Kaynanalar ve Çocuklarımız

benim kayınvalidemde beni bir gün zorla düğüne götürdü neyse gittik donmek için tam arabaya bindik dönüp görümceme keşke beyaz olan gelinlerden birini gitirseydik bu milletin içinde çok karaydı demezmi...gülsemmi ağlasammı ( bu bana yaptıklarının içinde en masumları)

Bende bana yapılanları asla unutamıyorum, onlara hakkımı asla helal de edeceğimi sanmıyorum normalde affedici bir insanımdır

Doğumdam çıktım odaya aldılar beni kaynana müsfettesi laf sokup canımı sıkacak ya o durumda bile ince hesaplar peşinde göbeğinde hiç küçülmemiş demez mi, eşimde daha yeni doğumdan çıktı gayet normal dedi kapattı ağzını,

Doğumdan önce beni alıp zorla komşusuna götürdü komşusu da bebeğin cinsiyeti kızmış dedi bu hemen atladı malesef kız diye, bir de kız çocuklarını hiç sevmem demez mi bende daha ilk bebeğim önemli olan sağlıklı olması diyebildim sadece ama o an o kadar üzülmüştüm ki bebeğim kasılmıştı, içimden inşallah erkek toruna hasret kalırsın dedim şimdi 3 tane kız torunu var ne kadar içten beddua etmişim

anlatsam roman olur daha neler neler şu yapılanlar kızına yapılsa dünyayı ayağa kaldırır bizim canımız yok ya, bir kızı var dilerim o da çocuk yüzüne hasret kalır mumla arar ama bulamaz o da ayrı bir pislik çünkü

bence hep beraber sinerji, oluşturup allaha dua edelim de öyle bir acı yaşınlarki canı yanmak nasıl bişey miş görsünler

inşallah beter olurlar inşallah da o zaman bizim yakamızdan düşerler

kızım daha 2 yaşında mecburen onlar bakıyor bşizde kalıyorlar kzım beni sevmesin diye ellerinden gelni yapıyorlar nasıl bir mentalite anlayamıyorum ya

Son düzenleme:

Hayırlı sonuçlar almanı dilerim. Umarım Allah gönlüne göre verir.

AY vallaha şiştim

ayyy dün gelemedim baya yazmıssınız kıslar..ama okuyunca sinirlendim yine:)
kayınvalidemin evine 1 haftadır gitmedim ama günlerimiz var herhafta görüşüyors yani...
neyse 3 gün önce aradı sitem dolu niye gelmiyosunuz diye geçiştirdim dün yine aradı misafir vardı o sıra aynen böle diyo..
"anammmmmmmmmm nerelerdesiniz niye gelmiyosunuz hiç arayıpta şu iki yaşlı insan neyapıyo öldümü kaldımıo diye sormuyosunuz"dedii
bende kontorum yok ondan arayamıyorum dedimmm(tabiki var kontorum:) ayrıca günlerde görüşüyors ya yeter dedim biras sert bi sesle ama istemsiz oldu yani :)üzülüyorum kimseni,n kalbini kırmak istemiyorum ama zorluyor benii..benimde bi evimin oldugunu unutuyor sürekli dipdibe durmamkiii çok şükür sevilen insanlarız eşimle sürekli misafirimiz eksik olmas..kaynanamda zaten hergün bigezmesi vardır oda gezer yanii..bu kadın böle aradıkca benim gitme istegim sıfırlanıyorrr ..neyse lafları söledi eşime verdim kısa kesip onada aynı şeyleri saydıı tabi eşim kızdı akşam 7 de yorgun geliyorummmm anne dediii..sustuu..normalde bugun gitcektik eşime demiştim ama dün öle aradı diye gitmiycemm.. hoş gittigimdede bisürü sayacakk benimde içim sıkılıyor inanın o konuşurken patlıycam ama nezman:)

greeneyesegs cnm bebişinin cinsiyetini ögrenince haber ver bizede:)allahhh saglıklı evlatlar nasip etsin cinsiyet önemli deil ama insan merak ediyo :)

selam kızlar ben geldim:80::80::80:
daha yeni girdim içeri doktordan yeni geldim.bebiş bizi oynattı valla göstermedi cinsiyetini ayaklarını havaya dikmiş keyif yapıyodu.doktor belli olmuştur ama bu pozisyonda göremiyorum 1-2 saat dolaş çikolata falan ye o zaman değiştirir pozisyonu dedi.dolaştık bak göster sana çikolata vericem dedim neyse tekrar geldik 2 saat sonra bu seferde oturuyo doktor kıpırdasın diye gezdiriyo aleti tekmeledi falan eveeeeeeeet doktor erkek dedi.hissetmiştim ben.tabiki farketmiyo bizim için sağ salim dünyaya gelmesi önemli.kayınvalide meraktan bütün gece uyumadım dedi kapıda yakaladı.ben bile uykum kaççak kadar merak etmedim.erkekmiş dedim.demezmi he iyi görümceminde kızı var onun pabucu dama atılmıcakmış.bende niye pabucu dama atılsınki dedim onlar arkadaş olacaklar birbirlerine.abi abla olcaklar dedim.ne kadın ya herşeyden bi olumsuzluk çıkarıyo.sonra görümcem aradı hayırlı olsun sağlıklı olması önemli ilk zaten falan dedi kız iyi konuştu yani.görümcem az konuşur ama öz konuşur lafına sözüne dikkat eden birisidir herkese karşı.belki içinden beni sevmiyodur ama bana saygısızlıkta yapmıyo olsun ben seviyorum onu

ben şuna inandım artık böyle insanlar eninde sonunda belalarını buluyolar çok gördüm kendi akrabalarımdada arkadaşlarımdada arkadaşım sandığım yakın sandığım beni sevdiğini sandığım insanlarında sonlarını gördüm nasıl olsa çekecekler biliyorum o da bi nebzede olsa içimdeki yaraya merhem oluyo

Gözünaydın cnm. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun..
Kayınvalidene verdin mi haberi??

vermemek mümkünmü kadın ta doğum tarihinden çin takvimlerine baktırmış ayol.hı iyi erkek dedi görümceminde kızı var.onun pabucu dama atılmıcak dedi.bende niye pabucu dama atılsın dedim onlar birbirine arkadaş olcaklar dedim aaayy herşeyden olumsuzluk düşünüyo gıcık

aman canım boşversene sen onu şimdii bebişin erkekmiş, sen onun tadını çıkarrr allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı başım artık

iyi etmişsin sende.evet canım hizmetçilik bekliyorlar bizden aynen.benim annem uzakta ve canım annem sol tarafından hafif felçlik geçirdi ben evleneli 1 yıl oldu ve annem gelip rahatsız olamyalım diye daha evime bile gelemedi O anne degilmi bana emek vermedimi beni gelin etmedimi bunlar sadece kendilerini ana olarak görüyor kız annelerinin çogu hep mutlu olsunlar diye ses etmezler ama bunlar bahane uydurup huzursuzluk çıkarmak için herşeyi yparlar.bende evladım dimi anneme gidip bakmasını bilirdim ama annem düşünceli olgun bir insan oldugu için yanına giititgimde kızım eşinle huzurun kaçmasın geldin kaldın eşini orda yanlız bırakma madur olmasın dedi ve ben 1 hafta kaldım geri geldim evime annemlerde mersinde bende bursadayım düşün yani.bunun anası saglam ayagı tutuyor ama okadar şımartmışlarki bunu evinin temizligini eşimle kaynım yaparmış eşim öle anlatıyor canı pek tatlıymış sinsinin.bendende hizmet beklerdi şunu yaparmısın edermisin yok.kaba şey bana şunu yap
getir götür dei hep bende yutttum huzursuzluk çıkmasın diye yerinden kalkmazdı ben afedersin eşşek gibi çalışırdım bana gelincede öyle yerinden kalkmaz yardım etmez anca otururdu yerinde bu yüzden artık çok doldum ve ben eşşek degilim yaptım yaptım ben kötü gelin oldum el kızı oldum oyüzden yapmakta görüşmekte istemiyorum sende mecbur degilsin tavrını koymakla iyi etmişisn.Oğlun olucakmış Allah bagışllasın cnım benim hayırlı saglıklı dogumlar olsun inşllh

sağol canım.boşver benimkide aynı hiç bi işe elini sürmüyo eskiden eltiyle ben yapardık şimdi elimizi bile sürmüyoruz.kızına sıfır araba aldılar mecburen o gelip yapıyo.o kendi kızına bile acımıyo.geçen görümcemle telefonda konuştuk sesi kötüydü grip olmuş ertesi gün kızı temizliğe çağırmış.hasta hasta temizlik yapıyodu kendide torun gezdiriyo orda burda.kayınpederimde çok gaddardır ama karısının ağzına bakıyo kıyamıyo ona.görümcemde babası arabayı geri almasın diye ne derlerse yapıyo ben olsam ne o arabayı kabul ederim nede hasta hasta bana acımayana iş yaparım

aman canım boşversene sen onu şimdii bebişin erkekmiş, sen onun tadını çıkarrr allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı başım artık

sağol canım inşallah allah sanada nasip etsin.şimdiden bebeğe alıncak eşyalara karışmaya başladı ama avucunu yalasın onun evde olmadığı bigün arabayla çıkıp ne lazımsa herşeyi kredi kartımdan alıcam.eşimede geçerken gördüm hoşuma gitti aldım dicem.oda eve gelip tek tek aldıklarımı inceleyip mana bulucaktır eminim ahada buraya yazıyorum demiştin dersin

merhaba anneler Allah sabir versin size nasil kaynanalarinz var oyle okudukca ben delirdim.her sozlerine biyere kadar cevap vermezsnn dayanir sabredersin ama su cinsellikle olanlari tam anlamiyla igrec dogrusu ne carsafi ya ne diyo bunlar hic mi ayipi bilmiyolar bence bu oglullrina daha cok saygisizlik.

cunku ogllari mal mi anlamiyoda illa kaynanalar gorcek.Allahdan benden boyle seyler istemdediler biz evlendik dogru balayina kimse aramadida otelin ismini bile kimseye demedik benim esim oyle seylere cok sinirlenir ama benm kaynanamda okadar sormaz yaniii.bide ben cok uzagim zaten ilk evlendik dunyann bir ucuna gitiim simdide uzagim ama okadar degil darisi basinza nediyim.

sevgili arkadaş eninde sonunda eden bulacak tabi tek tesellim bu ben burda çalışıyorum teyzeleini çağırıp gün yapıyorlar benim evimde evin sahibi evde yok misafir geliyor nasıl işbu diyorum benim öküze oda ne var ki diyor al işte mal

biz aynı apartmandaydık ertesi gün hiç bişey göstermedim tabi ne münasebet aynen nefret ederim.o gün balayına çıktık.zırt pırt aradılar.eşimde hiç kıyamaz zaten onlara.benim ailem hiçbiri aramadı rahatsız etmemek için uygun olunca aramak istersen sen ara demişlerdi

benimkide ,lk zamanlar anahtarla dalıyodu eve ben evdeykende yokkende.bende eşime dedim girmesin anahtarla dedim.kızdı bana sanki bişeyinimi çalcak dedi.ne alaka bizim özelimiz dedim mahremimiz sonuçta.ama anlatamadım senmisin anlamayan bende kapıyı üstteki kilidi çeviriyorum.kaynana geldi tıkır tıkır dışardan kurcalıyo kapıyı dalcakya sormadan etmeden.açtım bende kapıyı hı senmisin dedim.açamadım kapıyı dedi.ben evde yalnızken korkuyorum kilitleyip sürgüyü çekiyorum dedim.mosmor oldu.o uyanıksa bende ezilmeye gelmedim dünyaya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…