Kaynanalar ve Çocuklarımız

bemnde çok mücadele verdim hep geri tepti hep onlara döndü bende artık kızım dan sonra iyice bıraktım

sen bırakma kendini ve hiç üzülme.eşini küçük bir çocukmuş gibi sev ona merhamet göster şevkat göster bi süre anlamaz geri teper.çünkü her insana bir ulaşma noktası vardır kimi 3 ayda kimi benimki gibi 1 yılda kimi 10 yılda......ama içinde insanlık namına bişey varsa mutlaka düzelir.sen içindeki iyiliği kaybetme.ne kadar eşine kızsanda yatağa girdiğinde onu öpmeden uyuma küs bile olsanben küsken öperdim eşimde niye öpüyosun madem derdi.hiç cevap vermezdim küslüğüme devam ederdim.o ayrı derdim.onunda hoşuna gitmeye başladı zamanla bu alışkanlığım.şimdi bana ne kadar kızsada yanağından öpünce benim içimde kötülük olmadığını farkediyo.ne demişler sana taş atana sen ekmek at.bende eşime öyle yapıyorum.ama içinde hiç insanlık kalmamışsa rabbim onunda icabına bakar sen hiç üzülme

insanın morali bozukken giyinip süslenmek gelmez tabi içinden.ama boşver bende dağıtıyorum eşim umursamıyo.şimdi napıyorum kavga edince daha bi süsleniyorum o zaman daha çabuk anlıyo hatasını nadense...:44::44:

katılıyorum bu lafa çözümü bulamadım lotoyu bekliyorum ingiltereye gitcem kızımı alıp onlarda rahatb etsin bnsiz

öf sen ne diyosun umutsuz vaka brnimkisi o yüzden bıraktım ben diyorum ya boşverrrrrrrrr herkes ettiğinden bulur umarım

benim eşimde benim için annesine laf söylemedi hiç bi zaman çünkü babasından hala çocuk gibi korkuyolar.maddi açıdan birlikte çalıştıkları için babası tepesi atarsa gönderir iş yerinden eşimi benimki ondan ağzını açamıyor annesine babasına.ama bigün babası bizden önce vefat ederse eşimde abiside zannetmiyorum bu kadar annelerini karıştırmazlar herşeylerine.evde baba ne derse o oluyo hala hepimiz onun emirlerine itaat ediyoruz.maddi otorite onda çünkü.kimse kendi başına karar veremiyo eşim hala dışarı çıkarken annesine veya babasına haber verir tabi evdeki herkes gelinlerde.bana çok ters böyle şeyler çünkü ben ailemden hiç bi konuda baskı görmedim zaten maddi olarak bağımlı değiliz biz birbirimize herkesin işi ayrıydı.hepimizin maaşı vardı ayrıca benim annemde babamda anlayışlılardı diktatörlük yapmadılar hiç bi zaman .ben evlenince allahım nereye düştüm böyle falan oldum.sanki talebe yurdu bunuda kayınpederime söyledim zaten

yok bizde öyle maddi bağlılık filan yok ama hala annesine babasına birde kardeşine göbekten bağlı olarak nefes aldığından bana sıra gelmiyor

Son düzenleme:
yok bizde öyle maddi bağlılık filan yok ama hala annesine babasına birde kardeşine göbekten bağlı olarak nefes aldığından bana sıra gelmiyor

lotodan para çıkınca bas git soluğu hawai adlarında al.hayy onları ben o göbek bağlarını boyunlarına dolayıp dolayıp boğacam nefesleri kesilesiceler

desteğin için çok sağol

rica ederim ne demek peki bu angus kocan hadi seni düşünmüyo çocuğudamı düşünmüyo.ya boşanıp çocuğu alıp gitsen evledından ayrılmayı göze alabilirmi peki ya.kusura bakma angus dedim diye çok sinirlendim şimdi.benimkide benden vazgeçer belki ama çocuktan ayrılacak diye yemez boşanmak.

valla tek aşkı ailesi ben bunu anladım yoksa böyle yapmazdı angus az kalır hayatım

valla tek aşkı ailesi ben bunu anladım yoksa böyle yapmazdı angus az kalır hayatım

amaaaan boşver o zaman sen kızına bak canım.oda bigün annesi babası ölünce anlıycak aile demek önce eşin çocuğun demek.sonra anneler babalar.......ay sanki bitek bu erkeklerde var zaten anne baba kardeş biz duvar kovuğundan çıktık sanki.bizden kimse karışmıyo

ya kızlar ilk sayfadaki yazıyı okudum gülmekten çocuğu düşürcem
kaynanatör bebeğin emziğini sarımsaklı yoğurda batırmış yaaa ölcem şimdi

ya bu resimdeki bebik seninmi ben tatlı diye buna derim işte.ah canım beniiiim elinide koymuş yüzüne.maşallah

benim canım teşekkür ederim :)

arkadaşlar ilk sayfayı okudunuz mu bilmiyorum ama ben bu topiği açarken kaynanamızın bebeklerimize yaptığı eski usul şeyleri, bebeğimizi büyütürken herşeye karışmasını falan tartışırız diye düşünmüştüm. o yüzden topiği doğum sonrasına açtım ama konu iyice saptı. bilseydim geyik muhabbeti bölümüne açardım. içinizi dökmeye devam edebilirsiniz ama yakında konumuz taşınırsa hiç şaşmam

ya kızlar ilk sayfadaki yazıyı okudum gülmekten çocuğu düşürcem
kaynanatör bebeğin emziğini sarımsaklı yoğurda batırmış yaaa ölcem şimdi

Gül anacım gül!!
Doğumdan sonra bakalım senin kayınvaliden neler yapacak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…