kızım gayet iyi oynuyo bununla de. bayıldı.benimde herşeye cevabım vardır.
kayınvalidem tam bir gösteriş hastası.yeni evliyken evime gelen herkese tek tek aldıkları eşyalara ne kadar para verdiklerini onlar aldımı en iyisini alırmış fiyatını sormazmış falan.benim aldıklarımıda hep küçümseyerek yarım ağızla bunuda gelin getirdi.......bana nişanlıyken bursadaki gümüşçülerin adreslerini veriyodu gümüşlerini burdan al biz kızıma burdan aldık dedi bigün.bende ben baba parasıyla evlenmiyorum aldığım maaş senin istediğin gümüşlere yetmez bende gümüş istemiyorum zaten dedim
valla şekerim laf yetişmiyor cadıya
çok iyi demişsin.benimkide fazla şey almayın demişti erkek olursa eltiden kalanlar kız olursa görümceden kalanları kullanırmışım.bende gülerek niye onlara yeni alınıyo bana kalanlar bende yeni istiyorum dedim
Onu da siz alın deseydin.
Benim kayınvalidem doğumdan önce hiç bişeye elini sürmedi. Bebeğin bütün hazırlıklarını biz aldık. O da hep dilinde'Aldım, alıcam' dedi durdu.. Doğumdan çok çok sonra bi gün bizdeler. Ben de bebeğin üzerini değiştiriyorum. 'Vah yavruuum. Senin hiç büyük kıyafetin yok mu.. Annen baban almıyo mu..Bunlar küçülmüş..' dedi. Ben de lafı yapıştırdım.. 'Onu da babaannen alsın die bekliyo.'dedim!!!!
çok iyi demişsin.benimkide fazla şey almayın demişti erkek olursa eltiden kalanlar kız olursa görümceden kalanları kullanırmışım.bende gülerek niye onlara yeni alınıyo bana kalanlar bende yeni istiyorum dedim
bide böyle yok kızıma bunu aldık şöyle aldık yok öbür geline bunu aldık şöyle aldık sende bundan al dedilermi benim hormonlarım tavan yapıyo.bananeee sen kime ne aldın.ben benim istediğimi alacaaammm diye bağırasım geliyo.
ben tedavi görerek hamile kaldım.pco'luyum.biz eşimle ilk defa doktora gideceğiz.eşime dedim izin al beraber gidelim.buda yok alamamda yengemle git de (eltimle) onla istemezsen ablamla git de.bi akşam bir sürü kavga ettik.kaygana geri kalırmı.hemen yok serap gülenle gitti.(ikiside eltim) gülen olmadı ayselle aytenle gitti (görümcelerim) ya bananeeeeee dedim.ben serap değilim ben gülen değilim ben ayten değilim aysel değilim.kimin kimle gittiği beni ilgilendirmez. ben eşimle gideceğim dedim.eşiminde inadı tutmuştu izin alamam deyip durdu.en son kaynana bişey dedi ama hatırlamıyorum.eşim gaza geldi bırak anne bırak şunu ben ne dersem o olacak dedi.o kadar kırılmıştım o kadar ağlamıştımki hala aklıma geldikçe eşimi dövesim geliyo.neyse ben doktordan randevu aldım.eşimde gelecek ama bu seferde tutturdu yengemde bizle gelsin.(eltim) bi tonda ondan sebep kavga ettik.ama gelsin dedim.aklımda plan yaptım doktora gidince doktordan rica edecktim eltimi odaya almayacaktı.doktora gittikk önce ben girdim muayene etti falan.kim var yanında diye sordu.bende eşimle yengesi dedim.ben sadece eşim gelsin demeden doktorum sadece eşini çağırın dedi.nasıl sevindim.geldi doktorum da tevafuk durumu biliyomuş sanki dedi asla kimseye tedavi gördüğünüzü söylemeyeceksiniz dedi.biz gezmeye gidiyoruz diyeceksiniz öyle geleceksiniz dedi.hiç birinizin anne baba dahil akrabalarınız bile bilmesin dedi.eşim bense görümcemdee
abooooo burası tam geyik topiklik olmuş..neler var yaaa..boğası gelir insanın
bigün kaynanada tutturmuştu kontrole oda gelecekmiş illa.bende şimdi bişey desem eşim kudurur laf söyletmez anasına bende naptım.
gittik hastaneye doktorun yanına girdik cümbür cemaat tabi.bende yaaa ben özel bişey danışıcam size doktor hanım dedim.tabi söyle canım dedi doktor.kaynanamda bizim yanımızda sor ne var dedi.bende yok öyle değil sadece doktora söyleyebilirim dedim.doktorda hanfendi sizi dışarı alalım gerek yok zaten ben yemicem hastanızı diye espri yaptıkaynana bir bozuldu tabi mecburen çıktı.eşimde kızdı niye dedi annemin yanında sormadın dedi.bende canım hamilelikte cinsellikle ilgili bişi sordum napiyim dedim.eşimde hıııııııııı tamam dedi.kaygana mosmooor oldu oh canıma değsiiiinnn
beni en çok inciten eşimin beni herkese ezdirmesi oldu ne olsaasen bunu hakettin dedi çok yıktı ve soğuttu bu beni
anne babm vefat ettiği için kimsem yok sahipsiz diye her lafı söyler her türlü davranırlar bazen benim gibi biri bun durumna nasıl geldi diye bunalıma giriyorum ama kızım şiçin toplanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?