kırmızı ruj mu soytarı bunlar bilmem mi nasıl giyind,kelrini makyajlarını şahken şahbaz olanlardan birde rahmetli annemin bir lafı vardı karaya al bağla geç karşısına ağla
Canım sigortadan nasıl çeyiz parası alınıyor anlamadım?
bu kk ya noluyor ya az önce sinirden ellerim titreyek koca bir sayfa yazdım ve tekrar giriş yapın dedi yazdıklarım silindi gitti
tekrar yazamayacağım kaynanamla 1 saat önce yaşadığım kahrolası olayı anlatmıştım neyse vaktim olursa yazarım tekrar. rahatladım biraz olsun ama şunuda söylemeden geçemem
KAYNANAMDAN NEFRET EDİYORUMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çenesi düşesice
hayırdır canım ne inciler döktü gene.bu kadar kızdığına göre önemli olmalı sakin ol aman .yazınca konuşuruz dur sinirlenme.bazen banada uyuzluk yapıyo yazıyorum yazıyorum bişeyler oluyo bakıyorum yok yazdıklarım
babam öldüğü için evlendikten sonra işte evlilik cüzdanın fotokopisi işte onun bikac evrağı daha vardı onları Ankaraya sigorta müdürlğüne yolluyosun bır ıkı aya kadar sana ceyız parası gonderıyorlar hesabına babandan annene bi aylık bağlanmıstır ya sigortadan ondan aslında sana düsen payda var sen evli oldugun ıcın alamıyorsun işte o paranın 24 le carpımı kadar para alıyorsun benım annem bosandıgı ıcın alamıyordu tek ben alıyordum maası o yuzden ben tamamının 24 le carpımı kadar aldım bak istersen dursun sırıklıgil diye bi adam var internette ona mail at durumunu o sana yardımcı olur saolsun bana cok yardım ettı evrakları nereye basvurcagımı ne kadar almam gerektığini hemende cevap verıyorlar bi iki gün içinde kanundan madde madde hemde hiçbi karşılık almadan ben cok yarımını gordum sende bı danıs derım
ne diycen gelinlere laf mı kalıyor bu cadılardan ki
adamın birini yolda yürürken delinin biri gelmiş tokatlamış adam hiçbişey yapmayınca çevredekiler tepki vermiş niye bişey yapmadın diye adm da cevap vermiş sizi yolda yürüken eşşek gelip tepse ne yapardınız bu da öyle bişey işte demiş
bence kaynnanalarda aynı işte
kızlar buçukta eve gidicem pzartesi görüşürüz artık beni unutmayınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?