Kaynanalar ve Çocuklarımız

doğru ya tuvalete götrmek normal bişey pardn ben sert çıktım.... bu zamnda 5 yaşndaki çocuklar biliyo bebeklerin tuvalete götrülmediğini babannenmi bilmiycek

burda anlatılanların hangi birisini kaynanalar bilmeden yapıyor? bebeğe yemek vermek, tuvalete tutmak, eşiyle ara açmak??? bunlar bilmeden mi yapılıyor? hayır.
babannem de böyle allahlık bir insan, güya beni hasta edecek, snra babama dönüp, annem için; karın bi çocuğa bakamıyor filan diye düzdürecek? şimdi burada anlatılanların hiçbiri komik değil ki? hepsi sinir bozucu, ben böyle düşünüyorum

çok haklısın arkadaşım
yapılanların çoğu sinir bozucu ama en çok da buna sinirlendim
yeni doğan çocuğada yapılırmı
iyi unutabilmiş anneniz kolay kolay affedilebilecek birşey değil zira

çok haklısın arkadaşım
yapılanların çoğu sinir bozucu ama en çok da buna sinirlendim
yeni doğan çocuğada yapılırmı
iyi unutabilmiş anneniz kolay kolay affedilebilecek birşey değil zira

dedm ya 24 yaşındayım annem hala anlatırken çileden çıkıyor, kadını resmen sinir hastası etmiş

seninkide bi alemmiş bunların çogu alemde sınıf sınıf ayrılıyorlar

Allah iyiligini versin içini dökmüşsün arkadaşım aslında üzülecek halimize gülüyoruz napalım üzüle üzüle hastamı olalım strres atıyoruz belki böle

kayınavladende çok açıkgözmüş aklı sıra etrafındakilere seni kusurlu göstericek sende doktordan aldıgın kagıtları kayınvaldene göster inanmıyosada inanmasın ya inanmayan o olsun.eşin biliyo sonuçta kendinden oldugunu Allah herşeyin hayırlısnı versin mutlulugunu bozma kayınvaldene gerçekleri anlatsanda inanmaz işine gelmedigi için boşver eşinle mutlu ol sen

canım yaşadıkların gerçekten çok üzücü şeyler demekki çok sessiz kalmıcaksın.hakkını savununca nasıl karşındakiinsanlar degişiyor degilmi benimde babam vefat etti Allah kimseyide babasız etmesin baba olmayınca daha bi horozlanıylolar ama nafile kimse sahipsiz degildir hepimizin sahibi Allahtır ve kötüler en sonunda belasını bulurhakkını savunmuşsun iyi etmişsin bölelerine böle davranmak lazım

canım onu bunu bilmem herşey eşte bitiyor eşin seni ezdirmesse senin yanında olursa ozaman seni kimse ezemez.benim kayınvaldemde çok sinsidir bi lafıyla kayınbabam kaynımı eşime bana düşman etti okadar yani.küstüümü üçü küser barıştımı üçü konuşur ve üstelik çok haksızlıklar gördük komşusu için bizi attılar arayıp sormuyorlar eskiden çok takardım ama artık böle daha huzurluyum konuşmakta görüşmekte istemiyorum eşimi 1 ay oldu aramadılar bunların hepsi bi cins ortada bişey yok kendi kendilerine küsüyorlar.üstelik zor zamanlarında biz yanlarında olduk ev alıcaklardı o çok sevdigi komşuları yanında olmadı ben akrabamdan borç buldum bunlara verdim ve şuan borçlular bana ama bizden kötüsü yok yinede demkki iyilik etmiceksin böylesilere ben çok sabrettim ama o eve her gidişimde laf sokmasından asık suratından bıkmıştım aglardım hep kendi kendime şimdi o aglasın artık karşıma geçip iyi olsada o kadın degişmez nefretimi kazandı çünkü.benim annem uzaktayken bana kaynanalık etti kaynana gibi degilde anne gibi olabilirdi agzından kzım kelimesi çıkmadı .aldıgım hediyeleri giyip kullanmadı yaptıgım onalra götürdügüm yemek pasta vs şeylri buzdolabında 1 hafta bekletip masus çöpe atardı.nişanlısından ayrılan kaynım için bana sen eltini sevmedin kıskandın okızı sen ayırmışsındır Allah bilir diyerek iftira attı ve kızın kaynımı nişanlıyken başka bir erkekle aldattıgı ortaya çıktıgı halde o yapmammıştır dedi.okız kapalı ozman ben açıktım ben açık oldugum için kötüydüm onların gözünde.sonra Allah nasip etti ve ben kapandım bikere hayırlı olsun kzım negzel olmuşsun dedini duymadım.öle bi anaki eşimin bu ay dogumgünüydü arayıp kutlamadılar okadar sogukkanlı insanlarki çok şaşkınım ben bu duruma ve bu olaylardan sonrada onları görmek istemiyorum.beni el kızı düşman gibi gören bi kadına ben nasıl anne diyip yaklaşabilirimki?eşimin şuan hem annesi hem eşiyim herşeyyim ve oda farkında ve hiçbizaman beni onlara ezdirmedi onlarda bunu gördügü için düşman kesildiler bize umrumdada degil bize uzak Allaha yakın olsunlar

bence kendi çocugunu kendi terbiyenle yetiştireceksin arakadaşında dediği gibi yanlız bırakma bebegini onunla kızkardeşin annen yakınsaq onlar gelsin yanında kalsın bi müddet sende tavrını koy kendi bildigini yap Allah yardımcın olsun canım

cahil babaannen kendini akıllı sanıyormuş annenin aklından tabiki çıkmaz insanın kalbi kırıldımı canı yandımı kolay kolay kalpten çıkmıyor malesf Allah verir cezasını böylelerinin sonunda

offf amma çoğalmış kaynana vukuatları..ayrın sabah 2 saatimi bunları okumaya ayırmalıyım..kaçırmayayım incileri

bak bu olmadı işte asıl onlara inat daha güzel daha güçlü daha güler yüzlü duracaksınki hırslarında ikiye ayrılacaklar.

sevgili frambuaz arkadaşın dediği gibi sanki biz ağaç kovuğundan çıktık öldüyse ailemiz o kadar mı sahipsisiz yani...anlamıyorum ki onlarımnkide birgün ölünce basıcan tekmeyi o zaman aile kimmiş anlıcak

giyim konusuna gelince artık birsüre sonra tükeniyor insan mücadeleden. dediğin gibi sadece kızımla ilgili şeyleri düşünüyorum...birde ilahi adaleti bekliyorum

Son düzenleme:

ah be yavrum hepsi aynı.bile bile canımızı yakıyolar ben biraz daha sessiz kalsaydım ben şimdi aşağda kaynanamla olurdum eve gece 1den sonra otel olarak gelcektim sabahın köründe kalkıp hizmet etcektim eltiye 3sene öyle yapmışlar.oda korkmuş sesini çıkaramamış.bazı noktada bende korkuyorum kayınpeder döver diye yapar çünkü.ama iş oraya geldimi varya isterse 10tane çocuğum olsun beni savunmayan adamın yanında 1 saniye kalmam.paraylamı korkutcaklarını sanıyolar ben sakat değilim onların kızları gibi baba parası yemedim aileme ben baktım bi kendime mi bakamıcam.çalışırım ben korkmam.ama onlar bigün parasız kalsalar havaları bozuldu diye intihar ederler öyle kompleksli paragöz insanlar

bak bu olmadı işte asıl onlara inat daha güzel daha güçlü daha güler yüzlü duracaksınki hırslarında ikiye ayrılacaklar.

kesinlikle katılıyorum zayıf mutsuz hayattan umutsuz kaldığını anlayınca tamamen bitirmeye çalışıyolar.güçlü dimdik duracaksın karşılarında.sana git kavga et veye her laflarına cevap ver demiyorum onunda sonu yok.bazen öyle bir yerde susar öyle kendinden emin durursun ki bir bakışın tokata bedeldir.cevap veremiyosan duruşunla belli etmeye çalış asla zayıf görünme

dedm ya 24 yaşındayım annem hala anlatırken çileden çıkıyor, kadını resmen sinir hastası etmiş

isterse 30sene geçsin asla unutamam içimdekileri.2yaşındayken parmağımın ufacık bi kenarı sobaya değmiş yanmış izi duruyo .o ize her baktığımda o an yanmış gibi hissediyorum.buda öyle hemde ufak bir yara değil hayatımın travmasıydı.babama çok düşkündüm annemden fazla severdim onun ölümü bile bu kadar canımı yakmamıştı.dilerim onlarında canı yansın

kızlar ben şimdi kontrole gidiyorum doktora bakalım bebişin bamyasımı var yoksa şeftalisi mi.eşim olcak zırtapoz tuuturdu giderken anneme uğra diye.sabah sabah onu görünce bebişim kesin saklanır biyrlere göstermez kendini bize ya hay allahım gercek beni şimdi gene laf sokmadan duramaz

bende öyle.... mezarımda karış karış ot bitse yapılanları asla unutamam onları ben affetsem allah afetmez zaten insanın bir kez canı yandımı herşey çok başka görünüyor gözüne dünya ters oldu bana daha ne diyim şeker arkadaşlarım tek tesellim onların da canlarının yandığını görmek o zman pis pis gülmeyi hayal ediyorum oda bana öyle yapıyordu bakalım nasıl oluyormuş
valla bunlarala uğraşmaktan anne babamın acısını duyamaz oldum sen söyleyince aklım ageldi şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…