- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 161
- 123
bemnde çok mücadele verdim hep geri tepti hep onlara döndü bende artık kızım dan sonra iyice bıraktım
çok yoruldum çok mücadele verdim artık gücüm tükendi birde hayata küstüm onlar yüzünden eskiden işe giderken bir giyinirdim herkes bir bakar bir bakardı şimdi bakıp alay edşiyorlar saçımı bile taramıyorum
son cümlen çok güzel icabına bakılmasını bejkliyorum
katılıyorum bu lafa çözümü bulamadım lotoyu bekliyorum ingiltereye gitcem kızımı alıp onlarda rahatb etsin bnsiz
öf sen ne diyosun umutsuz vaka brnimkisi o yüzden bıraktım ben diyorum ya boşverrrrrrrrr herkes ettiğinden bulur umarım
yok bizde öyle maddi bağlılık filan yok ama hala annesine babasına birde kardeşine göbekten bağlı olarak nefes aldığından bana sıra gelmiyor
desteğin için çok sağol
valla tek aşkı ailesi ben bunu anladım yoksa böyle yapmazdı angus az kalır hayatım
yok bizde öyle maddi bağlılık filan yok ama hala annesine babasına birde kardeşine göbekten bağlı olarak nefes aldığından bana sıra gelmiyor
ya bu resimdeki bebik seninmi ben tatlı diye buna derim işte.ah canım beniiiim elinide koymuş yüzüne.maşallah
ya kızlar ilk sayfadaki yazıyı okudum gülmekten çocuğu düşürcem
kaynanatör bebeğin emziğini sarımsaklı yoğurda batırmış yaaa ölcem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?