçti halama oturmaya gitik kaynanamıda çağırdım gelmedi.kşam eşim beni halamlara almaya geldi eve yaklaşmıştık arabada
bundan sonra yukarda yemek yapmak yok aşağı inceksin annemlerde durcaz yardım etceksin ona dedi.işte o an şimşekler çaktı.arabanın kapısına bir yumruk patlattım bi parça kırıldı kapıdan.durdur hemen atlarım anneme gidicem dedim.kapıları kilitledi.tamam ben bırakıcam dedi.bıraktı anneme son gaz bastı gitti.bende o ana kadar yapılan herşeyi anlattım anneme.tamam kızım napalım madem böyle gitmez bu iş dedi.aradan 3 gün geçti.büyük abimin haberi yoktu kayınpeder arayıp gel seninle konuşcaz demiş.abimde beni aradı ne münasebet ne konuşcakmış benle dedi.bende abi gel konuşalım benden duy o zaman dedim.böyle böyle yaptılar dedim.eşimi aradı ben annemdeyim siz gelceksiniz ben gelmiyorum dedi abim.kaynana korkudan gelememiş eltiyi göndermiş.benim babam vefat ettiği için abim söz sahibidir.ben bu kızı annene babana vermedim sana verdim adam gibi sahip çıkçaksan al karını git yok diyosan ben sahip çıkarım kardeşime dedi.neyse baya konuşuldu tabi eşim beni ikna etti ve eve döndüm bidaha böyle büyük olay yaşamadık.eşimde yavaş yavaş düzeldi ve 1 yıl geçti böyle.....
canım çok sabırlıymışsın gerçekten, ben olsam daha ilk olayda boşanırdım. ne o öyle annesiyle babasını başıma salacak birde üzerine kolumu falan çekiştirecekler. gerekirse dayak yerdim ama orada durmamak için elimden ne geliyorsa yapardım. benim eşim de biraz dengesizdir ama kendi bırakıp sonra neden gittin demek de biraz daha ilginç bişey. çok şükür düzelmiş..
bende kendime hayret ediyorum normlde en ufacık hksızlığa gelemem köprüleri yakarım. ama o an uyuşmuş gibiydim gerçekten kilitlendim dondum kaldım ne gidebildim nede cevap verebildim sadece ağlıyodum.aklımı yitirmiş gibiydim.ikinci olayda kendime geldim ve ağzıma geleni söyledim kayınpedere talebe yurdumu askeri kışlamı ne bu evmi ne kuralı gelmiyorum o eve neler neler dedim ama kayınpederi göreceksin 180derece döndü 1hafta önceki adam o değil sanki tamam kızım tamam kızım tamam kızım şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?