Kaynanalar ve Çocuklarımız

bide böyle yok kızıma bunu aldık şöyle aldık yok öbür geline bunu aldık şöyle aldık sende bundan al dedilermi benim hormonlarım tavan yapıyo.bananeee sen kime ne aldın.ben benim istediğimi alacaaammm diye bağırasım geliyo.

ben tedavi görerek hamile kaldım.pco'luyum.biz eşimle ilk defa doktora gideceğiz.eşime dedim izin al beraber gidelim.buda yok alamamda yengemle git de (eltimle) onla istemezsen ablamla git de.bi akşam bir sürü kavga ettik.kaygana geri kalırmı.hemen yok serap gülenle gitti.(ikiside eltim) gülen olmadı ayselle aytenle gitti (görümcelerim) ya bananeeeeee dedim.ben serap değilim ben gülen değilim ben ayten değilim aysel değilim.kimin kimle gittiği beni ilgilendirmez. ben eşimle gideceğim dedim.eşiminde inadı tutmuştu izin alamam deyip durdu.en son kaynana bişey dedi ama hatırlamıyorum.eşim gaza geldi bırak anne bırak şunu ben ne dersem o olacak dedi.o kadar kırılmıştım o kadar ağlamıştımki hala aklıma geldikçe eşimi dövesim geliyo. neyse ben doktordan randevu aldım.eşimde gelecek ama bu seferde tutturdu yengemde bizle gelsin.(eltim) bi tonda ondan sebep kavga ettik.ama gelsin dedim.aklımda plan yaptım doktora gidince doktordan rica edecktim eltimi odaya almayacaktı.doktora gittikk önce ben girdim muayene etti falan.kim var yanında diye sordu.bende eşimle yengesi dedim.ben sadece eşim gelsin demeden doktorum sadece eşini çağırın dedi.nasıl sevindim.geldi doktorum da tevafuk durumu biliyomuş sanki dedi asla kimseye tedavi gördüğünüzü söylemeyeceksiniz dedi.biz gezmeye gidiyoruz diyeceksiniz öyle geleceksiniz dedi.hiç birinizin anne baba dahil akrabalarınız bile bilmesin dedi.eşim bense eltimdee

Son düzenleme:
çok iyi demişsin.benimkide fazla şey almayın demişti erkek olursa eltiden kalanlar kız olursa görümceden kalanları kullanırmışım.bende gülerek niye onlara yeni alınıyo bana kalanlar bende yeni istiyorum dedim

valla ben laf sokmayı zıtlaşmayı kötülüğü bunlarda gördüm şekerim bıktım yaaa hiç bu kadar yıpranmamıştım tabii eşimin 100 de 100 onların tarafını tutmasıda cabası ama bnen yapacağımı biliyorum loto bir çıksa doğru annesine bende londraya

Son düzenleme:

lafa bak yaa allahım pas pas gibi dolayacan ayağına.benim çocuğun anne babası yok sanki.

Son düzenleme:

bigün kaynanada tutturmuştu kontrole oda gelecekmiş illa.bende şimdi bişey desem eşim kudurur laf söyletmez anasına bende naptım.
gittik hastaneye doktorun yanına girdik cümbür cemaat tabi.bende yaaa ben özel bişey danışıcam size doktor hanım dedim.tabi söyle canım dedi doktor.kaynanamda bizim yanımızda sor ne var dedi.bende yok öyle değil sadece doktora söyleyebilirim dedim.doktorda hanfendi sizi dışarı alalım gerek yok zaten ben yemicem hastanızı diye espri yaptıkaynana bir bozuldu tabi mecburen çıktı.eşimde kızdı niye dedi annemin yanında sormadın dedi.bende canım hamilelikte cinsellikle ilgili bişi sordum napiyim dedim.eşimde hıııııııııı tamam dedi.kaygana mosmooor oldu oh canıma değsiiiinnn

sizin bazı sorun gördüklerinizi ben kendim yapıodum ya :96: doktora gitmek falan, eşimin izni yoktu bende PKO luydum zaten, dktora gitmem lazımdı, hamilelikten önceki bir başka gelişlerindeydi.. birlikte gittik aşmışım ben kendimi demek ki..

ya ne yüzsüz insanlar kendilerine nasıl böyle davrandırıp laf söyletiyorlar gurur yok mu hiç bunlardaa

Son düzenleme:
beni en çok inciten eşimin beni herkese ezdirmesi oldu ne olsaasen bunu hakettin dedi çok yıktı ve soğuttu bu beni

Benimki de gelmişti benle birlikte.
Aynen ben de gıcık olmuştum.
Doktorun söylediği hiç bişeyi anlamadı. Ultrasdon görüntülerini de anlamadı!!!
Dr a şe diyo bi de.. Siz bebeğin cinsiyetine kız demişsiniz ama benim Latife teyzemin gelinine de kız demişlerdi. 7. aydan sonra erkek çıktı..
Doktor da yok bu kesin kız dedi!!!
Sanırsın ki kendi tıp okumuş..

anne babm vefat ettiği için kimsem yok sahipsiz diye her lafı söyler her türlü davranırlar bazen benim gibi biri bun durumna nasıl geldi diye bunalıma giriyorum ama kızım şiçin toplanıyorum

beni en çok inciten eşimin beni herkese ezdirmesi oldu ne olsaasen bunu hakettin dedi çok yıktı ve soğuttu bu beni

ilk zaman benimkide öyleydi ben resmen nefret etmiştim ben haklıda olsam sırf inat annem haklı diyodu boğasım geliyodu.eşim annesinin yetiştirmesinden onun doğru dediğini düşünüyodu ama ben çevreden örneklerle hayır öyle değil bak bu çok yanlış şöyle daha iyi böyle böyle zor adam ettim.resmen ben küçük inatçı bi çocuk annesi gibi işledim yeniden eğittim.ama bende çok yoruldum çok emek verdim

bemnde çok mücadele verdim hep geri tepti hep onlara döndü bende artık kızım dan sonra iyice bıraktım

anne babm vefat ettiği için kimsem yok sahipsiz diye her lafı söyler her türlü davranırlar bazen benim gibi biri bun durumna nasıl geldi diye bunalıma giriyorum ama kızım şiçin toplanıyorum

asla ezik durma canım bende babamı 7 yıl evvel beyin kanamasından çok ani bi şekilde kaybettim.ve onun ölümü benim hayatımda bir milattır.babamdan önce babamdan sonra ben çok düşkündüm babama.ama onun ölümüyle dahada güçlü tutundum hayata.asıldım resmen.çok hırslıydım.hiçbişeyden korkmadım kimseye ezilmedim dimdik durdum hep.herkesle savaştım deli gibi çalışıyodum.annemi ev sahibi yaptık abimle sonra evlendim.eşimin aileside babamın olmayışını çok kullandılar.bigün eşime şöyle dedim
sen en ufak kavgada anneni babanı telefonla topluyosun başıma.ama benim babam bi telefonla kalkıp mezardan gelemez.sağ olsada gelmezdi,karı koca arasına girmezdi.benim babam öyle asildi.işte aranızdaki fark bu dedim
eşim ağzını açamadı dondu kaldı...............

çok yoruldum çok mücadele verdim artık gücüm tükendi birde hayata küstüm onlar yüzünden eskiden işe giderken bir giyinirdim herkes bir bakar bir bakardı şimdi bakıp alay edşiyorlar saçımı bile taramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…