Kaynanalar ve Çocuklarımız

kırmızı ruj mu soytarı bunlar bilmem mi nasıl giyind,kelrini makyajlarını şahken şahbaz olanlardan birde rahmetli annemin bir lafı vardı karaya al bağla geç karşısına ağla

kırmızı ruj mu soytarı bunlar bilmem mi nasıl giyind,kelrini makyajlarını şahken şahbaz olanlardan birde rahmetli annemin bir lafı vardı karaya al bağla geç karşısına ağla

yaaaaaaaaaa senin varmı kırmızı rujun böyylee baaaakama bu lafa bayıldım karaya al bağla geç karşısına ağlatam uymuş

Canım sigortadan nasıl çeyiz parası alınıyor anlamadım?

babam öldüğü için evlendikten sonra işte evlilik cüzdanın fotokopisi işte onun bikac evrağı daha vardı onları Ankaraya sigorta müdürlğüne yolluyosun bır ıkı aya kadar sana ceyız parası gonderıyorlar hesabına babandan annene bi aylık bağlanmıstır ya sigortadan ondan aslında sana düsen payda var sen evli oldugun ıcın alamıyorsun işte o paranın 24 le carpımı kadar para alıyorsun benım annem bosandıgı ıcın alamıyordu tek ben alıyordum maası o yuzden ben tamamının 24 le carpımı kadar aldım bak istersen dursun sırıklıgil diye bi adam var internette ona mail at durumunu o sana yardımcı olur saolsun bana cok yardım ettı evrakları nereye basvurcagımı ne kadar almam gerektığini hemende cevap verıyorlar bi iki gün içinde kanundan madde madde hemde hiçbi karşılık almadan ben cok yarımını gordum sende bı danıs derım

bu kk ya noluyor ya az önce sinirden ellerim titreyek koca bir sayfa yazdım ve tekrar giriş yapın dedi yazdıklarım silindi gitti

tekrar yazamayacağım kaynanamla 1 saat önce yaşadığım kahrolası olayı anlatmıştım neyse vaktim olursa yazarım tekrar. rahatladım biraz olsun ama şunuda söylemeden geçemem

KAYNANAMDAN NEFRET EDİYORUMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

çenesi düşesice

hayırdır canım ne inciler döktü gene.bu kadar kızdığına göre önemli olmalı sakin ol aman .yazınca konuşuruz dur sinirlenme.bazen banada uyuzluk yapıyo yazıyorum yazıyorum bişeyler oluyo bakıyorum yok yazdıklarım

bir inci dökmelerine gerek yok varlıkları bile bir sinir olm :84::84::84:sebebi

az önce sinirden elim ayağım titriyordu sinirlerim boşalınca şimdide elim ayağım tutmuyor kendimi çok yorgun hissediyorum

3 aylık oğlum var ve biraz problemli bir bebek. meme emerken ağlıyor kendini kasıyor. iki lokma emzircem diye anam ağlıyor. oğlum doğduğundan beri 2 ay kaynanamda kaldık 1 ay kadar öncede eve geçtik. düzenimi tam kuramadığımdan oğlumu emzirirken zorlandığımdan ve yemek yemeye fırsat bulamadığımdan oğlum 20 günde az kilo almış. kaynanamda hergün yardıma gelmeye başladı yemeğimi falan yapıyordu. 10 gün böyle geldi gitti. bende gecemi gündüzüme kattım oğlumun kalan son 10 günde gelişiminin tamamlamasını sağladık.
oğlumu doğduğundan beri kuru memeye alıştıramadım. ne zaman vermeye kalksam öğürüyordu bende artık ısrar etmiyorum. elini emmeye başladı bu da her bebekte olurmuş.
bugün yine elini emiyor kaynanam kuru meme vericem dedi. baktım memeyi pekmeze batırmış anne verme kusuyor ben verdim daha önce kustu dedim. bişey olmaz dedi ve soktu memeyi yavrumun ağzına oğlum öğürmeye başladı. o öğürdükçe ısrarla memeyi ağzına sokmaya çalışıyor verme dememe kalmadı oğlum bir kustu midesinde ne var ne yok boşaldı anne ben sana verme demedim mi dedim ve odaya geçtim. kayınpederimde vardı bana arka çıktı kız verme dedi sana diye ve sinirlendi gitti. kaynanam açtı ağzını yumdu gözünü benim bu lafıma. abartısız söylüyorum 100 laf söylemiştir. sustum... sevmesemde saygımdan sustum.. tekrar ettim ben sana verme dedim diye. yok nolmuş kustuysa her zaman kusuyormuş. normal birşey mi bu yani
işte ben istermiyim kusmasını en az senin kadar seviyorum hatta fazlası var eksiği yoktur dedi
hiç kimse evladını annesinden fazla sevemez dedim. kıskanıyormusun benden dedi. ne kıskanması benden fazla sevemezsin dedim
bu tekrar başladı söylenmeye kadında bir çene var iyi siyasetçi olur yani. o sırada annem aradı belli etmedim konuştuk kapattık. neymiş bende başkaları gibi arayıp kapatmayı bilirdim bende sevip gitmeyi bilirdim hoş hergün gelmesini ben istemedimki kendi istedi. hatta eşimle kavga ettim bizim özel hayatımız olmayacak mı diye...
neyse benim yaptıklarımın karşılığı bu mu falan konuşuyoda konuşuyo..
Anne sağol Allah razı olsun ama her söylediğimi yanlış anlıyorsun dedim. kadın susar mı her söylediğine cevap veriyormuşum yani kızlar bu söylediğim 2 cümlede ne var????
yemin ederim başka birşey demedim yaa. ama o söylediğini bırakmadı yinede ben suçlu oldum. kendini zeytinyağı gibi suyun yüzüne çıkarmayı başardı şeytan diyor tut kolundan at dışarı zor tuttum kendimi. neyse çekti gitti gitme etme demedim
şimdi eşime şikayet eder beni kendini haklı çıkartarak
kadına Allah çene banada sabır vermiş. boşuna demiyorum çenesi düşesice!!!!!!!
söylenirken dili kopacak birgün arayıpta bulamayacak

oh be iyiki bu konuyu açmışım

Yok tatlım benim öyle bir durumum yok babam sag yaşıyor ayrıca ben evleneli de çoookk oldu.
Ben sadece ilk defa böyle bişey duydum onun içinde merak ettim.

benimkinin çenesine benziyor ben 1 şey derim o lafı götürür yalan yanlış başka tarafa olay büyür gider ben şokne olduğunu bile anlamadan herkes üstüme gelir allah rezil etsin bunlar ben ne diyim :84:

Son düzenleme:
ayyyyyyyy derya aynı benim kaynanam kendi on tane laf sokar ama iyi niyetinden.....nasıl oluyosa öyle iyi niyet. niyeti batasıca.ben ufacık bişey söylerim yemeden içmeden koşa koşa oğluna şikayet ederay gelmesin boşver gelip bi iş yapacaklar burnundan getirmiş onuda.üzülme oğlan toparlanır olur böyle problemler.hasta olmasın yeter.bende bebekken sorunluymuşum.annem sen açlıktan ölmediysen kimsenin çocuğuna bişey olmaz diyo.sonradan düzelir allahın izniyle üzme kendini sütün falan kesilir bak boşver o dengesiz kadını da ya istediğini desin dön arkanı çık odadan kendi kendine konuşsun ona laf mı anlatcan.sanki anlatsak çok anlıyolar laftan uyuzlar sanki onlar analarının karnında öğrenmişler çocuk bakmayı onlar nasıl baktıysa biz daha güzel bakarız şimdi daha çok imkan var eskiye göre boşver sen onu

adamın birini yolda yürürken delinin biri gelmiş tokatlamış adam hiçbişey yapmayınca çevredekiler tepki vermiş niye bişey yapmadın diye adm da cevap vermiş sizi yolda yürüken eşşek gelip tepse ne yapardınız bu da öyle bişey işte demiş
bence kaynnanalarda aynı işte

allah iyiliğini versin ilahi yumy doğru ama ben valla o eşeği bi teperim eşekten düşmüş karpuza döner

ayyy şu deryanın kaynanası aynı benımkınden yaaaa bu kadar olmaz okuyunca dedım hemen yazmalıyımmm
aynı yanlış anlama ve buyutme huyu vardr kendılerının..bıgun ablasıyla kaynanam bana geldı neymış bebek odası yapmıştımn onu gorsun dıye getrmışş. zaten ona bı sınır oldum eşimle bı dunya kavga ettım nıye pazar gunu kabul edıyosun doğumdan sonra herkes gorcek zaten ozel olarak gostermeyemı getırıyor dıye.neyse kaynanam geldı otururken dedıkı duğun fotolarını ver işyerıne arkadasa göstercem ıstıyo benden (80 tane resim)bnde dedımkı kımseye resım falan gönderemem ısteyen gelsın evımde gorsun dedım.neyse gule gule demeden gttı.
ertesıgun eşımı arayıp ağlıyomuş aynen bunları soyluyo telde vay efendım bana bı turlu yaranamamış ben onu sevmıyomuşum ablasının yanında rezıl etmışım artık goruşmeyelım sen mutlu karının çocuğunun ynında mutlu ol yetermışşş hep ıyılığımı ıstemış bı turlu sevdırememışkendını Allahım şok oldum yaaaa arkadasına resım yollamadım dıye nasılda buyuttu bıde arıyp duygusomurusu yapıyoo..
resmen sok olmuştum kocışte bana surat asmıştı annesının ağlamalarına kanıp...ahh ahh

Son düzenleme:
akşam eşim geldi olayı anlattım güldü annesinin huyunu bildiği için bana arka çıktı seni kimseye ezdirmem dedi ama annemide böyle kabul etmek zorundasın dedi.
akşam geç saatlere doğru eşim aradı normal konuşuyordu. derya sana bişey demedi mi deyip açmış konuyu. daha önce niye aramadın diyormuş eşime. ben ona yardım etmeye çalışıyorum o bana gelinlik yapıyor diyormuş. kimin kime ne yaptığı belli dedim bende. eşim alttan almaya çalıştıkça eşime saldırmış mutfaktan duyuyorum eşim anne bunda ne var uzatma falan dedikçe daha çok gaza gelip olayı büyütüyorda büyütüyor. sonra eşim yanıma geldi telefon elinde hep senin pasifliğinden kaynaklanıyor diyor eşime sonra kızdı kapadı telefonu. ne yani beni dövmeni falan mı bekliyor dedim eşime güldü sonra ne demek pasifliğinden seni bana karşı yapmaya çalışıyor dedim öyle demek istememiştir dedi ne demek istemiştir o zaman onu söyle dedim bilmiyorum dedi ya işte gördün mü akla gelen başka birşey var mı dedim. uyuz karı eşimin bana kızmasını bağırmasını dövmesini falan bekliyor heralde nasıl bir egodur bu yaa

Son düzenleme:
evet birde oğullarının karşısında ağlamaya başlarlar timsah gözyaşları onlar nasıl bir anda gözlerinden yaş çıkarırlar anlamış değilim. oscarlık bunlar kızlar sütten çıkmış ak kaşıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…